Ben-Gay, Voltaren kenőcs, meg néha mikor érzed hogy kezd fájni meggyúratni valakivel.Az enyémre még a termálvíz is jó, télen hetente 2-3 óra lubickolás, vagy úszás.
JAVALLAT:
Tőgykeményedés (induráció), tőgyszövetek heveny és idült gyulladásai (mastitis) esetén a kemoterápia kiegészítésére.
Zúzódások kezelése a tőgyön és a csecsbimbón (1-2 nappal a sérülés után masszázs nélkül alkalmazva).
Végtagok és izmok helyi gyulladásos megbetegedéseinek kezelésére.
Hallgass az asszonyra!
Többet kéne alkalmaznod a csípőmozgást!!!
Plusz vegyél egy drága jó matracot.
Nekem is fájt a derekam pedig súhanc vagyok hozzádképest, de egy jó éve puccos matracon alszunk és teljesen rendben van!
Olyan kell amiben nem 1-2-5centi az emlékezőhab, hanem vastag 15-20centis!!!
A tavasszal volt a hírekben, hogy a friccek még a régi makiból őrizgetnek a párnában nagyon sok milliót. Abban bíznak hogy jön vissza a maki a juró meg csak tüzelő lesz!!
Szala zsákot!!Az arra is jó egyébként hogy a sok lóvét könnyedén bele rakhatod!!És mivel rajta fekszel tehetetlenül igy még el sem tudják tőled lopni..
Válasz #1402. hozzászólásra Azt ajánlom,hogy utólag-visszamenőleg 5 évig töltsd ki az évente kiadott mellékleteket(vagy kérj segítséget a környezetedben)! Nem tudhatod,hogy mikor megy hozzád az adó hivatal,ők meg keményen megbüntetnek !
Kösz az infót eddig sose töltöttük ki pedig csináljuk már lassan 2év tizede,én 3éve, előtte meg nagyapám csinálta a papíros dolgokat én csak a trakit nyúztam, azt kész, nekem ez azért új a felvásárlási jegyet amit a felvásárló ad azt elszoktuk rakni a többi papírral együtt
Válasz #1400. hozzászólásra igen.Minden eladás után ki kell tölteni Neked,ha a felvásárlási jegyre "az őstermelői igazolványt magam töltöm ki" rovatot aláírod,ha nem akkor vidd magaddal és a felvásárló bejegyzi! Év végén pedig összesíteni kell és legalább öt évig meg kell őrizni!
tudom hogy nem teljesen ideillő,de segitsetek egy jó állapotu azonnali munkára képes RCW-3 mész és mütrágyaszóró gépet keriteni.illetve véleményt is elfogadok...
Sziasztok egy kis infó Szigor az őstermelőknél!Jövőre nem tekinthető mezőgazdasági őstermelőnek az a magánszemély,akit csak mezőgazdasági és vidékfejlesztési támogatási szerv által vezetett ügyfél nyilvántartási redszerben tartanak nyilván, vagyis csak regisztrációs számmal rendelkezik. Az őstermelői igazolvány helyett az adóévre hitelesített értékesítési betétlapot kell bemutatni a kifízetőnek . A kifizetőnek akkor nem kell adóelőleget megállapítania az őstermelői tevékenységből származó bevételből, ha a magánszemély legkésőbb a kifizetéskor (juttatáskor) bemutatja az adóévre hitelesített értékesítési betétlapját , illetve ha családi gazdálkodó,az e jogállást igazoló okiratát-tájékoztat a NAV
13545 hozzászólás
hello. segítséget szeretnék kérni. Valakinek van valakinek van valami bevált módszere raktárépületből verebek távol tartására?
hello. segítséget szeretnék kérni. Valakinek van valakinek van valami bevált módszere raktárépületből verebek távol tartására?
Válasz #1406. hozzászólásra
Az enyémre még a termálvíz is jó, télen hetente 2-3 óra lubickolás, vagy úszás.
Ben-Gay, Voltaren kenőcs, meg néha mikor érzed hogy kezd fájni meggyúratni valakivel.
Válasz #1440. hozzászólásra
Ez semmi,ahhoz amit az előbb belinkeltem.Ez már lejárt nállam.
Válasz #1440. hozzászólásra
SZOPTAT
, a krém alkalmazása előtt kérje ki kezelőorvosa véleményét!"

Csak egyre kell vigyázni vele :
"A krém hatóanyagai a bőrön keresztül jól felszívódnak, ezért ha Ön terhes vagy
Válasz #1439. hozzászólásra
Ha ez nem segít , akkor semmi .
De csak ettől a gyártótól !
Nagyon sokszor használtam már hasonlókat , és magasan ez volt a legjobb ...http://bolthely.hu/arcanum/id/01063_Naturland_Fekete_nadalyto_krem_60g
Válasz #1438. hozzászólásra

ez pont nekem való
JAVALLAT:
Tőgykeményedés (induráció), tőgyszövetek heveny és idült gyulladásai (mastitis) esetén a kemoterápia kiegészítésére.
Zúzódások kezelése a tőgyön és a csecsbimbón (1-2 nappal a sérülés után masszázs nélkül alkalmazva).
Végtagok és izmok helyi gyulladásos megbetegedéseinek kezelésére.
Válasz #1422. hozzászólásra

http://www.equus.hu/shop/?p=productsMore&iProduct=475&sName=Permammas-emulzió---250-mlNekem ez van,majd ipróbálom.
Válasz #1434. hozzászólásra

lehet az volt a sok mostanában. nem mindenki egyperces
Válasz #1432. hozzászólásra
megyek oszt kipróbálom. de elöbb berugok, mint egy ökör
ha sikerül felegyenesednem, akkor beülök a grammerba és az majd helyretesz

udv,
Derekfajasra tenyleg tuti a lokenocs. En meg a Flector EP tapaszt is hasznaltam es bevalt.
javulast
udv
robi
Nomeg a rendszeres esténkénti csípőmozgatás...
Válasz #1431. hozzászólásra
Derékfájásra a szalmazsák a legjobb!Itt egy öreg orvos azt mondta a derékfájásra,"rekamil betegség".
Válasz #1431. hozzászólásra

bánja a fene ha jó akkor jó!
Gyere el és próbáld ki!
de asszony hozzál mert azt nemtudok adni kipróbálni
Válasz #1430. hozzászólásra

inkább bújj be az ágyba és nézd meg milyened van. csak nehogy kiderüljön, hogy szalmabálán alszol
Válasz #1429. hozzászólásra

Persze mert ai írta annak csak olyanok vannak palettán amiben 5cm a memória
Válasz #1426. hozzászólásra

olyan nincs is
valahol azt olvastam, hogy 5cm-nél vastagabb memoryhab az már káros
Válasz #1427. hozzászólásra
Aloe vera, menthol, borsmenta olaj, rozmaring olaj...
Válasz #1425. hozzászólásra
Nem nézlek hülyének,hallottam én is az itteni lódokitól.Amúgy teljesen veszélytelen, gyógynövény kivonat.

Hallgass az asszonyra!
Többet kéne alkalmaznod a csípőmozgást!!!
Plusz vegyél egy drága jó matracot.
Nekem is fájt a derekam pedig súhanc vagyok hozzádképest, de egy jó éve puccos matracon alszunk és teljesen rendben van!
Olyan kell amiben nem 1-2-5centi az emlékezőhab, hanem vastag 15-20centis!!!
Válasz #1423. hozzászólásra
Én tudom!! Hidd el én is hülyén néztem az állatdokira mikor mondta. Utána kipróbáltuk. Azóta csak azt használjuk!!!!! Qva jó anyag!!

most valami lókenöccsel vagyok bekenve
Még a végén helyrehozná,akarom mondani tejrehozná.

Há wazze,az tőgykenőcs...
Mamiseptol Novo. Az állatorvosodtól kérd! Ez nem poén és nem sértés akar lenni!!!!!! Nagyon jó!!!!!
Válasz #1419. hozzászólásra

A tavasszal volt a hírekben, hogy a friccek még a régi makiból őrizgetnek a párnában nagyon sok milliót. Abban bíznak hogy jön vissza a maki a juró meg csak tüzelő lesz!!
Válasz #1419. hozzászólásra

Még az NDK-ás???
Válasz #1418. hozzászólásra
itt csak márka van. jobb mint a forint és euró
Válasz #1409. hozzászólásra

Azt a sok fém 200-ast kicserélhetné papír 20000-re az nem lenne olyak fájdalmas!!
Válasz #1416. hozzászólásra
látom te is állva csináltad
Válasz #1415. hozzászólásra

140-ezer
Válasz #1410. hozzászólásra
köszi. utánanézek
Válasz #1411. hozzászólásra

rövid távra jó, de hosszúra
Válasz #1412. hozzászólásra

csak kihúzom addig valahogy mig elérem a mostani korodat
aztán meg már tök mindegy
Válasz #1409. hozzászólásra

Nem kellene ilyen korban állva csinálni

Algopircsi+Ben-Gay kenőcs.A lóvét inkább a párnába!!
Üdv! Dormeo matracot, amely kifejezetten orthopéd -gyógy- célokat szolgál!
Válasz #1408. hozzászólásra

lehet ki kéne venni a sok lóvét a matracból és mindjárt kényelmesebb lenne
no de több komolyságot

Az arra is jó egyébként hogy a sok lóvét könnyedén bele rakhatod!!És mivel rajta fekszel tehetetlenül igy még el sem tudják tőled lopni..

Szala zsákot!!
Derekra lobalzsam, matracban pedig kukoricacsuhe, vagy szalma...
derékfájásra kinek mi vált be? a nagy semmittevésbe belerokkant a derekam. milyen matracot lenne érdemes venni az ágyba?
Válasz #1404. hozzászólásra
A könyvelőm szerint elég az a lista amit ő készít a bevételekről.Persze egy betétlapot érvényesíttetni kell.
Válasz #1403. hozzászólásra
reggel papír keresés és töltés még egyszer kössz
Ejha ez akkor nem vicc
Válasz #1402. hozzászólásra Azt ajánlom,hogy utólag-visszamenőleg 5 évig töltsd ki az évente kiadott mellékleteket(vagy kérj segítséget a környezetedben)! Nem tudhatod,hogy mikor megy hozzád az adó hivatal,ők meg keményen megbüntetnek !
Válasz #1401. hozzászólásra
Kösz az infót eddig sose töltöttük ki pedig csináljuk már lassan 2év tizede,én 3éve, előtte meg nagyapám csinálta a papíros dolgokat én csak a trakit nyúztam, azt kész, nekem ez azért új a felvásárlási jegyet amit a felvásárló ad azt elszoktuk rakni a többi papírral együtt
Válasz #1400. hozzászólásra igen.Minden eladás után ki kell tölteni Neked,ha a felvásárlási jegyre "az őstermelői igazolványt magam töltöm ki" rovatot aláírod,ha nem akkor vidd magaddal és a felvásárló bejegyzi! Év végén pedig összesíteni kell és legalább öt évig meg kell őrizni!
Válasz #1399. hozzászólásra
Kösz Jani6 akkor jó, csak annyi hogy amit adnak az őstermelői kártya mellé egy lapot azt ki kel töltetni?
Válasz #1396. hozzászólásra Nincs ebben semmi változás és szigor sem! Az újszülöttnek minden vicc új!!
Válasz #1396. hozzászólásra
Ez eddig is így volt.
tudom hogy nem teljesen ideillő,de segitsetek egy jó állapotu azonnali munkára képes RCW-3 mész és mütrágyaszóró gépet keriteni.illetve véleményt is elfogadok...
Válasz #1395. hozzászólásra
Sziasztok egy kis infó Szigor az őstermelőknél!Jövőre nem tekinthető mezőgazdasági őstermelőnek az a magánszemély,akit csak mezőgazdasági és vidékfejlesztési támogatási szerv által vezetett ügyfél nyilvántartási redszerben tartanak nyilván, vagyis csak regisztrációs számmal rendelkezik. Az őstermelői igazolvány helyett az adóévre hitelesített értékesítési betétlapot kell bemutatni a kifízetőnek . A kifizetőnek akkor nem kell adóelőleget megállapítania az őstermelői tevékenységből származó bevételből, ha a magánszemély legkésőbb a kifizetéskor (juttatáskor) bemutatja az adóévre hitelesített értékesítési betétlapját , illetve ha családi gazdálkodó,az e jogállást igazoló okiratát-tájékoztat a NAV