Fórum
Cikkajánló
Sajtóközlemény

Milliárdos támogatás a magyar termelőknek – mutatjuk, mire!
1,6 milliárd forintos pályázat segíti a földrajzi jelöléssel vagy hagyományos..._fill_540x300_0.jpg)
Minden jog fenntartva.
© 2025 Agroinform Média Kft.
905 hozzászólás
Válasz #305. hozzászólásra
Köszi,papírja rendben van most járt le a műszaki róla,több más cuccal együtt vettem külön külön nem lett meghatározva az áruk de sacc olyan 500 lehetett
Válasz #304. hozzászólásra
Publikus hogy mennyibe volt?
Amúgy faxa gép, gratula hozzá! Tényleg csak idő és pénz kérdése... egyszerű szerkezet... 1x rendbeteszi az ember akkor egy darabig örökös....
Papírjai is vannak?
Nekem az az egy gondom van vele, hogy eléggé rángatja a traki farát... a vonófejem teljesen ki van, lötyög föl le vagy 10-20 centit. Lehet ezekhez még valahol gumicsillapítót kapni? Vagy valahogy másképp szokták meg mekkelni hogy jó legyen?
Válasz #303. hozzászólásra

Ez az, lesz rajta lakatolni való de megoldható minden (pénz és idő kérdése az egész)
Válasz #302. hozzászólásra

Oké
Válasz #301. hozzászólásra

Hazahoztam már,ma szolgálat de holnap csinálok majd róla
Válasz #300. hozzászólásra

Na lesznek róla képek kíváncsi vagyok mit vettél?
Válasz #299. hozzászólásra
Lehet az lesz a befutó akkor de még átgondolom.
Válasz #297. hozzászólásra

Napraforgóhoz viszont a 130 a fasza
Válasz #297. hozzászólásra

Akkor elég a 110 bőven ,mert így is megbuggyantva viszem a 73 mázsát is ,de rossz kövesúton van mikor felezett kilenccel megyek a jó úton nincs gond ,de hát a magyar útvíszonyok szarok
Válasz #296. hozzászólásra
Nem akarnék 120-ast mert akkor marad hulladék lemez.110-eshez az 1000-es lemez 130-ashoz meg az 1250-es passzolna.A 82-es Mtz fog vele bírkózni.
Válasz #293. hozzászólásra

120 bőven elég 70 mázsa fölött megy rá kukorica,attól függ mivel húzod ,ha bírja a gép akkor mehet
Válasz #288. hozzászólásra

Köszi,az a baj hogy mi k.rva messze vagyunk egymástól
Válasz #292. hozzászólásra

Ez csak a hetesre jó ,mert 10 lukas
Válasz #291. hozzászólásra
Majd teszek ha hazahoztam holnap érte megyek addig aláteszem az mbp-ét (üresen elbírja).Oldalcserés lesz amúgy mibe érdemes gondolkodni 110 vagy 130 magasságban?????
Válasz #285. hozzászólásra

Képet tegyél fel róla

Igen ilyen van az enyémen és jól bírja a súlyt 365/80x20-as kamion

Szevasz nekem nyolc lukas kamion felni van rajta ,kamion gumikkal ,de az eredetije ifa ballonos gumi.A hw felni jó rá ,de jó mély öblös felni kell ,hogy elférjen alatta az alváztól
Válasz #287. hozzászólásra
60-100között,felnim van ,arra jó a 365/80x20-as kamion is
Válasz #286. hozzászólásra
Köszi,mi a reális ár egy pár hw felni+gumiért?
kép szerint 385,65x22,5,de itt van egy embernek 1400x20-assal,de felteheted a hw 80-as 16,00x20asát is
Válasz #276. hozzászólásra

Gjoni a pótod alatt milyen felni ill gumi van?Szereztem egy eb 8-ast csak nincs alatta kerék
Válasz #283. hozzászólásra

Na majd talán most!
Válasz #281. hozzászólásra

Há nem látom a fotót illeszt be
Válasz #280. hozzászólásra
Válasz #280. hozzászólásra

Nekifogtam Én is. Telefonnal készült nem túl jó képek....
"Súlya van mint Kádár szavának!"
Válasz #278. hozzászólásra

Kész a zsákoló is/Súber/
Válasz #278. hozzászólásra

Nincs mit , úgy is a fater súbert csinál a hátuljára
Válasz #277. hozzászólásra
Gyors voltál!
Köszönöm!
Válasz #274. hozzászólásra

Röviden ennyi a hátulját könnyen le lehet venni a biztosító szeges csavart kihúzom és kész
Jó munkát kívánok .
A hátsó billenő ajtó miatt kicsit bonyolultabb!
A kockákat mondtam .hogy esztergálni kell
Az elsők ilyenek. 

Lefotóztam ,ahogy tudtam remélem jó lesz

Oké holnap lefotózom kell hozzá egy kis eszterga munka is
Válasz #272. hozzászólásra
. Nem sürgős! Már nekifogtam az oldalak gyártásának,teszek majd fel képeket.
Gjoni! Majd,ha időd engedi lefényképeznéd a magasító csuklóit? Főleg a hátsó érdekelne,ha lehet be is méretezheted
Válasz #272. hozzászólásra
Bordásat nem is kerestem,nem tudom mennyibe kerülhet. Ezt Én megkaptam 11E alatt /tábla 1250x2500x2.
Válasz #271. hozzászólásra

Nem keveslem csak a bordás ugye erősebb csak marha drága
Válasz #270. hozzászólásra

Hogy,hogy elbírja? Kevesled?Szerintem jó lesz, az eredeti vékonyabb csak ugye az merevített ez meg sima lesz. Jó a csőtörős kép
Válasz #268. hozzászólásra
Az jó az oldala elbírja a 2 mm -s lemezt ? Csőtörőztünk tegnap meg ma.[kep1][kep2]
Válasz #268. hozzászólásra

Az jó az oldala elbírja a 2 mm -s lemezt ? Csőtörőztünk tegnap meg ma.
Válasz #267. hozzászólásra
2mm-es lemez lesz az oldala, a platót nem bántom az marad az eredeti. Annyit módosítok,hogy az eredeti oldalak 50cm+60cm a magasító. Az új pedig 60+60cm lesz.
Válasz #266. hozzászólásra

Köszi jó vastag lemezt tegyél rá
Válasz #265. hozzászólásra
Télen az enyém is megújul,már a lemezeket meg is hoztam hozzá,már csak idő kellene rá!
Nagyon jól néz ki mindkettő!!
Válasz #263. hozzászólásra

Ez a hetes is jó volt ,de már tavaly eladtam úgy vettem ezt a nyolcast
Válasz #263. hozzászólásra

Igaz nekem is nagyon bejön pláne ezzel a brutál kamion gumikkal.
Válasz #262. hozzászólásra
Lehet, vagy csak zéró karbantartás a 30 év alatt. De masszív egy szerkezet az biztos!
Válasz #261. hozzászólásra

Akkor sokat ment már nagy teherrel ,de se baj ezek bírják
Válasz #253. hozzászólásra
Ez tényleg beszarás,ha nem csak elírták az árat :) Ha meg ennyiért adták,már rég nincsenek meg. Tegnap kicseréltem a csapágyakat az enyémben. Irtad,hogy ezek soha nem mennek ki, hát Én vagyok olyan "szerencsés" a jelekből itélve, ebben már mindkét oldalon volt összetörve :(.
Ja, és a legfontosabb! Az a rész ment tönkre, ahol rácsatlakozik egy kar ami egy dugattyút mozgat! Ez normálisan hogyan működne? Rohadtul szorult, és a szimeringek tönkre mentek. Sajnos szétszedéskor meg eltört a bemenet rész. Lehet víz került bele jó régen, és szétfagyott, meg rohadt az egész....
Szóval a kérdés, hogy a kar az hogyan működik?? Tekerni kell, vagy tolni??
Köszi!
Válasz #258. hozzászólásra
üsd a gogliba,hogy Mágfék kft ők gyártják újítják
És ez valóban 20e HUF??? Használtan lehet venni vhol, nem tudtok esetleg eladót?
És a fékerőszabályzót csak átrakom és kész is?
Válasz #255. hozzászólásra
Aha nekem is ilyen van rajta. http://webshop.keletagro.hu/mbp-fekszelep-elosztoszelep-tartalyra-magyar_id5201?visit_source=search
Válasz #255. hozzászólásra
ez egy magyar fékszelep,ilyen az Mbp póté is