én kapuváron és miklosmajorban is láttam váltvaforgo ekét(lemken) steigerhez. jol dolgozott söt a rábával is minden rendben volt nagyon szép munkája volt
. én munkahelyemen most kaptam 1 váltvaforgo fügesztett vogel noot ekét(3 as)
azzal is kb 1 orát küzdött az a srác aki mindeggyiket beálítja a kiszálítás után. de nagyon szuper lett! sztem ott nem volt szakember. Ha annak is nehéz akkor a szerelöknek sokkal nehezebb
Olyan lehet, mint a függ eke beállítása rábához. A legkisebb kormány mozdulatnál már nem jó. De láttam már egy néhány udvarban rábát és hozzá váltva forgatót vontatottban, úgy hogy működik a dolog. A centi nem árt az első beállításoknál, mert ugye mindig mindenhol egyformára kell és a tükörképét.
Tegnap az út mellett szántott egy Rába egy váltvaforgató ekével.most vették,és próbálták beállítani,de nem nagyon sikerült.méregették mérőszalaggal a fogásszélességet a földön,az ekén is mértek valamit,de féluton elveszítettem a fonalat habár ők sem értettek egyet.tisztába van vele valaki h. mit kell mérni h. jó legyen,és ha átfordítom is jó helyen menjen
Válasz #135. hozzászólásra
Bácsbokodi KFT gyártja ezeket a gépeket.Aki használ ilyen ekét az nagyon dícsérte.Én az általuk gyártott tárcsát láttam közelről precíz jó gépnek látszik,a tulaj szerint jól is dolgozik.
1259 hozzászólás
Még mindíg áll a 140 -es kérdés.Senki nem akar szántani egy kicsit ebben a hidegben?
Válasz #153. hozzászólásra
ismerjük a rábát 5 condor ekével!!!!!!!!!!!!!!!
nálunk forgolodik minden évben:(((
én kapuváron és miklosmajorban is láttam váltvaforgo ekét(lemken) steigerhez. jol dolgozott söt a rábával is minden rendben volt nagyon szép munkája volt
. én munkahelyemen most kaptam 1 váltvaforgo fügesztett vogel noot ekét(3 as)
azzal is kb 1 orát küzdött az a srác aki mindeggyiket beálítja a kiszálítás után. de nagyon szuper lett! sztem ott nem volt szakember. Ha annak is nehéz akkor a szerelöknek sokkal nehezebb
Válasz #154. hozzászólásra
Ez azért nem így van. Én a függ. 5-el rosszabbul vagyok mint egy rábás. A rábás még kanyarban is tud szántani az eke kormányozhatósága miatt.
Válasz #154. hozzászólásra
Ja
Válasz #153. hozzászólásra
mert eggy hektárkell,hogy meg forduljon
Válasz #152. hozzászólásra
miért is?
A rábának ha vontatot ekélye van reszkesen a szomszéd!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igaz h. a rábának a vonószárai nem voltak kihézagolva,és félre járt egy kicsit az eke
Válasz #148. hozzászólásra
Asszem egyik törzscsuklóshoz sem jó a függ. eke.
Válasz #147. hozzászólásra
Talán Gregoire-Beszon (nem tudom h. írják ) nyugatról behozott,használt
Válasz #145. hozzászólásra
ez is függesztett eke.Valahol azt hallottam,h. Rábához nem jó a függesztett
Tudod-e milyen eke ???
Válasz #144. hozzászólásra
Az ekének a kereke nem hidraulikus kormányzású ?
Válasz #143. hozzászólásra
Olyan lehet, mint a függ eke beállítása rábához. A legkisebb kormány mozdulatnál már nem jó. De láttam már egy néhány udvarban rábát és hozzá váltva forgatót vontatottban, úgy hogy működik a dolog. A centi nem árt az első beállításoknál, mert ugye mindig mindenhol egyformára kell és a tükörképét.
bárhová tekerték,átfordítás után mindíg rosszhelyen ment,és a gép os keresztbe ment a barázdába
Válasz #142. hozzászólásra
akkor lehet h. azért nem boldogultak
Válasz #140. hozzászólásra
Gondolom úgy kéne beállítani, mint a többi géphez.
Rábá-hoz váltva forgatót egy kissé nehézkes.
visszaolvastam ,de nem találtam ilyen leírást
Tegnap az út mellett szántott egy Rába egy váltvaforgató ekével.most vették,és próbálták beállítani,de nem nagyon sikerült.méregették mérőszalaggal a fogásszélességet a földön,az ekén is mértek valamit,de féluton elveszítettem a fonalat habár ők sem értettek egyet.tisztába van vele valaki h. mit kell mérni h. jó legyen,és ha átfordítom is jó helyen menjen
Bácsbokodi KFT gyártja ezeket a gépeket.Aki használ ilyen ekét az nagyon dícsérte.Én az általuk gyártott tárcsát láttam közelről precíz jó gépnek látszik,a tulaj szerint jól is dolgozik.
Válasz #137. hozzászólásra
Próbálom megfejteni a hasonlóságot, de semmi komoly.
Nem is éertem miért hozzák kapcsolatba a 2öt.
Válasz #136. hozzászólásra
Josey!!!!!!! ez milyen eke lehet, ki gyártja ezeket , megéri ilyet vennni????????
Válasz #133. hozzászólásra
meg cseszna-heted
Válasz #132. hozzászólásra
A magángépemről.
Válasz #131. hozzászólásra
majd elfelejtettem te honnan irsz?
Válasz #130. hozzászólásra
Hát oda kell is 10 lapátos!
Válasz #128. hozzászólásra
azért az 30 köbös volt
Válasz #127. hozzászólásra
Az szép, ennyire nem ástam magam bele a témába.
Válasz #127. hozzászólásra
A haweben van 10 db. fickó akik lapátolnak.
Válasz #124. hozzászólásra
ár külömbségek fliegl 5.5 horsch 9 körül Hawe 12körül
Válasz #124. hozzászólásra
Az is nagy név.
Válasz #122. hozzászólásra
Ha van elég ellensúly ...
Válasz #123. hozzászólásra
Nem vitatom, csak fura. Itt a szomszédban HAWE van, nem tudom milyen különbségek lehetnek az átrakókocsik között, de ez jónak tűnik.
Válasz #118. hozzászólásra
Az Rt-nek ahol sokat dolgozom van kettő ,ismerem őket 1 évet még vártam volna hidd el ,valamilyen Zolival beszéltem ő a magyar nagyfőnők a horsh-nál
Válasz #121. hozzászólásra
és elbírta a kamiont? nem borult fel?
Válasz #119. hozzászólásra
osztom a véleményed, én elvagyok vele, raktunk vele kamiont is, kifogástalanul működött.
Válasz #119. hozzászólásra
Jók a Q-ék ugyi?
Válasz #118. hozzászólásra
Batka te meg vagy elégedve a rakodóval, mert szerintem K...-jó.
Válasz #117. hozzászólásra
Pedig hoztak azt hiszem kettőt is tolnába, az egyik mintha pincehelyre ment volna, nem nomdták, hogy ennyit kellett volna várni rá
Válasz #114. hozzászólásra
sajnos nem , a sarki zölségesnél probáltam,ők tudtak volna adni?:-)))))de ez komoly a teljes gyártás le volt kötve
Válasz #111. hozzászólásra
Pedig ebben nem a Horsch a király.Másban az. Azokat lövik. Kevés az ember sok az arbeit.
Ezt már én is hallottam.
Te Fan, nem a flieglnél akartad megrendelni a horschot :) , azért ekkora átfutások nem szoktak lenni.
Remélem a szájukba röhögtél!
Válasz #110. hozzászólásra
Kerültél már vele?
Válasz #110. hozzászólásra
én ha 2005 ben rendeltem volna Horsh átrakókocsit most talán már itt is lenne 2008-ra igérték
Válasz #109. hozzászólásra
De annyiért vettem, csak januárba meg kellett rendelni, hogy októberre leszállítsák.