Mondasz valamit ugyanolyan szártömegű földet szántottunk , a 35-s eke sokkal szarabb ,munkát csinál például ,mint a 40-s fejű és tárcsázás nélkül nehogy már azt mondja valaki faszául lelehet dolgozni ,kivéve ha szecskának vágja a vízszintes tengelyű ,de erre felé csak RZ van
Te nagyon okos lehetsz pilatus ha ilyeneket irsz, szerintem van kulobseg ha 140q vagy 70q kukinak a tarlojat fogod szantani,de en erre azt tudom mondani,hogy az mondja ezt akinek nincs ilyen ekeje! Szevasz!
Azért az se mindegy, hogy mit kell leforgatnia.
Egyszer szántottam szeptember elején búzatarlót, amin gyönyörűen olyan 30 centisre feljött a parlagfű. Szépen leforgatta az eke, de minden fogásnál kikandikáltak a parlagfűr "címerei". Távolról nézve olyan volt mintha sorolna benne valami.
A többit inkább meghúztam tárcsával gyorsban, legalább nem prüszköltek annyit.
Így van...akinek olyan ekéje van hogy nem tudja leforgatni tárcsázás nélkül az vegyen magának egy másikat...Szolnoktól Debrecenig mindenki csak szórja a lóvét és húzogatja azt a nagy dög IH tárcsát szántás elött...felesleges
Oros Hsa,és Cornado adapterünk van,simán leszántja a Leták kék ekénk,tökön is szurnának a kuncsaftok ha hozzá kéne nyúlni valamivel(tárcsa ,zúzó,stb)a földekhez
Hát, az is megvolt írva a nagykönyvben, h. : " amíg a világ világ lesz, egyre szarabb-szarabb lesz" (elnézést kérek a közmondás pongyola fogalmazásmódjáért)
Kellet neki valami normális szerszám mivel a 200 lovas kategóriát célozta meg fejlesztésileg a Kubota...az írás szerint ..Még trakigyártót is vásárol hozzá ha kell. Keményen nyomják a jakók
Ott van a 2525-ös hozzászólásod. Ráhúzom az egeret a 2525re, és automatikusan beírja, h, " válasz a 2525-ös hozzászólásra"
Így tudjuk, h. kinek válaszolsz.
Tárcsázott, és hengerezett kuki tarló??????????????????????????? Na annyit is ér az az eke......... Az ócskavasba való, amelyik nem szántja le a tarlót 1az 1be
Igy pont jo!igaz a kukira egy kicsit haklis mert ha nincs lehengerezve a tarcsazott kuki,hajlamos betomodni a lapokhoz es feltorlodik,de ha levan hengerezve nincs problemaja!
Ez igaz. Főleg alaktalan földeket jó vele dűlőzni, mert lehet vele kanyarban szántani is. Én is azon töröm a fejemet, h. lehetne a függesztettet átalakítani kanyarszántóvá.
Nemtudom mire gondolsz heci,de en meg nemcsereltem benne egyetlen csavart se,amugy a lapokat megnem mondom mennyi van,de ujonan kellett hozzatenni egy parat!
A tévében volt valaha egy riport vele, dumálgattak a kocsikról,aztán a végén a riporter megkérdezte tőle, h. szerinte melyik a legjobb kocsi. Erre az volt a válasza: h. a legjobb kocsi az új kocsi (nagyon igaza volt)
Hat en a felig fuggesztetnek vagyok a hive ,mert ezzel azert szebben lehot szantani,meg nem ratgatja a traktort,de kinek mi,az igaz,hogy kissebb foldben kegyetlen vele szantani!
8296 hozzászólás
Válasz #2555. hozzászólásra

Mondasz valamit ugyanolyan szártömegű földet szántottunk , a 35-s eke sokkal szarabb ,munkát csinál például ,mint a 40-s fejű és tárcsázás nélkül nehogy már azt mondja valaki faszául lelehet dolgozni ,kivéve ha szecskának vágja a vízszintes tengelyű ,de erre felé csak RZ van
Te nagyon okos lehetsz pilatus ha ilyeneket irsz, szerintem van kulobseg ha 140q vagy 70q kukinak a tarlojat fogod szantani,de en erre azt tudom mondani,hogy az mondja ezt akinek nincs ilyen ekeje! Szevasz!
Válasz #2553. hozzászólásra
Azért az se mindegy, hogy mit kell leforgatnia.
Egyszer szántottam szeptember elején búzatarlót, amin gyönyörűen olyan 30 centisre feljött a parlagfű. Szépen leforgatta az eke, de minden fogásnál kikandikáltak a parlagfűr "címerei". Távolról nézve olyan volt mintha sorolna benne valami.
A többit inkább meghúztam tárcsával gyorsban, legalább nem prüszköltek annyit.
Válasz #2515. hozzászólásra
Így van...akinek olyan ekéje van hogy nem tudja leforgatni tárcsázás nélkül az vegyen magának egy másikat...Szolnoktól Debrecenig mindenki csak szórja a lóvét és húzogatja azt a nagy dög IH tárcsát szántás elött...felesleges
Válasz #2551. hozzászólásra
http://anonymouse.org/anonwww.html
1. lap közepén téglalapban "http:// " ide bemásolod a címet
2. klikk a szürke színű "surf anonymously" gombra
Válasz #2550. hozzászólásra

"anonym proxy és már megy is!"
Lassan mondd, hogy Én is értsem.
Nekem sem megy még a segítséged után sem.
Esetleg a fórum használatába is be lehetne tenni. Kezdő koromban onnan sokat okosodtam.
Válasz #2548. hozzászólásra

anonym proxy és már megy is!
Válasz #2548. hozzászólásra

Ja letiltva nem lehet nézni
Válasz #2546. hozzászólásra

Letiltva!
Válasz #2546. hozzászólásra
jó zene de azért a kamerásnak nem kellett volna táncolni a felvétel közben
zár lyuk a napot ezzel
lassan ugyis
viva la plouging
óldéj
ólnájt...........
Válasz #2524. hozzászólásra

Nem favorizáljuk.
Van aki jól választott és jól használja, másik meg nem....
Nemtom hány kmet kéne utazni h. ilyet leljek ..........
Sok a rizsa!
Na ez nagyot hall,
... v. nagyot lát... 
.. vagy nam vak ez, csak vakmerőőőő, mint a ... lova....

feladom.....
Moderálta: (3932) 2013-11-13 13:32:31
Válasz #2541. hozzászólásra

csak a színe leták
Jo jo azert ez meg nem olyan jo eke mint a LETAK SZUPER FABRIKEN WERKE
Válasz #2537. hozzászólásra
Kamikázék !
Azokat korábban a kverni megvette,ezek meg a CNH-t is ki ütötték a versenyből.
Válasz #2515. hozzászólásra
Oros Hsa,és Cornado adapterünk van,simán leszántja a Leták kék ekénk,tökön is szurnának a kuncsaftok ha hozzá kéne nyúlni valamivel(tárcsa ,zúzó,stb)a földekhez
Hat ez van,terjeszkedik mindt az AGCO.
Válasz #2536. hozzászólásra
Hová ment? Azt is megvette?
És ugyebár ment vele a RAU-Vicon-Accord.......meg egy két apróság.
Válasz #2531. hozzászólásra

Ha nem jössz rá, h. mit gagyogok, megvonom a doktori címedet!!!!!
Válasz #2533. hozzászólásra
Hát, az is megvolt írva a nagykönyvben, h. : " amíg a világ világ lesz, egyre szarabb-szarabb lesz" (elnézést kérek a közmondás pongyola fogalmazásmódjáért)
Válasz #2530. hozzászólásra

2012-ben szőröstül bőröstül.....
Válasz #2531. hozzászólásra

Ez igaz, de én meg a falnak beszélek???
Ez mar megvolt irva a Nagykonyvben ,hogy JON A SARGA VESZEDELEM! Nyomulnak a csing csungok
Válasz #2529. hozzászólásra
Megvették a Kvernit?????????????
Válasz #2526. hozzászólásra

Kellet neki valami normális szerszám mivel a 200 lovas kategóriát célozta meg fejlesztésileg a Kubota...az írás szerint ..Még trakigyártót is vásárol hozzá ha kell. Keményen nyomják a jakók
Válasz #2525. hozzászólásra
Ott van a 2525-ös hozzászólásod. Ráhúzom az egeret a 2525re, és automatikusan beírja, h, " válasz a 2525-ös hozzászólásra"
Így tudjuk, h. kinek válaszolsz.
Válasz #2517. hozzászólásra

Többet ér, mint utána kettő.
Az megint más..... Akkor valóban jó, ha előtte kap egy jó sor tárcsát
Válasz #2522. hozzászólásra

no ne szivassá
Hat szerintem annak meg elkell telni egypar evnek!
Válasz #2510. hozzászólásra
Úgylátom ,te nagyon favorizálod a VN ekéket. Láttál már olyat, ami nekem van? Ha egyszer olyan helyen jársz, nézzél meg egy Pött. S 45 S ekét.
Ez most hogy ertendo???
Válasz #2512. hozzászólásra
Szép vas bár jövőre nyilván narancssárga lesz....a kverni ...a kubota kezdi a saját verziójára szoktatni a vevőket.
Van még Kverneland a falu körül vlm?
Válasz #2518. hozzászólásra

Ez így is úgy is elkerülhetetlen
Ráhúzod az egeret a neve előtti zöld számra, és katt, és beadja, h. arra a hsz.-ra válaszolsz....ponyemájes?
Válasz #2514. hozzászólásra

Hagyjátok már azt a gyereket, mert még a végén megjön, és elkezd megint sületlenségeket dumálni........
Te lutyi ha buza ala szanztom akkor talan azt akarom ,hogy szebben forgassa le!
Válasz #2514. hozzászólásra

Állítja befelé az ekét a 9 holdon
Válasz #2512. hozzászólásra

Tárcsázott, és hengerezett kuki tarló??????????????????????????? Na annyit is ér az az eke......... Az ócskavasba való, amelyik nem szántja le a tarlót 1az 1be
Na es kerdem ilyenkor holvan szemi??????
Válasz #2506. hozzászólásra
Attól függ milyen a terület.Van hogy napokig nem kell és van olyan
is hogy kevés egy dobozzal.
Igy pont jo!igaz a kukira egy kicsit haklis mert ha nincs lehengerezve a tarcsazott kuki,hajlamos betomodni a lapokhoz es feltorlodik,de ha levan hengerezve nincs problemaja!
Válasz #2507. hozzászólásra
Ez igaz. Főleg alaktalan földeket jó vele dűlőzni, mert lehet vele kanyarban szántani is. Én is azon töröm a fejemet, h. lehetne a függesztettet átalakítani kanyarszántóvá.
Válasz #2509. hozzászólásra
Nézzed a számokat nohát ki kinek ír.......
Osztán most old e ki a rugó ha erős a főd?
Nemtudom mire gondolsz heci,de en meg nemcsereltem benne egyetlen csavart se,amugy a lapokat megnem mondom mennyi van,de ujonan kellett hozzatenni egy parat!
Válasz #2504. hozzászólásra

(nagyon igaza volt)
A tévében volt valaha egy riport vele, dumálgattak a kocsikról,aztán a végén a riporter megkérdezte tőle, h. szerinte melyik a legjobb kocsi. Erre az volt a válasza: h. a legjobb kocsi az új kocsi
Hat en a felig fuggesztetnek vagyok a hive ,mert ezzel azert szebben lehot szantani,meg nem ratgatja a traktort,de kinek mi,az igaz,hogy kissebb foldben kegyetlen vele szantani!