Hirdetés
Fórum
- Vizszintes tengelyű szárzúzó új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Kukorica terményárak új
- Talajmegújító Mezőgazdaság új
- Szója termesztése új
- Csapágyak, láncok a mezőgazdaságban új
- Műhelyfelszerelés, szerszám, berendezés, kellékek, gépek új
- Videók új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
841 hozzászólás
sziasztok! lenne egy kérdésem hogy mtzvel erő vagy helyzetszabályzáson kell szántani??? Mert valaki ezt mondja valaki meg azt
#1. hozzászólás, tomzon küldte be 2011-12-04 14:49:53-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
tomzon
Üdv.
Beújítottunk egy mtz 820-t, és azt sztém kérdezni, hogy mekkora tárácsával birkózik meg, és hogy milyen ekét érdemes utána rakni?smile cowboy
Válasz #138. hozzászólásra
Szomszéd is úgy járt a tavasszal.
Belarusunk megadta magát, pontosabban csak a bal eleje beállt. Most várom a mestert, és közben nézek ki a szép fehér fákra.
Válasz #135. hozzászólásra
Hello
Az életképes topicba tettél fel képet amin egy rövidtárcsát húzol. Milyen sebességgel viszi kb? 9-10 km/h-val viszi? Milyen széles?
Válasz #130. hozzászólásra
Egy gyártósorról jönnek le.
Egész jól birják egyenlőre egy gyenge pontja derült ki neki:a hátsó féltengelycsapágyak.3800 üó v benne most kell megcsapágyaznom az első hid függőcsapokat.
Tárcsázásba 8lre,gruberozásba 12l jött ki a fogyasztás.
Szőlő permetezésbe 5lre jött ki.
MTZ első hajtás
válasz erre >> | #1. hozzászólás, Kukoda milán küldte be 2011-10-15 23:23:53-kor |
valaki nem tud viszonylag ólcsón és közel MTZ elsőhajtást? :D
elküldtem minden jót:D
Válasz #131. hozzászólásra
Telefonos beszélgetésünkre hivatkozva erre az e-mail címemre várom a leveleidet: bacsi-bacsi@freemail.hu
bacsi-bacsi már szabad vagyok,kereshetsz
Válasz #126. hozzászólásra
kizártnak tartom,ez is azért olcsóbb mert 2009-es .
Családonbelül a Df a legdrágább,utána a Lambo és a Same, de tők u.az mind a 3, Lala dolgozott 1 ilyennel kérdezd meg mit mond róla ,az Df volt
Válasz #123. hozzászólásra
Én azt gondolom mind a 3 gép ugyan az csak más a szine. Kinek mi kell mely géptípushoz hű, a globalizáció teszi tönkre az egészséges versenyt!
10-ig vagy 16 óra után keress
Válasz #120. hozzászólásra
Köszi, fel foglak hívni Nagy Ferenc. Nekem nem egy erőgép kell, hanem egy normális gép, ami kb 40 hektár megművelésére alkalmas, és nem kell megállni út közben és bedobni az utastérbe, mert megint leesett valami alkatrész. :)
Szerinted van rá esély hogy a Deutz ennél egy árnyalattal olcsóbban van? Bár tudom, hogy ez már már a körömaggatás határa, csak érdekelne.
Fenn voltam a honlapukon, van ott minden fajta, de a környékünkön 1 sem látok dolgozni,képzelheted a kombájnnal is kilógok a sorból..
itt is lehet futni 1 kört
Válasz #122. hozzászólásra
inkább ezt járd körbe
vatta új!!!!!!!!!!!
A kolléga itt írta az Arma Trac-ot az van valakinek, olvasgattam a paramétereit, kíváncsi lennék a véleményekre.?
Válasz #120. hozzászólásra
Felénk is van aki szidja az intercoolerest, de egyébként meg aki tud vele normálisan dolgozni az azt mondja hogy a MTZ nemében jó gép. Aki úgy üti vágja mint a régiket, azok nem csípik annyira.
bacsi-bacsi 06/30 2511916 ezen a számon elérsz tisztába vagyok az árakkal,hol mennyit engednek,mit adnak pluszba,mert múlthéten hoztunk egy kicsivel nagyobb mtzt mi is,és kiotit nem ajánlom,felejtse is el,kategória armatrac ami szóba jöhet,vagy használ john deere,csak ugye ott készpénz a nyerőbb:S egyébként az intercooler hűtéses mtz mindenki szidja,mégis veszik ,mert erősebb,és mi használunk ilyet is olyat is,és kicseréltük őket műanyagosra.a monoblokkal egyébként felemel bármit+150ezer.
Válasz #118. hozzászólásra
Egy az egyben lehet cserélni a régi típust (C100)a (c125 ösre)
Válasz #117. hozzászólásra
Akkor a hidraulika ott sem arrol híres hogy mindent fölemel.Be lehet szerelni vajon egy komolyabb munkahengert 820.2 be?
Válasz #116. hozzászólásra
Svéd vezérlőtönb fémházas hidraulika szivattyú és a hidraulikus kivezetések már flexibilis tömlővel vannak megoldva fémcsövek helyett!!
A többi ugyanaz!!És csak 8db súly van az orrán...
Szevasztok!
azt mondja meg nekem valaki, hogy mi a különbség a 820.2
és a 820.4-es mtz között. nekem 820.2-őm van.
Válasz #103. hozzászólásra
Csak MTZ szerintem, ha kell mondom az "ösmerős" számát Auditker-nél.!
Válasz #112. hozzászólásra
Nagytraktor kft -nél Kecskeméten ha jól tudom 4 150000 ezer + áfa 820.4 -es MTZ.Garancia ,alkatrész biztositott.
Az Auditkernél is láttam új MTZ-ét ,szöghajtásost.
Válasz #107. hozzászólásra
Nagy Ferenc, adj forgalmazót, ha tudsz. Bács-Kiskun megyei vagyok. Kedvezmény? Nem lenne rossz...
Köszönöm a hozzászólásokat. Igazából én is az MTZ 82 felé hajlok, igen áfásan gondolom az árát, mert nem vagyok áfa köteles. Klímásan gondoltam a masinát. Ne értsen senki se félre, használt szart nem akarok venni, amit minden héten kell javítani. Inkább megfinanszíroztatok egy újat, úgy gondoltam. De hallottam olyat is, hogy új MTZ és évente cserélték benne a motort, mert kikakukkolt.
A kiemelt hirdetések között 5,5 mFt:
Kitünő műszaki és esztétikai állapotú John Deere 3650 eladó! 116 lóerő,6000 cm3, 6 henger,évj.:1993,üzemóra:7100,légfék,új elsőgumik,jó állapotú hátsógumik,friss műszakival!
Jó állapotú John Deere típusú traktorok folyamatosan eladók!
Szunyogh József 06202551924 - 0653715653 - 06707767317
szerintem is inkabb egy mtz-82-es eleg ra,nincs ertelme nagyobbat venni.3-6miskaert mar tudsz venni egy jo kis kulfoldi traktort,(case,renault,john deere,stb)csak hat nem eleg olcso hozza az alkatreszt,azt mondja mindenki,hogy nem lehet a zt-k-hez alkatreszt talalni,de van,csak jol utanna kell nezni,neten,ujsagba.egy jo 323-ast lehet venni 1.5millio forint korul.de az nagyon jo allapotban van.nekem is van nehany ismerosom kulfoldon(munchen-be)eleg sok jo gepjuk van,meg van egy stunden-be is.ott legalabb 200traktor van,2000eurotol 200.000euroig,es eleg jo arban meg allapotban
Válasz #106. hozzászólásra
Gondolom ő áfástól számolta a 6 millát. Amúgy Mtz egy tonnával nehezebb már a 90 lovas Kiotinál is. Szóval az sem mindegy. Kényelmesebben kész lenne a munka mint a Kiotival.
De vénkabi írására is hajlok. Többet érő nyugatit lehet 6 millióért kapni. Egy nyuszi vagy egy kisebb john deere sem rossz vétel ha talál annyiért.
Jól gondold meg, hogy mit veszel. Mekkora egybefüggő területek vannak, milyen kultúrát akarsz termeszteni /takarmány-kalászos-kertészet, sarkítva a dolgokat/ mert mindegyik mást igényel, milyen talajon terepen használod, stb. Az új MTZ-k már nem lesznek olyan tartósak mint a jelenlegi 20-30 évesek. Ebben a kategóriában használt nyugatit is kapsz ennyiért, vagy nem sokkal többért, ami azért többet tud mint az MTZ, viszont a javítási költség, -ha kell- többszöröse. Ha viszont komolyan gondolod inkább modernebb technika felé próbálkozz. Nézz szét a környezetedben, beszélgess, géptulajdonosokkal. Sokat tudnak segíteni, ha akarnak!
forgalmazót is tudok ajánlani,meg esetleg kedvezményt is,nem tudom hová való vagy,de azt csak személyesen
Személy szerint az mtz ajánlanám,mi bent voltunk ott is ahol kiotit forgalmaznak,és a szervizes srác fenn a fülkébe azt mondta ha ilyen kategória kell,mindenféleképp mtz vegyünk,kioti 5év után kuka,amúgy meg 4,4 egy 80 lovas mtz,6millióért 1025-öst adnak
Személy szerint MTZ-t mondanék. Ha nagyobb Kioti lenne akkor azt. De jelen esetben az MTZ mert többet tud. Kényelembe meg kinézetre nem egy gyöngyszem, de ha klímásan veszed főleg jobb választás szerintem.
Válasz #102. hozzászólásra
Jol gondold meg. En is Ifa trakit akartam. De inkabb szerzek egy 82-es hidat a fater 550-esebe. Az Ifa fekete rendszamios, az mtz piros, kevesebb a koltseg. "B" vel huzhatod a piros rsz potot mtz vel. De a fo gond az ALKATRESZ. Motor OK, de a tobbi bontott, vagy a fene tudja, honnan lehet szerezni. Erdeklodj a Zt303, es a zt323 topikokban.
Sziasztok!
Kérdezni szeretném, hogy 40 hektár szántóra érdemes-e vennem egy új 82-es mtz-t vagy egy 55 lóerős kioti traktort? Melyik a jobb? kb mindkettő 6 millióba kerül.
Válasz #101. hozzászólásra
Mindenesetre köszi az infót akkor lehet hogy át kellene gondolni ezek szerint.
Válasz #99. hozzászólásra
En is gondolkodtam mar ilyenen, de ha a talajadottsagok nem indokoljak a nagyobb loerot, es sulyt, akkor nem javaslom. Keves az alkatresz, meg egy kicsit tul van bonyolitva az mtz-hez kepest. Az ismerosnek van, jo-jo, de iden 3x vettek ki a motort kulonbozo javitasok miatt. Igaz, a gyerek szerelo, ugyhogy megoldja...
Válasz #99. hozzászólásra
Ha sokat szeretsz javítani akkor minden bizonnyal
Sziasztok! Tudna nekem segíteni valaki, hogy érdemes e fortschritt traktort vásárolni.
Válasz #95. hozzászólásra
Hát Zolikám a képed jobb mint a videód!!
Válasz #96. hozzászólásra
Na jól nézünk ki!Mindenki elszaladt Mtz-t keresni Neked Várhattál volna vele még egy kicsit,mostmár leshetjük,amig vissza érnek
Ha tudtok gyári állapotú fiatal 80 mtz saját részre keresek irjatok.
Válasz #94. hozzászólásra
Íme az egyik új MT3-1523.4,lehet venni, kipróbálnék én is egyet.
Helló
Érdeklődni szeretnék, hogy a komplett lengővonorudas szettet amivel az új MTZ-k jönnek szerzett-e már be valaki, nem találtam sehol.
Előre is köszi.
Válasz #91. hozzászólásra
Az enyémban nem ilyen van.