Válasz #9367. hozzászólásra
Bizony!
De a őszi -tavaszi elmunkállás még ott is elválik hogy ha csak tavasszal kap 1 valamit akkor az a föld sokkal süppedősebb keréknyomasabb lesz még aratáskor is.
sok terület igen durván jött ki a szántást követően a környékünkön + a kényesebb növények indokolják a szerintem részben tűzoltó munkát!(zöldborsó,c.répa,)nekünk 90% -ban jók a szántásaink nem tapossuk szerintem is elég "vizesek"bár ezen lehetne vitatkozni. amúgy meg a taposási kár elenyésző "úgy is felfagy " mondják ....
Az ára is kevesebb, meg pénze van, de nem gondolkozik csak vásárol?Valami nem tiszta.
Nekem nem lenne kicsi, több mint tíz éve gondolkoztam a zöld kicsibe, lehet akkor kellett volna zöldet, de akkor 1/3 földem volt, s most sem sok.Eltudnám képzelni, magas, őszhajú, középkorú, típust váltott.
Nem , ez 9000T-s gép és alapból súlyba is egyformák kb.
Persze itt a kerekesben több súly van.
De látni itt is a videón hogy a kerekes hamarabb ás gödröt és fog keményet mint emez...
De amikor ez is megtalálná és húzná már akkor megállnak...
Ráadásul alapjáraton húznak , nem fordulaton minél gyorsabban ahogy csak lehetne , ahogy a munkagépet is húzzuk... (azért nincs fordulaton húzva , mert a derekas bepattogna mint a szar...
Ez teljesen igy igaz!! De ezt már régebben ki tárgyaltuk!! És én is szkeptikus voltam mert a kis 35 ösöket látva nem is letehetett más a véleményem mind addig mig meg nem láttam a nagy 500 LE-st sarat taposni Igaz öreg sarat és nem lekvárt..DE az eszméletlen amit csinált!! Szik foltokon úgy ment át hogy amenyire tudott felgyorsitott és szinte át repült rajta.. a lendület vitte előre.. Forduláskor meg méterekre hányta a sarat maga mellé!! Brutál egy játék az biztos!!!!!!
Ez megint nem annyira mérvadó....
Egy 8000T-s gép "csak" egy 8000-es a 9000-es csuklós ráadásul felsúlyozva elől hátul kerekekben is súlyos stb... szóval ez megint nagyobb kategória azt kell mondanom.
A 9000-eshez egy 865-ös cater kellett volna vagyis a nagyágyúk párosítva.
inkább fordíva.A fokozatmentes váltótok már így is fendt MF es kolégád egyből tudta hogy milyen műanyagcsapágy ment szét meg hol.Csak a szín nem passzolt.
12468 hozzászólás
Válasz #9351. hozzászólásra
2t is hirdettek. Mik alapján döntöttél? A quadtracot megtnézted?
Válasz #9366. hozzászólásra
Igen az egyik,az elején az orsúly, meg a tartója festett.
Nem sokat engedett az árból a skót német.
Válasz #9367. hozzászólásra
Bizony!
De a őszi -tavaszi elmunkállás még ott is elválik hogy ha csak tavasszal kap 1 valamit akkor az a föld sokkal süppedősebb keréknyomasabb lesz még aratáskor is.
Válasz #9357. hozzászólásra
Itt van párolgás,ma is rendesen fújt a szél.Szóval az a 60 mm már rég oda van,aki nem vigyázott rá.
Válasz #9358. hozzászólásra
Sok szerenccsét hozzá.Milye volt festve? Van 2 az oldalukon azok közül az 1.ik?
Válasz #9361. hozzászólásra
durva szántást jó tél esetén 1 sorral húzzuk el!
erősen gépfüggő persze!

sok terület igen durván jött ki a szántást követően a környékünkön + a kényesebb növények indokolják a szerintem részben tűzoltó munkát!(zöldborsó,c.répa,)nekünk 90% -ban jók a szántásaink nem tapossuk szerintem is elég "vizesek"bár ezen lehetne vitatkozni. amúgy meg a taposási kár elenyésző "úgy is felfagy " mondják ....
Válasz #9362. hozzászólásra

Köszönöm a válaszod!!!
Válasz #9360. hozzászólásra
http://www.bktraktoren.de/
Attól függ mennyire sima, érdemes annyira elmunkálni, hogy tavasszal egy menet kombinátor elég legyen.
Válasz #9354. hozzászólásra

Persze csak ha publikus..
Srácok lehet hogy le marattam valamiröl!! De ki az a B+K??

Nálunk nem anyira sima.. Van ahol egy tárcsa be kell hogy figyeljen.. Pláne ha nem lesz csapadék!
Válasz #9354. hozzászólásra
5700, 58500.
Válasz #9356. hozzászólásra
Most nincs párologtatás minek lezárni az amúgy is sima szántást?
mifelénk már 1 hónapja tart a szántások lezárása!
Válasz #9350. hozzászólásra

Mert unatkoznak.
Válasz #9351. hozzászólásra
B+K tól? Mennyi volt az ára,ü.ó.?

Én meg ma egy Unimatot láttam munkából hazafele jövet..
több helyen is láttam én is SZÉP szántás lezárását/elmunkálását, hengerrel vagy fogasboronával
Válasz #9349. hozzászólásra
JD 8520T
Talajközpontú művelés,itt már elővették a güttler hengert,a szántás lezáráshoz.

Válasz #9348. hozzászólásra
kimentél? Eredmény?
Válasz #9347. hozzászólásra
Előbb kérdezted, ja B+K-nál láttam a stx-et, jó messze volt, de legalább bevásároltam.
Itt egy quadtrac. Elég olcsó, kissé gyanús, de nincs 3.pontja.
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/3185739/STX-450-Hevederes-Traktor.html#
Válasz #9344. hozzászólásra

Bocsánat!
Úgy beindultam,.. ezt a hozzászólást a "milyen traktort érdemes venni" topikba szántam.
Válasz #9342. hozzászólásra
lehet h nincs rajta 3.pont.
Válasz #9343. hozzászólásra
meg pénze van, de nem gondolkozik csak vásárol?
Valami nem tiszta.
magas, őszhajú, középkorú, típust váltott.
Az ára is kevesebb,
Nekem nem lenne kicsi, több mint tíz éve gondolkoztam a zöld kicsibe, lehet akkor kellett volna zöldet, de akkor 1/3 földem volt, s most sem sok.Eltudnám képzelni,
Válasz #9342. hozzászólásra

de miért ad el valaki ilyen gépet?
Tán kiderűlt, hogy kicsi???
Sanyibátyja!
elvagy lustúlva így melók végeztével meg-kell hogy állapítsam
http://www.traktorpool.co.hu/details/traktorok/Case-IH-Quadtrac-STX-450-Steiger/843136/ Azért már egy ilyen müszerrel lehetne talajközpontúnak lenni!!

Ilyen kevés üzem órával örök élet meg egy nap!!
Ha már valaki dobálózik a milliókkal legalább normális gépet vegyen belölle!!!
Válasz #9330. hozzászólásra

Amúgy köszi...
Válasz #9337. hozzászólásra
Kiforrottabb.
És a Cat fogyasztását mindenhol csak dicsérték , a JD-ét meg nem nagyon.
Válasz #9333. hozzászólásra

(azért nincs fordulaton húzva , mert a derekas bepattogna mint a szar...
Nem , ez 9000T-s gép és alapból súlyba is egyformák kb.
Persze itt a kerekesben több súly van.
De látni itt is a videón hogy a kerekes hamarabb ás gödröt és fog keményet mint emez...
De amikor ez is megtalálná és húzná már akkor megállnak...
Ráadásul alapjáraton húznak , nem fordulaton minél gyorsabban ahogy csak lehetne , ahogy a munkagépet is húzzuk...
szeintem ez a hevederes is 9ezres.
Válasz #9335. hozzászólásra
aztán mépont CH ménem JD?
Valahogy pont nem találok olyan videót a neten ahol pont két ugyanolyan lóerős és egyforma súlyú gép van összeakasztva.
Válasz #9327. hozzászólásra
Fölötted 9330-as hozzászólás , erre a vidire gondoltam...
Teljesen mindegy milyen föld és hely , mindenhol elmegy , jobban mint akármi.
Válasz #9313. hozzászólásra

Igaz öreg sarat és nem lekvárt..DE az eszméletlen amit csinált!! Szik foltokon úgy ment át hogy amenyire tudott felgyorsitott és szinte át repült rajta.. a lendület vitte előre.. Forduláskor meg méterekre hányta a sarat maga mellé!! Brutál egy játék az biztos!!!!!! 
Ez teljesen igy igaz!! De ezt már régebben ki tárgyaltuk!! És én is szkeptikus voltam mert a kis 35 ösöket látva nem is letehetett más a véleményem mind addig mig meg nem láttam a nagy 500 LE-st sarat taposni
Válasz #9332. hozzászólásra
Ez megint nem annyira mérvadó....
Egy 8000T-s gép "csak" egy 8000-es a 9000-es csuklós ráadásul felsúlyozva elől hátul kerekekben is súlyos stb... szóval ez megint nagyobb kategória azt kell mondanom.
A 9000-eshez egy 865-ös cater kellett volna vagyis a nagyágyúk párosítva.
http://www.youtube.com/watch?v=wXtNoGziH5E&feature=related
Válasz #9310. hozzászólásra

A TOTALCAR-os videóban szereplő gép gazdája ezt már rég eldöntötte..Ha valaki kíváncsi rákérdezze meg tollé!!!!!!!
Válasz #9326. hozzászólásra
Válasz #9322. hozzászólásra

na azzal majd tényleg fölszántják a gázvezetékeket
Válasz #9315. hozzászólásra
én úgy emlékszem a challenger veri az stx-et, amit régen beraktál.
Hát igen, csak elképzeled. Itt b@szogatjátok egymást, holott mindenki csak a saját tapasztalatát írja le a saját területéről.
http://www.youtube.com/watch?v=BgWK3LFw760&feature=plcphttp://www.youtube.com/watch?v=PvDig-DV4ps&feature=plcp
Válasz #9322. hozzászólásra
kár. én V8ast hallanék!
lehet 20 év múlva az összes márka ugyanaz lesz, csak a festés meg a név fog eltérni
Válasz #9318. hozzászólásra
Én nem mondtam, hogy ez nem így van.
Válasz #9312. hozzászólásra

HÜLYESÉGET ÍRTAM!
persze, hogy 12hengeres lesz a nagy blokk nem V8-as de marha vagyok....
V12-es két 8,4-es motor összerakva
Cimbi! kezdhetsz félrerakosgatni rája hehe
inkább fordíva.A fokozatmentes váltótok már így is fendt
MF es kolégád egyből tudta hogy milyen műanyagcsapágy ment szét meg hol.Csak a szín nem passzolt.