Hirdetés
Fórum
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Életképek a gazdálkodás mindennapjairól új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Agrártámogatások kifizetése új
- AKG támogatás új
- Szántóföldi permetezőgépek új
- Forgatás nélküli talajművelés új
- Epertermelés új
- John Deere traktorok, kombájn minden mennyiségben új
- Lengyel fűkasza új
Cikkajánló

Multik és olcsó termékek – így boríthatja fel az EU agrárpiacát Ukrajna
41 millió hektárnyi termőföld – ez Ukrajna.
182 hozzászólás
Válasz R Sándor #181. hozzászólásáraAz tuti hogy jobb lesz!

Válasz Ares 826 #178. hozzászólásáraEn meg elszalsztottam egy 340 est utána meg fél évig nem találtam csak 310 est azért lett ez. De mint írtam az e kormánytól sokkal jobb ez Is!!!
Válasz Ares 826 #178. hozzászólásáraAmire kell megfeleljen. Ez a lényeg!
Válasz Ares 826 #176. hozzászólásáraIgen függ attól, hogy mennyire van tele a tartály, de kb. ennyivel kijön.
Van a tartálymagasítón lemezelés, így több megy bele kicsit.
Válasz R Sándor #177. hozzászólásáraÉn is anno ebben gondolkodtam de 330 lett a vége szerencsére azt vettem meg! Minimális összeg volt közte az eltérés árban de a kerék is 650/75 32 adtak hozzá a moci 220 paci meg a hasa az 7200literes! Jó döntés volt anno a 330 Medi vétele!

Válasz Ares 826 #174. hozzászólásáraOm 906 Mercedes a konedata.net szerint 180 ló onnan szoktam gyári adatokat megnézni. De ettől függetlenül lehet.
Válasz VMisi #175. hozzászólásáraNem írtál egy kicsit sokat??? A kicsi tartály miatt ha a föld végére kell hordani a magot akkor sok az a 10t/h én azt gondolom!

Válasz Sk Laci #172. hozzászólásárakb. 10t/óra
Válasz R Sándor #171. hozzászólásáraA ló az 200 ha merci motor van benne!
Válasz Sk Laci #172. hozzászólásáraMég csak 2 szezont mentem vele buza pasz kb 10-13 hektár biztos, egy ismerősömnel állítólad 18 hekti ment le búzábol de menet közben ürítve. Nekem a kuki a fő növény 13 tonnás kukiban /Ha jól émléxem / 6 km / orával tudok menni 6 soros orrzuzós kuki asztallal, Elötte CASE IH 521 volt / E 514 perkins moorral/ Ahhoz képest ég és föld. napraforgó NAS 676 3,5 tonnás 5 km/óra . Nem azért termeltem hogy elszórjam
Válasz R Sándor #171. hozzászólásáraGabonában nem kevés az 1 dob?
Győzi kicsépelni?
Kb 6-7 tonnás búzában, ami nincsen lefeküdve, milyen a napi teljesítménye, ha van fuvar, és nincsen müszaki hiba a kombájnon?
Válasz Ares 826 #170. hozzászólásáraA 310 nek a magtartalyt meg magassitottam úgy mint a mega van talán 500 kilóval megy bele több. A motor még sosem küszködött benne elvileg 180 ló. 6 soros hsa asztalom van. De a fő bökkenő hogy nem lehet válogatni. mert alig van eladó.
Válasz röfi #167. hozzászólásáraNe vegyél 310 medit inkább a 330 gondolkozz ugyan az mindene de a motor 220 ló a hasa meg 7200 literes! Mekkora területet művelsz hogy elég a 310 gép???

Válasz R Sándor #168. hozzászólásáraKöszönöm!
Válasz röfi #167. hozzászólásáraElmegy ,de a vizes kukorivaban látszik azért a törtszem . Én is az nélkül használom.
Sziasztok! Folyamatban van egy Medion 310 vásárlásom,nincs rajt dobfordulat csökkentö. Kell rá vagy igy is jó kukoricában nem darál nagyon? Köszi a válaszokat!
Válasz Buki #165. hozzászólásáraKöszönöm, értem,azt hittem alulról nyílik de már értem. Nem alul fix hanem felül. Az idén a 13.5 tonnás kukoban nem győztem üríteni.
Válasz R Sándor #164. hozzászólásáraIgen, de 2-2 lemez az pontosan.
Élűre-hátra nem kell semmi.
5800 literből így csak 6500 literes lesz. 8000 literes az, amit Ares írt. Alk katban látszanak ezek.
A láncot nem értem. A tartálytetőre van felszerelve a 2-2 lemez és simán kinyitod, akkor azok feljönnek a tartályból. Ha van mag a tartályban akkor nehezebb vagy nem lehet lecsukni.
Válasz VMisi #163. hozzászólásáraÜdv, ez két lemez ami két oldalt nyílik fel a tartály nyitásakor? Előre hátra nem kell tenni semmit? Azért a 8000 litert kicsit sokallom ,. mert natúr csak 5800 liter, A nyitást lánccal kell megoldani? esetleg kép?
Válasz Ares 826 #161. hozzászólásáraJól írod, de szerintem nincs gond a magasítóval. Tettünk a 310-esre, és szerintem csak jobban kopik a behordócsiga vége. Attól, hogy oldalt is van mag, ott meg az kerekek, tengelyek kapnak kicsit többet. A 300-as megákon szerintem mind ilyen.
Válasz lulul #150. hozzászólásáraMit is kellene látni a képen mert szarul nyílik meg?? Esetleg kék Megát???

Válasz R Sándor #158. hozzászólásáraEgyszerű a válasz, van még két oldalcsiga a tartályban, még oldalra is tud folyni a termény úgy van kialakítva a magtartály4 Ha még felmagasítod a tartályt akkor bele megy 8000 liter de az már a sok termény mozgatása miatt szerintem oda ba..ik a magfelhordó láncnak mert az hajtja meg a behordó csigát bent a "belében" !
Válasz apuci #159. hozzászólására Nem .konedata.net. egyébként minden ugyan az , a motor csak feljebb van húzva , meg nagyobb a magtartály.
Válasz R Sándor #158. hozzászólásáraNem tudom csak kérdezem, nem a ládák száma ez által a magtartály szélessége?
Üdv valaki tudja hogy mi a különbség a 310 es medion és a 330 as medion magtartály kialakítása között? Mert az utóbbi több mint egy köbméterrel nagyobb , és az érdekelne hogy ezt hogyan oldották meg. Tatrály magasítással?
Válasz #156. hozzászólásra

Fasza konbájn lehet a medion is ha már a bontót kel nézni!!!
Üdv.
Ti láttátok már? www.kombajnbonto.hu
Válasz #154. hozzászólásra
Látszik ahol kopik a festék h alatta zöld. Olyanok lehetnek, mint a volt IKR-es cuccok.
Válasz #152. hozzászólásra
Szerintem meg vagy a tulaj festette át, vagy eleve így rendelte, hogy egyforma, megkülönböztethető gépei legyenek... (oroszok pfff)
A Fendt-nél és a JD-nél pl. olyan színűre festik a traktorod, amilyenre akarod némi felár ellenében. A Claasnál még nem hallottam, de ahogy mondani szokták van az a pénz...
Válasz #152. hozzászólásra
Az miből látszik?
sok reményt nem füznék hozzá olyan don minőségnek láccik
Válasz #150. hozzászólásra

Érdekes színűek..
Claas gyár remekei orosz futószalagról.
http://www.europe-machinery.com/used/combine-harvester/1086974/Claas-Mega350.html
Válasz #135. hozzászólásra
Tisztelt Farkas Úr!!!Annyit szeretnék még tudni hogy a fizetés hogy történik???
Válasz #146. hozzászólásra

Majd egyszer lehet.....
Megegyeztünk egy másik céggel munkailag és így már feleslegessé válik, gondoltam elboltolom, vagy elcserélném wiemarra.
Miért olyat kérdtek, ki a sajátját se tudja eladni????
Válasz #144. hozzászólásra
mi a halyzet Szabolcs? Csak nem egy uj jaguár érkezik?! És kell neki a hely?
Válasz #141. hozzászólásra
Ez a dolog engem is érdekel..Mert haveroknak ismerösöknek is mindig van eladni való gépe!
Válasz #143. hozzászólásra
4 soros, sorfüggetlen kasza, gondolom lucernához, meg rendfelszedő.
Válasz #142. hozzászólásra
mi van hozzá?
Válasz #138. hozzászólásra
Gondolom ! Amúgy dolgoztunk vele még az idén is. Teljesen üzemkész.
Farkas úr! Olvastam hirdetésben,hogy gyűjtik az mtz-ket importa.Megy a dolog? Régebben írt új telephelyről.Hogy áll,mikor lesz megnyitó?
Oké köszönöm...Megpróbálom először én hirdetni és ha nem lesz rá vevőm szólok.Mégegyszer köszönöm...
Válasz #134. hozzászólásra

megis jött a kuncsaft
Válasz #137. hozzászólásra

basszus azt nehéz elbótolni
E-281-C ????????
Válasz #133. hozzászólásra

Fan mester !
E-281-c silózót elboltolnék weimarra értékegyeztetéssel, esetleg ha van valaki akkor jelezzd légyszi...
Válasz #130. hozzászólásra
300-350 000Ft-ért Grúziába el tudjuk vinni ha üzemképes. 1-2 hónapon belül jönnek és elvisszük. Add meg neved , címed, telefonszámod és előjegyzésbe veszem. Farkas Gyula
Válasz #133. hozzászólásra
oké...köszi az infókat....
Válasz #132. hozzászólásra

tedd fel az aprók közé,találjon rá az uj gazdája