Én bár fiatal vagyok, de nagyon nem szeretem az új autókat, főleg az ilyen hókuszpókuszokat...
A régi igazi autók melyek még anyagból vannak és 10-20évesen is sokszorta megbízhatóbbak mint akármelyik legmodernebb legújabb legdrágább, no azok autók.
és hogy lássátok azok is tudhatnak valamit
íme: http://www.youtube.com/watch?v=fkNXwhOUXus&feature=related
nem tudom ki hogy van vele, de én vagyok annyit a határban, hogy az nekem elég, azon túl aszfaltra vágyom... Az idei év után pedig az Off-road a rémálmaim fogja előhozni, soha TV-ben sem akarom többet látni..
Legközelebb ha arra jársz ezt az utat próbáld ki, egy kollégám Bovecba jár vízi túrát vezetni hétvégén, azt mondta ő még személyautóval sem többet arra, inkább a hosszabb út.
Van egy út Szlovéniában Bovec-Kranjska Gora közt próbáld meg személyautóval, megcsináltam az avatarral....A 2.dik kanyar után a pálinkás üvegről levették a dugót, s azután a légy zűmmögését is!
A zetor az meg király
Volt régen nagyon régen 1996-ig ilyen. A múltkor motoroztam egyik termelő cimborámhoz fel terepen a határmellé és egyik falunál vekmannt húzott egy 16245-ös zetorocska. Basszus ahogy előztem meg megcsapott az a tipikus "zetor szag" amit más gépből nem érzel. Egyből eszembejutottak gyerekkori emlékeim, amikoris egésznap a safőrülés mögött ültem keresztbe a hokedlin és néztem mit művel az eszköz hátul.
Jut eszembe mi a különbség a zetor crystal 160 lovas és a fiatalabb kilencvenes évekbéli ZTS 160lovas traktorok között???
9100 hozzászólás
Válasz #4480. hozzászólásra
Hagy jöjjön rendbe az ágazat...
Ha soha nem jön , akkor meg kínlódjon vele az akinek 5 anyja van..
helló skacok!
lökök majd pár múltheti életképet!
Válasz #4479. hozzászólásra
Akkor jól van. Akkor még megvan az elméleti lehetőség a visszatérésre.
Válasz #4477. hozzászólásra
A saját bérbe lett adva , a többi átadva...
Válasz #4475. hozzászólásra
Asszem övék volt . Itt mindent megtalálsz , csak azt már vagy 5ször átépítették és festették asszem.
De a lényeg HUN-ban itt készülnek a legkeményebb Audik...
Profik.http://www.audimaxpower.com/
Válasz #4476. hozzászólásra
A földeket is eladtátok?
Válasz #4474. hozzászólásra

Nem lehet...
Válasz #4473. hozzászólásra
kík audi
Válasz #4472. hozzászólásra
részleteket! ha lehet...
mit kezdessz a nagy lóvéval???
Válasz #4470. hozzászólásra
Miről ?
Válasz #4471. hozzászólásra
Már minden el van adva...
Válasz #4469. hozzászólásra
lehet venni nemsok pénzééé!
eladtátok a cormick-ot vedd meg magadnak!
egyébként most komolyan a földekkel gépekkel mi lesz?
csak a munka állt le vagy totál felszámoltátok a céget???
erről mit kell tudni?
Válasz #4468. hozzászólásra

Na ebben egy az ízlésünk 1000%-ig .
Ez verda , évekig jártam miattuk gyorsulásira...
Amúgy is Audi fan vagyok , de az S2 az UFO...
ez lenne az
Én bár fiatal vagyok, de nagyon nem szeretem az új autókat, főleg az ilyen hókuszpókuszokat...
A régi igazi autók melyek még anyagból vannak és 10-20évesen is sokszorta megbízhatóbbak mint akármelyik legmodernebb legújabb legdrágább, no azok autók.
és hogy lássátok azok is tudhatnak valamit
íme: http://www.youtube.com/watch?v=fkNXwhOUXus&feature=related
Válasz #4465. hozzászólásra
nem tudom ki hogy van vele, de én vagyok annyit a határban, hogy az nekem elég, azon túl aszfaltra vágyom... Az idei év után pedig az Off-road a rémálmaim fogja előhozni, soha TV-ben sem akarom többet látni..
Válasz #4464. hozzászólásra
előbe a közelébe lennél v csak beülnél a söfőr mellé ,más lenne a vélemény. a maserati útcára való ez meg a szerpentinekre,murvás pályákra
Válasz #4463. hozzászólásra
hát, ha most valaki azt mondaná, hogy nesze tied, akkor is azért fogadnám el, mert három maserati kijönne az árából....
legalább nem kellene gondolkodni, hogy milyen legyen...
Válasz #4461. hozzászólásra
az a subaru 100M felett van, benzines turbós ralliautó, als(alapjáratnál is turbónyomás), élőbe nagyon jó a hangja ,meg nagyon mennek..
Inkább ilyet

Válasz #4460. hozzászólásra
be. Mivel egész életében ezt csinálja, kb. annyira veszélyes, mintha te vinnél el egy körre szántáskor...
Viszont de egy gusztustalan hangja van annak az autónak...pff!
Pedig Ken Block elég sokat keres, mi a faxért nem vesz magának valami rendes autót? pl. ezt:
Válasz #4454. hozzászólásra
Ide is beülnél?
Válasz #4458. hozzászólásra

mondjuk mellettem is kapaszkodtak... de amúgy meg, már rá is beszéltél, legközelebb mindenképpen arra megyünk
Válasz #4457. hozzászólásra

Legközelebb ha arra jársz ezt az utat próbáld ki, egy kollégám Bovecba jár vízi túrát vezetni hétvégén, azt mondta ő még személyautóval sem többet arra, inkább a hosszabb út.
Válasz #4456. hozzászólásra

Az annyira szép vidék! Most voltunk arra, iszonyat jó! száguldoztunk egyet a hegyi szerpentineken...
csak autózni is megéri felmenni!
Válasz #4453. hozzászólásra

Van egy út Szlovéniában Bovec-Kranjska Gora közt próbáld meg személyautóval, megcsináltam az avatarral....A 2.dik kanyar után a pálinkás üvegről levették a dugót, s azután a légy zűmmögését is!
Válasz #4453. hozzászólásra

Gyakran taxiztok? Általában a középkorú, normálisnak tűnő sofőröket kedvelem a fiatalok helyett, de ezt azért kipróbálnám:
Válasz #4451. hozzászólásra
Háhááá! Én sem ijednék meg .Leereszteném a p...ba először a pótost az meg lerántana , azt csá.
Válasz #4447. hozzászólásra

Zsír a srác!Ha mindenki csak feleennyire tudna vezetni!
Ha a pótkocsit hátulját 1méterre lejjebb teszi, akkor mégjobb, a rúd kialakítása is azért ilyen,nem ijednék meg.

Tolatókamerás lehet.
No meg ez ott annyira alap tudás, mint felénk a biciklizés
Válasz #4445. hozzászólásra

A zetor az meg király
Volt régen nagyon régen 1996-ig ilyen. A múltkor motoroztam egyik termelő cimborámhoz fel terepen a határmellé és egyik falunál vekmannt húzott egy 16245-ös zetorocska. Basszus ahogy előztem meg megcsapott az a tipikus "zetor szag" amit más gépből nem érzel. Egyből eszembejutottak gyerekkori emlékeim, amikoris egésznap a safőrülés mögött ültem keresztbe a hokedlin és néztem mit művel az eszköz hátul.
Jut eszembe mi a különbség a zetor crystal 160 lovas és a fiatalabb kilencvenes évekbéli ZTS 160lovas traktorok között???

menjenek a picsába éppeszű ember nem gondolkodna ilyenen még szólóban sem
Válasz #4446. hozzászólásra

lemaradt:
ezt melyikőtök tudná megcsinálni?
(alternatív feladatkérdés: egyáltalán megpróbálni ott a szakadék szélén irányítószemély nélkül?)
Ez a GÉP!!!
Viszi a fél erdőt!!
Új masinával pródálkozom.
Válasz #4438. hozzászólásra
Nem úgy néz ki... De a lényeg a lényeg.
Ebédidő hasznos eltöltése

Válasz #4439. hozzászólásra

A sárba kirúgja az magát, elkapar, képzeld teli magtartállyal, mit csinálna.
Válasz #4438. hozzászólásra

és hogy tudja a kombájnt megrugatni?
felment volna mind a kettő csak megrugata
Katt...
Válasz #4433. hozzászólásra

szerintem kinézetre mentek a zsűrik, azért lett az év traktora
Gazdatársak a farmerral hogy álltok?EZAZ
Hú az a toronyra mászós nagyon állat!!!!
Remegett a talpam pedig nincs tériszonyom!
NYuszi 2010 ben??? Hát h..yék ezek??? Fos ez a gép még a videón is tisztán látszik!!