Fórum
- Zetor 3011 traktor szerelés új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Rövidtárcsák új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Földvétel, elővásárlási jogok új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Mezőgazdasági traktorgumi új
- EB7 - EB8 Pótkocsi új
Cikkajánló

Európa-szerte hatalmas a felháborodás a KAP-reform miatt, az EU biztos szerint nem csökkennek a források
Tüntetések, heves bírálatok és sok bizonytalanság: így reagált Európa a...
Hirdetés

1963 hozzászólás
Válasz #1761. hozzászólásra
Jah, ennek fényében én is azt mondom hogy inkább a 25 tonnás fix. Mondjuk ez a mobil ez egy dán cég, mellette volt az Áber szárító, azt bánom hogy nem álltunk meg megkérdezni, hátha olcsóbb lenne, lévén hogy magyarok.
Bár azt hozzá tették hogy ez a 10 tonnás kiépítve, garattal, transzferrel együtt 35 millából megáll. De még így is sokallom.
Válasz #1760. hozzászólásra
szerinted milyenek?
Válasz #1759. hozzászólásra

olyan sok???
Akkor az előző 25tonnás folyamatszárító 30-ért méginkább kirajzolódik, hogy marha jó árban van
Válasz #1758. hozzászólásra
súgok: Alvan Blanche
Válasz #1756. hozzászólásra
Maga a gép 20 milla. Én kicsit szolídabbra gondoltam.
Válasz #1755. hozzászólásra

Ez amiről beszélek, ez a zöld melyik standon is volt???
már a márkájára sem emlékszem bakker, és nemtalálom a prospektust sem

Igen én mindenhl rákérdeztem, bár nem mindenhol örültek neki, hogy itt kérdezek konkrét árakat, erre mondtam, hogy akkor hol kérdezzem!?!?
Szóval Abból a zöldből ami teccett nekem A 25tonna/órás teljesítményű kb30milla lenne.
Ebben megvan a komplett szárító összerakva leszállítva, bevan vezetékelve, hozzávan a számítógépes monitoros rendszer. A helyét kell megcsinálni külön, illetve a továbbító rendszert, itt pedig mindenkinek a saját igényeiszabják meg a határt pénzben.
Az alapozás, hely kalakítás sokkal olcsóbb mint egy toronyszárítónál, mert ez az egész nem magas. Kb akkora mint egy nyerges pótkocsija, szépen fekszik a földön, nem billegős veszélyes üzem.
Ezért is olcsóbb a téma, mert az alapozás betonozás szerkezet kiépítés toronyszárítónál az kegyetlen...
Igen jó lenne ez nekünk, megvan a helye is, csak lekellene rakni a nagymagtár mellé és egyetlen egy beszállító elevátort kellene kiépíteni kitároláshoz, az egykét milkából meglenne.
Az elé való tisztítós puffertartályos történet pedig most van folyamatban.
Láttad az Alex kft és az Agrofém kft közös standját is?
ahol egy szürke tisztíó és nagy szállítószallagok voltak.
No a szürke tisztító-s cégtől jön nemsokára a mi tisztítónk is, egy puffertartállyal, két serleges vonóval, hogy a be és kitárolás is rendben legyen.
mennyi az ára egy ilyen 10 t.-ás száritónak?
Válasz #1754. hozzászólásra
Azt láttam én is, egészen tetszett a dolog. De ott épp le volt foglalva mindenki szóval nem álltunk le nagyon kérdezősködni.Mondtak valami megközelítő összeget rá?
Mi az Agrotech-komfortnál voltunk, a közepes mobil szárítójukat néztük. 10t-ás teljesítmény, meg felsorolt itt is a srác vagy 5-6 referenciát elérhető közelségben. Valamelyikhez lehet elugrunk következő szezonban.
Válasz #1753. hozzászólásra
Kérlekszépen amelyik igen teccett az egy zöld folyamatszárító volt!
kivolt állítva egy makett gép is, akkora volt mint egy kicsi kalmár rosta. Nem toronyszárító,hanem ilyen láncos cellás lassan benne folyó témás gép. Volt sok referenciájuk itt felénk is, Szerencs, Encs stbstb...
Olcsóbb mint a toronyszárító, van 5-től 25-tonnás teljesítményben. Egyben elhozzák kamionon aztán már csak a körítést kell kiépíteni hozzá, szerintem nagyonegyszerű, költséghatékony és okos szerkezet!!!
Ha nem is siet az ember és megvan minden gépe a technológiához nyárvégén elkezded sszerakni napraforgót már száríthatod simán.
Persze a bürokrácia más téma azt most hagyjuk...
Szóval az teccett. Kaptam névjegykártyát meg papírt is de valahol elveszett a prospektus.
Nem mintha lenne szárítós beruházás, jó ami megvan plusz nincs költségvetés a lecserélésére sem, de nagyon teccet mondom mégegszer
Válasz #1751. hozzászólásra
Én ott voltam pontban. Igaz hogy Bence épp nem volt ott, de aztán egy 10 perccel később már 3-an ücsörögtek és iszogattak bent.
Ejnye Ejnye, írtam hogy fél kettőkor a standnál
Szárítók hogy tetszettek? Ott mi is leültünk beszélgetni az egyik értékesítővel.
Válasz #1748. hozzászólásra
A 212lovas MTZ egy nagy VICC!!!!
gagyi vacak az egész! olyangyenge első hídja van mint a turbós 892-nek majdhogynem, és még ezen a kicsin is szakad nekünk szét gyakran...
Súlya sem lehet sok, kerekei kicsik, kidolgozás kínai...
Az árából kijönne egy 140ló körüli rendes traktor amivel többre mennék!
Válasz #1737. hozzászólásra
Szevasz drenthe!
Ermike nem volt, most szűl az asszonya akármikor, aztán ottmaradt vele reggel NST-n.
Milking, két barátom akik alkalmazottak is nekem, illetve ugye én voltunk ott.
Reggel 10után érkeztünk, délután mentünk, végigjártunk mindent,egykét tárgyalás megtörtént és kész.
Agroinform "stand"-jánál megfordúltam, illetve előtte, de nemláttam Bencét így mentem tovább, titeket pedig nem ismerlek, mert nem mertek fotót felrakni magatokról...
Claastrát ismerem személyesen, de őt nem láttam, sőt semelyik fórmubetyárt sem...
illetve Heccmestert igen
Ami érdkes volt az a szárítók, tisztítók, faapríték tüzelés technológiái, voltak a hazai gépgyárosok legalább láthattuk élőben a gépeiket, meg ilyesmi.
egy Sampo kombájn volt, semmi több, traktorból is csak ittottamot nehhány.
Szólhattatok volna, hogy itt lesztek, én írtam,hogy megyünk.
Válasz #1749. hozzászólásra
Hallod ez jó kérdés, őszintén szólva nem tudom, annyira nem rajongtam körül, csak láttam hogy van vagy 5-6 traktor kiállítva.
Válasz #1748. hozzászólásra
a dajcot milyen cég forgalmazza most? Mert úgy tudom az innova becsődölt
Ennyi meg egy bambi... meg pár Deutz volt még. Esetleg a mobil szárítók amik jobban megfogtak

Válasz #1746. hozzászólásra
Polej
Válasz #1745. hozzászólásra
Nagy piros ember az melyikünk?
Válasz #1744. hozzászólásra
fórumtalálkozó
Válasz #1743. hozzászólásra
Ott mi lesz?
Válasz #1742. hozzászólásra

Bugac nem vonz? Az nincs olyan messze
Én nem megyek pöstre most, mert drága a gázolaj meg a belépő, elég lesz az etyeki. Illetve az ottani kiállítói lista kicsit érdekesebb számomra.
Válasz #1740. hozzászólásra
Pedig a debreceni is minden évben veszít a színvonalból.
Hmezővásárhelyre is érdemes elmenni! Igaz, hogy ott az állat volt eddig a főprofil, de az utóbbi években a gépekből mindig nő a felhozatal.
Voltam a Szenlőrinci gazdanapokon,és a Debreceni farmerexpon,hát mindkettő szinvonalasabb meg nagyobb volt a Mas-hoz képest
Válasz #1738. hozzászólásra

Én meg ma még a Doszpot Péter-t is , de gondolom őt a traktorok nem igen érdeklik annyira...
Válasz #1737. hozzászólásra

, de ő odajött volna a standhoz.
Én megmertem volna esküdni hogy Biga Imit láttam
Válasz #1736. hozzászólásra

Igen , de mintha én meg láttam volna ...
Nem mintha ismerném , csak képről...
Válasz #1735. hozzászólásra

Mikor Claastra kinyitotta a laptopot mintha szanberg fent lett volna a fórumon...
De hogy az Ermike , Szanberg , Milking 3 -as hol a faxba volt egész nap ?

Azt mondták jönnek és majd Agroinformoznak ...
De mintha láttam volna a Szanberget arra ólálkodni...
Válasz #1728. hozzászólásra
Ismered?
Válasz #1731. hozzászólásra

Dilis!!!
Válasz #1727. hozzászólásra

Lyááááááááály... tényleg!!! Már leesett!!!
Csak az etyekire nem is koncentráltam, mert azon nem járt az eszem egyáltalán. A tali az más.
Válasz #1726. hozzászólásra

mivel rólad van szó nem húzlak idegileg ezzel az olasz témával pedig delehetne...........
ami alatta van...... nó taljánó....csáó taliánó
Válasz #1724. hozzászólásra

Válasz #1725. hozzászólásra
Csak egy Sampon van, Deutz Fahrból csak traktorok, de az van egy pár darab.
Válasz #1717. hozzászólásra
Nem küldföldi.Nógrád megyéből származik.Egy kis tájszólás megkell tanulni.
Válasz #1723. hozzászólásra

Etyeken Agrárgépshow lesz, de lesz Bugac is ott meg Agrárgyerekshow
Válasz #1724. hozzászólásra

De azért nagyon jól megérteti magát!!! Szeretnék én így tudni olaszul!
Válasz #1722. hozzászólásra

Deutz Fahr kombájn?

persze alési a talján bika
olasz a gyerek
siket a haverom
csak az újoncoknak ......mint amilyenek ti vagytok még itt ....................megsúgom.......
Válasz #1719. hozzászólásra
De fiúk! Etyek??? Én ott tartok, hogy Bugac.... Vagy én tudom rosszul???
Válasz #1720. hozzászólásra

Egy darabot találtam, az sem a márkaképviseleté volt...
Válasz #1719. hozzászólásra
Etyeken én is menni. Mi lesz?
Válasz #1706. hozzászólásra
Ferga sincs????
Válasz #1709. hozzászólásra
Egynek jó volt, annyiból ha nincs más dolga az embernek. Végül beszereztünk pár infót erről arról, de Etyeket várom én is, jobb lesz sokkal.

Válasz #1716. hozzászólásra

Ne haragudj a kérdésért ...
De te külföldi vagy ?
Fura az írásod...
Válasz #1714. hozzászólásra

Én gondolom venni új fémes 820.4-et....de nem kell vagy kell...
Válasz #1713. hozzászólásra

Sajnos nem.
De lélekben ott leszek!
Válasz #1712. hozzászólásra

Értem. Kinek a pap, kinek a papné. Vagy a lánya.