ford dexta 2000 es trakin levegősen emel a hidraulika, már szét van szedve is de semmi le van szedve a hidraulika rész és felülről belelátni amikor beinditjuk megy de nagy gázon kis gázon mindenhogy buborékos olaj jön fel a szivattyú jó vissza is lett rakva rá a rendszer jó nem lyukas nem folyik és rejtély hogy mért levegős
Én a "kézzel" fogható dolgokat szeretem inkább ,"Mel indákban" "is"(elveszni...)...(különben köszi,de a fészhez lassú az "interfészem" gyenge a mobil net és képtelenek bekötni vezetékesre
elő is lehet fizetni rá, azt mondja elég húzós az ára, de hetente jelenik meg, és kb 150 oldal egy szám
Nem csak a brit, de egész Európa mg-t magába foglalja.
Ennyit tudtam....
Nem tud senki külföldi Német,Osztrák,Angol ,Belga,Holland stb mezőgazdasági lapokat ,nyomtatot sajtó érdekel...Szeretnék előfizetni többre is ,mert érdekel mi van kint és lehet többeket is érdekelne ,de a hungaropressnél senkinek fogalma sincs milyen nemzeti "magyarmezőgazdaság" stílusu újságok vannak...(jaa ugrasztottam egy német fickót menjen vegyen mindecsikből egy párat az úsjágosoknál,de mindenhol csak a vállukat vonnogatták és csak kerti ill hobby virágos lapok ill magazinok kaphatók)...lehet ,hogy ott nincs is olyan mint nálunk???
Sracok, surgos lenne. Vett mar vki ilyen gumit ettol a cegtol? Az ifa potom forgalmijaban asszem benne lesz a gumi meret... Muszakin nem problemaznanak vele, ha szeles gumi(16R20vagy 12.5R20) helyett 900-as lenne rajta? Most 4 ramaty 16r20 van rajta...Ez az
Akár naponta is mehetnek,nem tudsz mitcsinálni.A kerítés az más ügy,szerintem bekerítheted a tanyádat,én is be fogom.Jelezzék előre mikor akarnak jönni és én beengedem őket.
egyszer már zaklattam őket avégett hogy egyezzünk meg, ők bekötik nekem az áramot a tanyára cserébe beengedem őket. De elhajtotta a picsba. Hogy van valami törvény ami az émászt akkor is feljogosítja a keresztül-kasul járásra ha nincs szolgalmi jog bejegyezve. Kérdeztem egy ügyvédet ő azt mondta hogy, igen, köteles vagyok beengedni őket levélben előre egyeztetett időpontban 2 hetes levélváltási ciklusokkal számolva. Egyelőre nem feszegetem a dolgot de a kerül kerítés a birtokra akkor vagy ingyen áramom lesz vagy fizetős se mert azt is kikötik.
Axiálnál termékek/alkatrészek áraira/készletére rá tudok keresni az oldalon is vagy személyesen a cégnél érdeklődjek? Csak pár terméket jelenítenek meg az oldalon, amit idáig néztem, de vannak olyanok is amik mindig rakátkészen van náluk és az nincs az oldalon.
hiába lassan oda jutunk,hogy puskát a kézbe aztán védd ami a tiéd.komolyan vicc ez az egész.
Nem értem hogy lehet törvényes az,hogy valaki kifizeti a földet,és azt más kisajátítja.
még jó hogy autópályát nem terveznek ide,mert arra kelnék,hogy bontják a házat a fejem felől.
Kaptam. A törvény szerint joguk van bejegyezni a szolgalmi jogot.Sőt akkor is él a joguk,ha nincs bejegyezve!Próbáltam fellebezni,de nincs értelme csak pénzkidobás.Ha gázcső vagy villanyvezeték van a földedbe,akkor az olyan mintha be lenne rá jegyezve a szolgalmi jog és nem kapsz semmi kártérítést.
Lac te kaptál határozatot?
Mi még azt sem.mikor a föld hivatalból kértük ki a papírokat,akkor szembesültünk vele,hogy vezeték jog van a földünkön.
Mikor rákérdeztünk miért nem tudunk róla vállat rántottak,és azt mondták a polgármesteri hivatalban kell hogy ki legyen függesztve.mi semmilyen határozatot nem kaptunk,vagy értesítőt,vagy levelet.
Be fogják vezetni a vezetékjogot a földedre hamarosan.Nekem már jött pár ilyen határozat.Nem tehetsz ellene semmit.A kártérítés más dolog. Ha veszed a fáradságot és lefényképezed meg intézed a dolgokat,szerintem megitélnék.Csak hivatalos kárszakértőt kellene kihívni.
Kártérítésre felszólítod őket és ha nics szjog akkor fizetniük kell,de nem fognak pereskedni,mert tudják,hogy az is az ő kárukra megy teljes egészében...
Érdekes téma.nálunk is putráltak.hál isten a szotyiban kárt nem tettek,csak a föld végéről darabolták ki a fákat.az oké,ami hozzá ért a dróthoz,de kivágtak egy csomót,aminek köze sem volt oda
Hm...ez azért felháborító!
Nálunk is tesznek kárt, de van földhivatal által bejegyzett joguk, úgy, mint Zsolt esetében. Kártérítés ügyben még nem hallottam semmit...
Erre én is kiváncsi lennék. Mert az én földemre nincs szolgalmi joguk. De van rajta egy tafójuk. Amin a szomszédos csirketelep vill órája is fel van szerelve és elég sűrűn járnak olvasgatni... persze gyalog egy métert se úgy állnak meg a hiluxal hogy ki se kelljen szálniuk letekert ablakból olvassák akkor is ha tökig érő sár van. És össze cseszik a földet rendesen. Ez a tanyán van. Valmelyik nap jöttek mikor pontt ott voltam két kutya velem volt. egyik leült az autó egyik felén a másik a másik felén és ott hevertek. Ezek meg nem mertek kiszállni a kocsiból és meg mnit aki észre se vette őket csináltam a dolgom tovább.... 20 perc után odamentem és szóltam nekik hogy itt nincs út, ne járjanak erre kocsival, és térítség meg a kárt amit azzal okoztak hogy lekabócázták a fenyőcsemetéimet ami a trafó köré voltak ültetve. Erre még ők voltak felháborodva hogy tüntessem el a kutyáimat a saját földemről mert megnézhetem magamat. Kérdezem tőlük hogy mi lesz ha bekerítem a tanyát, hogy jönnek be? Azt mondták hogy az próbáljam meg, megnézhetem magamat. Semmiféle szolgalmi jog vagy egyéb más nincs a földre bejegyezve. Egyedül szüleimnek van rajta haszonélvezet. volt esetleg valakinek hasonló esete?
Démásznak szolgalmi joga van ugye a villanyoszlop miatt a földemre. na most elég szépen letapossák a szotyit mert ügye kitört az a fránya oszlop és az lenne a kérdésem tudja-e valaki mennyit kell fizetniük
van erre vmi jogszabály?
Anno 3-4 évvel ezelőtt axiálnál találtam legolcsóbban leggagyibbat (kínait) ih tárcsára cikkcakk mintás volt ha jól emlékszem. Végül is nem volt vele baj amíg megvolt de eladtam a gépet már 2éve.
13559 hozzászólás
Válasz #657. hozzászólásra
szivattyú szimmeringje volt nállam anno a ludas egy öreg styeren
Válasz #651. hozzászólásra

Békés megye mely részén kellene?
Én a gyomaendrődi céget ismerem legjobban (apámék)
segítség kéne
ford dexta 2000 es trakin levegősen emel a hidraulika, már szét van szedve is de semmi le van szedve a hidraulika rész és felülről belelátni amikor beinditjuk megy de nagy gázon kis gázon mindenhogy buborékos olaj jön fel a szivattyú jó vissza is lett rakva rá a rendszer jó nem lyukas nem folyik és rejtély hogy mért levegős
valaki ötlet????
Paulik Árpád Mezőhegyesen.
Válasz #653. hozzászólásra
telekgerendáson a Kiténél szokott állni repülő
Válasz #653. hozzászólásra

Nincs mit, amúgy biztos van még más cég is, de őket tudom.
Válasz #652. hozzászólásra
Köszi egy kicsit nagy a távolság, de majd holnap felhívom őket.
Válasz #651. hozzászólásra
Szemp-air kft. Lehet hogy Csongrád megyei a cég, de Nagyszénásról repülnek.
Sziasztok!
Segítségeteket kérném, tud-e valaki Békés megyében repülőgépes növényvédelemmel foglalkozó vállalkozást?
Válasz #649. hozzászólásra

ajjjajjjj
Válasz #648. hozzászólásra
)
...(különben köszi,de a fészhez lassú az "interfészem" gyenge a mobil net és képtelenek bekötni vezetékesre 
Én a "kézzel" fogható dolgokat szeretem inkább ,"Mel indákban" "is"(elveszni...
Válasz #637. hozzászólásra
ha bejelentkezel a Facebookra,ott is megtalálod mindkét lapot,s küldik a legfrissebb híreket mindig.
Válasz #646. hozzászólásra

na Neked nem kell a hüleségért a szomszédba menni!
Válasz #644. hozzászólásra
ha már ilyen ÉDESszájú VAGY

Rendben,"megkapod" a "finomságodat"
Válasz #636. hozzászólásra

Ugyanmár hol élsz te??? Én tudod menyi 900 nyütem már el??? Meg a HW kocsik nem 1200 / 20 ast??
Válasz #643. hozzászólásra

micsoda ajánlat!
megelégszem egy köszönömmel!
ha minden kötél szakad, egy tábla csokival
Hogy hálálhatnám meg ezt a "szívességet",talán "nyálazhatnánk együtt"???

Válasz #641. hozzászólásra

szívesen!

Na, megkérdeztem:
www.farmersweekly.co.uk
elő is lehet fizetni rá, azt mondja elég húzós az ára, de hetente jelenik meg, és kb 150 oldal egy szám
Nem csak a brit, de egész Európa mg-t magába foglalja.
Ennyit tudtam....
2 lapot tudok ajánlani,amit interneten is eltudod olvasni.www.topagrar.com és a www.badische-bauern-zeitung.de

Egyik haverom szokott ilyesmit olvasni, majd megkérdezem tőle, honnan szerzi be!
Nem tud senki külföldi Német,Osztrák,Angol ,Belga,Holland stb mezőgazdasági lapokat ,nyomtatot sajtó érdekel...Szeretnék előfizetni többre is ,mert érdekel mi van kint és lehet többeket is érdekelne ,de a hungaropressnél senkinek fogalma sincs milyen nemzeti "magyarmezőgazdaság" stílusu újságok vannak...(jaa ugrasztottam egy német fickót menjen vegyen mindecsikből egy párat az úsjágosoknál,de mindenhol csak a vállukat vonnogatták és csak kerti ill hobby virágos lapok ill magazinok kaphatók
)...lehet ,hogy ott nincs is olyan mint nálunk???
Válasz #632. hozzászólásra
ha forgalmiba be van írva a gumi méret akkor ne mlehet mást tenni nekünk a kis mbp n van beirva 8.25 x 20 as gumi nem rakhatunk rá 900 asat
Febr 3-4én irtak róluk a gumis topikban !!
Válasz #633. hozzászólásra
Az én felnim , amin ugyanaz a gumi van amit venni akarsz kb. 28cm széles. Rajta van a gumi, tehát csak saccolni tudtam.
A felni szélességgel mi a helyzet? Amire a 16-os gumi megy, arra jó a 12,5-es is?
Sracok, surgos lenne. Vett mar vki ilyen gumit ettol a cegtol? Az ifa potom forgalmijaban asszem benne lesz a gumi meret... Muszakin nem problemaznanak vele, ha szeles gumi(16R20vagy 12.5R20) helyett 900-as lenne rajta? Most 4 ramaty 16r20 van rajta...Ez az
Válasz #629. hozzászólásra
Akár naponta is mehetnek,nem tudsz mitcsinálni.A kerítés az más ügy,szerintem bekerítheted a tanyádat,én is be fogom.Jelezzék előre mikor akarnak jönni és én beengedem őket.
Válasz #624. hozzászólásra

trógerek?
Akkor nem keríthetem be a tanyámat? Nem tarthatok kutyát a tanyán nehogy ne tudjanak bejönni a
Válasz #622. hozzászólásra
Szerintem más dolog a vezeték jog és más dolog az hogy egy trafóért oda caplatnak hetente bizbaszolni valami.
Válasz #621. hozzászólásra

egyszer már zaklattam őket avégett hogy egyezzünk meg, ők bekötik nekem az áramot a tanyára cserébe beengedem őket. De elhajtotta a picsba. Hogy van valami törvény ami az émászt akkor is feljogosítja a keresztül-kasul járásra ha nincs szolgalmi jog bejegyezve. Kérdeztem egy ügyvédet ő azt mondta hogy, igen, köteles vagyok beengedni őket levélben előre egyeztetett időpontban 2 hetes levélváltási ciklusokkal számolva. Egyelőre nem feszegetem a dolgot de a kerül kerítés a birtokra akkor vagy ingyen áramom lesz vagy fizetős se mert azt is kikötik.
Axiálnál termékek/alkatrészek áraira/készletére rá tudok keresni az oldalon is vagy személyesen a cégnél érdeklődjek? Csak pár terméket jelenítenek meg az oldalon, amit idáig néztem, de vannak olyanok is amik mindig rakátkészen van náluk és az nincs az oldalon.
hiába lassan oda jutunk,hogy puskát a kézbe aztán védd ami a tiéd.komolyan vicc ez az egész.
Nem értem hogy lehet törvényes az,hogy valaki kifizeti a földet,és azt más kisajátítja.
még jó hogy autópályát nem terveznek ide,mert arra kelnék,hogy bontják a házat a fejem felől.
Válasz #624. hozzászólásra
Sőt olyan is volt,hogy megvettem egy földet tehermentesen,majd jön a levél és rávezettek gázszolgalmi jogot! És mindez törvényes Mo-on.
Válasz #623. hozzászólásra
Kaptam. A törvény szerint joguk van bejegyezni a szolgalmi jogot.Sőt akkor is él a joguk,ha nincs bejegyezve!Próbáltam fellebezni,de nincs értelme csak pénzkidobás.Ha gázcső vagy villanyvezeték van a földedbe,akkor az olyan mintha be lenne rá jegyezve a szolgalmi jog és nem kapsz semmi kártérítést.
Lac te kaptál határozatot?
Mi még azt sem.mikor a föld hivatalból kértük ki a papírokat,akkor szembesültünk vele,hogy vezeték jog van a földünkön.
Mikor rákérdeztünk miért nem tudunk róla vállat rántottak,és azt mondták a polgármesteri hivatalban kell hogy ki legyen függesztve.mi semmilyen határozatot nem kaptunk,vagy értesítőt,vagy levelet.
Válasz #618. hozzászólásra
Be fogják vezetni a vezetékjogot a földedre hamarosan.Nekem már jött pár ilyen határozat.Nem tehetsz ellene semmit.A kártérítés más dolog. Ha veszed a fáradságot és lefényképezed meg intézed a dolgokat,szerintem megitélnék.Csak hivatalos kárszakértőt kellene kihívni.
Kártérítésre felszólítod őket és ha nics szjog akkor fizetniük kell,de nem fognak pereskedni,mert tudják,hogy az is az ő kárukra megy teljes egészében...
Érdekes téma.nálunk is putráltak.hál isten a szotyiban kárt nem tettek,csak a föld végéről darabolták ki a fákat.az oké,ami hozzá ért a dróthoz,de kivágtak egy csomót,aminek köze sem volt oda
Válasz #618. hozzászólásra

Hm...ez azért felháborító!
Nálunk is tesznek kárt, de van földhivatal által bejegyzett joguk, úgy, mint Zsolt esetében. Kártérítés ügyben még nem hallottam semmit...
Válasz #617. hozzászólásra

Kérdezem tőlük hogy mi lesz ha bekerítem a tanyát, hogy jönnek be? Azt mondták hogy az próbáljam meg, megnézhetem magamat. Semmiféle szolgalmi jog vagy egyéb más nincs a földre bejegyezve. Egyedül szüleimnek van rajta haszonélvezet. volt esetleg valakinek hasonló esete?
Erre én is kiváncsi lennék. Mert az én földemre nincs szolgalmi joguk. De van rajta egy tafójuk. Amin a szomszédos csirketelep vill órája is fel van szerelve és elég sűrűn járnak olvasgatni... persze gyalog egy métert se úgy állnak meg a hiluxal hogy ki se kelljen szálniuk letekert ablakból olvassák akkor is ha tökig érő sár van. És össze cseszik a földet rendesen. Ez a tanyán van. Valmelyik nap jöttek mikor pontt ott voltam két kutya velem volt. egyik leült az autó egyik felén a másik a másik felén és ott hevertek. Ezek meg nem mertek kiszállni a kocsiból és meg mnit aki észre se vette őket csináltam a dolgom tovább.... 20 perc után odamentem és szóltam nekik hogy itt nincs út, ne járjanak erre kocsival, és térítség meg a kárt amit azzal okoztak hogy lekabócázták a fenyőcsemetéimet ami a trafó köré voltak ültetve. Erre még ők voltak felháborodva hogy tüntessem el a kutyáimat a saját földemről mert megnézhetem magamat.
Démásznak szolgalmi joga van ugye a villanyoszlop miatt a földemre. na most elég szépen letapossák a szotyit mert ügye kitört az a fránya oszlop és az lenne a kérdésem tudja-e valaki mennyit kell fizetniük
van erre vmi jogszabály?
Válasz #615. hozzászólásra
Anno 3-4 évvel ezelőtt axiálnál találtam legolcsóbban leggagyibbat (kínait) ih tárcsára cikkcakk mintás volt ha jól emlékszem. Végül is nem volt vele baj amíg megvolt de eladtam a gépet már 2éve.
15.3as gumit hol lehet jó áron kapni?
Igen tudok. Nem is keveset. keress meg a 06 30 580 31 87 telefonon. vagy a ternerne@freemail címen
Válasz #611. hozzászólásra

....(persze,hogy "tartom neki",hogyne "tartanám")...

SOS Tud valaki, aki infót adni egy Va-Si Trade kft-ről és velük kapcsolatba levő Antal Sándorról.Lehet, hogy beleszaladtam a "jóba"!
köszi
Válasz #607. hozzászólásra

csak lesel mi
HMbának nem kell agyalni azonnal jönnek ezek a z o n n a l
Válasz #608. hozzászólásra

Heló római.
Hogysmint?
Fogtál már agromókuskát tegnaptul?
1 olyan agromókuskát aki 1ben ugrómókuska is...... reá a motttyoooooooróidra???????
Tehát kérdezhetném ugyis megvan e már a punncijussod?????????
Ó Te római helytartó, tartod e még a helyet annak az agromókuskának ott nálad lóvészitibe??????
Ezennel Hecceknek mestere megadja néked is az agroinformos új nevedet........
Neved ezentúl Puncijusssss Pilátussssss az agroinformra kihelyezett római helytartó. háhhááhháháháháháááááá