Készen vagyok a traktor megemelésével. AZ eleje ment kicsit nehezebben, mert alig akart szétcsúszni a 2 lap, de megoldottam persze, a hátulja könnyebb volt.
Még furcsa ilyen magasan, de jobban is néz ki, meg biztos könnyebb lesz beállítanom majd az ekét is hozzá!
A következő dolog a hidraulika szivattyú kicserélés lesz hamarosan. Csak még be kell szereznem a cuccokat!
Bammeg van itt a szomszédba egy homlokrakós deutz traki....hatvan valahányas kiadású...Néha köcsönkérem ha valamit emegetni ke vele...Bammeg én azt nemtudom mive megy...Én még ilet nem láttam..A vlagyi ahoz képest egy gázolajtemető....
Válasz #3927. hozzászólásra
Új korában volt az adagolóval gond,mert a motorolajba szép lassan belecsurgott a gázolaj.
Elvittem 1 öreg szakerhoz,aki teflon korongokat rakott be az elemek alá.
Leellenőrizte padon a beállítási értékeket is,az jó volt.
Azóta nincs vele ilyen probléma.
Nincs összehasonlítási alapom,de az biztos,hogy a Vlagyinál sokkal többet eszik.
Válasz #3923. hozzászólásra
Kitelepítettem vele a letermett komposztot.
Ugyan azt a kocsit húzta mint a miénk.
Nem füstölt,nem prüszkölt,nem gondolkodott hanem vette a lapot és ment.
91-es panorámás 80-as,3000 órával.
Nagyon doxa.
Annyival többet tudott???Te ha én is csak az irodába dogoznák 8órába,és valaki megkérne arra hogy mennyek segíteni krumplitpakóni beszarnák.De így hogy évente több száz mázsát megmozgatok kettesive dobálom a zsákokat....
Szeva.
Van egy 920-as MTZ-nk,papiron 80 lóval.
Csak pótkocsit húz,nagy ritkán 1 tárcsát cibálok vele.
Multkor megadta magát az akksi,és kölcsön kellett kérnem 1 gazdátol a 80 asát,ami pedig csak földmunkát végez hébe hóba húz kocsit.
Bakker ha az 80,akkor a miénk csak 65 lovas.
hát én nemtudom..de semmi rendelenességet nem vettem a gépen észre..Akkor csühögős hangja lett volna nem??Meg füstölni kellett volna neki...De ezt ne úgy képzeld el hogy egyik percről a másikra javult meg hanem fokozatosan..Na mindegy..történt ami történt jobban ment valami oknál fogva...
Bammeg pedig ez tényleg így volt...esküszöm hogy sokkal jobb lett...A traki gazdája a megmondó...Az elején az volt vele ha visszaesett a fordulat má nemtudom mennyire megdöglött a traki...Aztán pár heki után ha visszaesett a fordulat az erölködéstől utána is húzott és nem döglött meg..Tényleg vagy 2ezer üzemórát úgy rakott bele hogy nem végzett nehéz munkát...elustúlt...
Válasz #3896. hozzászólásra
Szeva Józsi.
Én is gyümiben használom,oda ideális.
Kultivátort,400lityis permetezőt,+1 vízszintes tengelyű zúzót "cincálok" vele.
Bár nincs + olyan rég óta (5év),de negatív tapasztalatom nem nagyon van.
Ha kell bármilyen alkatrész beszerezhető hozzá,elfogadható áron.
Évente 200órát teszek bele,de pl Jancsikának 2 ilyen trakija van,és 500-500 órát tesz beléjük.
Neki van tapasztalata bőven,lehet,hogy ott is fogant ,ha itt lesz kérdezz tőle bátran.
Csákó B Peti
Láncot nem kaptunk hozzá, de az szerintem részletkérdés. A rögzítés meg nem tudom, hogy a legjobb, mi nem használunk hashúzót. Csak gyorsan kerestem egy képet róla...
25342 hozzászólás
Válasz #3942. hozzászólásra
Nem engedett be...Lehet már ismer...Legközelebb húzok legalább egy alsógatyát mikor bekopogtatok..
Válasz #3941. hozzászólásra

Te mondtad!!!
Válasz #3940. hozzászólásra

No megvolt a vacsora?
Válasz #3939. hozzászólásra

Úgy érted, ahogy nekem mondták, hogy nem fog elmenni az eszem?
Válasz #3938. hozzászólásra

Vagyok olyan /verz hogy megtegyem......No kapom is a kabátom megnézem mit főzött..
Válasz #3937. hozzászólásra

Ha nincs,nem tud elvinni semmit...
Válasz #3936. hozzászólásra
Homlokon bokszolod és rögtön hanyatt esik.
Válasz #3936. hozzászólásra

Legalább nem viszik el a pénzed
Válasz #3933. hozzászólásra
Én vagyok a vlagyisok szégyene....
Borul az is....Csak nem nekem!!!
Válasz #3934. hozzászólásra

Ez tetszene a pofámnak
Válasz #3930. hozzászólásra

Válasz #3932. hozzászólásra

Inkább a szoszédasszonyt.
Válasz #3931. hozzászólásra

Na most megborítani is könnyebben lehet....
Halihó!

Készen vagyok a traktor megemelésével. AZ eleje ment kicsit nehezebben, mert alig akart szétcsúszni a 2 lap, de megoldottam persze, a hátulja könnyebb volt.
Még furcsa ilyen magasan, de jobban is néz ki, meg biztos könnyebb lesz beállítanom majd az ekét is hozzá!
A következő dolog a hidraulika szivattyú kicserélés lesz hamarosan. Csak még be kell szereznem a cuccokat!
Válasz #3929. hozzászólásra

Hát igen, a technika az technika!
Válasz #3928. hozzászólásra
Bammeg van itt a szomszédba egy homlokrakós deutz traki....hatvan valahányas kiadású...Néha köcsönkérem ha valamit emegetni ke vele...Bammeg én azt nemtudom mive megy...Én még ilet nem láttam..A vlagyi ahoz képest egy gázolajtemető....
Válasz #3927. hozzászólásra

Új korában volt az adagolóval gond,mert a motorolajba szép lassan belecsurgott a gázolaj.
Elvittem 1 öreg szakerhoz,aki teflon korongokat rakott be az elemek alá.
Leellenőrizte padon a beállítási értékeket is,az jó volt.
Azóta nincs vele ilyen probléma.
Nincs összehasonlítási alapom,de az biztos,hogy a Vlagyinál sokkal többet eszik.
Válasz #3926. hozzászólásra
Hmm..akkor fogyasztásban az is erős...A havernak bosch van rajta...avval az adagolóval mintha nem kaját volna annyit...
Válasz #3925. hozzászólásra

Nem.
Soros orosz.
Válasz #3924. hozzászólásra
A tiedén bosch adagoló van???
Válasz #3923. hozzászólásra

Kitelepítettem vele a letermett komposztot.
Ugyan azt a kocsit húzta mint a miénk.
Nem füstölt,nem prüszkölt,nem gondolkodott hanem vette a lapot és ment.
91-es panorámás 80-as,3000 órával.
Nagyon doxa.
Válasz #3922. hozzászólásra
Annyival többet tudott???Te ha én is csak az irodába dogoznák 8órába,és valaki megkérne arra hogy mennyek segíteni krumplitpakóni beszarnák.De így hogy évente több száz mázsát megmozgatok kettesive dobálom a zsákokat....
Szeva.
Van egy 920-as MTZ-nk,papiron 80 lóval.
Csak pótkocsit húz,nagy ritkán 1 tárcsát cibálok vele.
Multkor megadta magát az akksi,és kölcsön kellett kérnem 1 gazdátol a 80 asát,ami pedig csak földmunkát végez hébe hóba húz kocsit.
Bakker ha az 80,akkor a miénk csak 65 lovas.
Válasz #3920. hozzászólásra

Na mindegy...Lehet van még ilen új mtz tulajdonos hogy így járt...Lehet a traktoros kellett ennek az mtznek nem kamionsofőr???
Válasz #3919. hozzászólásra
Nem csühög, akkor nem tom mi lehetett, de nem azért, mert csak kaszáltak vele az tuti!
Válasz #3918. hozzászólásra
hát én nemtudom..de semmi rendelenességet nem vettem a gépen észre..Akkor csühögős hangja lett volna nem??Meg füstölni kellett volna neki...De ezt ne úgy képzeld el hogy egyik percről a másikra javult meg hanem fokozatosan..Na mindegy..történt ami történt jobban ment valami oknál fogva...
Válasz #3917. hozzászólásra
Lehet hogy nem ment az 1ik porlasztó, ami aztán megjavult?
Válasz #3916. hozzászólásra
Bammeg pedig ez tényleg így volt...esküszöm hogy sokkal jobb lett...A traki gazdája a megmondó...Az elején az volt vele ha visszaesett a fordulat má nemtudom mennyire megdöglött a traki...Aztán pár heki után ha visszaesett a fordulat az erölködéstől utána is húzott és nem döglött meg..Tényleg vagy 2ezer üzemórát úgy rakott bele hogy nem végzett nehéz munkát...elustúlt...
Válasz #3915. hozzászólásra
Hán mondom, hogy azt akár ótószerelő is, vagy is szakember, csak az mtz-s sztori nem tetszik
Válasz #3914. hozzászólásra
Miért szerinted nincs igazam a leragadt gyűrűkkel kapcsolatba???Mien sőr ke bammeg???veszek kettőt azt hónap eljössz és megisszuk...
Válasz #3913. hozzászólásra

Amit a leragadt gyűrűkről írtál, azt akár ótószerelő is írhatta volna, de ez erőtlen az mtz sztori sántít
Hol a sör?
Válasz #3893. hozzászólásra

Cézár!!!!Ha bővebben kifejtenéd ezt a hozzászólást dobnák érte egy sört!!!
Na szerelmes a Hargitai Bea...Erről is lemaradtam...
Válasz #3908. hozzászólásra
Hát még én sem raktam fel rá,de most eljön az ideje mert vinnem kell műszakira aztán valami nyavajás húzó ke rá...
Válasz #3909. hozzászólásra
Ja bammeg...Má olajosan jöttem világra..
Válasz #3896. hozzászólásra
,ha itt lesz kérdezz tőle bátran.
Szeva Józsi.
Én is gyümiben használom,oda ideális.
Kultivátort,400lityis permetezőt,+1 vízszintes tengelyű zúzót "cincálok" vele.
Bár nincs + olyan rég óta (5év),de negatív tapasztalatom nem nagyon van.
Ha kell bármilyen alkatrész beszerezhető hozzá,elfogadható áron.
Évente 200órát teszek bele,de pl Jancsikának 2 ilyen trakija van,és 500-500 órát tesz beléjük.
Neki van tapasztalata bőven,lehet,hogy ott is fogant
Csákó B Peti
Válasz #3907. hozzászólásra
Meg mondtam h mi nem ilyet használunk, szóval nézzétek el nekem, én csak árulom
Tudom, hogy nem így kell felrakni, de így is lehet
Válasz #3905. hozzászólásra

Zoli ez a megoldás egy egytengelyes pótkocsinál ahol középen van a a tengely furán működne...Főleg ha enyhén hátul van a súly!!!
Válasz #3904. hozzászólásra

Ott a pont...
Válasz #3904. hozzászólásra
Láncot nem kaptunk hozzá, de az szerintem részletkérdés. A rögzítés meg nem tudom, hogy a legjobb, mi nem használunk hashúzót. Csak gyorsan kerestem egy képet róla...
Válasz #3903. hozzászólásra
Ez így nem az igazi,mert nem tudod emelni a hidraulikával.Van még hozzá egy vékony lánc amivel tudod nyitni a fülkéből.
Válasz #3900. hozzászólásra

Elvileg így kell felrakni, ahogy a képen van. Mi a traktor mellé kaptuk, nem volt felszerelve.
Válasz #3900. hozzászólásra
A karokat le kell venni és annak a csavarjaival kell ezt felrakni,csak még kell hozzá két persely.
Válasz #3899. hozzászólásra
Válasz #3899. hozzászólásra
sziasztok!
Az emelökarokat le kell venni ha ilyen hashuzot rakok fel???
Helló!
Lenne egy eladó hashúzó T25-re. Újszerű állapotban van!
Irányár: 13 ezer Ft
1,5-2 hektár területem van ebből van kis szántó, illetve gyümölcsös. Permetezés szártépés, kis szántás, talaj elmunkálással.
1,5-2 hektár területem van ebből van kis szántó, illetve gyümölcsös. Permetezés szártépés, kis szántás, talaj elmunkálással.
Válasz #3894. hozzászólásra
Szevasz Józsi.
Milyen melódiára használnád?