Bocsi az offért de árpát raknék le robotkaros pótról oldal suberöl.Tudom e bilenteni ha nincs az oldal lenyitva?Nem akarok elhajtani semmit rajta.Sürgös választ szeretnék ha lennétek kedvesek.
Válasz Gabi 07 #10950. hozzászólásáraA jelenlegi hozzáállás szerint nem is nagyon kell. Annyi hogy meg kell várni még az aratás lemegy. Nem nagyon jönnek a nagy számok a búzában sem.
Válasz apuci #10953. hozzászólásáraPeersze, hogy összebeszélnek, és nem is titkolják. Én voltam egy felvásárlónál kérdeztem az árat, utána mondtam megyek megnézem a 20km-el arréb lévőt. Mondták megmondják ők azért ne menjek, minden reggel egyeztetnek mi legyen a napi ár..
Válasz MrPoke #10920. hozzászólásáraMit rontok el vagy nem rontok el, utoljára vetek, meg elsőnek ért meg mindenem ??? A falusi átlagot még is hozom. Árpa repce búza, mind így történt.
Tegnap bele kóstoltunk a búzába is. Mit mondjak érdekes év lesz, első darab 7.83 tonna, 500 méterrel mellette meg 5.22 T. Elmúlt 5 évben azonos elővetemény műtrágya egy időben csinálva stb. Érthetetlen az egész. Mag is egyforma.
“Ukrajnában jelenleg főként a dunai kikötőkön keresztül folytatódik a búzaexport, ahol az étkezési búza heti árai 3-5 dollárral, 175-177 dollár/tonnára emelkedtek a múlt héten.”
E szerint az ukrán búza ára 60 ezer erre meg jön a szállítási költség.
Nálunk sem lehet ez alatt!!!
Petőházi Tamás:
“Tegnap már 70.000 Ft feletti telephelyi árakat is lehetett hallani búzára”
Válasz Isssti #10914. hozzászólásáraNagyon KORREKT árak !!!!! Az USA ár - 60- 70% pedig ott nem kis tételek forognak a tőzsdén. Ezzel az árakkal 2022 veszteségüket akarják csökkenteni mihamarabb. 2022 150000ft tonna 2023 55000ft tonna majdnem 1/3 ra csökkent az ár. És a traktor kombájn alkatrész vetömag vegyszer ár is ennyit csökkent,?????
Válasz Gabi 07 #10908. hozzászólásáraÓ, ez más indítatásból került be számos topikba. Az elmúlt napok offtopikos töténései magyarázatot adhatnak az okára.
Válasz Sk Laci #10907. hozzászólásáraEbben az a gusztustalan, hogy a portál közreműködésével zajlik a topikok szemetelése! Különben már le szedték volna az biztos.
Ez van mikor túlságosan éhes valaki, és minden eladó.....
12807 hozzászólás
Bocsi az offért de árpát raknék le robotkaros pótról oldal suberöl.Tudom e bilenteni ha nincs az oldal lenyitva?Nem akarok elhajtani semmit rajta.Sürgös választ szeretnék ha lennétek kedvesek.
Válasz Gabi 07 #10950. hozzászólásáraA jelenlegi hozzáállás szerint nem is nagyon kell. Annyi hogy meg kell várni még az aratás lemegy. Nem nagyon jönnek a nagy számok a búzában sem.
Válasz A.I. #10951. hozzászólásáraHajdú Bihar tarlóról érdekelne a szalma!
Válasz apuci #10953. hozzászólásáraPeersze, hogy összebeszélnek, és nem is titkolják. Én voltam egy felvásárlónál kérdeztem az árat, utána mondtam megyek megnézem a 20km-el arréb lévőt. Mondták megmondják ők azért ne menjek, minden reggel egyeztetnek mi legyen a napi ár..
Válasz barazdabetyar. #10952. hozzászólásáraSzemét tetű banda !

Ezek biztos összebeszélnek!
Én is hívtam mindenkit a környéken,57-62.5 a takarmány!
Válasz apuci #10937. hozzászólásáraHívtam őket ma.Az régi ár volt.Ma már csak 6000.
Válasz kemgab #10949. hozzászólásáraMelyik országrészen keresel?
Vagy még van már csak ár nincs kitalálva azért kérdezed?
Dél-kelet Pest megyei ár: 58-59-60

Föl van adva a lecke!
Búza szalma érdekelne. hogy megy az ára?
Válasz Gepi #10925. hozzászólásáraElmúlt 4-5 évben kb egyformán termett. Tavaly történt itt valami az aszályban, vagy az idei savas esőkkel .
Válasz Bekre Pál #10945. hozzászólására8e/q, sok volt a sör...
Válasz #bandi #10927. hozzászólásáraAmik ilyen közel vannak egymáshoz igen 6-700 kiló eltérések. Nem 2.5 tonna különbséggel.
Átbas...vágás lesz a remélt rekordtermés, léha szemek, fagyoskodott növények, szebb, mint ami lejön, 8e/t alatt nem adom!
Válasz Ganajos #10943. hozzászólásáranem kérdeztem, az nincs nekem, de holnap leinfózom
Válasz Gandhy #10942. hozzászólásáraArpara meg repcere mit mondtak?
Ikr nél hét elején még 6750-6850-6950 et mondtak buzára
Válasz Ganajos #10941. hozzászólásáranem mentem bele a részletekbe, de akin keresztül eladom, tőle általában a Cargill viszi
Válasz Gandhy #10940. hozzászólásáraHol? Concordia?
Válasz barazdabetyar. #10938. hozzászólásáranálunk ma 7 ezer fölé mondták
Válasz apuci #10937. hozzászólásáraOtt a szeméttel szoktak átvágni.3% levonás,plusz rostál,és ráfogja,hogy szemetesebb.
Válasz apuci #10937. hozzászólására6100 at mondtak 11-30-kor.
Válasz barazdabetyar. #10933. hozzászólásáraTrigó Kaszaper 6400 a takarmány!
https://varganetunde.com/aktualis-termeny-iranyarak/
itt már 6000-6500 közti árak vannak
Válasz barazdabetyar. #10933. hozzászólásáraFelènk (Bèkès megye) az egyik kereskedőnèl 5400től indul.....
Válasz barazdabetyar. #10933. hozzászólásáraköszi
Válasz laczah18 #10930. hozzászólásáraNettó 6000 minősítés nincs.
Válasz apuci #10928. hozzászólásáraItt is elkezdték.Holnap én is belevágok.
Válasz apuci #10928. hozzászólásáraFelénk jó ha a jövő héten valaki meg próbálja .
Üdv! Friss búza árat tud valaki?
Válasz mtz1221 #10924. hozzászólásáraEgy táblán belül is óriási különbségek lehetnek, ami a talaj állapotától és minőségétől függ.
Válasz Koczka József #10921. hozzászólásáraFelénk már egy páran vágják,de a héten aki csak tudja vágni fogja.
Válasz mtz1221 #10923. hozzászólásáraMás években egyformán termett?
Válasz mtz1221 #10924. hozzászólásáraIsten útjai kifürkészhetetlenek.
Válasz mtz1221 #10923. hozzászólásáraNálam ugyan ez csak kukoricával. Talaj difiesetleg, terület fekvése?
Válasz MrPoke #10920. hozzászólásáraMit rontok el vagy nem rontok el, utoljára vetek, meg elsőnek ért meg mindenem ??? A falusi átlagot még is hozom. Árpa repce búza, mind így történt.
Tegnap bele kóstoltunk a búzába is. Mit mondjak érdekes év lesz, első darab 7.83 tonna, 500 méterrel mellette meg 5.22 T. Elmúlt 5 évben azonos elővetemény műtrágya egy időben csinálva stb. Érthetetlen az egész. Mag is egyforma.
“Ukrajnában jelenleg főként a dunai kikötőkön keresztül folytatódik a búzaexport, ahol az étkezési búza heti árai 3-5 dollárral, 175-177 dollár/tonnára emelkedtek a múlt héten.”
E szerint az ukrán búza ára 60 ezer erre meg jön a szállítási költség.
Nálunk sem lehet ez alatt!!!
Petőházi Tamás:
“Tegnap már 70.000 Ft feletti telephelyi árakat is lehetett hallani búzára”
Válasz MrPoke #10920. hozzászólásáraKicsit korai lenne.
Válasz Bekre Pál #10917. hozzászólásáraA héten levágjuk a búzát... :D
Válasz Bekre Pál #10917. hozzászólására85.000/t durván nagyjából. Múlt héten volt 9-es.
Válasz Isssti #10914. hozzászólásáraNagyon KORREKT árak !!!!! Az USA ár - 60- 70% pedig ott nem kis tételek forognak a tőzsdén. Ezzel az árakkal 2022 veszteségüket akarják csökkenteni mihamarabb. 2022 150000ft tonna 2023 55000ft tonna majdnem 1/3 ra csökkent az ár. És a traktor kombájn alkatrész vetömag vegyszer ár is ennyit csökkent,?????
Válasz Isssti #10916. hozzászólásáraTőzsdén lazán 9-essel indul, kissé bekapzsultak a szokásos elemek...Sebaj, soká' jön még az új.
Válasz Bekre Pál #10915. hozzászólásáraFinoman jeleztem, hogy hallani itt már 6-al kezdődőeket is, de igen a tavalyi ár jobban tetszene a termelőknek...
Válasz Isssti #10914. hozzászólásáraEgy 1-est lefelejtettek az elejéről...
Válasz atixon #10913. hozzászólásáraTegnap RWA 54-55-56
Milyen búza árakkal jöttek ki? Mert már lassan vége az árpa aratásnak, jövőhéten már kezdődik a búza!
Válasz Gandhy #10910. hozzászólásáraÉs mi van? Gyenge 10 óra alatt több megkeresés. A profikra igény van.
"Ezt egy életen át kell játsszani....."
Moderálási elveink miatt törölve: 2023-06-27 11:31:36
Válasz Gabi 07 #10908. hozzászólásáraÓ, ez más indítatásból került be számos topikba. Az elmúlt napok offtopikos töténései magyarázatot adhatnak az okára.
Válasz Gabi 07 #10908. hozzászólásáraOtt a felkiáltó jel! Használd!
Válasz Sk Laci #10907. hozzászólásáraEbben az a gusztustalan, hogy a portál közreműködésével zajlik a topikok szemetelése!
Különben már le szedték volna az biztos.
Ez van mikor túlságosan éhes valaki, és minden eladó.....