A Sampo-val már a JD-nak is lett. Igaz kicsit fura kivitelezésű. Valamilyen szinten le védték. Azt viszont nem tudom mennyi ideig lehet s hányszor lehet hosszabbítani. De jó szisztéma az APS.
Szerintem ez a deutz kombájn is nagyon jó gép, úgy mint a traktorjaik...
DE
Egy a baj velük, hogy nem az Axial, vagy Agrotec, vagy KITE árulja és nem az árra gondolok hane ma szervizre mert az katasztrófa (DORKER)... Tudnék mesélni...
Igazad van már anno a ruszkik a CK-5 is tettek igaz az csak egy továbbító volt de valamit az is lazított az anyagon és továbbította a dob felé, folyamatos ellátást csinált a "maci" lehetősége sokkal kisebb volt, igaz kosár nem volt alatta de ott volt már!
Csinos masina, de a cséplésnél szerintem hatásfok növelésre csak a cséplődob előtt lehet valamit kezdeni, utána már csak "biz-baszolás" az egész! A Németek ezt szerintem jól felismerték az APS rendszerrel, igaz nem olyan szép hosszú a szalma, de a mostani újabb bálázók már azt is felszedik ami egy kicsit törekesebb! Valószínű le is védték a találmányukat, de ezt én nem tudom szerinted?
Az én egy holdamhoz képest jó ez a Kuku. Nincs bekerítve a vetés èjjelèn kiszedte a disznò talajfertötlenitö,meg mûtràgya közûl a magot. Ezt a dögöt semmi nem zavarja. Lett rajt 2méter bozòt,meg 2zsàk Kuku. Kaptam èrtem 60at a vadàszoktol,alapjàbavéve volt rajt így tàmogatàssal együtt 30ezer bevétel. Tök jó! Tavalyelött elszàradt bent a Kuku. Lekaszálltam. Szerintem meg van átkozva az a terület. Már ha lètezik ilyen. Egyèbként tavaly.tavaszi búza volt,csak májusig elszàradt,utànna jött a Kuku meg a vadak. Az idèn autòbontòt kène ott nyittani. Az bírja a vadat meg a szárazsàgot.
Hallod elég rizikós ez az asztal, nincs rajta a védőgumi a szecskázókéseknél az öreg meg ott sétál a gép közelében. Csak egy kés törjön le a fagyos földben és kettévágja az öreget mint macit a vonat!
Abszolult nem gondolkoztam rajta,valoszinu hogy nem veszek majd belole 1000l,de nagyon elenyeszo az ara,ugyis majd ugy fogom hozatni 1000l lecsapolnak,amugy a ad blu pumpam az megvan meg a pisztoly is,mar csak valami szurot kell keresni hozza. Koszosat isten mencs azt nem fogom kannazgatni,abszolult nemeri meg.
Válasz #5569. hozzászólásra
Mert az adblue nem áll el örökre ezért nem biztos hogy érdemes megvenni a 1000 literes ibc tartállyal. Ha meg kannával van mindig töltögetve akkor előbb utóbb eldugul a rendszer állítólag.
Válasz #5566. hozzászólásra
Nálatok is csak a kombájn lesz adblues vagy másik gépek is azok?
Nem tudom milyen tételbe lesz érdemes venni meg tárolni az adbluet.
8348 hozzászólás
Válasz #5600. hozzászólásra
A Sampo-val már a JD-nak is lett. Igaz kicsit fura kivitelezésű. Valamilyen szinten le védték. Azt viszont nem tudom mennyi ideig lehet s hányszor lehet hosszabbítani. De jó szisztéma az APS.
Válasz #5603. hozzászólásra

A havernak volt olyan trakija de örült hogy el tudta adni valakinek, az üzemanyag ellátó rendszere nem volt az igazi!
Válasz #5598. hozzászólásra
Szerintem ez a deutz kombájn is nagyon jó gép, úgy mint a traktorjaik...
DE
Egy a baj velük, hogy nem az Axial, vagy Agrotec, vagy KITE árulja és nem az árra gondolok hane ma szervizre mert az katasztrófa (DORKER)... Tudnék mesélni...
Válasz #5601. hozzászólásra

Igazad van már anno a ruszkik a CK-5 is tettek igaz az csak egy továbbító volt de valamit az is lazított az anyagon és továbbította a dob felé, folyamatos ellátást csinált a "maci" lehetősége sokkal kisebb volt, igaz kosár nem volt alatta de ott volt már!
Válasz #5600. hozzászólásra
Biztosan levédették, de amúgy 40éves ruszki kombájnban már volt APS szóval lehetne vitatni ki hogy kezdte...
A Deutz rendszere meg éppen olyan mint a 3dobos más gépé, nyuszik fergák ilyenek....
Elég jól lehet állítani ahogy a videó mutatja.
Viszont azért lehet jó mert a Claas-al ellentétben nagy átmérőjű dob van benne, tud az produkálni hiddel
Válasz #5598. hozzászólásra

Csinos masina, de a cséplésnél szerintem hatásfok növelésre csak a cséplődob előtt lehet valamit kezdeni, utána már csak "biz-baszolás" az egész! A Németek ezt szerintem jól felismerték az APS rendszerrel, igaz nem olyan szép hosszú a szalma, de a mostani újabb bálázók már azt is felszedik ami egy kicsit törekesebb! Valószínű le is védték a találmányukat, de ezt én nem tudom szerinted?
Válasz #5593. hozzászólásra
42 Case, 62 Johni
Tesztrepülés valakinél az idei évben ?

Megjegyzésekben 104-et írnak. Vagy 105-öt. Vagy 106-ot.

104db!

Hát nem a Gemenci kisvasút !
Na ki tudja megszámolni?
https://www.youtube.com/watch?v=AVYN3q31MlQ
https://www.youtube.com/watch?v=AVYN3q31MlQ
Az én egy holdamhoz képest jó ez a Kuku. Nincs bekerítve a vetés èjjelèn kiszedte a disznò talajfertötlenitö,meg mûtràgya közûl a magot. Ezt a dögöt semmi nem zavarja. Lett rajt 2méter bozòt,meg 2zsàk Kuku. Kaptam èrtem 60at a vadàszoktol,alapjàbavéve volt rajt így tàmogatàssal együtt 30ezer bevétel. Tök jó! Tavalyelött elszàradt bent a Kuku. Lekaszálltam. Szerintem meg van átkozva az a terület. Már ha lètezik ilyen. Egyèbként tavaly.tavaszi búza volt,csak májusig elszàradt,utànna jött a Kuku meg a vadak. Az idèn autòbontòt kène ott nyittani. Az bírja a vadat meg a szárazsàgot.
Válasz #5590. hozzászólásra
50q lett 1.5 ha-on. Disznóknak daráljuk, egy ideig elég lesz.
Hat ez a kuki nem nagy szam tuti minuszos volt sajna
Válasz #5588. hozzászólásra

Hallod elég rizikós ez az asztal, nincs rajta a védőgumi a szecskázókéseknél az öreg meg ott sétál a gép közelében. Csak egy kés törjön le a fagyos földben és kettévágja az öreget mint macit a vonat!
Válasz #5587. hozzászólásra
Mert nem szerelgetjük arra a 1.5 ha-ra. Érpart (nádas az alja) és majdnem egyedüli kuki, megritkították a vadak. Még már sok ki volt törve.
Válasz #5586. hozzászólásra
Erre a területre miért kellett lánctalp?Elég gyenge kukinak látszik!
Válasz #5583. hozzászólásra
Az okmányirodában mondták ezt.
Igazából egy rendszámom van, csak a párja veszett el.
Válasz #5582. hozzászólásra

GyMS-megyében helyszíni akasztás jár érte
Válasz #5581. hozzászólásra
A zöld rendszámhoz adnak egy papírt azzal nyugodtan lehet közlekedni amíg a rendszám elkészül
Enis labon hoztam haza,rendszam 0,raadasul a komaromi hidon volt atthozva,ahol a rohadt vamosok mindig kint vannak.
Válasz #5579. hozzászólásra
Akkor ők vették meg a másikat.
Csak 2 volt kjészleten meg egy 6080 de az 2013 gyártású volt.
de pontosan milyen?
CX6090????
Ilyet vett egy cimborám is itt most, lábon hozták haza Nagyigmándról rendszám nélkül hehe
Válasz #5577. hozzászólásra
6m varifeed
Válasz #5576 hozzászólás
hany m kaszaval?
Válasz #5574. hozzászólásra
Ugyanaz mint a tied.
Válasz #5573. hozzászólásra
No mit vettél????
fogadjunk newholland
Válasz #5573. hozzászólásra
Milyet vettel?
Válasz #5572. hozzászólásra
Nekem is csak a kombinó lesz az, még nem hoztam el mert ünnepek voltak meg rendszámot is csak a héten tudok rá intézni.
Válasz #5570. hozzászólásra
Neked is van adblu-s geped?
Válasz #5570. hozzászólásra
Abszolult nem gondolkoztam rajta,valoszinu hogy nem veszek majd belole 1000l,de nagyon elenyeszo az ara,ugyis majd ugy fogom hozatni 1000l lecsapolnak,amugy a ad blu pumpam az megvan meg a pisztoly is,mar csak valami szurot kell keresni hozza. Koszosat isten mencs azt nem fogom kannazgatni,abszolult nemeri meg.
Válasz #5569. hozzászólásra
Mert az adblue nem áll el örökre ezért nem biztos hogy érdemes megvenni a 1000 literes ibc tartállyal. Ha meg kannával van mindig töltögetve akkor előbb utóbb eldugul a rendszer állítólag.
Válasz #5567. hozzászólásra
Csak a cx,de miert?
Válasz #5561. hozzászólásra
Na erről beszéltem !
Válasz #5566. hozzászólásra
Nálatok is csak a kombájn lesz adblues vagy másik gépek is azok?
Nem tudom milyen tételbe lesz érdemes venni meg tárolni az adbluet.
Válasz #5563. hozzászólásra

Mar megtalaltam enis!!!
Válasz #5563. hozzászólásra
Húú de titkolozol!

Új E512-es
Válasz #5562. hozzászólásra
Beszaras en meg ilyet az eletemben nemlattam,hol nezted vagy hogyan utotted be a google-ba?
Válasz #5560. hozzászólásra

Tegyetek mar fel kepet a kek claas-rol!
Válasz #5558. hozzászólásra

Azok még nem szívnak ?
Válasz #5556. hozzászólásra
Az Mtz Belorusz!(fehérorosz)
Van valakinek cx 6090
Válasz #5555. hozzászólásra
Azt nem tudom...de a jelenlegi feszült helyzetben. Mint a szívató egyik eleme az Orosz iparra...eltudom képzelni kifogás gyanánt.