Nekem volt, de eladtam, mert tényleg kézi fordítású, azaz gyenge már a rugója, nem fordít kattanásig, kiszálsz-50esből külön élmény- fordítasz, visszaülsz és indulsz, váltó recseg ilyenkor persze és a következő fordulóig azon gondolkodol, hogy lehetne hidraulikusra átvariálni, de a gondolatmenet megtörik, mert nem aranytiszta a terület és a 60-65 cm vázmagasság miatt betorkol. És kb másfélszer annyi idő és go, mintha ágyekével szántanál. Ha be tudod állítani 50-es túl széles- akkor gyönyörű munkát végez egy keleti ekéhez képest.Válasz #3463. hozzászólásra
Üdv!
Érdeklődnék mi a vélemény ezekről a mehanikus forgatású ekékről , ill. való e MTZ 50 után váltva forgató eke?http://www.agrarkereso.hu/gep/megmutat.php?hird=97419&keresendo=&hkategoria=&lang=hu&limit_ablak=&kereses=
Idén szántottam erdő alá 45-50cm-re. A kerék tartón alakítottam egy kicsit hogy feljebb tudjam venni, de kerék nélkül is megoldható. A gyári beforgató felett nekem van még egy, így szépen leforgatott mindent. [kep1
Szerintem nem. Nekem is csólyosi van 30 centin szépen megy. Ősszel letettem a kerék tartó konzolt az alsó furatba, gondoltam egy kicsit lejjebb megyek. Nem volt jó 35 centi körül még jó annál mélyebbnél az a baj, hogy a leforgató nem fordít, vagyis fordít csak nagyon mélyen van a fej és "átfolyik" fölötte a főd Úgyhogy még a 40 et talán, de szerintem 50 centit semmiképpen nem tud. A sima középmély ekefej.
Válasz #3455. hozzászólásra
Ezt a kockát olyannak nézem mint ami a vetőgépeken van a nyomjelzőátkapcsolásra. Néz be olyan kereskedőhöz aki vetőgépeket is árul. 2006-ban ha jól tudom 100 euró volt darabja. De biztonság kedvéért kérdez rá, hogy ugyan arról a kockáról van-e szó.
A IH-nak is van de csak munka hengerrel együtt,egy fél eke ára.Úgy,hogy keresek valamilyen szelepet ami ezt a váltást megoldaná.Most jut eszembe ,hogy van egy cycló800vetőgép nyomjelző automatikám ,az vajon jó lehet??
Egy ilyen váltó szelepet keresek mint ami ennek az ekének az elején van,mert az enyémen nincs és nehézkes a fordítás.Ha valaki tud ,vagy tudja honnan lehetne beszerezni írjon már ide egy pár lehetőséget.
Nagyon részletes vagyVegyél rá Alkitont és legalább nem rozsdál és ami a lényeg színtartó a munkagépeket csak azzal fújom ,de a haver az mtz-t is azzal fogja 2 éve festettem a szártépőt vele és még van fénye nem mattult be
Üdv!Valakinek megvan-e a képen látható rabe werk ekének a fordító automatikája!Vagy tudja-e hogy honnan lehetne meg tudni a méreteket?Most vettünk 2 ekét és mind a 2-ön le van törve!
8416 hozzászólás
Válasz #3475. hozzászólásra
Nem nagyon. Csinálhatunk mi akármit, akkor is a Jóistenre vagyunk bízva
Válasz #3474. hozzászólásra

No fosol tüle mi?
Válasz #3473. hozzászólásra
Jogos
Ne a szántást villantsátok hanem a következő munka végeredményét...
Válasz #3471. hozzászólásra
Az. Nekünk ez jutott. De legalább most nem porzott
Válasz #3470. hozzászólásra

Jó szántás ,a talaj szerkezet is jó laza
Én meg a végére érek lassan.

Most szántok először életemben, kérlek úgy nézzétek
Válasz #3467. hozzászólásra

Alakul a festés is lassan
Válasz #3467. hozzászólásra
.
Köszi a barátom nagy lakatos ö mindent megcsinál nekem én meg viszonzom neki a géppel;-)
Válasz #3466. hozzászólásra

Szép varrat!! Mivel csináltad Co2 ????????
Válasz #3429. hozzászólásra

Alakul a hármas eke a váz már meg van ! Jöhet a jó idő festeni kellene
Pontosan mi van ebben a szelepben?
Nekem volt, de eladtam, mert tényleg kézi fordítású, azaz gyenge már a rugója, nem fordít kattanásig, kiszálsz-50esből külön élmény- fordítasz, visszaülsz és indulsz, váltó recseg ilyenkor persze és a következő fordulóig azon gondolkodol, hogy lehetne hidraulikusra átvariálni, de a gondolatmenet megtörik, mert nem aranytiszta a terület és a 60-65 cm vázmagasság miatt betorkol. És kb másfélszer annyi idő és go, mintha ágyekével szántanál. Ha be tudod állítani 50-es túl széles- akkor gyönyörű munkát végez egy keleti ekéhez képest.Válasz #3463. hozzászólásra
Üdv!
Érdeklődnék mi a vélemény ezekről a mehanikus forgatású ekékről , ill. való e MTZ 50 után váltva forgató eke?http://www.agrarkereso.hu/gep/megmutat.php?hird=97419&keresendo=&hkategoria=&lang=hu&limit_ablak=&kereses=
Válasz #3460. hozzászólásra
Idén szántottam erdő alá 45-50cm-re. A kerék tartón alakítottam egy kicsit hogy feljebb tudjam venni, de kerék nélkül is megoldható. A gyári beforgató felett nekem van még egy, így szépen leforgatott mindent. [kep1
Válasz #3460. hozzászólásra
Úgyhogy még a 40 et talán, de szerintem 50 centit semmiképpen nem tud. A sima középmély ekefej.
Szerintem nem. Nekem is csólyosi van 30 centin szépen megy. Ősszel letettem a kerék tartó konzolt az alsó furatba, gondoltam egy kicsit lejjebb megyek. Nem volt jó 35 centi körül még jó annál mélyebbnél az a baj, hogy a leforgató nem fordít, vagyis fordít csak nagyon mélyen van a fej és "átfolyik" fölötte a főd
Szerintetek egy csolyósi 3 fejes ekét le tudok rakni úgy hogy 45-50 cm feltúrjak vele?
Válasz #3456. hozzászólásra

Oké,,,, kösssssz
Válasz #3456. hozzászólásra

De majd mindjárt.
Nézi a filmet ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,nagyon nézi ..
Ezt a kockát olyannak nézem mint ami a vetőgépeken van a nyomjelzőátkapcsolásra. Néz be olyan kereskedőhöz aki vetőgépeket is árul. 2006-ban ha jól tudom 100 euró volt darabja. De biztonság kedvéért kérdez rá, hogy ugyan arról a kockáról van-e szó.
Válasz #3454. hozzászólásra
Feleségednek szólj hogy nézzen rá a facebookjára 
Hát még ha elérhetőséget is tudok??
Válasz #3453. hozzászólásra

Te vagy a faxa gyerek ,jövök eggyel.
Válasz #3452. hozzászólásra

Tibi bá EBBE a topikba a 17 -18. oldalon nézelődj, van rajz is
Válasz #3451. hozzászólásra
Nem tudom miből áll ez a szelep belül, de gondolom nem egy ördöngösség.
Válasz #3448. hozzászólásra
Nekem az IH gabona vetőgép váltó szelepe jutott eszembe de szerintem az se jó ,de valamilyen más ekének a szelepe???
Válasz #3449. hozzászólásra

Aszt mondod,hogy náluk van ilyesmi,holnap rákéreckedek,,,,,kössz
Válasz #3448. hozzászólásra
Az Axiálnál van ilyen, azt hiszem, átváltó szelep a neve. Nekem ugyan máshoz kellett volna, (de mégsem vettem), de kérdezz rá, hátha neked jó lesz.
Válasz #3447. hozzászólásra

Úgy,hogy keresek valamilyen szelepet ami ezt a váltást megoldaná.Most jut eszembe ,hogy van egy cycló800vetőgép nyomjelző automatikám ,az vajon jó lehet??
A IH-nak is van de csak munka hengerrel együtt,egy fél eke ára.
Válasz #3446. hozzászólásra
Nekem a Niemeyren különálló van dehogy azt lehet e kapni nem tudom!!
Válasz #3445. hozzászólásra
IH 4fejes váltva forgatósra kell bármilyen jó csak különálló legyen a munkahengertől.
Válasz #3444. hozzászólásra
Más tipusét nem tudod fel rakni????
Köszönöm mindenkinek!
Válasz #3438. hozzászólásra

Bocs Alkyton rosszul írtam az előbb

Van ám szép kék is meg ződ
Vegyél rá Alkitont és legalább nem rozsdál és ami a lényeg színtartó a munkagépeket csak azzal fújom ,de a haver az mtz-t is azzal fogja 2 éve festettem a szártépőt vele és még van fénye nem mattult be
Nagyon részletes vagy
ral 6029
Üdv mindenkinek!
Megtudná nekem mondani a REGENT ekék színkódját?Köszönöm szépen!REGENT Plútó.
na végre sikerült nem tudom mi volt baj, lényeg hogy sikerült feltölteni a képet!
Válasz #3433. hozzászólásra
Kezd újra, valami kimaradt.
hát ha most
Úgy csináltam de valamiért ne tölti föl:((
Válasz #3431. hozzászólásra
tallóz, kiválaszt, megnyit, feltölt, beilleszt, mehet.
Üdv!Valakinek megvan-e a képen látható rabe werk ekének a fordító automatikája!Vagy tudja-e hogy honnan lehetne meg tudni a méreteket?Most vettünk 2 ekét és mind a 2-ön le van törve!
Válasz #3399. hozzászólásra

Szeva Antesz rég jártam erre , szét bontottuk nagy nehezen a kétfejes alanyt ,meg vettem hozzá szögvasat ,hogy jól nézzen ki a váz megtoldva !
Válasz #3426. hozzászólásra
Ilyesmi, csak az enyémnek masszívabb a kereszttengelye+ a függesztője. Ez valszinű csak 35-ös, az enyém 40-es.
Válasz #3424. hozzászólásra
Axiál.