Tudja valaki fejből akinek van hogyan kell beállitani a vájt MF555 vetőgépet napraforgóra??? A tőszám 55-62között lenne és neoma...Eddig a jdét használtuk,de tönkrement a monitorja a kijelző ami kvarckirsályos teljesen egybeolvad és egy nagy szürkeség lett 850 rúgó állítólag,plusz fa...
Én csak érdeklődnék mivel kezdő vagyok hogyan álitsam be a vető gép nyomjelzőjét úgy hogy ha a traktor közepét vezetem a jelzésen ? Köszi a válaszokat.
Ne kapargasd,rakd a sort a föld tetejére...legkisebb mélység és a sorzárók ,magtakarók felkötésével a vetőkocsihoz...igy lesz
egy nyitott magárkod lesz amin pontosan látod vetőgép munkáját...
Sziasztok tudna valaki segíteni Kuhn maxima GT2 vetőgép en kukoricánál és napraforgónál mekkorának kén lenni a vákumnak? 4,5 ös tárcsával vetem a kukoricát fordulat 1700-1800 és vákum 80 az a maximum baj ez? duplázást nem látok ha megkaparom a sort!
A focussal majd "szántanak" is,mi??? Max 15 centire ,és maj ebben nő a kukorica gyökerre,na persze,persze...giliszták biztosan élvezik,de a hörcsögök majd még inkább,bár akkor a gazda nem sokat fog élvezni a termésből...
Lacko vagy Pangi majd a vetés, kelésről ahogy beszéltük dobjatok már fel képeket minden féle érdekel vagy ha egyszerűbb adok email címet.
És köszi az infót előre is!
Pár éve volt itt ugyanilyen a gengsztereknek. Annyit xoptak vele hogy öröm volt nézni. Ha kicsit is szármaradványos volt a terület egyből összeszedte ahogy kell. Egyszer a tróger ráfordult az én földemre és ott rázatta ki belőle a feltorkolott dzsuvát... faterom RSével egy félnapig túrtam vissza az ő földjükre akkora kupac volt. MTZ megborult volna rajta ha rámerek vele menni. Viszont jó, tiszta talajba prímán dolgozott, nagyon egyenletes kelés volt utána.
8280 hozzászólás
Válasz #2229. hozzászólásra
Mert mentek mint állat és ráznak azok a rossz traktorok hehe
jó drága baxus...
Válasz #2228. hozzászólásra
Ja véder rapid momitorja is bekrepált még.szezon elejé ,annak is kijelzöje folyt össze
Mit ajd monitorját?
Válasz #2227. hozzászólásra
vidd el mezőtúrra javítani.
Tudja valaki fejből akinek van hogyan kell beállitani a vájt MF555 vetőgépet napraforgóra??? A tőszám 55-62között lenne és neoma...Eddig a jdét használtuk,de tönkrement a monitorja
a kijelző ami kvarckirsályos teljesen egybeolvad és egy nagy szürkeség lett
850 rúgó állítólag,plusz fa...
Válasz #2224. hozzászólásra
Elég egy helyen feltenned a kérdésedet. Az SOS topikban ott a válasz.
Válasz #2224. hozzászólásra
Bár én nem tudom melyik a jobb, majd ír akinek van több tapasztalata 
Vagy a közepét vagy a traki azon oldali kerekéhez állítod oda
Én csak érdeklődnék mivel kezdő vagyok hogyan álitsam be a vető gép nyomjelzőjét úgy hogy ha a traktor közepét vezetem a jelzésen ? Köszi a válaszokat.
Ne kapargasd,rakd a sort a föld tetejére...legkisebb mélység és a sorzárók ,magtakarók felkötésével a vetőkocsihoz...igy lesz
egy nyitott magárkod lesz amin pontosan látod vetőgép munkáját...
Sziasztok tudna valaki segíteni Kuhn maxima GT2 vetőgép en kukoricánál és napraforgónál mekkorának kén lenni a vákumnak? 4,5 ös tárcsával vetem a kukoricát fordulat 1700-1800 és vákum 80 az a maximum baj ez? duplázást nem látok ha megkaparom a sort!
Válasz #2206. hozzászólásra
A focussal majd "szántanak" is,mi??? Max 15 centire ,és maj ebben nő a kukorica gyökerre,na persze,persze...giliszták biztosan élvezik,de a hörcsögök majd még inkább,bár akkor a gazda nem sokat fog élvezni a termésből...
Válasz #2159. hozzászólásra
Nem nem létezik és ennek semmi köze a vájthoz...
Lacko vagy Pangi majd a vetés, kelésről ahogy beszéltük dobjatok már fel képeket minden féle érdekel vagy ha egyszerűbb adok email címet.
És köszi az infót előre is!
Válasz #2160. hozzászólásra
Köszönöm uram,remélem nem lesz problémánk a géppel.Holnap kezdünk.
Válasz #2215. hozzászólásra
Ismerem őt. H. István. Már ő is megszabadult tőle, ha minden igaz.
Válasz #2206. hozzászólásra
Viszont jó, tiszta talajba prímán dolgozott, nagyon egyenletes kelés volt utána.
Pár éve volt itt ugyanilyen a gengsztereknek. Annyit xoptak vele hogy öröm volt nézni. Ha kicsit is szármaradványos volt a terület egyből összeszedte ahogy kell. Egyszer a tróger ráfordult az én földemre és ott rázatta ki belőle a feltorkolott dzsuvát... faterom RSével egy félnapig túrtam vissza az ő földjükre akkora kupac volt. MTZ megborult volna rajta ha rámerek vele menni.
Válasz #2211. hozzászólásra
Makláron láttam egyet egy srácnál mármint Farmet-et, Ő szereti aztmondja jól vet minden körülmények között, repce-búza megy ott náluk elég vastagon.
Válasz #2204. hozzászólásra

aszondja maszek
Válasz #2211. hozzászólásra
no mié?
Válasz #2210. hozzászólásra
köves fődeken ezekkel germóznak....
kökk meg vetett itt is 100 200at
marhajó néz ki
majd ha megesz a unalom lekapom
Válasz #2210. hozzászólásra
kivéve, aki meg akar tőlük szabadulni!!
Ami itt a videó elején van ez a sprinter vagy mi mulcsvető igenigen teccik!
Csakúgy mint a köckerlig vagy a farmet bsk is.
Csak sokan idegenkednek végettük, de akinek ilyesmi van mindenki szereti
Válasz #2208. hozzászólásra
ánemm
há hors no
Válasz #2203. hozzászólásra
unia?
Válasz #2205. hozzászólásra

mig nincs meg rájuk a lé addig a roseb jegyzi meg minek mi a neve

Így kicsit könnyebb
FocusTD????
Válasz #2200. hozzászólásra

ez valami maszek, lehet Lyagripapa készítette!!!!
no még1

nehogy punnyadjá szasza ejejj hehehe
Válasz #2201. hozzászólásra
buffalo????
kukoricavető? képetmár róla nem ismerem.
lenni ámerikai????
Válasz #2195. hozzászólásra
Ügyes vagy, Doooo! :)
Egyébként a Buffalo, amit tavaly szermányoltam, az is Kinze magadagolós, sima ujjas, mechanikus.
Válasz #2199. hozzászólásra

akkor mutatok 1 VGt
addig agyaljatok rajta mig kitalálod milyen detailt szerezzek idén
Válasz #2198. hozzászólásra
mindegy!
várom a napot!!!
Válasz #2197. hozzászólásra

mirül köll???????
Válasz #2196. hozzászólásra
Heccispy!
Akkor leszel ember ha nekem valamelyik gépről eszközről jellegzetes résziről készítessz hasonló fotót!!!
Válasz #2192. hozzászólásra

mutatom há
mitgondotok nincsenek bizonyitikaim?
nálam vannak a bizonyitokok cimbó----------
Válasz #2187. hozzászólásra
Kanalas-fogófüles ! Elektromos vetőegység hajtással ! A nagy tartály műtrágya.
Válasz #2191. hozzászólásra
mutasd!!!
Válasz #2189. hozzászólásra
nem figyelek én ilyen nem nekünk való teknikákat
lekaptam 1x tetején a kinze föliratot

nemtom.
Válasz #2188. hozzászólásra
részleteket!!!
ez kinze szasza
Válasz #2185. hozzászólásra
nyomólevegős vagy szívó???
Válasz #2184. hozzászólásra

Van aki dzsipót vesz, van aki Májsztrót vesz
és van aki nagy levegőt...
Válasz #2183. hozzászólásra
naprára nem jó, úgy tudom, legalábbis a régebbi horschok.
Válasz #2183. hozzászólásra

Kicsit nem drága??????
Ez lenne a tuti!!!!!!!!
Vélemények, tapasztalatok KONGSKILDE PreciSem- el kapcsolatban?
Válasz #2172. hozzászólásra

Detto Gaspardo