A kivételek erősítik a szabályt!
Persze, hogy vannak lányos-apukák, meg apukajelöltek.
Valami különös érzékem van hozzá, hogy ránézésre megmondjam, hogy egy férfinek lánya van, vagy fia.De most ez komoly! Még egyszer sem csapott be a megérzésem.S sokszor csodálom ezeket az apukákat!!!
Én szívem mélyén egy pöttöm csepplyányt vártam és az is lett
Mielőtt neknk baba lett volna egyik barátomnak már volt egy kislánya. Sokat járunk össze, pici korától folyamatosan ismerjük a lánykát és azt mondtam nekem olyan lyány kell mint Ő!
és olyan is lett, csepp aranyos, ügyes, szép, kedves kis mókuska, de tele van élettel, szétpakol mindent minden érdekli, szereti az állatokat és a gyerekeket, motort gépet mindent, ezekre felcsillan a szeme ááááááááááááááááááááááá
Kellessz egy inas nekem, akiből jókis parasztgyereket nevelek és magamat láthatom majd benne, de nagyobb öröm nem létezik mint a csepplyányom!!!
és 10inasért sem adnám!!!!!
....ugyan annak a nőnek legalábbis.
Nekem is mondták anno, hogy miért kell nekem harmadik, úgyis fiú lesz. Mondtam, hogy persze, tisztában vagyok vele. Tudtam is, hogy az lesz, de így is nagyon boldog voltam.
1. Ne kényeztess el. Tudom jól, hogy nincs mindenre szükségem, amit kérek, csupán kipróbálom, hogy mit csikarhatok ki tőled.
2. Légy velem határozott. Ez azért fontos nekem, mert ez által érzem magam biztonságban.
3. Ne engedd, hogy rossz szokásokat vegyek fel. Te vagy az egyetlen aki még idejekorán figyelmeztethetsz!
4. Ne viselkedj úgy velem, mintha fiatalabb lennék, mint amilyen valójában vagyok. Ezzel csak azt éred el, hogy ostoba módon „nagy”-ként próbálok viselkedni.
5. Ne javíts ki mások előtt. Sokkal többet érsz el, ha kettesben csendesen megmagyarázod, hogy miben hibáztam.
6. Ne tégy úgy, mintha a hibáim bűnök lennének. A kettő összekeverése megzavarja bennem az értékek megtanulását.
7. Ne védj meg cselekedeteim következményeitől. Néha szükségem van arra,
hogy - fájdalmak árán – magam tapasztaljam a következményeket.
8. Ne vedd rossznéven ha azt mondom: „nem szeretlek”. Legtöbbször nem Te vagy az, akit nem szeretek, hanem azt a hatalmat, ami megakadályoz, hogy kedvem szerint cselekedjek.
9. Ne törődj sokat apró egészségi panaszaimmal. Néha csak azt szeretném elérni, hogy figyeljenek rám.
10. Ne korholj állandóan. Ha folyton zsörtölődsz, csak úgy tudok védekezni, hogy süketnek tettetem magamat!
11. Ne felejtsd el, hogy nem tudom mindig pontosan kifejezni magam. Ezért tűnik úgy néha, mintha nem lennék becsületes.
12. Ne rázz le, ha kérdésekkel fordulok Hozzád. Ha nem válaszolsz, egy idő után azt veszed majd észre, hogy abbahagyom a kérdezést, és máshol keresek választ kérdéseimre.
13. Légy következetes, ha nem vagy az, zavartnak érzem magam, és nem tudok többé bízni benned.
14. Ne mondd nekem, hogy a félelmeim butaságok. Nagyon is valóságosak ezek a félelmek, és csak úgy tudsz segíteni nekem, ha megpróbálsz megérteni.
15. Sose tégy úgy, mintha tökéletes és tévedhetetlen lennél. Túlságosan nagy lesz a csalódásom, amikor rájövök, hogy egyik sem vagy.
16. Ne gondold, hogy elveszíted a tekintélyed, ha bocsánatot kérsz tőlem. Becsületes bocsánatkérés meleg érzéseket ébreszt bennem irántad.
17. Ne felejtsd el, hogy szeretek kísérletezni. Kérlek, nyugodj bele a próbálkozásaimba, nem tudok meglenni ezek nélkül.
18. Ne felejtsd el, hogy milyen gyorsan felnövök. Biztos nehéz Neked velem lépést tartani, de kérlek, legalább próbáld meg.
19. Ne felejtsd el, hogy nem tudok létezni szeretet és megértés nélkül, talán nem is kell ezt Neked hangoztatnom! Vagy mégis?
20. Kérlek, tartsd magad jó kondícióban és légy egészséges! Szükségem van RÁD!
1682 hozzászólás
Válasz #428. hozzászólásra

gratula

Gratulálok és jó egészséget!

Gratulálok!!!!!!!!!!!!!
Képet kérünk, minél hamarabb!!!
Gratulálok! Jó egészséget mindanyiótoknak!
2011.10.13.-án 0 óra 10 perckor megszületett a fiam 3990g,52cm,anyukája és ő is jól vannak,mi a nagyobbik fiammal pedig várjuk őket haza
Válasz #424. hozzászólásra

Varázsgömb inkább.
Válasz #423. hozzászólásra
Hogy vagy mostanában,régen nem láttalak?Milyen annyinak lenni,mint amennyi én holnap leszek???????????????????????????????????????????????
Válasz #422. hozzászólásra
Ez már prófécia
Válasz #422. hozzászólásra

No, azt azért nem mondanám!
Válasz #421. hozzászólásra

A tapasztalat...
Válasz #418. hozzászólásra

De most ez komoly! Még egyszer sem csapott be a megérzésem.
S sokszor csodálom ezeket az apukákat!!!
A kivételek erősítik a szabályt!
Persze, hogy vannak lányos-apukák, meg apukajelöltek.
Valami különös érzékem van hozzá, hogy ránézésre megmondjam, hogy egy férfinek lánya van, vagy fia.
Válasz #417. hozzászólásra
Majd elmesélem.
Válasz #390. hozzászólásra
És te is igy add tovább a nevelést,mert te is attól tudsz megállni a lábadon,ebben a nehéz életben !
Válasz #401. hozzászólásra

Nembiztos az!
Én szívem mélyén egy pöttöm csepplyányt vártam és az is lett
Mielőtt neknk baba lett volna egyik barátomnak már volt egy kislánya. Sokat járunk össze, pici korától folyamatosan ismerjük a lánykát és azt mondtam nekem olyan lyány kell mint Ő!
és olyan is lett, csepp aranyos, ügyes, szép, kedves kis mókuska, de tele van élettel, szétpakol mindent minden érdekli, szereti az állatokat és a gyerekeket, motort gépet mindent, ezekre felcsillan a szeme ááááááááááááááááááááááá
Kellessz egy inas nekem, akiből jókis parasztgyereket nevelek és magamat láthatom majd benne, de nagyobb öröm nem létezik mint a csepplyányom!!!
és 10inasért sem adnám!!!!!
Válasz #414. hozzászólásra
nem
Válasz #411. hozzászólásra
repuszi-ölelés!!!
Válasz #414. hozzászólásra

Te-te! Mikre tanítod itt az ifjúságot?!
Válasz #412. hozzászólásra
A kalmopyrint, dobd el.. ismered a poént..?
Válasz #408. hozzászólásra

Nem-e, még én is az vagyok.
Válasz #405. hozzászólásra

igyekezni fogok!!!
Válasz #410. hozzászólásra
Puszis-ölelős!
Kedves vagy! Köszönöm!
Válasz #404. hozzászólásra

Köszönöm!!!
Legalább olyan helyes fiúkat szeretnék, mint amilyenek a Tieid!
Válasz #408. hozzászólásra

Amennyinek érzi magát az ember,annyi.
Jó éjszakát!
Válasz #407. hozzászólásra
már nem olyan fiatal, de most már télleg jó éjt!!
Válasz #406. hozzászólásra

Fiatal ember, s a tyúkokkal fexik
Aludj jól! Jó éjszakát!
Válasz #404. hozzászólásra
na jóvan már mindjárt leragad a szemem, úgy hogy nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!
Válasz #402. hozzászólásra

Hajrá Magyarország, Hajrá Melinda, szurkolunk.
Válasz #402. hozzászólásra

Adja a jó Isten, hogy meglegyen az örömöd többszörösen!
Válasz #401. hozzászólásra
Én is fiúkat szeretnék...
de ha kislányom születne annak is nagyon örülnék!
Válasz #399. hozzászólásra

A fiúk fiút szeretnének... Hogy már ezen miért nem csodálkozok?
Válasz #399. hozzászólásra

nekem meg fiúk
Válasz #397. hozzászólásra

Az unokák majd kisleányok lesznek.
Válasz #395. hozzászólásra
hát most már mit csináljunk, ez van, csak egészséges legyen és ne legyen semmi probléma
Válasz #394. hozzászólásra

....ugyan annak a nőnek legalábbis.
Nekem is mondták anno, hogy miért kell nekem harmadik, úgyis fiú lesz. Mondtam, hogy persze, tisztában vagyok vele. Tudtam is, hogy az lesz, de így is nagyon boldog voltam.
Válasz #391. hozzászólásra

Én is irigykedem!
és persze gratulálok a babákhoz!
Válasz #394. hozzászólásra

Szerinted, de mi szerintünk...
Válasz #393. hozzászólásra

de egyféle szerszámmal, csak egy félét lehet
fiúnak készült
Válasz #392. hozzászólásra

Egy harmadik, hát persze!
Válasz #391. hozzászólásra

2 lány mellé kell + 1 harmadik
Válasz #389. hozzászólásra
Kicsit irigy vagyok, de ez olyan szeretetteljes irigység ám!

Iiiiiiiiiiigen??? Ezt nem is tudtam!
Válasz #383. hozzászólásra
ez nagyon jó, és egy-két kivétellel apám be is tartotta
Válasz #388. hozzászólásra

kb 1-2 hét aztán mi is
Válasz #385. hozzászólásra

Nagyon szurkolunk Neked/Nektek!!! Nem vagy egyedül itt sem!

fuha
most hányan is vagytok mert nem bírom követniiiiiiiii

lehet ma éjjel már többen leszünk

gyerek segít kertészkedni
http://www.youtube.com/watch?v=iRZ1QpSadNY
A gyermek intelmei szüleihez:
1. Ne kényeztess el. Tudom jól, hogy nincs mindenre szükségem, amit kérek, csupán kipróbálom, hogy mit csikarhatok ki tőled.
2. Légy velem határozott. Ez azért fontos nekem, mert ez által érzem magam biztonságban.
3. Ne engedd, hogy rossz szokásokat vegyek fel. Te vagy az egyetlen aki még idejekorán figyelmeztethetsz!
4. Ne viselkedj úgy velem, mintha fiatalabb lennék, mint amilyen valójában vagyok. Ezzel csak azt éred el, hogy ostoba módon „nagy”-ként próbálok viselkedni.
5. Ne javíts ki mások előtt. Sokkal többet érsz el, ha kettesben csendesen megmagyarázod, hogy miben hibáztam.
6. Ne tégy úgy, mintha a hibáim bűnök lennének. A kettő összekeverése megzavarja bennem az értékek megtanulását.
7. Ne védj meg cselekedeteim következményeitől. Néha szükségem van arra,
hogy - fájdalmak árán – magam tapasztaljam a következményeket.
8. Ne vedd rossznéven ha azt mondom: „nem szeretlek”. Legtöbbször nem Te vagy az, akit nem szeretek, hanem azt a hatalmat, ami megakadályoz, hogy kedvem szerint cselekedjek.
9. Ne törődj sokat apró egészségi panaszaimmal. Néha csak azt szeretném elérni, hogy figyeljenek rám.
10. Ne korholj állandóan. Ha folyton zsörtölődsz, csak úgy tudok védekezni, hogy süketnek tettetem magamat!
11. Ne felejtsd el, hogy nem tudom mindig pontosan kifejezni magam. Ezért tűnik úgy néha, mintha nem lennék becsületes.
12. Ne rázz le, ha kérdésekkel fordulok Hozzád. Ha nem válaszolsz, egy idő után azt veszed majd észre, hogy abbahagyom a kérdezést, és máshol keresek választ kérdéseimre.
13. Légy következetes, ha nem vagy az, zavartnak érzem magam, és nem tudok többé bízni benned.
14. Ne mondd nekem, hogy a félelmeim butaságok. Nagyon is valóságosak ezek a félelmek, és csak úgy tudsz segíteni nekem, ha megpróbálsz megérteni.
15. Sose tégy úgy, mintha tökéletes és tévedhetetlen lennél. Túlságosan nagy lesz a csalódásom, amikor rájövök, hogy egyik sem vagy.
16. Ne gondold, hogy elveszíted a tekintélyed, ha bocsánatot kérsz tőlem. Becsületes bocsánatkérés meleg érzéseket ébreszt bennem irántad.
17. Ne felejtsd el, hogy szeretek kísérletezni. Kérlek, nyugodj bele a próbálkozásaimba, nem tudok meglenni ezek nélkül.
18. Ne felejtsd el, hogy milyen gyorsan felnövök. Biztos nehéz Neked velem lépést tartani, de kérlek, legalább próbáld meg.
19. Ne felejtsd el, hogy nem tudok létezni szeretet és megértés nélkül, talán nem is kell ezt Neked hangoztatnom! Vagy mégis?
20. Kérlek, tartsd magad jó kondícióban és légy egészséges! Szükségem van RÁD!