nincs búzám. 30 ha trikim van és 10 ha tavaszi árpám. van egy srác aki bevállalta az egész évi aratnivalómat és azt azt beszéltük, hogy kedden délben végez a búzájával és utána kezdjük az enyémet. kedden felhívom, hogy mi a pálya? azt mondja, hogy lenne egy sürgős 28 ha búza és nem tudnánk-e eltólni a dolgot. mondom, hogy már 1,5 nap nem számít. szerda este felhív, hogy bevállalt még 30 ha sürgős búzát, de péntek reggel nálam kezd. csütörtök este felhív, hogy péntek délután jön vági. én meg mondtam neki, hogy húzza a faszára a kombájnát, mert a földemre rá nem engedem. közben beszerveztem 4 kombájnt. amelyik elöbb jön az vágja
HW 80-11 !!!
Tavasszal nyakig búboztuk big-es műganéval. Megrogyantunk a szikben..... nem volt lendölet. Majd én átvettem a navigálást, meg toltam, majd padló, difizár, meg ablaktörlő és átrántottam. A tükörből mertem csak nézni. Mindenki megesküdött, hogy felborul, még én is, és nem történt semmi, pedig az akció ideje alatt csak 3 kerék volt állandóan a földön.
Válasz #10326. hozzászólásra
hát nem ingyen munka de szívok mint a torkos borz mert kitömte az egész hátulját szalmával és ha lessz kedvem akkor kimegyek kiszedni belőle mert tegnap kezdtem el aratni de abba maradt a kitömés miatt aztán jött az eső így ma nem bírom folytatni . Vannak olyan helyen ahol a szőtámasztó oszlopoktól csak pár pár centire megyek el az asztallal mert nem tudom bent felvenni az asztalt . 2 darab van aban az utcában meg 2 darab kertekben .
Válasz #10319. hozzászólásra
erre már csak a tritikáléval szórakoznak ,én végeztem majd két hete erre tegnap meg szólnak hogy lenne 1 Ha tritikálé 4 darabban de csináljam meg mert csak a 14-es fér be vágóasztallal a szűk kis utcába
mhétfőn tudtuk kezdeni a buzát a sok eső végett,de jol haladtunk idáig a napi 40-45 megvolt pegig sorba kellett állni a szállitoknak és sajna a kombájn is várt rájuk
Idén megyunk hungaroringre. Más nyaralás nem lessz. Egyébkénzt hogy vagytok? Mennek a valtrák? Az itteni soförök hordjak kecskemétre is a valkonhoz a gépeket és azt mondják, hogy elég sok valtrát vittek.
15934 hozzászólás
Válasz #10330. hozzászólásra
nincs búzám. 30 ha trikim van és 10 ha tavaszi árpám. van egy srác aki bevállalta az egész évi aratnivalómat és azt azt beszéltük, hogy kedden délben végez a búzájával és utána kezdjük az enyémet. kedden felhívom, hogy mi a pálya? azt mondja, hogy lenne egy sürgős 28 ha búza és nem tudnánk-e eltólni a dolgot. mondom, hogy már 1,5 nap nem számít. szerda este felhív, hogy bevállalt még 30 ha sürgős búzát, de péntek reggel nálam kezd. csütörtök este felhív, hogy péntek délután jön vági. én meg mondtam neki, hogy húzza a faszára a kombájnát, mert a földemre rá nem engedem. közben beszerveztem 4 kombájnt. amelyik elöbb jön az vágja
Válasz #10332. hozzászólásra
HW 80-11 !!!
Tavasszal nyakig búboztuk big-es műganéval. Megrogyantunk a szikben..... nem volt lendölet. Majd én átvettem a navigálást, meg toltam, majd padló, difizár, meg ablaktörlő és átrántottam. A tükörből mertem csak nézni. Mindenki megesküdött, hogy felborul, még én is, és nem történt semmi, pedig az akció ideje alatt csak 3 kerék volt állandóan a földön.
Válasz #10327. hozzászólásra
Szerinted melyik pót bírja legjobban a strapát?
Válasz #10329. hozzászólásra
Jól megérlelted! :))
Válasz #10329. hozzászólásra
Tán még búzát aratsz ?
Milyen gép vágja ?
holnap már én is aratok végre
Válasz #10326. hozzászólásra
hát nem ingyen munka de szívok mint a torkos borz mert kitömte az egész hátulját szalmával és ha lessz kedvem akkor kimegyek kiszedni belőle mert tegnap kezdtem el aratni de abba maradt a kitömés miatt aztán jött az eső így ma nem bírom folytatni . Vannak olyan helyen ahol a szőtámasztó oszlopoktól csak pár pár centire megyek el az asztallal mert nem tudom bent felvenni az asztalt . 2 darab van aban az utcában meg 2 darab kertekben .
Válasz #10324. hozzászólásra
2 kamion, és 5-6 traktor kölönböző potokkal 80-180 mázsáig
Válasz #10325. hozzászólásra
Ha abban a szűk utcában meg kitöröd a tükrödet, akkor az ingyenmunkából ráfizetés lesz.
erre már csak a tritikáléval szórakoznak ,én végeztem majd két hete erre tegnap meg szólnak hogy lenne 1 Ha tritikálé 4 darabban de csináljam meg mert csak a 14-es fér be vágóasztallal a szűk kis utcába
Válasz #10323. hozzászólásra
Hány teherkocsival szállítasz? Milyen pótokkal?
Válasz #10321. hozzászólásra
mhétfőn tudtuk kezdeni a buzát a sok eső végett,de jol haladtunk idáig a napi 40-45 megvolt pegig sorba kellett állni a szállitoknak és sajna a kombájn is várt rájuk
Válasz #10320. hozzászólásra
mindegy ,csak ne a negro győzzön,de idén nincs vele gond
2 jó gépnek pár nap! :))
Válasz #10317. hozzászólásra
Kinek szurkolsz?
Válasz #10318. hozzászólásra
buza még 80 ha,és 170 tritikalé
Válasz #10317. hozzászólásra
ja értem .
Mit vágtok még ilyenkor ?
Válasz #10316. hozzászólásra
nem, a hungaroringre megyek ha minden összejön,van még 250ha aratnivalo
Válasz #10315. hozzászólásra
Minket is majdnem elmosott a vihar mert nekünk meg 10 éves ált is kolás osztálytalálkozó volt .
Pénteken jössz Kalocsára a Vaderos roadshowra ?
Válasz #10314. hozzászólásra
Kint voltam ,3-kor elmosta a vihar ,de estére nagy tömeg jött össze
Válasz #10313. hozzászólásra
1.-től mi is város vagyunk . Na az jó lehetett te is kint voltál a fesztiválon ?
Válasz #10310. hozzászólásra
Tegnap rockfesztivál volt Városunkban(1.töl város vagyunk)este 9-től oriási republic koncert volt,aratásnak holnap délig lőttek esett 18 mili
Válasz #10311. hozzászólásra
Sziasztok! Vagyok!
Válasz #10310. hozzászólásra
Lhullottak mint a l1ek a viharban.
Valtrások vagytok?
Válasz #10308. hozzászólásra
Egesz hétvégén ott leszünk. Talákozhatunk ha jöttök. Gödöllön lessz a szállásunk.
Válasz #10303. hozzászólásra
Hali Szabi,melyik napon mentek mert mi is szándékozunk kimenni az időmérőre,
Válasz #10306. hozzászólásra
Én lennék a KIVÁLASZTOTT???????????
Váoooooo!
Válasz #10305. hozzászólásra
én még 1 közül is kiválasztanálak!!!
Válasz #10304. hozzászólásra
2 közül se mondanád meg mellik vok! :-)))))))))))
:-DDDDDD hahahahahahahaaaaaaaaaa :-))))))))))
Válasz #10302. hozzászólásra
Hát lehet téged nem felismerni?
Válasz #10301. hozzászólásra
Idén megyunk hungaroringre. Más nyaralás nem lessz. Egyébkénzt hogy vagytok? Mennek a valtrák? Az itteni soförök hordjak kecskemétre is a valkonhoz a gépeket és azt mondják, hogy elég sok valtrát vittek.
Válasz #10300. hozzászólásra
Mirül ismertél föl???????????
Válasz #10299. hozzászólásra
Merre mentek nyaralni?Ha erre jársz ugorj be
Válasz #10298. hozzászólásra
Paldoo neked hogy megy a farmod. Multor láttalak dolgozni egy 8200-as Jony-val.
Válasz #10296. hozzászólásra
Itt vagyok. Még messze állunk a pityóka szedéstől. Még csak most nőnek a gumók. Egyébként mától szabadségon vagyok.
Válasz #10297. hozzászólásra
Közben meg szivattyúzza befele az itókát.
Válasz #10296. hozzászólásra
Szedi a pityókát.
Darvas Szabi merre vagy?rég voltál
Válasz #10292. hozzászólásra
Feriii, nincs kép?????????
Válasz #10293. hozzászólásra
hát igen! akinek van miből minden éjjel mulatozni! :-)))
Válasz #10290. hozzászólásra
Francokat!
csak teganp is ma értem haza!
Mint mostnában általában:-)))
Most viszont húzok aludni:-))))
Válasz #10291. hozzászólásra
Szia Misi!
Általában fél 10-kor és tartanak délutánig mig az érdeklődés tart,lehet tesztelni az eszközöket!
Válasz #10289. hozzászólásra
Hány órakor kezdődnek majd, és meddig tartanak a bemutatók?
Válasz #10289. hozzászólásra
mi történt? asszony lelökött az ágyról? :-))))))
Válasz #10261. hozzászólásra
vásárhely
Válasz #10287. hozzászólásra
Pákoo!
Válasz #10285. hozzászólásra
Csákó !
Válasz #10284. hozzászólásra
Nem is igértem hanem nyerted tőlem
Válasz #10283. hozzászólásra
Na léptem csákó