magyar kinezete??????az meg milyen?????komolyan mondom nemhiszem el.........ja,lehet valoban erdekelte hogy nalatok ugy kozlekednek e,es kivancsi volt ra,ja es nemirtad le hogy milyen szabalytalansagot kovetel el
udv. ehhez nekem is van hozzászólnivalóm. van ez fordítva is. a múltkor rámkiábált egy birka az egyik kereszteződésben Szalontán, hogy "magyarba így közlekednek?" pedig nem baxtam el semmit :O látszólag nem román volt, magyar kinézete volt dácsiában.
azt is meglattod majd hogy januartol nem lepik el a romanok magyarorszagot,sot meg azt is megmerem kockaztatni hogy meg afele se fog allampolgarsagit kerni.mindek is tenne ha magyarba mesz igy is ugy is medvepasztor roman maradsz.es nehogy felreerts nem sajnaltatni akarom magam csak felduhit a buta ember a baromsagaival es most nem rolad beszeltem
Válasz #6328. hozzászólásra
Szevasz Sógi.
Ebben az iszapban a Vlagyi nem,csak 2 bírkózó monokinis csaj mutatna jól.
Nem voltam,sok a meló majd jövő héten megyünk a családi Vlagyiflottával.
igazad van,akor legalabb ra lehetett volna fogni szerencsetlen ferire..........nem mintha nem azt tettek miutan hatat forditotak nekunk,igy is a ferencz volt a hibas
Válasz #6329. hozzászólásra
A politika mocskos dolog.
Ezt az ügyet nem is szabadott volna népzavazásra bízni,hanem a parlamentnek kellett volna 1 tollvonással elintézni anno.
Hidd el az Xelésnél nekem hején volt a szívem meg az eszem.
tudod kopi,amig ti elvoltatok a romanok bevandorlasatol,es nemmel szavaztatok a mi hovatartozasunkrol,elleptek titeket a ....ok:)es hid el elsem tudod meg kepzelni hogy mi lessz ennek a vege,ami nem is olyan fontos,hisz mar az eleje nagyon ilyeszto
Válasz #6298. hozzászólásra
Te cimbora ez komoly?
Tegnap este még mélylazítót kerestél a Vlagyi mögé!!!!
Ma délutánra meg 2 trakidat már el is adtad?
Úgy lőtted a kuncsaftokat?
Bocs én ezt nem eszem meg.
ráérnék??? a télen???
van egy rossz fűkaszám amit rendbe kéne tennem, egy rendkezelőm, egy homlokrakodóm, és egy szárzúzóm. ha ez a tél júniusig tart akkor sem végzek ezekkel
en bihar megyebe de romaniaba...........nekem egy 180-anas eleg volna szerintem.megcsinalod nekem..........ugy csinaljuk hogy te is es en is jol jojjunk ki :)ugyis it a tel aztan te is jobban raernel:)
azert kerdezem mert nekem egy 27 lovas universalom van es azt mondtak kifingatja a220-as kombi.....eroseb volna aegy 25 lovas orosz traki mint egy 27 lovas roman???felek atol ha megveszem hazahozom,aztan verhetem bele mert nemtudom hasznalni(::(
Nekem sajnos még elég kevés a tapasztalatom és így nem tudok segíteni, vannak itt nálam jóval okosabbak csak nem biztos hogy használtak japán talajmarót vagy kombinátort.
nah eladtam máma a t-25 öst kaptam érte 950.000ft meg eladtam az 550est is azért pedig kaptam 1.500.000ft már csak a 82 es van hátra azért kb meg kapok olyan 1.700.000ft talán és veszek egy olyan gépet amelyik kintvan képnek
Szevasztok!Azt szeretném kérdezni,hogy honnan lehetne beszereznem a vagyimba olyan ülést,ami rugós és lengéscsillapítósNekem még a legrégebbi van benne,de már semmi rázkódást nem csillapít és fáj a hátam tőle!
25336 hozzászólás
Válasz #6337. hozzászólásra
magyar kinezete??????az meg milyen?????komolyan mondom nemhiszem el.........ja,lehet valoban erdekelte hogy nalatok ugy kozlekednek e,es kivancsi volt ra,ja es nemirtad le hogy milyen szabalytalansagot kovetel el
Válasz #6333. hozzászólásra
udv. ehhez nekem is van hozzászólnivalóm. van ez fordítva is. a múltkor rámkiábált egy birka az egyik kereszteződésben Szalontán, hogy "magyarba így közlekednek?" pedig nem baxtam el semmit :O látszólag nem román volt, magyar kinézete volt dácsiában.
Válasz #6333. hozzászólásra

Így igaz.
Sok ostoba a felvidéki magyart leszlovákozza,az erdélyieket meg lerománozza.
Agymosott nemzet lettünk
Válasz #6334. hozzászólásra
te tudod mit becsul meg az ember a legjobban?????
Válasz #6331. hozzászólásra
2005-ben,2008ban voltam Csíksomlyói búcsún.
Aki nemmel szavazott azt mind elvinném oda 1 kis magyarságot tanulni.
Válasz #6330. hozzászólásra
azt is meglattod majd hogy januartol nem lepik el a romanok magyarorszagot,sot meg azt is megmerem kockaztatni hogy meg afele se fog allampolgarsagit kerni.mindek is tenne ha magyarba mesz igy is ugy is medvepasztor roman maradsz.es nehogy felreerts nem sajnaltatni akarom magam csak felduhit a buta ember a baromsagaival es most nem rolad beszeltem
Válasz #6328. hozzászólásra
Szevasz Sógi.
Ebben az iszapban a Vlagyi nem,csak 2 bírkózó monokinis csaj mutatna jól.
Nem voltam,sok a meló majd jövő héten megyünk a családi Vlagyiflottával.
Válasz #6330. hozzászólásra
igazad van,akor legalabb ra lehetett volna fogni szerencsetlen ferire..........nem mintha nem azt tettek miutan hatat forditotak nekunk,igy is a ferencz volt a hibas
Válasz #6329. hozzászólásra
A politika mocskos dolog.
Ezt az ügyet nem is szabadott volna népzavazásra bízni,hanem a parlamentnek kellett volna 1 tollvonással elintézni anno.
Hidd el az Xelésnél nekem hején volt a szívem meg az eszem.
Válasz #6327. hozzászólásra

tudod kopi,amig ti elvoltatok a romanok bevandorlasatol,es nemmel szavaztatok a mi hovatartozasunkrol,elleptek titeket a ....ok:)es hid el elsem tudod meg kepzelni hogy mi lessz ennek a vege,ami nem is olyan fontos,hisz mar az eleje nagyon ilyeszto
Moderálta: (3932) 2013-11-14 11:46:51
Válasz #6285. hozzászólásra

Csárli!!!Itt nem vagánykodnál az erdőbe a vlagyival!!!
Válasz #6326. hozzászólásra

1 ezzetek meg oláhban...abból sajnos van bőven Erdélyben.
Válasz #6325. hozzászólásra

tudod,ez a baj magyarorszagal hogy ilyenek lakjak,amugy anyi farkas van nagyvaradon mint nalatok..............ertelmesebnek tuntel,de lattom tevedtem
Válasz #6324. hozzászólásra

jah bocsesz akkor ne haragudj
farkas is jó lesz az tuti van....
Válasz #6322. hozzászólásra
nemtudom honan az a teves eszme hogyha valaki romaniaba el medvek veszik korul te vagy a masodik aki ezzel jon.............

Te cimbora ez komoly?
Tegnap este még mélylazítót kerestél a Vlagyi mögé!!!!
Ma délutánra meg 2 trakidat már el is adtad?
Úgy lőtted a kuncsaftokat?
Bocs én ezt nem eszem meg.
Válasz #6320. hozzászólásra
pénz se kell érte

és le van tudva
de megcsinálom én neked a kombinátort anyagostól
hozol nekem cserébe egy medvét
na mit szólsz??
Válasz #6320. hozzászólásra
télire nekem mindig van mit csinálni bőségesen sőt még erdőmunka is van de azt már holnap kezdem....
Válasz #6318. hozzászólásra
elnezesedet kerem,nem sertegetni akartalak,azt hitem mindenhol az van ami nalam igy tel folyaman
Válasz #6317. hozzászólásra
talajmaróm az 125centis van a japán kistrakihoz...
Válasz #6316. hozzászólásra

ráérnék??? a télen???

van egy rossz fűkaszám amit rendbe kéne tennem, egy rendkezelőm, egy homlokrakodóm, és egy szárzúzóm. ha ez a tél júniusig tart akkor sem végzek ezekkel
Válasz #6316. hozzászólásra
talajmarod milyen van??????
Válasz #6315. hozzászólásra
en bihar megyebe de romaniaba...........nekem egy 180-anas eleg volna szerintem.megcsinalod nekem..........ugy csinaljuk hogy te is es en is jol jojjunk ki :)ugyis it a tel aztan te is jobban raernel:)
Válasz #6312. hozzászólásra
Nógrád megye
és te?
Válasz #6313. hozzászólásra
nem szegyelem bevallani,en sajnos ketbalkezes vagyok:(
Válasz #6310. hozzászólásra

de megcsinálod ezt magadnak is... nem nagy dolog... és legalább a kapák újak lesznek rajta... úgyis az a lényeg...
Válasz #6311. hozzászólásra
elnezest az indiszkreciomert,de megtudhatnam hogy mere laksz??
Válasz #6310. hozzászólásra
hát úgy kb 80ezer volt az anyag vagy még annyi se... a kapákat megvettem persze, de a rögtörőt meg a vázat én csináltam...
Válasz #6309. hozzászólásra
azt eppen lekaphatok de az ara meg nagyobb marad:)te menyibol hoztad ossze?persze ha nem titok:)
Válasz #6305. hozzászólásra

lekapsz róla pár kapát ha nem bírja
Válasz #6306. hozzászólásra
nemtudsz eladot 160-anas meretbe??az a baj hogy amik vanak az orszag masik vegebe es azok is nagyok:(:(
Válasz #6304. hozzászólásra
bocs most nezzem hogy 30 lovasod van.de akkor is:(:(
Válasz #6304. hozzászólásra
azert kerdezem mert nekem egy 27 lovas universalom van es azt mondtak kifingatja a220-as kombi.....eroseb volna aegy 25 lovas orosz traki mint egy 27 lovas roman???felek atol ha megveszem hazahozom,aztan verhetem bele mert nemtudom hasznalni(::(
Válasz #6302. hozzászólásra
Hali nekem 220-as kombinátor van a T30 után ezt én csináltam hozzá tehát nem gyári.
Válasz #6302. hozzászólásra
Hát azt én sem hiszem, de azért biztosan többen mint japán talajmarót!
Válasz #6301. hozzászólásra
nem bantaskent irtam de azt se hiszem hogy senkise hasznal kombit a traki utan
Válasz #6300. hozzászólásra
Nekem sajnos még elég kevés a tapasztalatom és így nem tudok segíteni, vannak itt nálam jóval okosabbak csak nem biztos hogy használtak japán talajmarót vagy kombinátort.
lattom senkise iparkodik segiteni...................na ezt se gondoltam volna

Gratula. Elég jó árat kaptál érte szerintem
nah eladtam máma a t-25 öst kaptam érte 950.000ft meg eladtam az 550est is azért pedig kaptam 1.500.000ft már csak a 82 es van hátra azért kb meg kapok olyan 1.700.000ft talán és veszek egy olyan gépet amelyik kintvan képnek
Szevasztok!Azt szeretném kérdezni,hogy honnan lehetne beszereznem a vagyimba olyan ülést,ami rugós és lengéscsillapítós
Nekem még a legrégebbi van benne,de már semmi rázkódást nem csillapít és fáj a hátam tőle!
nah ja de az még jó is lenne mellé de lehet h eladom az összes gépem és vesszek rajta egy lgw 540 es kistraktor valakinek véleménye??
Mi is gondolkodunk rajta. Mi megcsinálnánk itthon de max 1 késesbe gondolkodtunk aztis 30-40 cm mélység között.
Válasz #6293. hozzászólásra

Kérdéses, hogy készül-e akkora amit a Vlagyi elbír.
az jó lenne nekem is a vlagyi után milyen lenne jó alex?????

Válasz #6291. hozzászólásra

Hát talajmunka nagyjából 10 éve nem volt a szőlőnkben, úgyhogy egy mélylazító nekem se ártana a Vlagyihoz.
Válasz #6290. hozzászólásra
sargarepaval foglakozok,ara lene szuksegem.amugy te mivel munkalod el a foldet??
Válasz #6289. hozzászólásra
Sajnos kombinátorokról nincs tapasztalatom.
Válasz #6288. hozzászólásra
helo,tudsz rola milyen kombinatorokat hasznalnak a t 25-os utan??