Úgy látszik, hogy csak engem zavar - vagy csak én nézem át minden este az aprókat - hogy megint egy csomó hirdetés szerepel minden nap az újak között. Végre elkelt az mtz, de most a nyírker kb. egy tucattal ad fel naponta XXX -valami néven, meg kb. még 10-15 egyéb hirdető ismétel.
Esetleg létezik ilyen "hirdetés kiemelés" egy extra-extra sms-ért?
Olyan gondom van, hogy az apróhirdetésnél nem tudok üzenetet küldeni a hirdetőnek. IE és Firefox alatt se megy. Nálam van a hiba, vagy a hirdetőnek nem lehet küldeni üzenetet, vagy a fórum hibája?
Sosem hisznek nekem, de próbáld ki, hogy írsz valamit a bemutatkozás részhez. Mondjuk egy pontot vagy akármi karakter sort... elmented és utána próbálkozz az avatar cserével.
Nagyon határozott parancsot!!! Pl: "NE ISMÉTLŐDJ!!!" (Szerintem ezt te sem kérdezted komolyan.)
Az Agro-Szaki dolgát meg döntsétek el. A moderálási elveket sérti, és nem csak nekem bökte már a szemem. Aztán majd elkezd nyomulni a többi kereskedő is, mivel ezek szerint itt ezt lehet.
Van még vele gond?
Bárány, Te talán tudod erre a választ: milyen parancsot írjunk a kódba, hogy ne lehessen feladni újra meg újra ugyanazt, csak, hogy a maiak között legyen?
Ma már kiszűrtünk egy hibát, de még mindig fennforog ez a helyzet.
Van több ikertopik, szinte a nevük is ugyanaz. Nem lehetne ezekből lezárni azokat amiben kevés a hsz., vagy régen volt hsz. és csak egyet-egyet hagyni. Nem kellene törölni, hanem csak olvashatóvá tenni. Most is pl. 2 grubberes van használva.
Ja és adj már nekem modi jogot, hogy ki tudja ütni az aprókból azokat akik minden nap újra meg újra feladják ugyanazt a gépüket.
Ár beállítás se lenne rossz mettől meddig , mert a trabant motoros házi gyártmány traktor sem érdekel , sem a dvds , masszírozós ülésű 30 milliós csuda trakik , mert azokat meg a zsebben nem bírná.
Egyre többen csinálják azt, hogy minden nap újra meg újra feladják a hirdetésüket, hogy a mai feladottak közé kerüljenek!
Az 50-es mtz-t meg naponta többször is képes feladni az a telhetetlen hirdetője!
Egyik böngésző automatikusan húzza a piros vonalat, a másik nem....
Ne zavarjon már a helyesírás! A netes világban csöppet sem számít - sokan direkt írják rosszul a dolgokat.
A mondanivaló sokkal fontosabb, mintsem az írásmódra koncentrálni.
Persze, azért ez sem hátrány....
Nem tudom hogy miért , vagy miért nem, de az írásaim allat már nem jelenik meg a piros vonal , eselegesen megtanultam helyesen írni , vagy több dologhoz hasonlatosan ezt is sikeresen elálitottam a gépen ?
Megkérnék egy modit hogy a mi drága kedves szürke barátunkkal csináljon már valamit mert minden topikban az ő f..szságait lehet olvasni.Nyisson neki egy külön topikot vagy titsa ki a rákba
7911 hozzászólás
Válasz #3261. hozzászólásra

Már én is jeleztem...De még mindig nincs itt senki!
Válasz #3260. hozzászólásra

Nincs itt senki.
Hova tűnt a stáblista??

Eltűnt az ÉHL-mutató...
Válasz #3257. hozzászólásra
Legalább valami városi,aki azt se tudja mit nyert?
Válasz #3256. hozzászólásra
Megvan a nyertesünk, csütörtökön jön ide átvenni. Képet is készítünk.
Fel is teszünk egy tájékoztatást erről.
Válasz #3255. hozzászólásra

Aki regisztrál és megnyerte.
csókolom

De kinél lehet a kék mérleg hö?????????????????
Válasz #3253. hozzászólásra
Úgy látszik, hogy csak engem zavar - vagy csak én nézem át minden este az aprókat - hogy megint egy csomó hirdetés szerepel minden nap az újak között. Végre elkelt az mtz, de most a nyírker kb. egy tucattal ad fel naponta XXX -valami néven, meg kb. még 10-15 egyéb hirdető ismétel.
Esetleg létezik ilyen "hirdetés kiemelés" egy extra-extra sms-ért?
Válasz #3252. hozzászólásra
Igen, dolgozunk a hiba javításán. Remélem nem sokára elkészül vele kollégám.
Üdv valakinek. Rendszerhibát ír az oldal ha felhasználónak küldenék levelet akkor is... bár nyilván ugyanez a hiba a hirdetéseknél is...
Válasz #3249. hozzászólásra
Tegnap este én se tudtam...
Válasz #3249. hozzászólásra
nem egyszerübb a telefon?
amugy lehet hogy küld csak a hirdetö nem nézi az emailjeit
Olyan gondom van, hogy az apróhirdetésnél nem tudok üzenetet küldeni a hirdetőnek. IE és Firefox alatt se megy. Nálam van a hiba, vagy a hirdetőnek nem lehet küldeni üzenetet, vagy a fórum hibája?

Köszi.
Válasz #3247. hozzászólásra
Köszi a tanácsot de így se megy!
Válasz #3246. hozzászólásra
Sosem hisznek nekem, de próbáld ki, hogy írsz valamit a bemutatkozás részhez. Mondjuk egy pontot vagy akármi karakter sort... elmented és utána próbálkozz az avatar cserével.
Segítsetek mért nem tudom az avatarképem kicserélni?
Magyarország vezető agrárhírportálja rittyenthetne egy mobilos appot!
Vagy az egyszer majd csak megszülető új oldalnak lesz mobil verziója is?
Válasz #3240. hozzászólásra
(Szerintem ezt te sem kérdezted komolyan.)
Nagyon határozott parancsot!!! Pl: "NE ISMÉTLŐDJ!!!"
Az Agro-Szaki dolgát meg döntsétek el. A moderálási elveket sérti, és nem csak nekem bökte már a szemem. Aztán majd elkezd nyomulni a többi kereskedő is, mivel ezek szerint itt ezt lehet.
Válasz #3242. hozzászólásra

Aha csak záratni akarsz
AZT MEGENGEDEM ...... kivételesen.....
Válasz #3241. hozzászólásra

Így legalább kevesebb helyre írnál új kontárkodásokat, de a régieket bárki elolvashatná!
Válasz #3239. hozzászólásra

......

Vannak más fontoskodók is akiknek ez életbevágó
Válasz #3232. hozzászólásra
helyzet.
Van még vele gond?
Bárány, Te talán tudod erre a választ: milyen parancsot írjunk a kódba, hogy ne lehessen feladni újra meg újra ugyanazt, csak, hogy a maiak között legyen?
Ma már kiszűrtünk egy hibát, de még mindig fennforog ez a
Válasz #3238. hozzászólásra
Hol írtam ilyet? És hol először?
Válasz #3237. hozzászólásra

no nehogymá ki akarjad töröltetni a tuti kis témákat heló
.........MEGINT
Bence!

Van több ikertopik, szinte a nevük is ugyanaz. Nem lehetne ezekből lezárni azokat amiben kevés a hsz., vagy régen volt hsz. és csak egyet-egyet hagyni. Nem kellene törölni, hanem csak olvashatóvá tenni. Most is pl. 2 grubberes van használva.
Ja és adj már nekem modi jogot, hogy ki tudja ütni az aprókból azokat akik minden nap újra meg újra feladják ugyanazt a gépüket.

Azt merészelje csak! Az én kávémmal ne merjen űzérkedni!
Válasz #3234. hozzászólásra
Ennyi.

Ha lenne egy csipetnyi esze megírná SZEMÉLYES ÜZENETBEN az ajánlatait.
De sajnos nincs.

Ha lenne egy csipetnyi esze megírná SZEMÉLYES ÜZENETBEN az ajánlatait.
De sajnos nincs.
Lőjétek már le az Agro-Szakit! Lassan Rilex capuccinojához is oda írja, hogy nála hány forint!
Ár beállítás se lenne rossz mettől meddig , mert a trabant motoros házi gyártmány traktor sem érdekel , sem a dvds , masszírozós ülésű 30 milliós csuda trakik , mert azokat meg a zsebben nem bírná.
Igazán besegithetnétek az agrárkeresősöknek megfejleszteni a portált mer körülkéne ott néznünk ....
Válasz #3213. hozzászólásra

Egyre többen csinálják azt, hogy minden nap újra meg újra feladják a hirdetésüket, hogy a mai feladottak közé kerüljenek!
Az 50-es mtz-t meg naponta többször is képes feladni az a telhetetlen hirdetője!
Bence mester ez mi e fenét jelent ilyeneket irkál a gépem , de van rajta hang ? "Failed to initalize 3D sounds"
Válasz #3226. hozzászólásra

Értem.
Pedig a változatosság néha gyönyörködtet.
Válasz #3225. hozzászólásra

Én a szokásaim rabja vagyok , nem szerettem az új dolgokat , mindig volt piros vonal és hiányzik.
Válasz #3224. hozzászólásra

Egyik böngésző automatikusan húzza a piros vonalat, a másik nem....
Ne zavarjon már a helyesírás! A netes világban csöppet sem számít - sokan direkt írják rosszul a dolgokat.
A mondanivaló sokkal fontosabb, mintsem az írásmódra koncentrálni.
Persze, azért ez sem hátrány....
Válasz #3223. hozzászólásra
Azt hogy kell, hol kell állitani?
Válasz #3222. hozzászólásra

Egy-két hiba azért akad - úgyhogy a beállításoknál lehet valami.
Amúgy meg nem ez a lényeg.
Nem tudom hogy miért , vagy miért nem, de az írásaim allat már nem jelenik meg a piros vonal , eselegesen megtanultam helyesen írni , vagy több dologhoz hasonlatosan ezt is sikeresen elálitottam a gépen ?
Válasz #3220. hozzászólásra
Abba biztosan belepusztulna.....
Válasz #3219. hozzászólásra
Legalább úgy megsértődne már egyszer hogy nem írna vagy két hétig semmit.
Válasz #3218. hozzászólásra

Na-na! Ha így beletaposol a lelkébe, megint dühbe jön!
Válasz #3217. hozzászólásra

A mellettem lévő radiátorral is értelmesebben el lehet beszélgetni mint vele
Válasz #3216. hozzászólásra

Tessék vele beszélgetni, mert unatkozik szegény.
Megkérnék egy modit hogy a mi drága kedves szürke barátunkkal csináljon már valamit mert minden topikban az ő f..szságait lehet olvasni.Nyisson neki egy külön topikot vagy titsa ki a rákba

1. Hali, Bence, várom a képeket. Már más is küldte.
2. AGRO-SZAKI Kft-t is ideje lenne kilőni.
Multiva topic.
Úgy tűnik, többeknek is böki a szemét, az ingyen kampány kamu nyereményekkel.
Válasz #3212. hozzászólásra
Mi történt?