A drága használt is sokat esik, persze nem annyit, mint egy új. A Rav4es női kocsi, de ha te is akarok hajtani....hát szóval nem túl férfias. A mercit nem, ajánlanám, elég húzós a szervize, no meg azért akad rajta ez-az javítanivaló. De ha mégis merci, akk a V8as 400 cdi-t kerüld, drága mulatság a motorelektronika.
Az este megnéztem őket,amikor írtad,na ez még belefér a tetszés indexbe.És erről még lesz infóm is ,mert ez van a marha vevőmnek is .Le is fogom infózni.
Nem néztem még egyet sem ,de tényleg a nejemnek keresgélek.Most ott tartok ,hogy merci vagy toyota, ezek tetszenek.És nem akarok újat ,mert vettem én már újonnan kocsit és másnap kevesebbet ért 1misivel.
Válasz #1352. hozzászólásra
Szabikám mi csak kishalak vagyunk, de ahogy elnézem a videó rovatban a francia gazdák tápanyag utánpótlását,
hááát lehet nekünk is ezt kellene csinálni...
Nos ez itt a gond....a pénz....ami nekünk nincs.....azoknál meg van akik zsebében turkál.....és ezt nem nézik jó szemmel........és a pénzel mindent el lehet érni..........akár még azt is, hogy....................
Egy rokonom aki az előző ciklus alatt az FHB vez.ig.helyettese volt (szegfűs a srác) azt mondja nem rosszak az elgondolásai a Vikinek csak a bankszektor, és a nagytőkés elit mindig elbasik vele,,
Fiatal? Épp most nem érzem. Alig kapok levegőt! Nem bírálták el ma a hitelem, majd csak 2 ünnep között fogják! Eléggé necces, mert idén ki kell fizetni a gépeket, különben ugrik a támogatás.
ha valaki egy elfogadható árú, nem túl nagy de nem is túl kicsi, nem túl nagyfogyasztású, de mégis erős és nyomatékos kocsit akar venni, annak szerintem a Subaru Forester 2.0 boxer diesel az ideális.
Nem túl kirívó, nem nagy böhöm, viszont nem is kis porba.ingó.
Az összkerékhajtása pedig remek, ha nem a legjobb a piacon.
Tibibácsi!
Szerintem ha ilyenben gondolkodol egy Volvo XC90-et nézegessél!
Elég az a D5-ös motor, nem rallyversenyző vagy Te!
Cserébe sokkal kedvezőbben fogyaszt, 160-nál síri csend a pályán benne, és szerintem a többi az maffiás beütésű súhancoknak való ezmeg komoly férfinak!!!!
Fínom kidolgozott kényelmes időt és sok kilométert álló autók!
Olyankor van már para, de ennyi kell. Még azzal szoktam szórakozni h a fél gátat lezárják füred alatt, és h mennyivel merek elmenni a fél kapu mellett. Füred felett ilyen nincs.
13561 hozzászólás
Válasz #1359. hozzászólásra
A drága használt is sokat esik, persze nem annyit, mint egy új. A Rav4es női kocsi, de ha te is akarok hajtani....hát szóval nem túl férfias. A mercit nem, ajánlanám, elég húzós a szervize, no meg azért akad rajta ez-az javítanivaló. De ha mégis merci, akk a V8as 400 cdi-t kerüld, drága mulatság a motorelektronika.
Válasz #1358. hozzászólásra

Az este megnéztem őket,amikor írtad,na ez még belefér a tetszés indexbe.És erről még lesz infóm is ,mert ez van a marha vevőmnek is .Le is fogom infózni.
Válasz #1357. hozzászólásra
ezek tetszenek.És nem akarok újat ,mert vettem én már újonnan kocsit és másnap kevesebbet ért 1misivel.
Nem néztem még egyet sem ,de tényleg a nejemnek keresgélek.Most ott tartok ,hogy merci vagy toyota,
Válasz #1343. hozzászólásra
Mondom neked, hogy XC90 D5!!!
van belőle kézi 6sebességes is meg ótómata is, 163 lóerő nem esik luxusadó alá (igaz jelenleg nincs is)
MENNE AZ ARCODHOZ KOMA!!!
Az Amarokot nézted? Nem olcsó, de az áfát visszakapod, a magas felszereltségű az elég luxus belülől és kaphatő komfort laprugóval is.
Válasz #1355. hozzászólásra
Land cruiserből a 100-as, vagy a régi HDJ80! Csa ez utóbbi egy betegágy, állítólag.
Válasz #1348. hozzászólásra
Magadnak LAND CRUISER, asszonynak RAV4 vagy mindkettő.
Válasz #1352. hozzászólásra
Szabikám mi csak kishalak vagyunk, de ahogy elnézem a videó rovatban a francia gazdák tápanyag utánpótlását,
hááát lehet nekünk is ezt kellene csinálni...
(????????)
Válasz #1350. hozzászólásra
támogatásból? Utófinanszírozott.
Válasz #1351. hozzászólásra

Nos ez itt a gond....a pénz....ami nekünk nincs.....azoknál meg van akik zsebében turkál.....és ezt nem nézik jó szemmel........és a pénzel mindent el lehet érni..........akár még azt is, hogy....................
Egy rokonom aki az előző ciklus alatt az FHB vez.ig.helyettese volt (szegfűs a srác) azt mondja nem rosszak az elgondolásai a Vikinek csak a bankszektor, és a nagytőkés elit mindig elbasik vele,,
Válasz #1344. hozzászólásra

Támogatásból nem megy???

jövő ilyenkor megtudod biztosan....A tutit
ami elmúlt az a biztos
Válasz #1345. hozzászólásra
És lesz-e még egy szezonja vikinek??
Válasz #1345. hozzászólásra

De az is lehet hogy a Viki utódja a (Viki) lesz.
És ő éleszti újra, ha mást nem a fideszt, mert szó mi szó
a népszerűségük nem verdesi az eget..

Most nincs de a Viki utódja újra éleszti ez hót-ziher..........
Válasz #1340. hozzászólásra
Gépre. Még NDP-s pályázat. HUF.
Válasz #1342. hozzászólásra
,és ez hótzihher???
Tehát akkor nincs
Válasz #1341. hozzászólásra

A luxus adót egy tollvonással elhúzták, mint a magánnyugdíjt.......
Válasz #1339. hozzászólásra
Az SOS gond az az,hogy van-e 170ló felett lukszús adó vagy nincs??????????
Válasz #1338. hozzászólásra

Milyen hitelt veszel Te most fel ,milyen valutában???
Baxki Diesel ez ám az SOS gond, hogy milyen terepet vegyél !!!

Válasz #1337. hozzászólásra
Fiatal? Épp most nem érzem. Alig kapok levegőt! Nem bírálták el ma a hitelem, majd csak 2 ünnep között fogják! Eléggé necces, mert idén ki kell fizetni a gépeket, különben ugrik a támogatás.
Válasz #1332. hozzászólásra

TE még fiatalabb vagy, meg neked jól is áll a BMW meg TE bírod a benzin számlát.
Ha nem kirívó kocsi kell akkor kiában is érdemes szétnézni. Nagyon megbízható autók.
ha valaki egy elfogadható árú, nem túl nagy de nem is túl kicsi, nem túl nagyfogyasztású, de mégis erős és nyomatékos kocsit akar venni, annak szerintem a Subaru Forester 2.0 boxer diesel az ideális.
Nem túl kirívó, nem nagy böhöm, viszont nem is kis porba.ingó.
Az összkerékhajtása pedig remek, ha nem a legjobb a piacon.
Válasz #1331. hozzászólásra

Szanberg mondott valamit.
Válasz #1325. hozzászólásra
Kaszni bejön,csak az utcánkba nem jönne be!
Válasz #1330. hozzászólásra

Benzinest? Csak a hülye mg vállalkozó vesz benyás kocsit......mint én.
Válasz #1327. hozzászólásra
Tibibácsi!
Szerintem ha ilyenben gondolkodol egy Volvo XC90-et nézegessél!
Elég az a D5-ös motor, nem rallyversenyző vagy Te!
Cserébe sokkal kedvezőbben fogyaszt, 160-nál síri csend a pályán benne, és szerintem a többi az maffiás beütésű súhancoknak való ezmeg komoly férfinak!!!!
Fínom kidolgozott kényelmes időt és sok kilométert álló autók!
Baxx oda a parasztoknak ! Olyat vegyél ami nem soknak van !
PL.:http://www.hasznaltauto.hu/auto/infiniti/fx/infiniti_fx_35_akcionavitetotolato_ka-5371339
vagy
http://www.hasznaltauto.hu/auto/infiniti/fx/infiniti_fx_fx30d_3.0_v6_s_premium_automata_europai_uj_modell_tulaj_tol-5288757
és a touareg? Q5?

azé ez már jobb 1 fokkal
én erre tenném az X -et
Válasz #1326. hozzászólásra
Hasonló a kaszni
Válasz #1325. hozzászólásra
Nekem akk már inkább x5.
Válasz #1322. hozzászólásra
Ez 2007 12havi,nagyon bejön a kaszni.
Válasz #1321. hozzászólásra

egy pick-up jobban állna szerintem neked!
ez még a régi ML ha jól látom ?
ilyen nem találsz 1-3évesben. De nekem is inkább ez kellene, mint az újabb, abban nincs manuális.
Válasz #1320. hozzászólásra
Ilyenbe gondolkodom.
Válasz #1318. hozzászólásra
És a 2.0 pdtdi vw motort felejtsd el!
Válasz #1318. hozzászólásra

Olyankor van már para, de ennyi kell. Még azzal szoktam szórakozni h a fél gátat lezárják füred alatt, és h mennyivel merek elmenni a fél kapu mellett. Füred felett ilyen nincs.
Válasz #1316. hozzászólásra

Akkor ott már beremegett a szipka.
Válasz #1315. hozzászólásra

Arra is vigyázz h sok kereskedő azt sem tudja h mi az és csak beleírja a hirdetésbe! No, azért egy X3asban alap.
Válasz #1314. hozzászólásra

ott is jóval átléptem már az autópályán megengedettet.
Válasz #1313. hozzászólásra
Éppen csak nem repül 
Amiket nézegetek abban minden van.
Válasz #1303. hozzászólásra

Na meg a Tisza töltésen,ott izgisebb.
Válasz #1310. hozzászólásra
Ha rám hallgatsz, akk mindenképp legyen benne ESP! És ne hidd el a kereskedőknek h az ASC=ESP!!!
Válasz #1308. hozzászólásra

A mondat második fele .