Ez a traktoristának szívás.
Ha becsületes.
Ha nem akkor csak befutja.......
Viszont legalább a levegőn van kevesebbet köll zötyögni per nap..... hehehe
Válasz #3841. hozzászólásra
Mellesleg hozzáteszem,hogy ez egy családi gazdaság,szépen gazdálkodnak,de a víz miatt nem lehetett eddig rámenni,a gaz meg nőtt! Jobb,mint ha felszalonnázták volna az ih tárcsával.Minden elismerésem a kisöregé,jót sz...pot vele,mire megcsinálta,jó nagy darab járt nekik így.
2 éve odaadtuk a fogast 1 komának akinek semmilye se vót nagy vonalakban a traktor után....
Pont ezt csinálta csak kvalitisebben.
Tyúkhúrt írtott, ....kicincálta a végekre...
Srácok a legjoban azt sajnálom hogy a mai napom fö momemtumait nem rögzitetem nektek.. Letek volna látványos részek benne!! Minden jót nektek jó éjt mindenkinek!!
Talán tutira sosem lehet ezt megtudni... Ha jol sikerül akor mindegy..Ha SZ ul akor biztos az lesz a baja!! Ha bejön az amit pl: a farmiton josolnak az a 15-20mm Akor semi gond!! Már elis vagyok szokva atol hogy ha vetek egy kis lucernát még esö is esen..De már tényleg ránkférne egy kedvezö lapjárás!!
Végülis?? Egy kicsit szükre vetet..De ezt is utolag mondom..Mindegy lesz ijen is!! Pedig forgatuk eleget...Azt jol teszed hogy lefujod mer ha már kikelt akor csak segiteni kell hogy meg tudjon erösödni!! Ma szoltak hogy meg lesz hamarosan az anyag nekem meg a fönöknek is..Talán egy 1000 tetek rá..Na mindegy igy is kell az anyag!! Mostmár hogy el is van vetve föleg!!
Válasz #3827. hozzászólásra
Lajos de ne tudd meg hogy hogy néz ki a terep... De ugy voltunk vele hogy most vagy soha!! Ja és már anyiszor tutira megcsináltuk és semi sem lett belölle most meg csak beleküldtük és majd látjuk..Mondtam én neked tegnap hogy minél jobb a teknika anál trehányabbá válunk emlékszel?? De az ijen szeszéjes és változó idöjárás és a holnapi + 8 ft áremelés is ebe az irányba lögdös!!
Válasz #3822. hozzászólásra
Informálódtam,ez az egy van!!!!!! Még gyűjtök róla infót,mert csak telón tudtam meg némi keveset,az is elég zavaros még a fejemben..........Aztán majd mesélek! Most függesztett,de az itteni viszonyokat meglátva már mondták,hogy teljesen áttervezik,vontatott lesz.Annyit mondhatok,hogy van benne elektronika bőven.......
Válasz #3821. hozzászólásra
Ez lehet hogy akor igy volt... De azota baromi módon öszekapták magukat!!! És mi kuloghatunk csak a sor végén behuzot nyakal.. Nem ajánlom senkinek hogy tul nagy utópiában ringasa magát!! És aki nem hiszi azt hogy Menyire profin és magas szinvonalon megy manapság kint a munka anak ajánlom nézen szét németországban és utánna nálunk is.. Akor feltünik az hogy miröl is beszélek!!!
Válasz #3815. hozzászólásra
Most mié vitatkoztok????? Füstölt oszt kész!!!! Lehet,csak a számítógép gondol néha egyet,és lök egy kis kraftot! A mi 6920-unk újkora óta alpjáraton néha bekapcsolja a hideg motor programot néhány másodpercre(megkopogósodik a hangja),még semki se tudta megmondani,hogy miért.(7300 órája ezt teszi,egyébként megy mint az állat)
Szerinted?? A szegény ember a gyermekét is maga csinálja... Szoval csak azal ami van.. Akár mijen hietetlen ez pont ojan volt ami a miénknek feküdt!! Söt kelet is mert kérges volt a teteje!!
Válasz #3813. hozzászólásra
Majd várd meg,ha kikel lehet hogy még "violinkulcs is lesz a sorokban....................
Milyen géppel vettetted a luc-ot??
Képzeld ma majdnem válaltam neked vagy 200 ha hünyorgós vetni valót!! Kis hiján kalászol rajta a kelés!!Azt sem tudják hogy mivel és hogyan fogjanak hozzá!!! Én mondtam az embernek hogy én ismerek egy srácot aki...
9085 hozzászólás
de ez a gaz még mindig jobb mint a szuróka
inkább kért volna kölcsön egy kombit és azzal csinálta volna
Válasz #3858. hozzászólásra
Nem tudom akik fikázták itt mit kezdtek volna azzal a víz állással?
Válasz #3860. hozzászólásra

Akkor üdvözöljük a klubban Őt is!
Válasz #3859. hozzászólásra
Magának csinálja! Tisztességes becsületes ember.
Válasz #3858. hozzászólásra
Ez a traktoristának szívás.
Ha becsületes.
Ha nem akkor csak befutja.......
Viszont legalább a levegőn van kevesebbet köll zötyögni per nap..... hehehe
Mellesleg hozzáteszem,hogy ez egy családi gazdaság,szépen gazdálkodnak,de a víz miatt nem lehetett eddig rámenni,a gaz meg nőtt! Jobb,mint ha felszalonnázták volna az ih tárcsával.Minden elismerésem a kisöregé,jót sz...pot vele,mire megcsinálta,jó nagy darab járt nekik így.
Válasz #3853. hozzászólásra

vigye haza a tyúkoknak oszt pengessék... háháháhá
tavasszal adtam neki a portán reglont oszt had rikíccson.....
Válasz #3854. hozzászólásra

Öregfatterom szokott a szomszéddal marakodni.
Az szokta átdobálni a köveket.
Válasz #3854. hozzászólásra
háhááháháááááá
B.meg ha kavicsbányában kombínózol ne csodálkozzz ha mind 1forma.....
Válasz #3852. hozzászólásra

Nem tudom hogy vagy ezzel a szomszédba dobálással, de én gyakran úgy érzem hogy ezt a követ már átdobtam tavaly is
Válasz #3852. hozzászólásra
Hadd legyen neki is. Jó kis növény az, majd fon belőle kosarat...
Válasz #3850. hozzászólásra

Látod ezé adtam a tagnak a fogast és nem a kombinót.
Kihúzzuk oszt rádobáljuk a szomszédéra.
Válasz #3847. hozzászólásra
Na igen párszor vissza kell majd tolatni...

Ma pont 1 olyan táblát tárcsáztam amiben 20m után totál felfeküdt a tyúkhúrra a kombinátor.
Válasz #3847. hozzászólásra
hát elvileg egy 6soros spc-vel
Válasz #3846. hozzászólásra
bele lehet vetni, de hogy a gaz megeszi...
Válasz #3846. hozzászólásra

De mivel és hogyan???????
Ez a izgi téma ezekután.........
Amúgy napraforgót fognak bele vetni. Ha érdekelne valakit.
Válasz #3844. hozzászólásra
Mi meg mindent megadunk neki és neki nagyobb a haszon, ettől kapok agyvérzést...
Válasz #3839. hozzászólásra

gondolom az ilyen is kap évi pár 100 ezret támogatásként , hogy bohóckodhasson a földön
Jó munkája van, meg is büntetném azt aki ilyet csinál...

2 éve odaadtuk a fogast 1 komának akinek semmilye se vót nagy vonalakban a traktor után....
Pont ezt csinálta csak kvalitisebben.
Tyúkhúrt írtott, ....kicincálta a végekre...
Válasz #3840. hozzászólásra

Minden második fordulónál lekellett szedni ennyi "gazt" a boronáról.

Háhá.Nem rossz.
Bírom az ilyen ....munkákat.
CSINÁLD AZZAL AMID VAN A PORTÁN MÉGHA XART SE ÉR AZ EREDMÉNY.
Ennek ez a címe.
Moderálta: (3932) 2013-10-29 13:28:58
Egy kis csemege
Válasz #3837. hozzászólásra

Baxa meg, vegyél már vlm. FG-et!!!
Srácok a legjoban azt sajnálom hogy a mai napom fö momemtumait nem rögzitetem nektek.. Letek volna látványos részek benne!! Minden jót nektek jó éjt mindenkinek!!

Válasz #3835. hozzászólásra

Úgy legyen a köpönyeg is jósol egy kis vizet.
Válasz #3834. hozzászólásra

Talán tutira sosem lehet ezt megtudni... Ha jol sikerül akor mindegy..Ha SZ ul akor biztos az lesz a baja!! Ha bejön az amit pl: a farmiton josolnak az a 15-20mm Akor semi gond!! Már elis vagyok szokva atol hogy ha vetek egy kis lucernát még esö is esen..De már tényleg ránkférne egy kedvezö lapjárás!!
Válasz #3833. hozzászólásra
Mikro-ba nyomtad? Én a 12kg-ot mikro 18-on kentem.De a kolega is azon az álláson vetette az övét,és az meg nagyon fogyott.
Válasz #3830. hozzászólásra
Végülis?? Egy kicsit szükre vetet..De ezt is utolag mondom..Mindegy lesz ijen is!! Pedig forgatuk eleget...Azt jol teszed hogy lefujod mer ha már kikelt akor csak segiteni kell hogy meg tudjon erösödni!! Ma szoltak hogy meg lesz hamarosan az anyag nekem meg a fönöknek is..Talán egy 1000 tetek rá..Na mindegy igy is kell az anyag!! Mostmár hogy el is van vetve föleg!!
Válasz #3829. hozzászólásra
Néztem tegnap,az enyémben főként árpa és muhar van,holnap du megküldöm pantera+ rovarö.
Válasz #3828. hozzászólásra

A kombinátorozós pilóta stílusán üvölt, hogy nem sajátja a gép
Válasz #3829. hozzászólásra
Hátha lesz rá egy pár csepp eső a hvégén,és akkor tuti jó lesz a kelésed!!!!! Beállítás jól sikerült????
Válasz #3827. hozzászólásra
Lajos de ne tudd meg hogy hogy néz ki a terep... De ugy voltunk vele hogy most vagy soha!! Ja és már anyiszor tutira megcsináltuk és semi sem lett belölle most meg csak beleküldtük és majd látjuk..Mondtam én neked tegnap hogy minél jobb a teknika anál trehányabbá válunk emlékszel?? De az ijen szeszéjes és változó idöjárás és a holnapi + 8 ft áremelés is ebe az irányba lögdös!!
Válasz #3820. hozzászólásra

Válasz #3819. hozzászólásra
Semmi "kütyü" nics rajta.
Válasz #3822. hozzászólásra
Informálódtam,ez az egy van!!!!!! Még gyűjtök róla infót,mert csak telón tudtam meg némi keveset,az is elég zavaros még a fejemben..........Aztán majd mesélek! Most függesztett,de az itteni viszonyokat meglátva már mondták,hogy teljesen áttervezik,vontatott lesz.Annyit mondhatok,hogy van benne elektronika bőven.......
Válasz #3821. hozzászólásra
Ez lehet hogy akor igy volt... De azota baromi módon öszekapták magukat!!! És mi kuloghatunk csak a sor végén behuzot nyakal.. Nem ajánlom senkinek hogy tul nagy utópiában ringasa magát!! És aki nem hiszi azt hogy Menyire profin és magas szinvonalon megy manapság kint a munka anak ajánlom nézen szét németországban és utánna nálunk is.. Akor feltünik az hogy miröl is beszélek!!!
Most mié vitatkoztok????? Füstölt oszt kész!!!! Lehet,csak a számítógép gondol néha egyet,és lök egy kis kraftot! A mi 6920-unk újkora óta alpjáraton néha bekapcsolja a hideg motor programot néhány másodpercre(megkopogósodik a hangja),még semki se tudta megmondani,hogy miért.(7300 órája ezt teszi,egyébként megy mint az állat)
Válasz #3814. hozzászólásra
vagy mert itt termesztenek kukoricát meg napraforgót...
amúgy nyílván készül több darab is, és kerül több országba is...
már rég óta beszélnek róla, hogy lesz, csak eddig nem volt az igaz..
de priviben igazán adhatnál róla infokat...
(e-mail, skype, stb. Kíváncsi vagyok!)
Válasz #3810. hozzászólásra

20-30 éve komplett német delegációk jöttek kukorica termesztést tanulni
Válasz #3817. hozzászólásra
Szerinted?? A szegény ember a gyermekét is maga csinálja... Szoval csak azal ami van.. Akár mijen hietetlen ez pont ojan volt ami a miénknek feküdt!! Söt kelet is mert kérges volt a teteje!!
Igen,talán valóban így van,de ebben az utólagos tuningolt világban lehet hogy ez is apott egy kis koxot +ba.
Válasz #3816. hozzászólásra

Jó pízéééééé elnyomjuk.
De azért olyat csak itthon,megy egyeseknek szoktam vetni....
Válasz #3813. hozzászólásra

Majd várd meg,ha kikel lehet hogy még "violinkulcs is lesz a sorokban....................
Milyen géppel vettetted a luc-ot??
Válasz #3812. hozzászólásra

Én mondtam az embernek hogy én ismerek egy srácot aki...
Képzeld ma majdnem válaltam neked vagy 200 ha hünyorgós vetni valót!! Kis hiján kalászol rajta a kelés!!Azt sem tudják hogy mivel és hogyan fogjanak hozzá!!!
Válasz #3807. hozzászólásra
DE akkor se szabadna így kormolnia!!!