Hát igen így kellene működnie nálunk is ! Csak hát az akkori vezetés áttolta a földeket-vágóhidat-magtárat...a mai zöldbáróknak aztán ment minden a levesbe !!
Elméletileg a toyota is örök darab. De ha a szó szoros értlemében ütni-vágni kell valami bokorugró akkor suzuki samurai. Tizenéve óta használok egyet... igaz olyan szakadt hogy a bontóba se engednének be vele de csak teszi a dolgát... ettől olcsóbb fenntartású autó nem létezik. És a terepjáró képessége is kiváló.
Mercedes G az a terepjáró, abban biztos lehetsz hogy az nincs alul méretezve se túlméretezve pont úgy tökéletes ahogy van.
Ja és 25 évesen is még mindig 5000eurót ér.
Sajnos a terrano eleje kissé alul van méretezve már mi is tapasztaltuk ! A defender masszívnak tűnik ! De a discovery 3 már hááááát...két havonta Pest szervíz mert állandóan valami bibi volt vele ! Most a fazonnak toyota land cruiser van, már kétszer annyit ki bírt mint a discovery ! Sőtt még az első susuki vitaráját is látom menni a határban pedig az már vagy 15 éves....a franc se tudja !!!!
Nekünk terrano van, kb 150.000 km-t ment amióta nálunk van előtte csak aszfalton jártak vele, látott ezt azt, de teljesen kész van, kormányösszekötőket már 3 szor cseréltük, lengőkarok szintjei kimennek, százezer egy feljavítás, legközelebb biztos egy defendert veszünk.
Nekem a régi navarában 300ezer km van, sosem állt garázsban mindig saras és napmint nap terepezek vele, vagy 5-10-15mázsákat viszek platón vagy trélert húzok vele folyamatosan.
Terepgumik rajta, fognak jól kapja az ívet rendesen.
A gömbfejek gumiharangjai mind kivannak szakadva sőt valamelyikről le is szakadt már. Most kezd lógni egyik eleje de még alig-alig, és minden alkatrésze gyári az autónak! hazudok mert külső kormányösszekötő gömbfejecskéket cseréltünk rajta azok lógtak tényleg.
Amit fog kelleni cserélni azok a talpasok, azért mert szétszakadtak a gumijai, illetve a hátsó laprúgó szilentek már kissé nyúlottak voltak egy éve is amikor íveltem a laprúgókat alatta.
Tavasszal szezonkezdés előtt ezeket megkapja, átzsírzom szépen, lökhárító kotyog rajta annak a rögzítő gumijai vannak kikopva meg ilyen apróságok.
300ezer megtett munkakilométer 10év alatt tehát nem is fiatal már
A pickup-nak csak annyi a hátránya, hogy hosszú és ezáltal a terepszöge sem elég nagy, szűk helyen nehezebben forog mer hosszú.
de pl ilyen meredek kaptatón pont ezért jobb és ezt be is tudtuk bizonyítani itt rövid terepjárósokkal együtt is.
Gyári Sperr-es hátsó difivel felezővel kegyetlenmód lehet menni vele
Nem kell bemutatni. Sajnos már megismertem a fajtáját, csak későn. Szerencsére ezen cserélhetőek a gömbfejek a lengőkarokba. Haver navaráján csak lengőkarostol lehetett cserélni. Többet nissan nem jön a portára az tuti.
Faxom ki van a terranoval már megint! Komplet első futómű kuka... összes gömbfej, szilentek, gumibakok... és van benne pár darab... . ráadásul az alvázon lévő alsó lengőkar bakot is szétzabálta. Pedig nem egy szétszekírozott vas, fater jár vele a faluba meg ki a szőlőjébe. Jövőhéten trailerezni akarok vele erre mondja hogy nézzem akkor meg mert valami kopog az elejébe, nehogy baj legyen vele... hát megnéztem és elszörnyedtem.
9084 hozzászólás
Válasz #7021. hozzászólásra

Fajin.
Dagonya
Válasz #7019. hozzászólásra
Hát igen így kellene működnie nálunk is ! Csak hát az akkori vezetés áttolta a földeket-vágóhidat-magtárat...a mai zöldbáróknak aztán ment minden a levesbe !!
Rozsály, az önellátó falu Szabolcsban - hangos képriport
Válasz #7015. hozzászólásra
Frankó !!!!
Osztrák uaz ?
Válasz #7016. hozzászólásra

de bírja
ja az van ráirva
Válasz #7015. hozzászólásra

Pik Pak Puch
Válasz #7010. hozzászólásra

20ezeret raktam bele, egy bendix csere volt
Válasz #7010. hozzászólásra

Azok is nagyon jó gépek csak hát költségesebbek...
A régi tuti vasak
Elméletileg a toyota is örök darab. De ha a szó szoros értlemében ütni-vágni kell valami bokorugró akkor suzuki samurai. Tizenéve óta használok egyet... igaz olyan szakadt hogy a bontóba se engednének be vele de csak teszi a dolgát... ettől olcsóbb fenntartású autó nem létezik. És a terepjáró képessége is kiváló.

Mercedes G az a terepjáró, abban biztos lehetsz hogy az nincs alul méretezve se túlméretezve pont úgy tökéletes ahogy van.
Ja és 25 évesen is még mindig 5000eurót ér.
Sajnos a terrano eleje kissé alul van méretezve már mi is tapasztaltuk ! A defender masszívnak tűnik ! De a discovery 3 már hááááát...két havonta Pest szervíz mert állandóan valami bibi volt vele ! Most a fazonnak toyota land cruiser van, már kétszer annyit ki bírt mint a discovery ! Sőtt még az első susuki vitaráját is látom menni a határban pedig az már vagy 15 éves....a franc se tudja !!!!
Válasz #7000. hozzászólásra

Na most olvasom írásod, szintén zenész....
Válasz #7004. hozzászólásra
Nekünk terrano van, kb 150.000 km-t ment amióta nálunk van előtte csak aszfalton jártak vele, látott ezt azt, de teljesen kész van, kormányösszekötőket már 3 szor cseréltük, lengőkarok szintjei kimennek, százezer egy feljavítás, legközelebb biztos egy defendert veszünk.
Válasz #6993. hozzászólásra
semmi kerék csúszás
Válasz #7002. hozzászólásra
Minden kikopik egyszer.
Nekem a régi navarában 300ezer km van, sosem állt garázsban mindig saras és napmint nap terepezek vele, vagy 5-10-15mázsákat viszek platón vagy trélert húzok vele folyamatosan.
Terepgumik rajta, fognak jól kapja az ívet rendesen.
A gömbfejek gumiharangjai mind kivannak szakadva sőt valamelyikről le is szakadt már. Most kezd lógni egyik eleje de még alig-alig, és minden alkatrésze gyári az autónak! hazudok mert külső kormányösszekötő gömbfejecskéket cseréltünk rajta azok lógtak tényleg.
Amit fog kelleni cserélni azok a talpasok, azért mert szétszakadtak a gumijai, illetve a hátsó laprúgó szilentek már kissé nyúlottak voltak egy éve is amikor íveltem a laprúgókat alatta.
Tavasszal szezonkezdés előtt ezeket megkapja, átzsírzom szépen, lökhárító kotyog rajta annak a rögzítő gumijai vannak kikopva meg ilyen apróságok.
300ezer megtett munkakilométer 10év alatt tehát nem is fiatal már
Válasz #6999. hozzászólásra
Igen.
A pickup-nak csak annyi a hátránya, hogy hosszú és ezáltal a terepszöge sem elég nagy, szűk helyen nehezebben forog mer hosszú.
de pl ilyen meredek kaptatón pont ezért jobb és ezt be is tudtuk bizonyítani itt rövid terepjárósokkal együtt is.
Gyári Sperr-es hátsó difivel felezővel kegyetlenmód lehet menni vele
Válasz #7001. hozzászólásra

Többet nissan nem jön a portára az tuti.
Nem kell bemutatni. Sajnos már megismertem a fajtáját, csak későn. Szerencsére ezen cserélhetőek a gömbfejek a lengőkarokba. Haver navaráján csak lengőkarostol lehetett cserélni.
Válasz #7000. hozzászólásra

Nem akarom elvenni a kedved ,de akkor valszeg a lengőkar(ok) is kuka , ami sajnos japán kocsi lévén 1 vagyon...........
Faxom ki van a terranoval már megint!

Komplet első futómű kuka... összes gömbfej, szilentek, gumibakok... és van benne pár darab...
. ráadásul az alvázon lévő alsó lengőkar bakot is szétzabálta. 

Pedig nem egy szétszekírozott vas, fater jár vele a faluba meg ki a szőlőjébe. Jövőhéten trailerezni akarok vele erre mondja hogy nézzem akkor meg mert valami kopog az elejébe, nehogy baj legyen vele... hát megnéztem és elszörnyedtem. 

Válasz #6998. hozzászólásra
Már hogy a feléig se jutna el így gondoltad?
Válasz #6997. hozzászólásra
Azért ne vegyél rá mérget!
Válasz #6996. hozzászólásra
Na igen ez terepjáró, talán az egyetlen igazi... Kíváncsi lennék egy pickup meddig jutna fel, szerintem a feléig sem...

Váltva forgatoba megnézném ugyanezt.
De lenyűgöző mindenképp.

Hát itt a lórerő!!! Őreg szarok de ki vannak fizetve!!
Így lehet egyszerre 78! sort felszántani
http://www.youtube.com/watch?v=iOW_YaBtKv8&feature=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=iOW_YaBtKv8&feature=youtu.be
Válasz #6988. hozzászólásra

A zene marhára teccik.
Valaki cimet tud esetleg?:)
Egy új videó
Válasz #6985. hozzászólásra
Nem szitál az eleje.
Válasz #6983. hozzászólásra
Szántás
2012.10.13
Válasz #6981. hozzászólásra
Igen, nem voltam otthon, amire hazaértem a fele karámról a karámrudakat lefűrészelték, és valahogy el is vitték úgy, hogy senki nem látta!
Válasz #6971. hozzászólásra Ezért a kis fáért ekkora felhajtást,ennyi fát mifelénk 2 .... 2 biciklivel elvisz.
Moderálta: (3932) 2013-10-29 13:25:28
Válasz #6979. hozzászólásra

De milyet beszól... Ennél mélyebben tárcsázunk xDDD
Válasz #6978. hozzászólásra
nemtudom sajnos nem látom de 10-20 centin elég jól boldogul vele
Válasz #6972. hozzászólásra
Ez 7 vagy 9 kés akar lenni? Mert itt a 7 meg a 9 kést is huzzák 250-es rábával. Elég nudlika ez a fendt vele.
Na ez zsíír
Válasz #6975. hozzászólásra

mit vártál egy zöld trakitól

Ez bexarszt
Válasz #6973. hozzászólásra

Ne bánd.
Nekik sem.
Ez nem jött össze úgy ahogy szerettem volna