Na ez az !!!!!!!
Azért írtuk alá a feltételeket, mert azt úgy be lehetett tartani úgy ahogy......erre utólag módosítanak......tisztára, mint a bankok !!!!!
Jó lenne bejelentkezni az ügyfélkapun ha menne.
Nagy csinnadrattával beharangozták - 1 napra rá nem ment.
Kijavították a hibát- és erre újból nem mükszik.
Áhhhh
Azért 5 évre adom be és a terület alapú is ez alapján fog menni.Vannak kisebb eltéréseim a területekben ami a mérés során derült ki.Ezeket kell még átgondolnom.
Mindha nem is ebben az országban élnének!Jó,hogy a hivatalba vezető út ki van betonozva!De hál"istennek a székeik nincsenek betonozva!VÁLTOZÁST!!LEVÁLTÁST!! ELSZÁMOLTATÁST!!
Pl.:Egy 36-ha-os full víz alatt és lazított........ha le is megy a víz róla akkor is onnantól hetek vagy hónapok kérdése a megközelítése, igaz nem kell rászórni semmit sem, meg a kombájnnak sem kell kimennie.
Megkockáztatom, hogy az össz területem 90%-át képtelenség körbejárni az akg bejelentés határidejéig !!!
Eddig a hó akadályozta a terület mérést,most meg a belvizes foltok! Hogy a f.....ba járjuk körbe a földeket,tökig érő sárban,vizben!Kezdek ideges lenni!
Válasz #1034. hozzászólásra
http://www.air.gov.hu/letoltes/200912/ter_meresi_jkonyv_1.pdf
Itt olvashatsz róla, de keress itt visszább van már pár eszmefuttatás.
Sziasztok!
tudjátok-e,hogy a földterületek megjelölését,EOV kordináta milyen módon kéri az új AKG? Arra lennék kiváncsi,hogy milyen méretű és formátumú megjelölést,karót kérnek tölünk! Irjátok már meg hol lehet ezt megtalálni leiratban! Köszi!
Mivel ez csak előzetes jóváhagyó határozatod van ezért kiesel a támogatásból! Vigyázat kacsa az új határidő!!!!!!!!! Legalább is még hivatalosan nem láttam sehol!
6982 hozzászólás
Válasz #1081. hozzászólásra

saps akg
2010 es területalapú támog igény
Mit kell beadni 17.-vel ??????

-AKG
-SAPS
-????
-????
-????
-?????
Sziasztok érdeklődni szertnék van e valaki aki pájázott természet védelmi gyeptelepítési programba?
Válasz #1077. hozzászólásra
Mint írtam madaras pályázat! Nem mindenkit érint!
Válasz #1077. hozzászólásra
Valóban semmi köze hozzá.
Válasz #1076. hozzászólásra
és ennek a 77.-es pontnak mi a jelentősége? Mert a 60%-hoz szntem nincs köze.
hali
A kalászos gabona közül vették ki a kukit (madaras pályázat) http://www.fvm.hu/main.php?folderID=851&articleID=15629&ctag=articlelist&iid=1
Válasz #1071. hozzászólásra
Hol olvastad ezt, teddfel a linket.
hogy hogy kivették nem számít bele a 60% ba
Válasz #1072. hozzászólásra
Az.
azért ez nagyon durva!
Ma olvastam neten a kukoricát kivették a gabonák közül!!! Így egyéb kultúra lett!
Válasz #1063. hozzászólásra

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Válasz #1068. hozzászólásra

Ez csak tervezet...nem !!???
Válasz #1056. hozzászólásra
Szervusz Szabi. ma olvastam neten a hosszabbításról http://www.fvm.hu/main.php?folderID=2103&articleID=15535&ctag=articlelist&iid=1
minden jót!
Válasz #1065. hozzászólásra
de azért azt ne felejtsed el hogy 5 évre kell vonatkoztatni a 60 30 10 %-ot de amúgy elég buziság
Válasz #1065. hozzászólásra
Így van ahogy mondod, találta volna ki mikor kiírta a pályázatot.
Válasz #1064. hozzászólásra

Na ez az !!!!!!!
Azért írtuk alá a feltételeket, mert azt úgy be lehetett tartani úgy ahogy......erre utólag módosítanak......tisztára, mint a bankok !!!!!
Válasz #1063. hozzászólásra

Az úgy kurva jó lessz,főleg így hogy már el van vetve.
Válasz #1062. hozzászólásra
Állítólag az árpát besorolták a búzához a 60%-ba.
Válasz #1061. hozzászólásra

Én nem hallottam erről honnan vetted ezt?
Azt igaz, hogy megváltoztatták utólag a gabonák besorolását !!!!!!?????????

Ez a 60-30-10%-os dolog..........
Válasz #1059. hozzászólásra

A rokonságnak is kell, hogy jusson!
Az első fára felkötném azt aki kitalálta a madárodút az ÁKG hez

Válasz #1056. hozzászólásra
megvan hosszabítva itt a link
http://www.fvm.hu/main.php?folderID=2103&articleID=15535&ctag=articlelist&iid=1
TISZTELT NYERTES PÁLYÁZÓK!
VÁLLALOM GAZDÁLKODÁSI NAPLÓ VEZETÉSÉT, TANÁCSADÁST NVT AKG PROGRAMBAN TAPASZTALATOT SZERZETT./MVH s ELLENŐRZÉSEK , TERÜLETMÉRÉS, FÖLDHASZNÁLATI TERVEK ELKÉSZÍTÉSÉBEN/
AJÁNLATOKAT :emvaakg@freemail.hu e mail címre várok.
Elméletileg meg van hosszabbítva a koordináták beadása május 15-ig. Erről van valahol hivatalos írás is, mert nem találom !!??
Jó lenne bejelentkezni az ügyfélkapun ha menne.
Nagy csinnadrattával beharangozták - 1 napra rá nem ment.
Kijavították a hibát- és erre újból nem mükszik.
Áhhhh
Válasz #1053. hozzászólásra

én kisebbet választottam:
ezekkel a dögökkel kellet neki indulni a terület azonositásnak!

SZIASZTOK! SZERETNÉM HA SEGITENÉTEK A DÖNTÉSEMBEN. EGY UJ FENG SHOU 254-II EST SZERETNÉK VENNI MIT TUDTOK ROLLA MONDANI. KÖSZI!!!!!
Mi is végeztünk a felméréssel. Gyümiből -10 % kapásból a tetves mvh igy felméretni grrrrrrrr

Válasz #1049. hozzászólásra
Én ma csináltattam, nekem is vannak kisebb eltérések az eddig beadott kérelmekhez képest.
Válasz #1048. hozzászólásra
Azért 5 évre adom be és a terület alapú is ez alapján fog menni.Vannak kisebb eltéréseim a területekben ami a mérés során derült ki.Ezeket kell még átgondolnom.
Válasz #1045. hozzászólásra

Annyira te nem kurhatod el.
én is tudok a határidő módosításáról. Döntés már van, kihirdetve még nincs...

de ami késik nem múlik. május 15 a bűvös dátum...
Biztos a határidő meghosszabbitása,annak ellenére ma 13
akg-s blokkot körbemértűnk,természetesen traktorral!
Válasz #1044. hozzászólásra
Én készen vagyok a területazonosítással, csak még átnézem mielőtt feladom,nem-e vmit elkú..am mint Feri bácsi.
Semmi változás határidőkben ?????????????
Válasz #1042. hozzászólásra

Mindha nem is ebben az országban élnének!Jó,hogy a hivatalba vezető út ki van betonozva!De hál"istennek a székeik nincsenek betonozva!VÁLTOZÁST!!LEVÁLTÁST!! ELSZÁMOLTATÁST!!
Válasz #1041. hozzászólásra
Ma kérdeztem jó pár fejestől de még nem is halottak róla,............ szerintem még a belvizek híre sem jutott el odáig...........
Válasz #1040. hozzászólásra

Bízom a határidő meghosszabbitásá
Válasz #1039. hozzászólásra

Pl.:Egy 36-ha-os full víz alatt és lazított........ha le is megy a víz róla akkor is onnantól hetek vagy hónapok kérdése a megközelítése, igaz nem kell rászórni semmit sem, meg a kombájnnak sem kell kimennie.
Megkockáztatom, hogy az össz területem 90%-át képtelenség körbejárni az akg bejelentés határidejéig !!!
Válasz #1038. hozzászólásra

Eddig a hó akadályozta a terület mérést,most meg a belvizes foltok! Hogy a f.....ba járjuk körbe a földeket,tökig érő sárban,vizben!Kezdek ideges lenni!
Válasz #1037. hozzászólásra

Erősen arra felé hajlunk, hogy kibaxnak az akg-ból.............
Válasz #1036. hozzászólásra

Szabikám,mihezképest állunk jól?
Válasz #1033. hozzászólásra

Csak ennyi !!!??? Akkor quva jól állunk !!!!
Válasz #1034. hozzászólásra
http://www.air.gov.hu/letoltes/200912/ter_meresi_jkonyv_1.pdf
Itt olvashatsz róla, de keress itt visszább van már pár eszmefuttatás.
Sziasztok!
tudjátok-e,hogy a földterületek megjelölését,EOV kordináta milyen módon kéri az új AKG? Arra lennék kiváncsi,hogy milyen méretű és formátumú megjelölést,karót kérnek tölünk! Irjátok már meg hol lehet ezt megtalálni leiratban! Köszi!
Válasz #1030. hozzászólásra
Mivel ez csak előzetes jóváhagyó határozatod van ezért kiesel a támogatásból! Vigyázat kacsa az új határidő!!!!!!!!! Legalább is még hivatalosan nem láttam sehol!