Kár, hogy a cikkeket nem lehet kommentelni...
Az Agromash-os cikkben mondja a miniszter: "felbecsülhetetlen értékű a gépkatalógus frissítése"
Azt nem frissíteni kell, hanem úgy ahogy van elfelejteni. Egy nagy marhaság az egész. Tudom, csináltam.
Válasz #3631. hozzászólásra
Lehetne e egy olyan topikot nyitni,hogy kinek tetszik az új földtörvény?600000 felhasználó van!Valami kép kialakulna ,hogy hányas a kabát?
Legvalószínűbb itt is a szerver túlterhelése lehet, de lehet még, hogy a géped gyenge, vagy egyszerre sok, vagy nagy memória igényű progit futtatsz, kicsi a sávszélesség, proxy beállítás, ilyesmik.
De mivel többen is küzdenek ilyesmivel, az első a legvalószínűbb. Gondolom, nektek is főleg este felé - amikor sokan fórumoznak - a leggyakoribb.
Igen nekem is leáll, félig tölti be, de nekem nem ír semmi hibát, hanem kis idő múlva írja hogy az oldal nem válaszol, várakozás vagy az oldal bezárása (két fül)
Írjátok be, pontosan mi is a hibajelenség, az biztos, többet segítene. Nekem néha 503 service temporarily unavailable fordul elő, ami valószínűleg a szerver túlterhelése (esetleg pillanatnyi buherálása) miatt lehet. Ez nem szolgáltatótól és nem is böngészőtől függ.
7910 hozzászólás
Nálam is szarakodott a fórumos oldal, de legjobban az apróhirdetések nem jöttek le rendesen állandóan leállt az egész!!

Válasz #3659. hozzászólásra
Be volt lassulva
Meg vannak hirdetések amikre csak a nagy fehérség jelenik meg
Szia! Kifejtenéd, hogy milyen problémák vannak.
Köszönjük
Eléggé be van gyógyulva a helyzet .........
Válasz #3656. hozzászólásra

OKÉ meggyógyult
Válasz #3654. hozzászólásra
Hol tapasztalható probléma?
Elnézést kérünk az esetlegese hibákért!
Támadták a szervert a mai nap folyamán és ez okozott működésbeli problémákat, de mostanra már mindennek működne kell újra.
Válasz #3653. hozzászólásra

Még mindíg nem tuti
Most próbáljátok működik a hírek, gondolom a többi is.
Válasz #3651. hozzászólásra
Nem, de a szomszédnak is van 6530-a ,a 4-es Kondort ők vették meg hozzá
Válasz #3649. hozzászólásra
Ránézek
Válasz #3649. hozzászólásra
Jól ismerem őket, bár a gépet konkrétan nem. Nem fognak átvágni, kérdezz rá!
Válasz #3648. hozzászólásra
HÁT A HÍRDETÉSEKKEL!
tudsz valamit arrol a trakirol amit a jd.topikba tárgyaltunk? ( 6530 és a szomszédodba van.
Válasz #3647. hozzászólásra

És még mivel is????
Válasz #3644. hozzászólásra
Neked,de úgy látszik a számokkal sincs minden rendben,
türelem...........
azt hittem,az én gépem lassult be tegnap,ma meg már fehér halált is imitál....
Válasz #3642. hozzászólásra

Kinek írtál??
Válasz #3641. hozzászólásra
.VALAKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nézzen már utána .
Ez az.....................
Válasz #13506. hozzászólásra

Nevedere kattintva én látom a hirdetéseidet.
DE A MA FELADOTT HÍRDETÉSEK KÖZÖTT VAN JÓPÁR AMIT NEM LEHET MEGNYITNI
Válasz #3639. hozzászólásra
Némelyik cikk sem jelenik meg, csak egy fehér oldal jön be.
Pl épp ez.
Válasz #3639. hozzászólásra
Nem csak a te hírdetésedet nem tölti be sok másikat se,máskor is volt már ilyen.
A hirdetéseimet nem tölti be,,nézzetek már utána,SÜRGŐS !!!!!
Válasz #3637. hozzászólásra

írtam neked mailt
18:47-től pár percig dög lassú volt, több, mint egy perc alatt sem töltődött be.
Ezalatt ugrott a látogatók száma 1369-ről 1500 fölé.
Válasz #3635. hozzászólásra

Munkaidőbe telefonálj be az ügyfélszolgálatra
Man. vagy bárki tud segiteni a régi regisztrácios emailemet töröltem szoval átkéne irkálni a gecsepeter@freemail.hu ra ha lehet
Kár, hogy a cikkeket nem lehet kommentelni...
Az Agromash-os cikkben mondja a miniszter: "felbecsülhetetlen értékű a gépkatalógus frissítése"
Azt nem frissíteni kell, hanem úgy ahogy van elfelejteni. Egy nagy marhaság az egész. Tudom, csináltam.
Válasz #3632. hozzászólásra
Van ilyen topik, ..Új földtörvény....
Válasz #3631. hozzászólásra
Lehetne e egy olyan topikot nyitni,hogy kinek tetszik az új földtörvény?600000 felhasználó van!Valami kép kialakulna ,hogy hányas a kabát?
Válasz #3630. hozzászólásra
Nem lehet.
Moderátorok!!!
Lehet hirdetni a fórumon vagy nem,
mert akkor én is ide rakom a hirdetésem!!!!
Válasz #3628. hozzászólásra

Most mintha jó lenne, Töröltem az előzményeket is, cookie-t stb. eddig működik Kösz.
Legelőször mindjárt az "Előrejelzési hálózat átmeneti kikapcsolása" alattit.
Aztán, ha nem segít, a többit.
Próbáljátok meg ezt: Katt ide!
Válasz #3625. hozzászólásra
Nekem is így.
Válasz #3623. hozzászólásra

Válasz #3622. hozzászólásra
egész nap bohóckodik,átjöttem az explorerre,itt nem csinálja
Válasz #3620. hozzászólásra
Azt irja ki nekem is az oldal ami nem válaszol egy halványkék mezőben és a fehér részben írja az inform forom
Legvalószínűbb itt is a szerver túlterhelése lehet, de lehet még, hogy a géped gyenge, vagy egyszerre sok, vagy nagy memória igényű progit futtatsz, kicsi a sávszélesség, proxy beállítás, ilyesmik.
De mivel többen is küzdenek ilyesmivel, az első a legvalószínűbb. Gondolom, nektek is főleg este felé - amikor sokan fórumoznak - a leggyakoribb.
Itt minden jó.
Válasz #3619. hozzászólásra
Igen nekem is leáll, félig tölti be, de nekem nem ír semmi hibát, hanem kis idő múlva írja hogy az oldal nem válaszol, várakozás vagy az oldal bezárása (két fül)
Válasz #3616. hozzászólásra

matatok a fórumon egyszercsak leáll,hiába kattintok semmi,valami ablak jön be ,majd leírom mit ír,öreg vagyok nem emléxem
Válasz #3609. hozzászólásra
Itt is chrome-n ugyanaz a jelenség.
Telefonon jól működik.
Írjátok be, pontosan mi is a hibajelenség, az biztos, többet segítene. Nekem néha 503 service temporarily unavailable fordul elő, ami valószínűleg a szerver túlterhelése (esetleg pillanatnyi buherálása) miatt lehet. Ez nem szolgáltatótól és nem is böngészőtől függ.
Válasz #3614. hozzászólásra
Exploreren nem produkálja a jelendséget,Bencének multkor szóban már említettem,de azthittük egyedi jelenség
Válasz #3611. hozzászólásra
Hát nem tudom, én csak jeleztem, otthon se működik pedig ott teljesen más gép van és teljesen más a szolgáltató is
Válasz #3612. hozzászólásra
Nem láttam, a hirdetéseket nézegetem, meg böngészem itt előttem a kukorica katalógusokat.
Válasz #3608. hozzászólásra

A zseniégéses tett fel egy Mtz 80-82-st és valaki bemodizta,aztkittem te likvidáltad