tippeket szeretnek kerni, hogy kombajnbol kiralycsapot hogyan lehetne kivagni, mert kiutni nem lehet sajnos se melegitve se sehogy, mar mindent probaltunk
volna egy kb 2mm es res ahova esetleg valami vago szerszam beferne (nem sarokcsiszolo zzal nem lehet hozzaferni) valami vasvago elektromos fures esetleg letezik, mert a kezivel a jovo szezonra vagom at csak
valaki tud ajánlani valami szert gabona raktár fertőtlenítésre???? ACTELIC, UNIFOS, és még volt egy harmadik is aminek most nem jut eszembe a neve, de mindhármat kivonták a forgalomból. Hát akkor mit csináljon a csóringer paraszt??????
Meg kell mérni az ékszíj hosszát /szakadtan még könnyebb :)/ aztán átváltani collba /ahány mm osztva 25,4-el/ és így kell keresni ékszíj kereskedőnél. A szélességét is át kell váltani!
Jártunk mis is így. Még egyszer nem tudod eltalálni a pontos méretet. Vagy csúszni fog a szíj, vagy szoros és viszi a kaszát. Ja és nekünk ráadásul az eredeti gyenge is volt. Pár méteren elszakadt. Vettünk egy vastagabbat és azóta kaszálunk ha kell ha nem.
#1. hozzászólás, gali küldte be 2011-06-21 06:12:05-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
OBI-ban vásárolt fünyíró kistraktor ékszíja elszakadt.A szakadt ékszíjon nincs rajta a méret. A traktorhoz kapott leírásban is csak a cikkszáma található. Egy közeli méret a 4L900 (13X8X2240 ) Gardena szíj. Ez sem postos a traktoron. Kikapcsolt állapotában is hajtja a késeket.Az ékszíj feszességét rugók szabályozzák. Lehetséges, hogy a szakadáskor a rugók megsérültek? Ez a szíj 13 000 ft.
Szakértő szerint csak eredeti szíjat érdemes feltenni, mert az collban van megedva és a millis szíj nem egyezik vele.
Ha a biztonsági szürö eldugult megette a fene!
Könnyü kideriteni kiveszed a levegöszüröt,mald megprobálod elvenni töle a biztonsági szüröt!(persze járo motornál)!
Ha könnyen odaadja akkor nem levegö baj van!
Ha viszont nehezen akkor csere!
Arra figyelj hogy ne csak alapjáraton próbáld hanem magasabb fordulaton is!
Én egyx igy jártam rába motorral!Cseresznyepirosan izzot az egész kipufogorendszer a turboig és a belsö szüröt tökre összeszivta!
Válasz #516. hozzászólásra
én rábával lazítóztam pár éve két műszakban és amikor be- esteledett akkor vettem észre hogy vörösödik ám de rendesen szoltam a főnöknek erre ő "mennyél lassabban"
SOS segítségeteket kérném szükségem lenne bármilyen fajta nőstény ivarú kecskére 21-én keddre 27darabra. Nem súlyra hanem darabra fizetnének helyszínen kp. mérettől függően 7000-9000/db között!!!! Tavaszi nőstény gida is jó lenne, de idősebb anya is érdekel. Fajta és méret nem számít csak az hogy egészséges legyen!!!! Részletekért hívjatok!!! Később lehet kell több is!!!!
13559 hozzászólás
Válasz #558. hozzászólásra
Befúrni nem lehet, hogy aztán kevesebbet kelljen fölrészelni?
Udv mindenki!

tippeket szeretnek kerni, hogy kombajnbol kiralycsapot hogyan lehetne kivagni, mert kiutni nem lehet sajnos se melegitve se sehogy, mar mindent probaltunk
volna egy kb 2mm es res ahova esetleg valami vago szerszam beferne (nem sarokcsiszolo zzal nem lehet hozzaferni) valami vasvago elektromos fures esetleg letezik, mert a kezivel a jovo szezonra vagom at csak
Válasz #555. hozzászólásra

Magyarhon a lenyúlások és átbaxások földje tanuld meg.
Annyi G. szemétláda másikat átbaxni akaró ember nincs is arányaiban talán mint huba.
Válasz #553. hozzászólásra
azt mi a lófaxot csináljak vele öntözzem a muskátlit????
Válasz #554. hozzászólásra

bazmeg 1500 jó magyar forint, amig volt nálunk addig légy erős 2600 ft/ 50mili volt az ára. de raktárfertőtlenítésben odabax rendesen
Válasz #552. hozzászólásra

horror ár
legalább 1 talicskával vetté ilyen drágán ?
Válasz #552. hozzászólásra

Van 5 l- ben is, vedd meg jó lesz 1 darabig
50 juró körül van litere
Válasz #551. hozzászólásra
VAN ACTELIC kicsiben (50 milis) nálatok. Csak azt nem tom nálunk miért csak 5 lityisben van. Nagymegyeren vettem tegnap 5,5 yuróóóóóó/db
Válasz #549. hozzászólásra
NA MI VAN???????
Válasz #549. hozzászólásra
Van literes is...
Válasz #548. hozzászólásra
kösz de 5 lityi nem kell, mi a lófaxt csináljak vele?
Válasz #542. hozzászólásra
Agroyal-nál nettó 3900 litere.
De alighanem ez is ugyanez , csak kicsit töményebb és olcsóbb egy ezressel litere...KATT
Reldan 4100+áfa ago multinál

jó ár ez he?
Válasz #544. hozzászólásra

Nekem a kombin minden szíj gates nagyon jó
Válasz #534. hozzászólásra
Asszem Nádudvaron van valami cég és Gates(ez asszem a New Holland gyári beszállítója) márkájú fasza szíjakat árulnak olcsón...
http://wyxabo.hu/elerhetoseg/index.php
a littyós még beleférhet azt megjátszom, még egyszer köszönöm.
Válasz #540. hozzászólásra
van 1 lityósban is asszem 5 ezer/liter
Válasz #540. hozzászólásra
Ez jó kérdés volt, nekem öt literesben van.
Válasz #539. hozzászólásra
Mindkettőtöknek köszönöm a gyors segítséget. Milyen kiszerelésben kapható? mert nekem nem kellene sok.
Válasz #536. hozzászólásra
Üdv,gazdatárs.
Tudom ajánlani a Reldan 40 EC-t.
Raktári kártevők ellen 0,6-1,1 ml/m2 szermennyiség kell.
én csak reldant használok már jópár éve

valakitől hallottam hogy SKandináviában még kapható az Actelic??????? Senki nem tud semmit?????
valaki tud ajánlani valami szert gabona raktár fertőtlenítésre???? ACTELIC, UNIFOS, és még volt egy harmadik is aminek most nem jut eszembe a neve, de mindhármat kivonták a forgalomból. Hát akkor mit csináljon a csóringer paraszt??????
Jó napot sürgősen eladó lenne egy vadonat új egyszer sem használt 165-ös lenyel fűkasza kardánnal 270 E FT lenne a vége
Ha érdekel 06 70 678 60 66
New holland TC 56-hoz hol lehetne olcsóbban szíjakat kapni,IKR no.
Miva' ezze a géppe hhe...
Válasz #527. hozzászólásra

Meg kell mérni az ékszíj hosszát /szakadtan még könnyebb :)/ aztán átváltani collba /ahány mm osztva 25,4-el/ és így kell keresni ékszíj kereskedőnél. A szélességét is át kell váltani!
Jártunk mis is így. Még egyszer nem tudod eltalálni a pontos méretet. Vagy csúszni fog a szíj, vagy szoros és viszi a kaszát. Ja és nekünk ráadásul az eredeti gyenge is volt. Pár méteren elszakadt. Vettünk egy vastagabbat és azóta kaszálunk ha kell ha nem.
#1. hozzászólás, gali küldte be 2011-06-21 06:12:05-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
OBI-ban vásárolt fünyíró kistraktor ékszíja elszakadt.A szakadt ékszíjon nincs rajta a méret. A traktorhoz kapott leírásban is csak a cikkszáma található. Egy közeli méret a 4L900 (13X8X2240 ) Gardena szíj. Ez sem postos a traktoron. Kikapcsolt állapotában is hajtja a késeket.Az ékszíj feszességét rugók szabályozzák. Lehetséges, hogy a szakadáskor a rugók megsérültek? Ez a szíj 13 000 ft.
Szakértő szerint csak eredeti szíjat érdemes feltenni, mert az collban van megedva és a millis szíj nem egyezik vele.
Köszi mindenkinek végig nézem ezeket aztán majd kiderül.
Válasz #504. hozzászólásra
A turbo cserés, széthajtották.
16 éve nyüstölöm de nem adnám oda semmilyen müanyag traktorért!
Modjuk még mindig üzemel az öreg csühös!!!

Kidobtam edéböl a biztonságit és ugy mentem tovább reggel meg kapott ujjat!
Válasz #520. hozzászólásra

nekem is ugyan ez volt
Ha a biztonsági szürö eldugult megette a fene!
Könnyü kideriteni kiveszed a levegöszüröt,mald megprobálod elvenni töle a biztonsági szüröt!(persze járo motornál)!
Ha könnyen odaadja akkor nem levegö baj van!
Ha viszont nehezen akkor csere!
Arra figyelj hogy ne csak alapjáraton próbáld hanem magasabb fordulaton is!
Én egyx igy jártam rába motorral!Cseresznyepirosan izzot az egész kipufogorendszer a turboig és a belsö szüröt tökre összeszivta!
Lehet a kipufogódob kezd tönkre menni, számtalan teherkocsinál(szoc. gyártmány)volt ez a jelenség hegy menetnél, lassú haladás kicsi menetszél.
én rábával lazítóztam pár éve két műszakban és amikor be- esteledett akkor vettem észre hogy vörösödik ám de rendesen szoltam a főnöknek erre ő "mennyél lassabban"
ha kifújod az sem jelent sokat (semmit), ha a mikropólusok már tömve vannak
Válasz #515. hozzászólásra
Levegőszűrő új,de különben minden reggel ki van fújva.
Válasz #514. hozzászólásra
NEKEM NEM KOMBÁJNNÁL DE VOLT ILYEN TAPASZTALATOM, AMIKOR EL VOLT DUGULVA A LEVEGŐSZŰRŐ EZT CSINÁLTA
Válasz #512. hozzászólásra
Nappal is lehet látni csak este vettük észre mert világított. Nem hiszem hogy ez normális.
Sziasztok!

SOS segítségeteket kérném szükségem lenne bármilyen fajta nőstény ivarú kecskére 21-én keddre 27darabra. Nem súlyra hanem darabra fizetnének helyszínen kp. mérettől függően 7000-9000/db között!!!! Tavaszi nőstény gida is jó lenne, de idősebb anya is érdekel. Fajta és méret nem számít csak az hogy egészséges legyen!!!! Részletekért hívjatok!!! Később lehet kell több is!!!!
06 20 265 2874 minden nap 8-18 óráig Hívható!!!!
Köszi Mindenkinek!!!
Válasz #511. hozzászólásra
lehet,hogy természetes jelenség,sötétben azért jobban látszódik,amugy gondolom szépen megy
Válasz #510. hozzászólásra
Sajna ezt nem tudom egy esti aratásnál vettük észre.
Válasz #509. hozzászólásra
Adagoló levétel elött is izzott?