Ez kizárt, szerintem. Itt lejár a brüsszel felé teljesítendő idő, ezért is írták ki ripp-ropp-ra. Meg az is valószínű, hogy nem lett nagyobb a tám. rész, mert nem tudnak hozzá tenni hazai részről többett. Meg közre játszott a 25% ÁFA is. Tehát a labda fent volt.
Itt vannak olyan táblák, amik foltosan keltek ki, majd a 1-2 héttel ezelőtti esőktől kelt ki a maradék mag.
Elég furcsán néznek ki. Valamelyik kukit kapálni kell még, valamelyikről meg törni a csövet főzni. :)
hívtak az ikr-től, hogy szerződést kéne kötni a vetőgépre, amit tőlük akarok venni. mondom az embernek, hogy arra a amazone D9 40-re gondolt amire elfelejtett ajánlatot küldeni?
igazából lesz még sok jó használt gép is a piacon.
érdeklődtem az axiálnál kombájn ügyben és azt mondta a srác, hogy 70 használtat visznek be a nyáron, mert beszámólták újba. gondolom ez igaz sok más használt gépre is
Kíváncsi vagyok, hogy ilyen terményáraknál hányan mernek belemenni az új gép vásárlásba. Szerintem a kertészetire sem hozták ki sokan, nem akarnak még becsődölni.
van 90 ha kuki. nem mondom, hogy hibátlan. csak annyit, hogy egyenletes, magas, gyommentes. a széleken azért láccanak a csapadékhiány tünetei. sajnos a homokban elég hamar elfogy a viz. remélem a jövő hét végén kapunk néhány esős napot
nem tudom még, hogy mi lesz az ára. az biztos, hogy nem lesz nyereséges. a 10-ből 7 ha-t még a duna el is öntött. szerencsére csak néhány napot volt rajta a viz és gyorsan eltünt róla. már le is mondtam róla, úgyhogy ez talált pénz :-))))))
Valahol az "egészséges" ár az a 360-380 között lenne, tartósan az idei gabona árak melett. Akkor megbúboznám apám hízlaldáját. Bele fér úgy 1800-2000 db.
Árpát mennyiért bírod eladni? Nekem is a félkész szinbe figyel leponyvázva kb 30t meg még 3ha lábon van. 27+ komp meg 28+komp os ajánlatom van rá. De a 27esnek csak 10t kell ő elviszi magának. A 28ashoz meg le kell szállítani kb úgy 40km. A fuvar az én zsebemből megy. megnézték a állítólag magas a fehérjéje sörnek nem jó pedig annak készült.
Mondjuk az idén is volt erre példa ! A szar kis malacért, ami volt vagy 20 kg-os, elkértek 15-18 ezret, a 100 kg-os hízóért meg adtak 30-32 ezret ! És a sok .......... meg vette mint ha ingyen adták volna.
semennyivel. a disznónál már tapasztalat, hogy a gabonaár semmilyen összhangban sincs a hizóárral. de az biztos, hogy ha olcsó a gabonaár, akkor nagyobb a hizlalási kedv és ez döppinghez vezet.
Van egy ismerősöm, neki is akkora a gazdasága kb mint a tied, de ő feleteti az egészet. Főleg disznóval, de szaporodik a marha, és a szürkeállomány is. Azt mondja hogy nincs oka panaszra.
A gallicoop tavaly a 3500-as búzával etette a pulykákat, most meg 2000ft-sal, kíváncsi vagyok, hogy mennyivel lesz olcsóbb a pulykahús!
Az bírja biztos, az van nekünk is, de nekem tetszik a 6m-es bss is. Anno hirdettek egy ilyet 160-as magasítóval. Kíváncsi vagyok hogy az alatt a 4 kamiongumi hogy bírja 200q-val megpakolva.
15934 hozzászólás
Válasz #10381. hozzászólásra
még annó egy kühne 3-as ágyekét. hazafele ki is tört az utánfutó kereke
Válasz #10380. hozzászólásra

mi a véleményed? mit érhet?
Válasz #10380. hozzászólásra
Lehet én is használtban veszek egy bazi nagy trakit. Az az évi 3-400 ü.ó-ért nincs kedvem kifizetni 30-35 miklóst.
Válasz #10379. hozzászólásra
Használtat ?
Válasz #10369. hozzászólásra
Meg is néztem kíváncsiságból az axiál honlapját, hát van most is választék. Még jó hogy nem akarok kombájnt venni, dönteni sem tudnék.
Válasz #10378. hozzászólásra
nem kell semmi tőlük. egyszer vettem egy ekét onnan
Válasz #10376. hozzászólásra
Atya úr isten ! onnét fentről a szekszárdival ???? Nem semmi ! Akkor a 6-os-on ingázzol, ha kell valami tőlük ???
Válasz #10375. hozzászólásra
Ez kizárt, szerintem. Itt lejár a brüsszel felé teljesítendő idő, ezért is írták ki ripp-ropp-ra. Meg az is valószínű, hogy nem lett nagyobb a tám. rész, mert nem tudnak hozzá tenni hazai részről többett. Meg közre játszott a 25% ÁFA is. Tehát a labda fent volt.
Válasz #10374. hozzászólásra
nekem nincs területisem. a szekszárdi értékesítővel vagyok kapcsolatban
Válasz #10372. hozzászólásra
és a mostanira is meg lehet hosszabbítani
Válasz #10371. hozzászólásra
Ki a területised ???
Válasz #10370. hozzászólásra
akinek nálunk az esőktől kelt ki a kukija, annak nem lesz termése, mert az 50 cm-es kuki furulyázik és szárad össze
Válasz #10368. hozzászólásra
Meghosszabbították 1 évvel az elszámolást.
Válasz #10366. hozzászólásra
Itt vannak olyan táblák, amik foltosan keltek ki, majd a 1-2 héttel ezelőtti esőktől kelt ki a maradék mag.
Elég furcsán néznek ki. Valamelyik kukit kapálni kell még, valamelyikről meg törni a csövet főzni. :)
Válasz #10368. hozzászólásra
hívtak az ikr-től, hogy szerződést kéne kötni a vetőgépre, amit tőlük akarok venni. mondom az embernek, hogy arra a amazone D9 40-re gondolt amire elfelejtett ajánlatot küldeni?
Válasz #10365. hozzászólásra
igazából lesz még sok jó használt gép is a piacon.
érdeklődtem az axiálnál kombájn ügyben és azt mondta a srác, hogy 70 használtat visznek be a nyáron, mert beszámólták újba. gondolom ez igaz sok más használt gépre is
Válasz #10365. hozzászólásra
Kíváncsi vagyok, hogy ilyen terményáraknál hányan mernek belemenni az új gép vásárlásba. Szerintem a kertészetire sem hozták ki sokan, nem akarnak még becsődölni.
Válasz #10366. hozzászólásra
Adigra beöntözök.
Válasz #10364. hozzászólásra
van 90 ha kuki. nem mondom, hogy hibátlan. csak annyit, hogy egyenletes, magas, gyommentes. a széleken azért láccanak a csapadékhiány tünetei. sajnos a homokban elég hamar elfogy a viz. remélem a jövő hét végén kapunk néhány esős napot
Válasz #10364. hozzászólásra
Lesz itt még támogatás, nyugi !
Válasz #10363. hozzászólásra
:))))
Vagy törölve :(
A kukik gondolom nálad is hibátlanok?
Válasz #10362. hozzászólásra
inkább havolva vagy évelve :-((((((((((
Válasz #10357. hozzászólásra
Akkor napolva lesznek a fejlesztések, beruházások?
Válasz #10358. hozzászólásra
ott amit idén elvett a föld azt jövőre visszaadja, mert kuki lesz a 7 ha-ba
Válasz #10359. hozzászólásra
Majdnem......
Válasz #10356. hozzászólásra
annakidején megörökölted az ottani TSZ-t?
Válasz #10357. hozzászólásra
Az hogy talált, ez azérd időzőjeles, nem de ! :-((((
Válasz #10354. hozzászólásra
nem tudom még, hogy mi lesz az ára. az biztos, hogy nem lesz nyereséges. a 10-ből 7 ha-t még a duna el is öntött. szerencsére csak néhány napot volt rajta a viz és gyorsan eltünt róla. már le is mondtam róla, úgyhogy ez talált pénz :-))))))
Válasz #10355. hozzászólásra
Valahol az "egészséges" ár az a 360-380 között lenne, tartósan az idei gabona árak melett. Akkor megbúboznám apám hízlaldáját. Bele fér úgy 1800-2000 db.
Válasz #10353. hozzászólásra
azt hiszi a sok hülye, hogy 500 lesz a hízóár. nagyon meglepődnék ha elérné a 400-at
Válasz #10346. hozzászólásra
Üdv!
Miből van hetvenvalamennyid?
Árpát mennyiért bírod eladni? Nekem is a félkész szinbe figyel leponyvázva kb 30t meg még 3ha lábon van. 27+ komp meg 28+komp os ajánlatom van rá. De a 27esnek csak 10t kell ő elviszi magának. A 28ashoz meg le kell szállítani kb úgy 40km. A fuvar az én zsebemből megy. megnézték a állítólag magas a fehérjéje sörnek nem jó pedig annak készült.
Mondjuk az idén is volt erre példa ! A szar kis malacért, ami volt vagy 20 kg-os, elkértek 15-18 ezret, a 100 kg-os hízóért meg adtak 30-32 ezret ! És a sok .......... meg vette mint ha ingyen adták volna.
Válasz #10351. hozzászólásra
és az is biztos, hogy október és december között a legjobb a hizóár
Válasz #10348. hozzászólásra
Ez így van !
Ha arany árban van a malac akkor abból olcsó lesz a hízó, ha a gabona van arany árban akkor meg a hízó van lent.
Válasz #10349. hozzászólásra
mit keres a csajom képe az avatarodon?
Válasz #10347. hozzászólásra
Van eladó szürke állományom ! Ha érdekli az ismerősöd.......
Válasz #10347. hozzászólásra
semennyivel. a disznónál már tapasztalat, hogy a gabonaár semmilyen összhangban sincs a hizóárral. de az biztos, hogy ha olcsó a gabonaár, akkor nagyobb a hizlalási kedv és ez döppinghez vezet.
Válasz #10346. hozzászólásra
Van egy ismerősöm, neki is akkora a gazdasága kb mint a tied, de ő feleteti az egészet. Főleg disznóval, de szaporodik a marha, és a szürkeállomány is. Azt mondja hogy nincs oka panaszra.
A gallicoop tavaly a 3500-as búzával etette a pulykákat, most meg 2000ft-sal, kíváncsi vagyok, hogy mennyivel lesz olcsóbb a pulykahús!
Válasz #10345. hozzászólásra
nem nagy hetvenvalamennyi. az már csak hobbi. a gabonát meg nem adom tüzifa árban az biztos.
Válasz #10340. hozzászólásra
Venni kell még egy pár négylábút, és bőrben eladni! :))
Mekkora most az állományod?
Válasz #10341. hozzászólásra
Nem magosabb mint a magyar 8,3-as kocsi
Válasz #10335. hozzászólásra
nekem van építőiparos 7 méteres fix pótkocsim. az is csak 4 kerekes és 200q-val lettek terhelve téglával és zsalukővel
Állítólag nagyon jó kocsi egyszer dumáltam egy Liazos sráccal aki ilyet húz már régóta és nagyon dícsérte
a haverom azt mondja, hogy a BSS-nek magasan van a platója és billeg rendesen és üresen is nagyon nehéz
Válasz #10336. hozzászólásra
a tavaszi árpát azt leadom, a trikit meg tárolom. még mindig csak tetőfolia van rajta, ősszre már be kell fedni rendesen
Válasz #10338. hozzászólásra
Te ! Itt fel vannak úgy magosítózval, mint ha tollat vinnének ! :-))
Válasz #10337. hozzászólásra
200 ?? Az becsületes!
Ha nem egy öreg a gumi alatta, akkor bírnia kell. Itt is nyomtak már 200-at a hw-ra !
Válasz #10334. hozzászólásra
Hol tárolod be? A szín kész van?
Válasz #10333. hozzászólásra
Az bírja biztos, az van nekünk is, de nekem tetszik a 6m-es bss is. Anno hirdettek egy ilyet 160-as magasítóval. Kíváncsi vagyok hogy az alatt a 4 kamiongumi hogy bírja 200q-val megpakolva.