Fórum
- Napraforgó-termesztés új
- Zene, ami boldoggá tesz... új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Fortschritt E 512 kombájn új
- Szántóföldi permetezőgépek új
- Sorközművelés! új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Napraforgó gyomirtás új
- Minden ami aprítóhenger. új
Cikkajánló
_fill_540x300_0.jpg)
Új fejezet nyílt a növényvédelemben
Az SZTE kutatói új bizonyítékot találtak arra, hogy a növények aktívan...
Hirdetés

886 hozzászólás
Válasz #235. hozzászólásra

Okés akkor várom a képeket én is néztem csalós volt a kereke.
Válasz #234. hozzászólásra
Majd teszek föl képeket. Azt az EB 8 amit belinkeltél azt voltam megnézni, 520km nekem oda-vissza. Azt már 800-is odaadnák,de 7-es a híd alatta,és messze nem úgy néz ki mint a fényképen!!! Az valami régi fénykép lehet,én is rászaladtam :(.
Válasz #233. hozzászólásra
Képeket tegyél föl körbe ,hogy néz ki? Közbe találta én is hirdetést jó csak gyenge a gumija ennyiért, van ötszázért is ,de az nagyon gányolt! .http://www.jofogas.hu/gyor_moson_sopron/EB_8_potkocsi_11676967.htm van ez is. http://www.jofogas.hu/gyor_moson_sopron/EB_7_Tipusu_Potkocsi_11636097.htm
Válasz #232. hozzászólásra
Megvettem! :) Ha minden jól megy ma haza is hozza az autómentő. A váz,plató,gumik nagyon jók,de az oldalakat,magasítókat,ha lesz rá lóvém csinálok újat. Összehegesztve minden a mindennel,erős,de csúnya és így csak hátra billent.
Válasz #231. hozzászólásra

Bizony ám drága
Válasz #230. hozzászólásra
Most néztem,az tényleg szép! Szerintem még 1,5M is több.
Válasz #229. hozzászólásra
már ,ha ötvenet az is jó.Sajna ,ha te nem veszed meg most jön a szezon és megveszik úgy is ,mert ilyet én is régen láttam már feltéve.Most van egy feltéve magfeltöltővel ,de az szerintem marha drága ,mert rendbe van téve
Értelek .látni fogja azt rajtad ,hogy komolyan érdekel lehet enged valamit
Válasz #228. hozzászólásra
Úgy vagyok vele mint Te,ha szert teszek egy jóra akkor biztosan nem adom el! 900-at kérnek érte így ahogy van. Próbálok azért faragni belőle,mert messzi van és sok amennyiért hazahozzák.
Válasz #227. hozzászólásra

Ez a nem mindegy,hogy fedél alatt látszik rajta gyári nagyon egyenes plató ,és az alváz is fasza biztos kifogja tartani az árát ,de így festés nélkül nem ér egy millát , viszont ha elhozod és le fújod a platót rögtön eladod 1,2 millióért garantálom ,mert én a hetest adtam el annyiért !
Válasz #225. hozzászólásra
Mert ez annyira jó??? Mondjuk pont 30 éves :) ahhoz képest nem rossz!! Ennél a gazdájánál van kb 8 éve és mindig fedett helyen tárolta,ahogy látszik is. Szóval mennyit érhet? 2017-ig van műszakija,az sem elhanyagolható.
Válasz #224. hozzászólásra

Szerintem nyolcszázat meg érne , de mire tartják? Nálunk egy ilyenért 1 millát is elkérnek pláne ,ha műszakis. Én bárhova megyek vele mindig meg akarják venni ,de nem adom semmi pénzért! Még ,ha minden nap egy hajas krumplit kell ennem akkor sem
Válasz #224. hozzászólásra

Vedd meg ,mert ritka ilyen jó állapotút venni.
Válasz #222. hozzászólásra

A beillesztés lemaradt előbb
Válasz #222. hozzászólásra
Hol a link , Nem illesztetted be.
Válasz #221. hozzászólásra
Na itt az új kiszemelt, ez már tényleg egy 8-as:). Képen nem olyan lepusztult,műszakis! Szerintetek mennyit adhatok érte?? Persze tudom ez szubjektív,de azért a véleményt meghallgatom /elolvasom/. Ezen inkább bontani való van sok,hegesztések,ponyvatartó levehetősre megcsinálni,stb...
Válasz #209. hozzászólásra

Az már tákolmány az enyém is 8 lukas a hetes meg mind 10 volt
Válasz #219. hozzászólásra

tegnap buli volt
Válasz #217. hozzászólásra

Na végre megvan az avatar.
Válasz #216. hozzászólásra

Igaz... sőt... ha rendesen alaposan csinálja az ember akkor lehet hogy már nem is futná a munkadíjra... de hát szegény embervízzel főz... megvesz valami pusztulatot aztán apránként rendbeteszi. De nincs egyszerre olyan nagy kiadás és a pusztulat már közbe termel is valamicskét... van vele xopás de akkor is.
Válasz #213. hozzászólásra
sokat rá lehet költeni egy pusztulatra
Válasz #214. hozzászólásra
nem mindenki olyan ezerszaki, mint te vagy! ha számolnál munkadíjat is, akkor olcsóbb lenne az új
Válasz #205. hozzászólásra
2000 elött vonták ki forgalomból,és azért nem található sehol.
Ha van az meberbe egy kis műszuaki érzék akkor lehet érdemesebb megvenni egy lepusztultat és megcsinálni magának úgy ahogy neki jó. Én ha találnék valami T-088as alvázat ócsóé tutira csinálnák belőle egy teknős pótot. De sajna egy lepukkant alvázért is kérnek 4-500eft ot.

Abból meg a ráköltendőből már lehet venni egy jó pótot.
Válasz #212. hozzászólásra
2M nincs rá! Eddig egyet néztem meg, az 800E,de csak erdőre való,elég viseltes állapotú. A papír nélkülinek meg nincs ára /még/. Ezek mind 30 év körüli kocsik,csodát nem lehet várni :)
Válasz #211. hozzászólásra
amiket hirdetnek ilyen 1 milla körüli árért, azok már szemre pusztulatok
2 milláért van új. ilyen
Válasz #210. hozzászólásra
Engem is érdekelne,de több ember közös tulajdona/2-3/ az egyik adná a másik nem... most itt tart az ügy. A papir valószinű menne,de egyenlőre nincs mire. Addig is keresgélek,mert vennék egyet!
Válasz #206. hozzászólásra
ha esetleg nem jön össze neked a papírozás, akkor engem érdekelne a pót
Válasz #208. hozzászólásra
Mivel Neked volt már több,így bátorkodom megkérdezni,hogy EB8-as létezik a 10 lukas felnivel,ill.kerékaggyal? Vagy ez már valami összeépített valami. Mert találtam egy EB8-as eladót,de a magas keskeny kerekes,10 lukas felnis.... Miről lehet biztosan felismerni,hogy 8-as vagy 7-es?
Válasz #207. hozzászólásra

Dehogy adom ennyiért vettem
Válasz #203. hozzászólásra
"Egy milla így ahogy van" ez azt jelenti,hogy eladod??? vagy ennyibe van?
Válasz #204. hozzászólásra
. Viszont,ha sikerül megvennem akkor egyből lesz egy eladó csiga a hátuljáról :),mert az nekem nem kell,itt meg valaki keresett ilyesmit!?
Akkor először az okmányirodában érdeklődjek? Ennek már vagy 5. gazdája van... senkinek nem sikerült rá a papíros. Hátha majd nekem fog
Én egy Mbp-t nézegetek.Tsz kocsija volt,magánszemélyhez került.Nincs meg se a rendszáma,se a forgalmija.A rendszámát tudjuk mi volt.
Rendszám és alváz szám alapján nem találták a rendszerben.Mit lehet csinálni?Hogy hogy nincs a nyilvántartásban amikor volt rendszáma (négyszög).
Válasz #202. hozzászólásra
A vonó rúdja meg azt hiszem vagy 30 cm hosszabb ,mint a hetesé kényelmesebb húzni !
Annyi ,hogy a tulajdon jog átruházható adtak egy olyan papírost az okmányirodában és már csinálták is a forgalmit!
Válasz #202. hozzászólásra

Biztos le lehet papírozni nekem még törzskönyvem sincs rá! Az enyém is szárítós telepen dolgozott és semmije nem volt akitől vettem mindent megoldott rá! Egy milla így ahogy van!
Köszönöm a segítségeteket! Elmentem ma megnézni 520km oda-vissza,de bár ne mentem volna :(... Egy tákolmány 800E-ért. Még egy kérdés: van itt egy eladó közelebb,de nincs papírja, ill azt mondják nem lehet lepapírozni,mert a volt TSZ jogutód nélkül szünt meg. Egy ilyet hogy lehetne újra forgalomba helyezni ill. mennyiből van meg a papírmunka?
Válasz #198. hozzászólásra
EB 8nak talán kicsit hosszabb a vonója de nem vagyok benne biztos. Sulyra kb, szélességre tutira ugyanannyi.
Autómentő simán elhozza az biztos,le sem kell mérni súlyba is belefér!
Válasz #198. hozzászólásra

2,07tonna
Válasz #197. hozzászólásra
Enyém eb7es. 2m07to 40 centis padló magasítókkal. 2,2 méter széles a plató 4méter hosszú kereken. Plusz a rúdja olyan 1-1,2m lehet.
Sziasztok! Tudna valaki közületek nekem EB 8 méreteket irni? Autómentőn hoznánk egyet a "világ végéről" csak amíg nem biztos,hogy el tudjuk hozni nem merem lefoglalózni. Széllesség,hossz, és kb súly kellene.
Válasz #195. hozzászólásra

Most csináltak egyet a szomszéd faluban Kemecsén 1,1 milla az ára és négy tonnás Új plató három oldalra billent ,mint az enyém!A magasba emelés nincs rajta átalakították simára 30000 ft volt a papírmunka!
Csak az nem tetszik rajta,hogy nem lenyitható oldalú.
Olyan platót kéne rá szerkeszteni,de nem tudom műszakira úgy megfelel-e?
Válasz #193. hozzászólásra

Nem rossz ,de van vele munka
Ebből mit lehetne kihozni?
http://aprod.hu/hirdetes/eb-4-potkocsi-ID1opnz.html#c3d0307d1d
Hétfőre is jól jönne egy EB.Tűzrevalót kell vinni,nem sok hely van.udvarba.Van egy 1 tengelyes állatszállító ketrecünk,azzal kell.Milyen jó lenne ha csak fel fele kéne dobálni a vágott fát.
Válasz #190. hozzászólásra

Igen úgy sokkal olcsóbb
Nekem jó lenne egy felújításra szoruló is.Aztán megcsinálgatnánk.
Talán olcsóbb is lenne,mint egy jót megvenni.
Válasz #188. hozzászólásra
Ja nagyon !
Akkor nagyon eladó lehetett.Jól jártak vele.
Válasz #186. hozzászólásra
Á ehhez képest új volt gyári oldalak egyenes plató ,mint egy új.A festés volt kopott csak amúgy pöpec volt