660 q de az nem az én számom!!! Egyébként édesanyámmal azt számoltuk hogy a múlt éven nekünk is hasonló eredményünk lehetett a kertben, igaz csak vagy 500 nm átlagában, az a híres családi szükséglet!!!
Nem tudom láttad a fújáskori képet az állományról???
ne szivas, ha még azt is megtudod hogy ez a Kassai piacon fog egyszer kikötni........
Mi nem teccik ezen??? A héten megtöltjük és rá két hétre mondjuk mégegyszer kap kis agilt vagy titus sencor keveréket!
Mondjuk én adtam volna 2-3 nap lépéselőnyt az 1 vegyszernek a másik előtt, meg esetleg egy öntözést, de úgy látom, itt új teknológia van kialakulóban, kiváncsian várom a részeredményeket
Gondolom ez nem korai hanem kései szedés, jól begyomosodott már, lefért a gyomírtó de szépen sárgul :)
az enyém így nézett ki múlt héten, igaz ez korai, még várok vagy 3 hetet aztán szedem
Lombtrágya terén mit kéne adni a krumplinak???
Mult héten adtam neki wuxal super+wuxal granot kis adagban+rovar...de megint bogaras szal hétvége fele megint actara+maradék wuxal grano+wuxal super....lassan kezd virágozni ilyenkor nem kéne neki egy kis Bóóór??pl multoleo..??vagy van még wuxal boron max is...?
Kapott összel ganét...meg pétisot most tavasszal...meg minden évbe elé van zöldtrágyázva repcével...
Burgonyázók! A metribuzin mennyire tudja visszafogni a tőlevélrózsás acatot? Mennyi hatóanyag mennyiség az, ami jelentős időre leállítja a fejlődését? Kell hormon támogatás?
Kérdésedre válaszolva Kb.1-2 hete töltöttem fel lóval. Sortáv az pedig 70 cm, fajta pedig Cleopátra. Kétkedőknek pedig itt van még kép. Ares 826 képet ide arról a szebb burgiról!
Igen, ez biztos hogy korai, az enyém is ilyen volt 1 hete, a hét végén szerintem már virágzani is fog. Jól jönne most rá egy kis csapadék, mert mifelénk a nagy esőkből nem voltak.
9498 hozzászólás
Válasz #5645. hozzászólásra

lefagyott a krumplim idén nemlopsz
Válasz #5643. hozzászólásra

Nocsak pötyögtesd be a gúgliba, h LUNIK 9,és képkereső
Ha majd rosszat álmodsz, nálam ne reklamálj
Válasz #5644. hozzászólásra

szerelkezz szasza krumpigipekkel
10 ha krumpli lesöpör sok 100haos bohóckodást
Válasz #5644. hozzászólásra
te ne dumálj mutasd meg mondjuk a garadnába!!! vagy csak a telep mellett!!!!
Válasz #5642. hozzászólásra
megyek a kiskertedbe az akácos mellé!
Válasz #5642. hozzászólásra
miért 10hektáron még sikerülhet is kb
Válasz #5639. hozzászólásra

ahhoz éjjel sokat mellé köll majd lopnyi
Válasz #5639. hozzászólásra
660 q de az nem az én számom!!! Egyébként édesanyámmal azt számoltuk hogy a múlt éven nekünk is hasonló eredményünk lehetett a kertben, igaz csak vagy 500 nm átlagában, az a híres családi szükséglet!!!
Nem tudom láttad a fújáskori képet az állományról???
Válasz #5636. hozzászólásra
Semmi gond, ne bánkódj, a Kassaiak szeretik a csipős kruplit...is, a Lunik 9 elfogyaszt mindent
Válasz #5638. hozzászólásra
600mázsát célzott meg a tsávó
Válasz #5635. hozzászólásra

én meg aszondom a véééééééééééég eredmény vágódjon majd be
azt meglessük
Válasz #5634. hozzászólásra

ÉN NEM MERTEM VOLNA MEGKEVERNI, hasonló cipőben járok 1 parcella szélén, holnap reggel 50g Titus Trendel, majd pár nap múlva egy kis Betazon
Válasz #5635. hozzászólásra
ne szivas, ha még azt is megtudod hogy ez a Kassai piacon fog egyszer kikötni........
Mi nem teccik ezen??? A héten megtöltjük és rá két hétre mondjuk mégegyszer kap kis agilt vagy titus sencor keveréket!
Válasz #5633. hozzászólásra

Mondjuk én adtam volna 2-3 nap lépéselőnyt az 1 vegyszernek a másik előtt, meg esetleg egy öntözést, de úgy látom, itt új teknológia van kialakulóban, kiváncsian várom a részeredményeket
Válasz #5632. hozzászólásra
50 g /ha és fél liter trend, de .szabi. tanácsolta a dózisokat!
a sencor helyet nem tudom mit adtak a hatóanyag ugyanaz de a nevet sajnos nem tudom!
Miért vagyok bátor!????
Válasz #5632. hozzászólásra

ahogy ismerem itet csattanós lesz az adag is
Válasz #5628. hozzászólásra

Merész gyerök vagy Te Ermi, merész
Esetleg adagmennyiségeket megosztasz velünk?
Válasz #5628. hozzászólásra
köszi, én tavaly abba hagytam a krumpli termesztést, nem is gondoltam, hogy vegyszerrel ilyen szépen lehet gyomirtani...
Válasz #5626. hozzászólásra

filelmetesen néz ki Te

Gondolom ez nem korai hanem kései szedés, jól begyomosodott már, lefért a gyomírtó de szépen sárgul :)
az enyém így nézett ki múlt héten, igaz ez korai, még várok vagy 3 hetet aztán szedem
Titus sencor trend!
illetve a sencor hatóanyaga csak más néven!
Moderálta: ermike (2235) 2012-06-04 19:48:12

ez szép. mivel fújtad??
szerintem sikerült a vegyszerezés!!!
Hétvégi fotó, ezen a hétvégén töltögetjük!
1,5 ha van ilyenből!!!!
Ma ujrafujtam a krumplit actara+wuxal super-rel....
Válasz #5623. hozzászólásra

Ridomil gold ,a mancozebes, aztán Infinito , majd rezes Ridomil. Kezdetnek pedig e legolcsóbb mancozebbel fújtam
Gombaölő szerre mit javasolnátok virágzásra és utána való időkben?
Válasz #5621. hozzászólásra

Átnéztem elég jókat ír.Viszont lejárt a "zöldkönyvem"így 2-es kategóriás szert nem vásárolhatok amíg meg nem csinálom.
(Hivatalosan)
Válasz #5620. hozzászólásra
Calypso
Sziasztok
Nálam még az Actara és váltószernek a Mospilan van rendszeresítve.
Érdekelne mit használtok ti a burgonyabogárra.
Válasz #5617. hozzászólásra
Virágzás előtt és alatt én a sárga Kristalont szoktam alkalmazni-foszfortúlsúly
Válasz #5617. hozzászólásra

Az actara nálam már 3-4 éve felejtős a bogarakkal szemben
Lombtrágya terén mit kéne adni a krumplinak???
Mult héten adtam neki wuxal super+wuxal granot kis adagban+rovar...de megint bogaras szal hétvége fele megint actara+maradék wuxal grano+wuxal super....lassan kezd virágozni ilyenkor nem kéne neki egy kis Bóóór??pl multoleo..??vagy van még wuxal boron max is...?
Kapott összel ganét...meg pétisot most tavasszal...meg minden évbe elé van zöldtrágyázva repcével...
Válasz #5614. hozzászólásra
Ha nem jelentős mennyiség van, és csak esetleg foltokban akkor egyszerűbb ha kikapálod. A titus is csak megfogja, de majd újra fog hajtani.
Válasz #5614. hozzászólásra

Szinte semennyire, tünetkezelés, az első eső vagy öntözéskor kiújul a gyom, Titus vagy Basagran felé indulj el
Burgonyázók! A metribuzin mennyire tudja visszafogni a tőlevélrózsás acatot? Mennyi hatóanyag mennyiség az, ami jelentős időre leállítja a fejlődését? Kell hormon támogatás?
Válasz #5612. hozzászólásra
Köszönöm. Én is így gondoltam, mert ha megvárom a virágzás végét akkor már lehet hogy nem lesz mit permetezni.
Válasz #5611. hozzászólásra
Természetesen lehet az alábbiak szerint:
1. Méhekre nem veszélyes szerrel!!!!
2. Vagy: Méhekre mérsékelten veszélyes szerrel, méhkímélő technológia szerint napnyugta után!
Méhekre veszélyes szerrel szigorúan TILOS!!!
Üdv
Tiszteletem, lenne egy kérdésem mindenkihez:
Krumplibogár ellen szabad permetezni virágzáskor???
2.éves Desire (az előbb lemaradt a link sajnos feltölteni nem tudtam mert nem engedte a rendszer)http://static.fotoalbum.hu/picturezoom/2012/05-18/drzivatar/Avon1_027_212554.jpg
3. éves cleopátra
http://static.fotoalbum.hu/picturezoom/2012/05-18/drzivatar/Avon1_030_212631.jpg
2.éves Desire
3. éves cleopátra
Válasz #5606. hozzászólásra

tttttyyyyyhhhhhhűűűűű
Válasz #5605. hozzászólásra

Előbb ez lemaradt.
Válasz #5604. hozzászólásra

Holland kék címkés.
Válasz #5603. hozzászólásra
milyen magot ültettél?
Válasz #5579. hozzászólásra

Kérdésedre válaszolva Kb.1-2 hete töltöttem fel lóval. Sortáv az pedig 70 cm, fajta pedig Cleopátra. Kétkedőknek pedig itt van még kép. Ares 826 képet ide arról a szebb burgiról!
Válasz #5601. hozzászólásra
Egyébként már most csak 3000 Ft egy láda burgi??? Itt a zöldségesnél meg 230-ért árulja. Akkor hogy is van ez???
Válasz #5577. hozzászólásra
Addigra szerintem fele ennyibe sem fog kerülni. Egyébként a legkorábbi fajtákat mikor szedik felfelé?
Válasz #5571. hozzászólásra
Igen, ez biztos hogy korai, az enyém is ilyen volt 1 hete, a hét végén szerintem már virágzani is fog. Jól jönne most rá egy kis csapadék, mert mifelénk a nagy esőkből nem voltak.