Fórum
- Autók, kocsik, verdák ... paraszti harci szekerek! új
- Vinasz - melasz felhasználás szántóföldi növénytermesztésben új
- Talajmegújító Mezőgazdaság új
- Direktvetés, no-till. új
- Fortschritt E-514 kombájn új
- Búza termény felvásárlási árak új
- Szakmai rendezvények új
- Napraforgó ára új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Bérmunka tarifák szántóföldön! új
Cikkajánló
Sajtóközlemény
_fill_540x300_0.jpg)
708 hozzászólás
Válasz #555. hozzászólásra

+ tavasszal nitrogén persze
2q 3*15/ha, ossza be
Válasz #550. hozzászólásra

És te melyik felé húzol jobban?
Ha nekem kellene választanom, nem sokáig vacillálnék...
Válasz #554. hozzászólásra

ha sokallod én átveszem szívesen, kellet ez a repcére is nagyon, most már lesz értelme lombtrágyázni, kicsit magára talált a növény, könnyebben felveszi az anyagot, mint sanyargatott állapotban.
Válasz #553. hozzászólásra
Nálam is a búza megy a kuki helyére, csak még rajt van, az a gáz.
Mennyi xart adsz neki?
Válasz #549. hozzászólásra

Én is akkor néztem utoljára, amikor 20-at mutatott...
Most már nem esik. Jól jött, de várhatott volna pár napot.
Hnap lett volna kuki aratás
Válasz #551. hozzászólásra

este fél 6 körül volt 7 mili, utána még esett egy gyenge óráig talán elérte a 8-9-et. Nem tom a kuki tarlónak elég lesz-e a tárcsázáshoz? Minden esetre megpróbáljuk. 7 heki búza helye (repce volt) lazítás-tárcsázásban van, kap egy kombit ozt had szóljon bele a búza amint csak hozzá jutunk minál előbb, de a kuki tarlóból mikorra lesz búzaföld?
Válasz #551. hozzászólásra

este fél 6 körül volt 7 mili, utána még esett egy gyenge óráig talán elérte a 8-9-et. Nem tom a kuki tarlónak elég lesz-e a tárcsázáshoz? Minden esetre megpróbáljuk. 7 heki búza helye (repce volt) lazítás-tárcsázásban van, kap egy kombit ozt had szóljon bele a búza amint csak hozzá jutunk minál előbb, de a kuki tarlóból mikorra lesz búzaföld?
Válasz #549. hozzászólásra
olyan 18-20 körül lehet, most este, mikor hazaértem, már nem néztem rá. igen jól jött, búzatáblák meg vannak lazítva, ezt igen jól bevette...
jó lesz ez
Hát én nemsokára nagy döntés elé nézek. Mert vagy megyek műegyetemre gépészmérnöknek vagy a mezőgazdaság. Ha megyek is tovább egyetemre akkor marad a mezőgazdaság hobbinak.
Válasz #548. hozzászólásra
mennyi esőt "álmodtatok" mára?
Valaki nem jön álmodozni?
Válasz #546. hozzászólásra

Várom
Válasz #545. hozzászólásra

Lemerült a fotógép
Holnap ilyenkor már itt lesznek, már feltöltöttem...
Kék Villám barátom! igértél képeket?????
Válasz #543. hozzászólásra
Előjön, a repce elég akaratos, gond akkor van ha lecserepesedett esetleg, ha csak + 1 cm-el mélyebbre lett nyomva akkor kijön az ne félj. Na felnyomtam,a középső képen eléggé nézni kell hogy lásd de ott van az, már nem tudtam közelebb zoom-olni, gagyi a gépem kicsit.
Válasz #542. hozzászólásra
Alap esetben lehet, csak kicsit mélyre lett rakva, úgyhogy én amiatt is xarok, h azért nem jön úgy elő, de hnap már okosabb leszek.
Válasz #540. hozzászólásra

előjött az mind, csak nem látni ezeken a képeken a nagyok közt a kicsiket, megvannak a sorok szépen csak qurva heterogén kb 10 nap múlva megtolom egy kis routte-al+ wuxal boron-nal. Nyomok még fel a fris kelésről megnézheted, teszem mindjárt. Ha volt márpedig volt eső felétek is akkor szetm a tiéd is ilyen vagy jobb, felétek előtte is volt több kisebb zápor, úgy hogy inkább jobb kell legyen neked.
Válasz #539. hozzászólásra
Ja úgy igen , így én sem gondolkodtam volna .
Válasz #537. hozzászólásra

Jah, látom... Azért jön elő, sztem ezzel nem lesz gond.
Én Szerda óta nem jutottam a repce közelébe, hnap tervezem.
Ma repce tárcsázás volt...mármint az árvakelés
Válasz #538. hozzászólásra

javítani akarták 6 ért/db 7 ért meg vettem újat elfekvő készletből, mondjuk jobb is volt mert 2db-ot úgy kellett lángal levágni a hajtómű tengelyről
Válasz #536. hozzászólásra
Elég drága mulatság egy adapter feljavítása . Törőhengert cseréltél vagy feljavítattad ?
Válasz #535. hozzászólásra
ott a képek a "repce vetés aug 25-től" topikban gyere át, és a tiéd?
Válasz #534. hozzászólásra

sok sikert, én most féken vok, az elmúlt 2 évben kicsit belehúztunk, idén csak javításokra futja, mondjuk az MFK felláncozása+ törő hengerek cseréje, malacmonyak perselyezése, tűgörgőzése elég is volt idénre
Válasz #529. hozzászólásra
Nézted a repcét mostanában? Előjött?
Válasz #533. hozzászólásra
Egy 4,4-es unimat kombinátorra alkudozok tegnap voltam megnézni hétfőn kiderül megegyezünk-e az árban .
Válasz #532. hozzászólásra
ávass be légyszíves, amennyiben publikus
Válasz #531. hozzászólásra
Ez van azt kell szeretni . Remélem sikerül az új beruházásom .
Válasz #530. hozzászólásra

Futnék én is de nem bírja a lábam
Nem csak futunk az álmaink után
mindenki belealudt ebbe a nagy álmodozásba?????
Válasz #520. hozzászólásra

Szfehérvár, ismerős esztergályosnál.
Győrből pont megérné eljönni 1-2 kilóért
Válasz #523. hozzászólásra

Arra a 700 hektóra már réges rég kellett volna !!!!!!!!
Válasz #525. hozzászólásra
bérbe van majd ha megyek feléje lekapom,villa, gabona és fődkanál, bálatüske
Válasz #524. hozzászólásra
ad el apa!!! képet izibe!
Válasz #523. hozzászólásra

egy jó rakodót tudok ajánlani vinetu 731(2006-os 2800ó)
rakodó, szárító magtár,.....
SZABAD IDŐ
na ez a nékem való topik!!!!
Van pár dolog ami jó lenne!
Henger, foront szántáselmunkáló, kombájn, pótkocsi, sorközművelő, szemenkénti vetőgép,
Válasz #520. hozzászólásra

Nekem csak 3 dugó-t kell csináltatnom, szerintem max 1 kiló az egész
Válasz #517. hozzászólásra

Hol veszed te???? Oda megyek én is. Győrben 2200ft/kg mindegy az átmérő
Fejlszteni ? Hát talán egy 4.4-es kombinátor nm lenne roszz meg egy fronthidraulika sem bár nem ártana egy sor művelő kerékgarnitúra .
Válasz #501. hozzászólásra
Nagyobb kombinátorral és permetezővel kellene minél hamarabb fejlszteni, de majd a kukorica megmondja. Erőgéppel meg... hááát... nem tudni. Kellene valami 100-as körüli majd valamikor, de jelenleg területbe kell fektetni.
Válasz #516. hozzászólásra

Viszonyítás kérdése kinek mi az olcsó.
Nemrég vettem 60-as átmérőjű rudat 900Ft/kg volt. Szerintem ez nem egy eget rengető ár.
Válasz #515. hozzászólásra

nem olcsó
Álmodozás marad továbbra is, bár kérdés van-e még értelme...

Válasz #513. hozzászólásra
A danamid lesz a te anyagod szerintem.
Könnyen megmunkálható, mechanikai és kémiai behatásoknak viszonylag jól ellenálló anyag. Nem utolsó sorban olcsó.
Válasz #513. hozzászólásra

Vegyszeres kanna kupakja ?
Sziasztok!

Jó látni hogy írtatok ide
Nekem az álmodozás maradt jövőre,mert kevés az alma, az árakat meg lenyomják a görbeorrúak.
Fejlesztésnek vágok valami linnyólejumot a trakiba
Amúgy a permetezőbe kéne valami dugattyúkat keresnem de halott ügy...majd csináltatok,Tudtok valami vegyszer és kopásálló, esztergálható anyagot?
Válasz #511. hozzászólásra

hát a 7 decinek csak az alján maradt némi mutatóba, eltiltás határozatlan ideig szól, de ha kikel a repce akkor önhatalmúlag megszegem az eltiltást, ha nem akkor meg azért
Válasz #509. hozzászólásra

Mennyi fogyott végül az üvegből?
Meddig van tiltás? Repce kelésig?
Válasz #509. hozzászólásra

Meg 2 literrel több ásvány víz...
Válasz #508. hozzászólásra

Lépek kajálni fürdeni stb... még visszanézek később. Pálesz ma nincs, eltiltás lett a vége a tegnapinak