Remélem a kicsi is a sajátod , ha igen akkor sok szerencsét hozzá (és persze az ilyenkor szokásos kérdések : tipusa,ü.ó.,évjárat,mennyié vetted stb.stb)
Köszönöm szépen az alapos választ pont ma délután néztünk meg egy t130-ast 3600órás csak jókat mondott a gazdája, bár ezen van egy chiptuning picit keveselte a lóerőt 4vashoz .Annyi kifogása volt hogy fuvarozáskor be bólogat na de ez nem olyan nagy gond , meg mi ugy is rugózott híddal 50-es váltóval szeretnénk.
Mienk még csak 130-as számú 2006-os gép,4000 órát ment gond nélkül,most kellet cserélni a királycsap perselyt,a gép nálunk szánt négyes condor(4x40) ekével ásóboronál 5,6-ossal,permetzez hardy 2200-al ,talajlazitózik 3 késsel (framest3m)vet (kuhn maxima) ,és sokat trágyaszórózik,TG10-el,és átrakokocsizik,20köbös flegl-el,16 éve nyuzom a márkát nem sok javitanivaló volt a tizenezer órák alatt fogyasztásilag nagyonjó,a föld vegyes,kötött agyagos és homok
üdv. Arra lennék kíváncsi régóta használod- e milyen munkát végez milyen talajon volt-e már valami baja . A T131-es az ugye 148le prospektus szerint, nálunk 4 vasú ekét kéne húzni vegyes talajon (van homok is meg kötöttebb szikesebb is) meg persze egyebet is csinálna .McCormick MTX 135 helyett lenne.
Csak báláztam és körben esett az eső ,erdő mellett a déli oldalban.Csak éreztem,hogy melegem van a kondi már 2-es fokozatban működött amikor oda pillantottam a monitorra még meglepődtem.
Az mf-nek van egy nagy előnye a tlt. Általában a gépeken csak 2 féle kihajtási sebességet tudsz állítani, az mf-en mind a négyet (540, 540E, 1000, 1000E)
Valkon 31000euro+fa.Azt mondta nekem a kereskedő,hogy ennek az ára 36000eu,Etyeken a kiállításon lementek 32000eu ,És a végén 31000eu-ért ide adták de jelzem a kiállításon megvettem.Egy kicsivel ólcsobb volt mint a Szolnoki Magtár.
15934 hozzászólás
Az igért képek

Ma fényképeztem egy metál barna T171-et qurva jól nézki ,csak a fránya gépem nem műxik,igyexek minél hamarabb feltőlteni

Válasz #13579. hozzászólásra

de van egy pár ember aki áll a kocsma előtt,s irigykedik, azután iszik tovább, s betakaródzik a biciklijével
vagy haza támolyog.
Nekem tetszik,
Válasz #13580. hozzászólásra
SAJNOS NEM!!!!!De eljön még annak is az ideje.Most került a faluba az egyik ismerős szerzeménye N101-es 1500üó 9misi+fa.
Válasz #13579. hozzászólásra

(és persze az ilyenkor szokásos kérdések : tipusa,ü.ó.,évjárat,mennyié vetted stb.stb)
Remélem a kicsi is a sajátod , ha igen akkor sok szerencsét hozzá
Válasz #13576. hozzászólásra

Köszönöm szépen az alapos választ pont ma délután néztünk meg egy t130-ast 3600órás csak jókat mondott a gazdája, bár ezen van egy chiptuning picit keveselte a lóerőt 4vashoz .Annyi kifogása volt hogy fuvarozáskor be bólogat na de ez nem olyan nagy gond , meg mi ugy is rugózott híddal 50-es váltóval szeretnénk.
Válasz #13570. hozzászólásra

A végére meg csak ennyire futotta
Válasz #13575. hozzászólásra

Mienk még csak 130-as számú 2006-os gép,4000 órát ment gond nélkül,most kellet cserélni a királycsap perselyt,a gép nálunk szánt négyes condor(4x40) ekével ásóboronál 5,6-ossal,permetzez hardy 2200-al ,talajlazitózik 3 késsel (framest3m)vet (kuhn maxima) ,és sokat trágyaszórózik,TG10-el,és átrakokocsizik,20köbös flegl-el,16 éve nyuzom a márkát nem sok javitanivaló volt a tizenezer órák alatt fogyasztásilag nagyonjó,a föld vegyes,kötött agyagos és homok
Válasz #13574. hozzászólásra
üdv. Arra lennék kíváncsi régóta használod- e milyen munkát végez milyen talajon volt-e már valami baja . A T131-es az ugye 148le prospektus szerint, nálunk 4 vasú ekét kéne húzni vegyes talajon (van homok is meg kötöttebb szikesebb is) meg persze egyebet is csinálna .McCormick MTX 135 helyett lenne.
Válasz #13573. hozzászólásra

Kolléga én egy 130-ast és 180-ast nyúzok,mire vagy kiváncsi
#1. hozzászólás, transporter küldte be 2011-07-04 20:19:21-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra

Valtra T131, T171,használja e valaki valamelyiket régebben és mi a véleménye?
Válasz #13569. hozzászólásra

Nem tudni , de mindenesetre elejét veszi a dolgoknak...
Válasz #13570. hozzászólásra

szerintem csak az 1555-nél tarthat
Válasz #13569. hozzászólásra

Biztos végigolvasta.
Válasz #13568. hozzászólásra
Na te ki vagy?
Válasz #1. hozzászólásra
Válasz #13566. hozzászólásra

Csak báláztam és körben esett az eső ,erdő mellett a déli oldalban.Csak éreztem,hogy melegem van a kondi már 2-es fokozatban működött amikor oda pillantottam a monitorra még meglepődtem.
Válasz #13565. hozzászólásra
Saharában jártál?
Válasz #13543. hozzászólásra
Az igen. Ez már gép a javából. Gratula.
Válasz #13562. hozzászólásra
Ez teljesen rendben van!!!

Föl vagy dobva.
Válasz #13561. hozzászólásra

Csak egy kicsit HECCCelődök ,ez a mai napnak az utó hatása.
Válasz #13560. hozzászólásra

Ne fesd már az ördögöt a falra!
Vadi új....csak nem romlik tán máris el?
Válasz #13559. hozzászólásra

De az még el is romolhat ,és tudod mikor adja be a kulcsot????????????amikor dörög és villámlik.ÉÉÉÉÉÉÉSSSSSS akkor jövök ÉN a képbe.
Válasz #13556. hozzászólásra
(Mondjuk ezzel eddig is tisztában voltam.
) De hála Istennek nagyon príma JD bálázót vettünk tavaly.

Nagyon aranyos vagy!!
Válasz #13557. hozzászólásra
az meg a maradék 10000.
A NEVE ,,,,,,,,,
Válasz #13539. hozzászólásra

talááááán
Mi az anyjuk kerül ezekbe ennyibe........
Ja persze... meg kell fejni az állattartókat úgyis Q jól megy nekik......
20000 ez még épeszű ár lenne ....
Válasz #13555. hozzászólásra

Ha lesz 100heki lekaszálva felsodorva csak szóljál bátran megyek felszedem ,Persze jó pénzért.
Válasz #13536. hozzászólásra

Nagyon helyes kis masina!
Gratulálok hozzá, s nagyon sok bálát csinálj vele minden gond és probléma nélkül!!!
Válasz #13550. hozzászólásra

JAAAAAAAAAAAAA,hogy a nyuszi kombájnról beszéltek,aha.De jó szemetek vaaaan. Na az nem az enyém .
Válasz #13552. hozzászólásra
A másik képen a kombájn...NEW HOLLAND..
Válasz #13547. hozzászólásra

Ez a régi króne ,ehin van-e munka közben.
Válasz #13548. hozzászólásra

Nem a ponyvás..
Válasz #13548. hozzászólásra
pedig mennénk kombájnozni...
ha lesz mit
Erről csendben voltál...
Válasz #13547. hozzászólásra

Csak így takarásban mutatja...
Válasz #13545. hozzászólásra

Kösz ,,,,leponyvázzam most még letudom fotózni elég világos van .
Válasz #13545. hozzászólásra

én nem mertem felhozni!
Válasz #13544. hozzászólásra

Nekem csak egy 750-es hajtás hiányzik,mert ugyanis ÉN nagyon kis fordulaton bálázom ,és a bálázó pöröghetne egy kicsit gyorsabban.

de mögötte az a sárga fekete, arról nem tudtam...

Gratulálok,
Válasz #13533. hozzászólásra
Az mf-nek van egy nagy előnye a tlt. Általában a gépeken csak 2 féle kihajtási sebességet tudsz állítani, az mf-en mind a négyet (540, 540E, 1000, 1000E)
Válasz #13541. hozzászólásra
Ott van az új mögött letakarva.
Előtte is króne volt-van .
Válasz #13540. hozzászólásra

Már eladtam azokat a bocókat ,így jött össze a LÉ.
Miért pont a krone-ra esett a választás?

sok bocót kell érte eladni
Válasz #13538. hozzászólásra
Egy kicsivel ólcsobb volt mint a Szolnoki Magtár.
Valkon 31000euro+fa.Azt mondta nekem a kereskedő,hogy ennek az ára 36000eu,Etyeken a kiállításon lementek 32000eu ,És a végén 31000eu-ért ide adták de jelzem a kiállításon megvettem.
Grat hozzá!
Melyik cégtől vetted? Árban mekkora eltérés volt az ajánlatok között?

gratula!
Ma megérkezett az új bálázó.
Szerintem nem kell az mf-től félni.
Bármelyik gépet szét lehet cseszni, és akár megbecsülni is.