Nem nagyon hisz fusiba jött volna hisz az mégiscsak hevederes!!Azt csinálta volna amit a rába othagy..Azota tudom hogy amit a rába othagy azt nyugottan ott is kell hagyni..
Ojan is volt hogy a Hevederes CAt belehajtot a valamikori viz foltba --az ora majdnem belefuródott a sárba!!Én huztam ki a sárbol a fickó mihejt kijöt már el is tüzött a helyszinröl..
Idén elakadtam a tárcsával........
Leszakadt a hátsó sárvédő....
Ráállva 2x máshonnét...
Aztán 10mes lánccal lehetett csak kiszedni...
... utána söprés volt haza a ..............
Válasz #2543. hozzászólásra
Képzeld el amikor igy szenvedtem-mondjuk az belviz volt foltokban..A haver láta a távolbol hogy menyire szenvedünk oda csoszogot egy D6D CAt al az pedig jol ragadja hisz láncos!Még ö is beált vagy kétszer mire kimentet!Ugyhogy én azota tudom hogy felénk mit és medig lehet..Szoval tavaszig pihi!!
Válasz #2539. hozzászólásra
Azt már inkább menekülésnek nevezném nem munkának!!Régeben még belementem ijenekbe ma már nem..Volt ojan hogy a leakasztot tárcsát csak 3 álásbol szabaditota ki a rába!És egyszer az ekémet is lekelet akasztani.. De akármijen hietetlen kiforditotuk egy láncal és ujrafölvetem és egy kisebb darab othagyásával ovatosan de tudtam tovább meni..
Jó a videó nagyon!!Igy legalább látni hogy menyire is tud küzdeni a rába.. Én az ijet alapbol othagyom! Meg kelet hogy tanuljam!Mert enek az szokot leni a folytatása amikor már le kell akasztani a tárcsát mert nem viszi sehova..Az is szép látvány!!Az is megérne egy videót!
Válasz #2530. hozzászólásra
Szevasz! Ilyen bárkivel előfordulhat!
Holnap megyünk az utolsó csutkaföldet "felásni",lehet,hogy még drótköteles vidi is lesz.
Alapból 2 géppel támadunk
a JD-s vidijót ha cézár látná akkor megtudná mi a laza talaj és nem baxakodna azokkal akiknek van középkötött is....
kép mégegyszer:
persze a feketeleves mostfog jönni, befejeztem ma a 40hektáros lapos középkötött főőődet, és jönnek a nagyobb melók...csak eső ne essen! mélysgből ígyis jön majd le 5 centi, 28-30-al állok bele aztán majd kialakúl mihogymerrehányméter lesz.
Bár az agyagokon most is áll a víz, bigaimi féle tolúlás esélyesek ezek hehe:-D
kicsit szétnéztem ma felállítottam egy sorrendet mit hogykéne. közben a kicsi traktorok szántják az olajretek tarlókat,amin nincsen góré. a kiseke könyen összehúzza/nem fordítja le a szártömeget
van 5,2 nehéz is!
itt is van nálunk egy!
a szárnyakon csak 4-4-lap van ódalanként! és a törzse vagy közepe meg keskenyebb kicsit!
a 4,2-esen 16 lap van egy soron azon meg azthiszem 20. de megszámolom pontosan ha látom
9084 hozzászólás
Válasz #2553. hozzászólásra
Igen.
Válasz #2557. hozzászólásra

Hallod amott bexarás van?????????
Válasz #2552. hozzászólásra
Ez így van az tuti.
Válasz #2555. hozzászólásra
mármint mi??
Válasz #2540. hozzászólásra
Válasz #2553. hozzászólásra
És mi a helyzet a tárcsa talp jelenségel??! Ara nem gondoltok??
Válasz #2552. hozzászólásra
aha !! kár eröltetni!!!
Válasz #2551. hozzászólásra

hát igen !! igy könnyebb IMIKÉM
Válasz #2550. hozzászólásra
Nem nagyon hisz fusiba jött volna hisz az mégiscsak hevederes!!Azt csinálta volna amit a rába othagy..Azota tudom hogy amit a rába othagy azt nyugottan ott is kell hagyni..
Válasz #2538. hozzászólásra
Az is de, itt van még a telefonos segítség, még négyen vannak.
Válasz #2549. hozzászólásra

vissza se nézet gondolom
Ojan is volt hogy a Hevederes CAt belehajtot a valamikori viz foltba --az ora majdnem belefuródott a sárba!!Én huztam ki a sárbol a fickó mihejt kijöt már el is tüzött a helyszinröl..
Válasz #2545. hozzászólásra

Idén elakadtam a tárcsával........
Leszakadt a hátsó sárvédő....
Ráállva 2x máshonnét...
Aztán 10mes lánccal lehetett csak kiszedni...
... utána söprés volt haza a ..............
Válasz #2546. hozzászólásra
ÉRTELEK !!
és a fagyon se megy a munka esetleg ??
Válasz #2543. hozzászólásra
Képzeld el amikor igy szenvedtem-mondjuk az belviz volt foltokban..A haver láta a távolbol hogy menyire szenvedünk oda csoszogot egy D6D CAt al az pedig jol ragadja hisz láncos!Még ö is beált vagy kétszer mire kimentet!Ugyhogy én azota tudom hogy felénk mit és medig lehet..Szoval tavaszig pihi!!
Válasz #2544. hozzászólásra

JÓL mondod tényleg
Válasz #2542. hozzászólásra

Ezt csak 2 percig lehet csinálni aztán söprés haza a .......
kimondom......... picsába!!!!!!!!!!!
Válasz #2541. hozzászólásra

én se kivánom senkinek
briganti munka
Válasz #2540. hozzászólásra

nem hiszed hogy egész nap igy lehett csak csinálni
Válasz #2539. hozzászólásra
Azt már inkább menekülésnek nevezném nem munkának!!Régeben még belementem ijenekbe ma már nem..Volt ojan hogy a leakasztot tárcsát csak 3 álásbol szabaditota ki a rába!És egyszer az ekémet is lekelet akasztani.. De akármijen hietetlen kiforditotuk egy láncal és ujrafölvetem és egy kisebb darab othagyásával ovatosan de tudtam tovább meni..
Válasz #2526. hozzászólásra

Ez remélem csak a videó kedvéért van.......
Válasz #2538. hozzászólásra

ajj az nagy kinlódás már olyankor
Válasz #2537. hozzászólásra
Jó a videó nagyon!!Igy legalább látni hogy menyire is tud küzdeni a rába.. Én az ijet alapbol othagyom! Meg kelet hogy tanuljam!Mert enek az szokot leni a folytatása amikor már le kell akasztani a tárcsát mert nem viszi sehova..Az is szép látvány!!Az is megérne egy videót!
Válasz #2536. hozzászólásra
El hiszem de ez nálunk ez alap.
Hello mindenkinek. Imi ilyen földet simán szoktam, tárcsázás nélkül szántani.
Válasz #2534. hozzászólásra
Valtra.
Válasz #2529. hozzászólásra
Már mint az enyémet?
Válasz #2531. hozzászólásra
Várom.
Áj szídtam is a FATERT.

Szevasz! Ilyen bárkivel előfordulhat!
Holnap megyünk az utolsó csutkaföldet "felásni",lehet,hogy még drótköteles vidi is lesz.
Alapból 2 géppel támadunk

Az ilyen videók mindíg könnyeket csalnak az arcomra. Legalább nem csak én szenvedek, hanem más is.
a JD-s vidijót ha cézár látná akkor megtudná mi a laza talaj és nem baxakodna azokkal akiknek van középkötött is.....jpg)
kép mégegyszer:
persze a feketeleves mostfog jönni, befejeztem ma a 40hektáros lapos középkötött főőődet, és jönnek a nagyobb melók...csak eső ne essen! mélysgből ígyis jön majd le 5 centi, 28-30-al állok bele aztán majd kialakúl mihogymerrehányméter lesz.
Bár az agyagokon most is áll a víz, bigaimi féle tolúlás esélyesek ezek hehe:-D
kicsit szétnéztem ma felállítottam egy sorrendet mit hogykéne. közben a kicsi traktorok szántják az olajretek tarlókat,amin nincsen góré. a kiseke könyen összehúzza/nem fordítja le a szártömeget
Gondolom nem fordult vissza a rába, a másik fogásba,örült,hogy kiért a dülőre!

FULL FULL IMI!!
Mai meló.
Válasz #2510. hozzászólásra
Az nagyon elég neki,egy traki után egy számmal inkább kisebb munkagép legyen mint nagyobb.Steyerrel meg vagy elégedve?
Ezt meg csak azért, mert szép!
Válasz #2520. hozzászólásra
Az se semmi!!!!!!!!!!!!!
Komoly videók!
Nagypapámnak meg volt házi készítésű lovas permetezője, aminek a szivattyúját benzinmotor hajtotta, a lovak csak húzták.
Válasz #2517. hozzászólásra

Válasz #2515. hozzászólásra

Még most is itt röhög mellettem!
Válasz #2514. hozzászólásra

nem ugy értetem !!
nekünk van 6.2 es
Válasz #2513. hozzászólásra

jó gondoltam
Válasz #2509. hozzászólásra
van 5,2 nehéz is!
itt is van nálunk egy!
a szárnyakon csak 4-4-lap van ódalanként! és a törzse vagy közepe meg keskenyebb kicsit!
a 4,2-esen 16 lap van egy soron azon meg azthiszem 20. de megszámolom pontosan ha látom
Válasz #2511. hozzászólásra

Majdnem úra kellett éleszteni úgy röhögött!
Válasz #2510. hozzászólásra
5-ig elmehetsz MAX !!
Válasz #2508. hozzászólásra

szerintem kiröhögöt lajoskám