Hát az a rengeteg hirdetés az szám szerint 8 db és abból is 3 keres, a többi érdektelen számomra, és a gugli se sokkal okosabb, mert vagy Hajdúban van vagy Zalaban.
Csak nem legelő?A juhok se tudnak messziről odarepülni,úgyhogy a helyedben mindenképpen a szomszédoknál kezdeném.Most megy az őszi szezon,biztosan lehet találni valakit a környéken.Vagy eredj be a földhivatalhoz...... még legjobb ha bemész a polgármesteri hivatalba,ahol kifüggesztik az adásvételiket.Ott biztosan meg tudják mondani h. kik szoktak földet venni.
Tőled Nyiregy felé valóban van ilyen ár,de kelet felé ennyiért kinevetnek.Te tudod a helyi viszonyokat.Persze árulni lehet,majd meglátod,hány vevő jelentkezik.
MTZ-ket el szokták kapkodni, általában nem saját lábukon érkeznek az árverésre. Egyik váltóhibás, másik motorhibás, meg a sallangok sokszor hiányoznak róla. Van pár újmagyar vásárló is.
De ha nem mész el nem tudod meg milyenek a gépek és megéri -e elvinni.
Kecskeméten vállalnék mezőgazdasági munkát,traktorozást,fuvarozást aratásról C+E jogosítvánnyal+GKI,szántás,magágykészítés,vetés,,főiskolás vagyok elég sok szabadidővel, bármilyen munkába besegítenék,otthon gazdálkodunk tapasztalatom van.
Segítségeteket szeretnénk kérni szavazás miatt.
Lányom iskolájára kellene rengeteg szavazat, reméljük tudtok nap-mint nap klikkelni a facbookon. Itt a link: Kertvárosi 2/B Általános Iskola, Kalocsa
Szóval: Kertvárosi Általános Iskola, Kalocsa 2/B osztálya.
Előre is köszönjük, kérjük akiknek csak tudtok jelezzetek.
Válasz #2803. hozzászólásra
Ember! Te egy zseni varázsló Isten vagy! Igaz, hogy nem pontosan ilyen az én gépem, de legalább már van honnan elindulni. Hálás köszönet.
irbe hogy nodet aztán jönnek http://www.ebay.de/itm/Nodet-2-Prospekte-AS-Drillmaschine-/140856022737?pt=Kataloge_Prospekte&hash=item20cbac56d1#ht_5108wt_1139:
Válasz #2798. hozzászólásra
Köszönöm szépen! Ezt tippet mondta Húsfutár is. Vajon hol lehet ennek a márkának leírásait, vagy legalább a fogaskerekek fogszámait megtalálni, mert a nortonszekrényt csak vágással lehet kivenni.
Nos, sokat látott tapasztalt bites paraszt kollégáim a következőben kérem a segítségeteket. Ezt a vetőgépet kaptam, csak úgy. Egy kicsit szorult, egy kicsit rozsdás volt, egy kicsit semmije sem mozgott, egy kicsit a magvezető gumik teljesen szét voltak érve. Most azonban már működne, ha tudnám, hogy mennyit vet. De az igazság az, hogy megpróbáltam leforgatni, vagy 3 állást a 32-ből, de nem megnyugtató számomra az eredmény.
Tehát aki felismeri, hogy ez milyen tipus, az emailemen, vagy itt jelezzen vissza, mert így, hogy ROGER, semmi használhatót nem találok róla a neten. Ha ne adj' isten valaki még többet is tud róla, és megossza velem az nagyon díjaznám.
13590 hozzászólás
Talán így:
Név: Vér János
E-Mail: verjanos@c2.hu
Telefonszám:
Helység: Tápióbicske
Borona tárcsalap eladó!
Érd: Vér János, Tápióbicske
Tel: 06 30 401 96 97
Válasz #2836. hozzászólásra
Tápióbicske mesze van?
Ha nem kérdezd meg őt: itt tárcsalapot hírdet ,de gépeket is bont.
Vér
Válasz #2828. hozzászólásra

Nézbe a kiskőrösi ekberhez a hirdetései közé, bükhegyi andrás néven szokott hírdetni.
Válasz #2834. hozzászólásra

Okés, csak ő bontót kérdezett.
Válasz #2831. hozzászólásra

Hát az a rengeteg hirdetés az szám szerint 8 db és abból is 3 keres, a többi érdektelen számomra, és a gugli se sokkal okosabb, mert vagy Hajdúban van vagy Zalaban.
Válasz #2829. hozzászólásra

Köszi, öket ismerem és csak ujat adnak sok pizzé.
Válasz #2833. hozzászólásra
Mert nem bontót tettem be....
ezért
Válasz #2832. hozzászólásra

Ezt miért kaptam, kedves????????
Válasz #2830. hozzászólásra

Üssed be a keresőbe hogy MTZ felni, rengeteg hírdetés van!!
Válasz #2829. hozzászólásra

De ők nem bontó!

Szia!
Egy ilyen címet találtam:
Cím: 6000 Kecskemét, Izsáki út 54
Nagytraktor Kft.
Telefon:
(76) 479 477
(30) 445 4670
hátha segít....
Sziasztok

Hol található Kecskemet közelében MTZ-bonto, ahol esetleg hátso felnit lehet venni?
colizoli
magyar merinó ,Szabolcs megyében vásárosnamény közelben.
fiatal állomány, az ár 23000/db. képet majd küldök.
Válasz #2824. hozzászólásra
érdekelnének juhok elsősorban anyák de nam sok. milyen fajtáid vannak hol és milyen árban képet a mak77@freemail.hu ra kérek
Válasz #2824. hozzászólásra

Nem,sajnos ilyen ismerősöm nincs arrafelé.
nem legelő. szántó.
a juhokkal kapcsolatban tudsz esetleg valakit?
Válasz #2822. hozzászólásra
Csak nem legelő?A juhok se tudnak messziről odarepülni,úgyhogy a helyedben mindenképpen a szomszédoknál kezdeném.Most megy az őszi szezon,biztosan lehet találni valakit a környéken.Vagy eredj be a földhivatalhoz...... még legjobb ha bemész a polgármesteri hivatalba,ahol kifüggesztik az adásvételiket.Ott biztosan meg tudják mondani h. kik szoktak földet venni.
esetlegnincs olyan ismerősöd aki juhokkal foglalkozik és esetleg venne is?
Válasz #2820. hozzászólásra
Lehet h. megkapod érte.Keresd meg a szomszédokat,főleg azokat,akiknek nagyobbacska traktoruk van.Ott legnagyobb az esélyed.
tiszai jó minőségü földről van szó.
Válasz #2818. hozzászólásra

Tőled Nyiregy felé valóban van ilyen ár,de kelet felé ennyiért kinevetnek.Te tudod a helyi viszonyokat.Persze árulni lehet,majd meglátod,hány vevő jelentkezik.
sok érte?
Válasz #2816. hozzászólásra
Annyiért nekem is van vagy 130 hektár
Szabolcs megyében Vásárosnamény közelében 1,5ha föld sürgősen eladó!!
Ár: 1,2 mFt
remélem tudvalaki olyat akit érdekel.
Válasz #2810. hozzászólásra
MTZ-ket el szokták kapkodni, általában nem saját lábukon érkeznek az árverésre. Egyik váltóhibás, másik motorhibás, meg a sallangok sokszor hiányoznak róla. Van pár újmagyar vásárló is.
De ha nem mész el nem tudod meg milyenek a gépek és megéri -e elvinni.
szegény csányi csak ennyit kap ? épp tegnap fenyegette meg viktort kinek kell a földet adni

Válasz #2812. hozzászólásra

ne aggodjatok,a nepperek elviszik mindent,szóhoz se juttok
Válasz #2811. hozzászólásra
De itt 82-eseket akarnak eladni 600 e Ft kikiáltási áron. Milyenek lehetnek azok?
Válasz #2810. hozzászólásra

Pont fordítva. A nepperek nem rúgnak labdába, mert az összes ócskavasat megveszik a hülye parasztok arany áron.
Tisztelt Kollegák,
Bólyon 17-én lesz árverés. Labdába rúghat bárki, vagy a kupecoké a világ? Mert ha kár annyit utazni, akkor nem érdekel....
Kecskeméten vállalnék mezőgazdasági munkát,traktorozást,fuvarozást aratásról C+E jogosítvánnyal+GKI,szántás,magágykészítés,vetés,,főiskolás vagyok elég sok szabadidővel, bármilyen munkába besegítenék,otthon gazdálkodunk tapasztalatom van.
Bármilyen segítség jól jönne:)
06/30 2511916
Válasz #2807. hozzászólásra

Válasz #2806. hozzászólásra

Bal, felső, első kislány !!!!
Válasz #2805. hozzászólásra
Esetleg a képen melyik a lányod?? 

Mára kipipálva
Segítségeteket szeretnénk kérni szavazás miatt.

Lányom iskolájára kellene rengeteg szavazat, reméljük tudtok nap-mint nap klikkelni a facbookon. Itt a link:
Kertvárosi 2/B Általános Iskola, Kalocsa
Szóval: Kertvárosi Általános Iskola, Kalocsa 2/B osztálya.
Előre is köszönjük, kérjük akiknek csak tudtok jelezzetek.
Válasz #2803. hozzászólásra
Ember! Te egy zseni varázsló Isten vagy! Igaz, hogy nem pontosan ilyen az én gépem, de legalább már van honnan elindulni. Hálás köszönet.
Válasz #2802. hozzászólásra
EHOL egy gépkönyv.
Válasz #2797. hozzászólásra
Francia vetőgépmárka.
Válasz #2800. hozzászólásra
Köszönöm Bácsi!
Válasz #2799. hozzászólásra
irbe hogy nodet aztán jönnek http://www.ebay.de/itm/Nodet-2-Prospekte-AS-Drillmaschine-/140856022737?pt=Kataloge_Prospekte&hash=item20cbac56d1#ht_5108wt_1139:
Válasz #2798. hozzászólásra
Köszönöm szépen! Ezt tippet mondta Húsfutár is. Vajon hol lehet ennek a márkának leírásait, vagy legalább a fogaskerekek fogszámait megtalálni, mert a nortonszekrényt csak vágással lehet kivenni.
Válasz #2797. hozzászólásra
A névtáblája nélkül a vázra nézve azt mondanám, hogy Nodet márkájú a gép...
Nos, sokat látott tapasztalt bites paraszt kollégáim a következőben kérem a segítségeteket. Ezt a vetőgépet kaptam, csak úgy. Egy kicsit szorult, egy kicsit rozsdás volt, egy kicsit semmije sem mozgott, egy kicsit a magvezető gumik teljesen szét voltak érve. Most azonban már működne, ha tudnám, hogy mennyit vet. De az igazság az, hogy megpróbáltam leforgatni, vagy 3 állást a 32-ből, de nem megnyugtató számomra az eredmény.

Tehát aki felismeri, hogy ez milyen tipus, az emailemen, vagy itt jelezzen vissza, mert így, hogy ROGER, semmi használhatót nem találok róla a neten. Ha ne adj' isten valaki még többet is tud róla, és megossza velem az nagyon díjaznám.
Válasz #2795. hozzászólásra
ha újat és árban és minőségben jót metal fact tiszakécske tempel kft nekem 4 éve ez van hibátlan
#1. hozzászólás, Gyuribá küldte be 2012-10-07 12:08:41-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
Üdv mindenkinek, homlokrakodot keresek megvételre.
Válasz #2790. hozzászólásra

Ráfizetés!! Ott!
Válasz #2790. hozzászólásra
agrowirt 6800+fa
Válasz #2791. hozzászólásra

Felújítják. Nem egy nagy ördöngösség.
LINK velük már újíttattam fel többször gömbfejeket. Korrektek, az árak is elfogadhatóak.
és korm.gömbcsuklót ill összekötő axiál csuklót lehet valahol felújítani...ill egyáltalá szabad e ilyent csinálni?