Ez egy régi történet volt,egy juhásznak lelőtték a puliját a vadászok,nagyon sajnálta,és azon gondolkodott,hogyan adja vissza a vadászoknak.Fogta,és megnyúzta,és szépen felrakta bográcsba pörköltnek.Jöttek vissza a vadászok,és kérdezték mit főz,hát erre a juhász,birkapörköltet.Meghívta a vadászokat,jól belaktak,és utánna közölte,hogy ez a lelőtt kutya volt.
Tavasszal felrúgta mind a két ló egyszerre az egyik fiatal kost.... megmaradt kikupálódott... tegnap elvágtuk a nyakát hogy jó lesz a szüreti bográcsba.... szegény nagyon xarul nézett ki a bunda alatt.... ment a dögkútba...
Mert vinném a beauceronjaimat kicsit képezni és egy székesfehérvár környéki illetőt ajánlottak aki nagyon vágja a témát. De még sose beszéltem vele. gondoltam hátha összefújt szél véletlenül. :)
akkor szerintem ne kutyával próbáld visszakergetni a birkát a komához. A kutyák lehet hogy rád hallgatnak, de egy másik állat jelenlétében nem biztos hogy tudod őket kontrol alatt tartani. Belőlem a tapasztalat beszél.
Nem vágod a problémát.
Nem barbárkodni akarok, csak frappánsan megcsípni a genyát.
Barbár korszak már lezárult. hehehehe
A kutyák kezelhetők, bírok velük.....
Mert én ugy vagyok vele, hogy a másvalaki állataira és értékeire is kell vigyázni, azért mert elcsatangolt nem jogosít fel semmilyen barbárságra.Azt az állatot is valaki megvette illetve tenyésztette, igy számára ennek az állatnak az elvesztése eszmeileg pótolhatatlan.
bizonyára én ezt nem tenném hogy ráengedjek 1 birkára 2emberesebb kutyát.Főleg akkor ha a kutyák abszolult képzetlenek.mi van ha széttépik, vagy megsebzik az állatot??? Ki állja a kezelési költségeket. Már nem is annyira vicces a dolog.
itt egy profi kutya mit tesz olyan esetben mikor egy birkát kell neki hajtani. Látod nem ront rá, de erős hatást gyakorol a birkára.Nyugodt de telljesen koncentrált. Soha nem lép fel elsőként támadólag a birkára
1387 hozzászólás
Válasz #136. hozzászólásra
Én mára elköszönök, mert holnap munka van.
Válasz #135. hozzászólásra
akkor jól ki kell képezni.
Válasz #132. hozzászólásra
Apámnak segít majd a juhoknál
Válasz #132. hozzászólásra
mert ugye alapjában véve munkakutyáról beszélünk.
Már asszem írtam, de itt a téma benyomom megint...
Pár éve ideállít 1 "vadász", aszongya nagy büszkén:
Te ......! Lelőttem a kutyádat!!!!!
Értitek???
Idejön személyesen aztán bejelenti a szemünkbe!!!!
Az volt a szerencséje h. hátrafordultunk és mind ott ágaskodott a kerítésen...
A máskülönbent nem kívánom megélni...
Rohadt szemét retek tetüláda a 99%- uk.........
Válasz #131. hozzászólásra
remélem én is .Mire fogjátok használni??
Válasz #126. hozzászólásra
Akkor apám jo üzletet kötött most vett egy kölyköt 25 ezerért remélem megéri majd az árát
Válasz #128. hozzászólásra
2000 kutya lehet az országban
Válasz #127. hozzászólásra
Ez már hitelesebb ár.......
Nem is olyan drága.
Ahhoz képest h. nincs olyan sok.
Mennyi lehet ezekből az országban?
egy-egy kuriozum alom meghaladja a kölyökára 600 illetve 1200 eurót is.
Válasz #124. hozzászólásra
Szia!!
elég nagy a szórás az árát illetően.átlagosan 80-100 000 ft-ba kell gondolkozni.
Válasz #121. hozzászólásra
Örülhet a vadász h. nem ő került bele.
Nagykutyás ember kutyáját venni húúúúú........
Aztán persze a szakács is örülhet h. nem kapott utána golyót........
Hali mindenkinek
Redex arra lennék kiváncsi mennyibe kerül egy border kiskutya?
ááááááá. fuuu de durva
Annyi biztos h. a vadászok 1 külön emberi kaszt a sok közül............
Ez egy régi történet volt,egy juhásznak lelőtték a puliját a vadászok,nagyon sajnálta,és azon gondolkodott,hogyan adja vissza a vadászoknak.Fogta,és megnyúzta,és szépen felrakta bográcsba pörköltnek.Jöttek vissza a vadászok,és kérdezték mit főz,hát erre a juhász,birkapörköltet.Meghívta a vadászokat,jól belaktak,és utánna közölte,hogy ez a lelőtt kutya volt.
Válasz #114. hozzászólásra
Ha hiszed ha nem nincs olyan gyorsléptű figura itt aki utolérte volna, oszt ráugrik, oszt leteperi...
Golyót tartották a megoldásnak....
Én még kutyázni akartam előtte de...
Ott a de...
Válasz #114. hozzászólásra
jó vicc
Válasz #115. hozzászólásra
Szöszke??? ezt a kutyanevet... nem semmi
Válasz #116. hozzászólásra
igen.
Válasz #111. hozzászólásra
ok. Te csak border colikkal foglalkozol?
Válasz #112. hozzászólásra
A puli az "Pici",a vadász"Szöszke".
Válasz #109. hozzászólásra
Bexarás, itt felénk szüreti bálkor kidobolnák azt a vadászt aki birkát lőtt.
Válasz #109. hozzászólásra
Tavasszal felrúgta mind a két ló egyszerre az egyik fiatal kost.... megmaradt kikupálódott... tegnap elvágtuk a nyakát hogy jó lesz a szüreti bográcsba.... szegény nagyon xarul nézett ki a bunda alatt.... ment a dögkútba...
Válasz #108. hozzászólásra
héé itt van a hős portaörző.. hogy hívják???
Válasz #107. hozzászólásra
kérdezd meg ki az néről hátha ismerem.
Válasz #104. hozzászólásra
Én északon. Nem hinném hogy ismerjük egymást.
Válasz #105. hozzászólásra
Már oda jut.
Kilőték.
Jut belőle nekem is majd....
Válasz #103. hozzászólásra
Mert vinném a beauceronjaimat kicsit képezni és egy székesfehérvár környéki illetőt ajánlottak aki nagyon vágja a témát. De még sose beszéltem vele. gondoltam hátha összefújt szél véletlenül. :)
Válasz #100. hozzászólásra
bingóóó, erre vártál mi??
Válasz #99. hozzászólásra
Te tán bográcsba léptetnéd miii)))
Válasz #101. hozzászólásra
Esetleg ismerhetlek valahonnan?? Te merre vagy???
Válasz #101. hozzászólásra
majdnem. De miért fontos ennyire???
Válasz #99. hozzászólásra
jó ha lesz kedved ird meg 1x
Válasz #61. hozzászólásra
Jó estét!
Esetleg SZfvár környéke?
100
Válasz #98. hozzászólásra
Kutyás sztorijaim vannak, nem is kevés.
Ha lesz kedvem beírom majd 1x.
Szóval arra lettem volna kíváncsi mit lép a birka ...
Válasz #97. hozzászólásra
akkor szerintem ne kutyával próbáld visszakergetni a birkát a komához. A kutyák lehet hogy rád hallgatnak, de egy másik állat jelenlétében nem biztos hogy tudod őket kontrol alatt tartani. Belőlem a tapasztalat beszél.
Válasz #95. hozzászólásra
... meg persze élve, sértetlenül visszaadni a komának...
Válasz #95. hozzászólásra
Nem vágod a problémát.
Nem barbárkodni akarok, csak frappánsan megcsípni a genyát.
Barbár korszak már lezárult. hehehehe
A kutyák kezelhetők, bírok velük.....
Válasz #94. hozzászólásra
Mert én ugy vagyok vele, hogy a másvalaki állataira és értékeire is kell vigyázni, azért mert elcsatangolt nem jogosít fel semmilyen barbárságra.Azt az állatot is valaki megvette illetve tenyésztette, igy számára ennek az állatnak az elvesztése eszmeileg pótolhatatlan.
Válasz #93. hozzászólásra
bizonyára én ezt nem tenném hogy ráengedjek 1 birkára 2emberesebb kutyát.Főleg akkor ha a kutyák abszolult képzetlenek.mi van ha széttépik, vagy megsebzik az állatot??? Ki állja a kezelési költségeket. Már nem is annyira vicces a dolog.
Válasz #91. hozzászólásra
Na ez lett volna a megoldás!!!!!!
Mennyi ideig bír futni?????
Márha lenne módja futni 2 emberesebb méretű kutyától...
hehehehehhee
Válasz #91. hozzászólásra
itt egy profi kutya mit tesz olyan esetben mikor egy birkát kell neki hajtani. Látod nem ront rá, de erős hatást gyakorol a birkára.Nyugodt de telljesen koncentrált. Soha nem lép fel elsőként támadólag a birkára
Válasz #89. hozzászólásra
szerintem ugy fog futni mint a nyúl. ha meg elfárad akkor mozdulatlanul a földre fekszik.
Válasz #88. hozzászólásra
Válasz #88. hozzászólásra
Akkor a köv. kérdés.
Hogyan viselkedik a birka ha mondjuk én ráküldök 2 db. villámlábú kutyát??????????
Válasz #86. hozzászólásra
más fajta kutyához nem értek. csak ehhez egy kicsit.
De szerintem nem sok jót. persze mindíg vannak csodásan képzett "más"kutyák