Válasz #6256. hozzászólásra
Szeva sógi.
Bár mester nem vagyok,de tolni a legjobb.
Kerestem pár fotót a tarsolyomban tolólap témában.
Az enyém Bagodi BTL-150-es...vizes hóban bőven elég a Vlagyinak.
Talajmaró szakértők
Ehhez mit szóltok: http://www.agrarkereso.hu/hirdet/megmutat.php?hird=25780&keresendo=&hkategoria=23&lang=hu&limit_ablak=1&stat_honnan=1#
Olcsó, de régi, és talán azért olcsó mert régi és hiába a festés a szöghajtás stb már elavult??? Szerintetek?
Hali nekem is ez a típusú kaszám van és ugyanez kellene hozzá ha tudsz valami jó helyet ahol olcsón meg lehet szerezni akkor szólj nekem is
de meglehet hogy a lengyel kaszáé jó lesz hozzá....
de ezt még ki kell deríteni
mert sok a hasonlóság közöttük, sőt szinte ugyan az....
Szia!
A portálfejlesztés/gépház topikban érdeklődj, ott könnyebben megtalálod a moderátorokat, ők engedélyezik az új téma nyitását. De ha ott visszaolvasol valami olyanról volt szó, hogy sok a JD-s téma és nem akarnak többet engedni. Szerintem tedd fel a kérdésed valamelyik meglévő John Deere forumtémánál
lehet bele tenni az enyémben is volt de egyszercsak elhalgatott úgyhogy mostmár hála istennek nem sípol de nem sokáig mert asszem megy a keletagróhoz turbósításra xd lol jót tesz a paciknak benne lesz a lipicai ménes xd lol
Egyik ismerősömmel beszélgettem és kérdeztem tőle, hogy MTZ-knél(nem turbósnál) azt a szép fütyülős hangot végülis mi adja ki?...Tényleg szoktak a kipufogóba csinálni valami síp szerűséget(házilag)? Vagy csak mendemonda?
felek hogy ket heten at kuplalva maradtaka a kerekeim,nalatok automotikusan kikuplal :????????
aT mondjak hogy elbaszod a diferencialt ha ugy forgolozik az ember:(:(:(
A dőlésszöget láncokkal oldom meg, amiben egy uborkacsavart helyeztem el, hogy ne lötyögjön. Nekem a tolólap az fixes, de érdemes csuklósra megcsinálni a tolólapot, hogyha hótolásnál valami éles darabot elkap, akkor nem dobja arrébb a traktort, hanem átbillenti a lapot a padka fölött (pl.).
köszi a képeket te arpy te hirdetted a t-25 ösödet igaz megvan még vagy eladtad láttam már videót a gépedröl eröl is meg a t-25 ről is:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A tolólap az IFA gyári 3 m-es tolólapjából lett a Vlagyihoz szabva, 220 ccm széles(de ez a max! Elég neki akár a 190, 200 is). A tartószerkezet meg házilag lett összebarkácsolva. Föld és hó tolásra kiválóan alkalmas!
ui.: még rakok fel képet..
máma kölcsönkértem egy barátomtól a vaderstad rollex 620 as át a vlagyival húztam kapák nélkül 3 ban és difivel csak egy volt a baj h nehéz neki meg h nagyon sáros még a föld
lehet h átugrok de csak hétfőn mert gondolom nincsen nyitva vasárnap nem??? nahmeg most lyut eszembe h van valamilyen traktorgumim a magtárba de nemtom h vlagyié e vagy mtz j mindjárt megnézem azt megírom!!!!!!!!
Én a használt gumisoknál nézném meg előbb, elég sok hirdet itt az apróhirdetésekben is. Lehet hogy találnál megfelelő méretű gumit amivel még műszakin is átmehetsz.
ne csessz fel idegileg xd xd d akkor ez nagyon fog fályni nekem xd ígyis a búzám az - os volt xd a kukoricán kerestem össz vissz 500.000 ft enyi volt az éves bevételem
a faszom beleverem az orosz csodámbamá máma kipróbáltuk megcsináltuk pótkocsiztunk és kilukadt a hátsó gumilya akora luk lett rajta hogy az öklöm belefért kb menyi egy ilyen gumi??
25342 hozzászólás
Válasz #6293. hozzászólásra

Kérdéses, hogy készül-e akkora amit a Vlagyi elbír.
az jó lenne nekem is a vlagyi után milyen lenne jó alex?????

Válasz #6291. hozzászólásra

Hát talajmunka nagyjából 10 éve nem volt a szőlőnkben, úgyhogy egy mélylazító nekem se ártana a Vlagyihoz.
Válasz #6290. hozzászólásra
sargarepaval foglakozok,ara lene szuksegem.amugy te mivel munkalod el a foldet??
Válasz #6289. hozzászólásra
Sajnos kombinátorokról nincs tapasztalatom.
Válasz #6288. hozzászólásra
helo,tudsz rola milyen kombinatorokat hasznalnak a t 25-os utan??
Válasz #6283. hozzászólásra

Ezt csak úgy lehet megállapítani ha személyesen megnézed közelről. Az ilyet át kell rángatni, hogy mekkora a kotyogása a lehajtásoknak.
Válasz #6285. hozzászólásra
Nagyon pofás tolószerkezet! Tudnátok segíteni, hogy hol lehetne gumicsíkot venni tolólapra? Csináltatni talán..
segitsetek mar vazzeg:(fontos volna mert nem tudom mitevo legyek:(
Válasz #6256. hozzászólásra

Szeva sógi.
Bár mester nem vagyok,de tolni a legjobb.
Kerestem pár fotót a tarsolyomban tolólap témában.
Az enyém Bagodi BTL-150-es...vizes hóban bőven elég a Vlagyinak.
Vagy egy ilyen vadiúj???
http://www.bekesbazar.hu/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=8014&catid=18&Itemid=0
1300 € viszont gardánnal együtt vagy
http://www.agroinform.com/gepkereskedok/5397/Akpil_U-533_Bodenfr%C3%A4se.html
786 € Akpil gyártmányú
Talajmaró szakértők
Ehhez mit szóltok: http://www.agrarkereso.hu/hirdet/megmutat.php?hird=25780&keresendo=&hkategoria=23&lang=hu&limit_ablak=1&stat_honnan=1#
Olcsó, de régi, és talán azért olcsó mert régi és hiába a festés a szöghajtás stb már elavult??? Szerintetek?
Válasz #6275. hozzászólásra
ha tudsz valami jó helyet ahol olcsón meg lehet szerezni akkor szólj nekem is
Hali nekem is ez a típusú kaszám van és ugyanez kellene hozzá
de meglehet hogy a lengyel kaszáé jó lesz hozzá....
de ezt még ki kell deríteni
mert sok a hasonlóság közöttük, sőt szinte ugyan az....
mondjatok má vmit
jó lett a gépemre a gumi remélem egy darabig nem kell hozzányulnom!!
igen lehet tenni a t-25 be turbót de éppen én az mtz re gondoltam de lehet h jövöre még a vlagyi is megy hozzályuk az mtz vel együtt!!!

Válasz #6277. hozzászólásra

Szia!
A portálfejlesztés/gépház topikban érdeklődj, ott könnyebben megtalálod a moderátorokat, ők engedélyezik az új téma nyitását. De ha ott visszaolvasol valami olyanról volt szó, hogy sok a JD-s téma és nem akarnak többet engedni. Szerintem tedd fel a kérdésed valamelyik meglévő John Deere forumtémánál
Heló mindenki Nem e tudtok segiteni mert eltűnt a topikom a JD W 540 és újat sem tudok nyitni pedig most nagyon fontos volna

segitsetek gyerekek,t 25-osre lehet e japan talajmarot csatlakoztatni:(
Sziasztok! Vettem egyFarh 135-ös kaszát,csak az egyik csúszó talpja hegesztett. Nemtudjátok hol lehet ijet kapni vagy utángyártottat.
Válasz #6272. hozzászólásra

Olyat is lehet? És menyibe kerül kb?
T25 be turbot???
Válasz #6271. hozzászólásra

Autóból bontottra gondoltam. Főleg a trabié jó, mert nem hullik szét.
lehet bele tenni az enyémben is volt de egyszercsak elhalgatott úgyhogy mostmár hála istennek nem sípol de nem sokáig mert asszem megy a keletagróhoz turbósításra xd lol jót tesz a paciknak benne lesz a lipicai ménes xd lol
Válasz #6269. hozzászólásra
Inkább marad az alap :-)
Igen, de annak az ára...
Egyik ismerősömmel beszélgettem és kérdeztem tőle, hogy MTZ-knél(nem turbósnál) azt a szép fütyülős hangot végülis mi adja ki?...Tényleg szoktak a kipufogóba csinálni valami síp szerűséget(házilag)? Vagy csak mendemonda?
felek hogy ket heten at kuplalva maradtaka a kerekeim,nalatok automotikusan kikuplal :????????
aT mondjak hogy elbaszod a diferencialt ha ugy forgolozik az ember:(:(:(
Válasz #6254. hozzászólásra
Szerintem nem sokat mert a tetőkárpit alatt sincs sok hangszigetelő anyag. Inkább a filcet érdemes megpróbálni a fülkezaj csökkentésére.
jóccakát
A dőlésszöget láncokkal oldom meg, amiben egy uborkacsavart helyeztem el, hogy ne lötyögjön. Nekem a tolólap az fixes, de érdemes csuklósra megcsinálni a tolólapot, hogyha hótolásnál valami éles darabot elkap, akkor nem dobja arrébb a traktort, hanem átbillenti a lapot a padka fölött (pl.).
köszi a képeket te arpy te hirdetted a t-25 ösödet igaz megvan még vagy eladtad láttam már videót a gépedröl eröl is meg a t-25 ről is:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A tolólap az IFA gyári 3 m-es tolólapjából lett a Vlagyihoz szabva, 220 ccm széles(de ez a max! Elég neki akár a 190, 200 is). A tartószerkezet meg házilag lett összebarkácsolva. Föld és hó tolásra kiválóan alkalmas!

ui.: még rakok fel képet..
máma kölcsönkértem egy barátomtól a vaderstad rollex 620 as át a vlagyival húztam kapák nélkül 3 ban és difivel csak egy volt a baj h nehéz neki meg h nagyon sáros még a föld

oksa köszi
Jó T-25-re és T-30-asra is.
Válasz #6255. hozzászólásra
Nekem van tolólapom, ahogyan azt a képemen is látod, rögtön összeszedek több képet, aztán felrakom.
Válasz #6254. hozzászólásra
Nekem volt olyan pufogóm..De nem vettem észre változást...
Válasz #6255. hozzászólásra

Koppány a tolómesterünk..
ki használ tololapot a vlagyivl tudna küldeni képet a felfogatásról????
Fülkezaj tompításában jelent valamit, ha a kipufogó a fülke tetejével egy szintben, vagy kicsit felette van?
nah találtam egy gumit a vlagyira de télre nembiztos h olyan jó lessz 2,5 centisek még a bordák holnap feltesszük
lehet h átugrok de csak hétfőn mert gondolom nincsen nyitva vasárnap nem??? nahmeg most lyut eszembe h van valamilyen traktorgumim a magtárba de nemtom h vlagyié e vagy mtz j mindjárt megnézem azt megírom!!!!!!!!

köszi erre még nem is gondoltam
Válasz #6248. hozzászólásra
ugorj át Mérőbe egy huszasért biztos kapsz ujjonan sincs 45 nél több nettóba
Válasz #6248. hozzászólásra
Én a használt gumisoknál nézném meg előbb, elég sok hirdet itt az apróhirdetésekben is. Lehet hogy találnál megfelelő méretű gumit amivel még műszakin is átmehetsz.
ne csessz fel idegileg xd xd d
akkor ez nagyon fog fályni nekem xd ígyis a búzám az - os volt xd a kukoricán kerestem össz vissz 500.000 ft enyi volt az éves bevételem

100-200 attól függ milyen és hol veszed.
a faszom beleverem az orosz csodámbamá máma kipróbáltuk megcsináltuk pótkocsiztunk és kilukadt a hátsó gumilya akora luk lett rajta hogy az öklöm belefért kb menyi egy ilyen gumi??

Válasz #6244. hozzászólásra
en csak kicsibe,20 ar volt eleg volt eladni,de hid el ha nem magrol csinalod ne is kezdj bele:)