Ja és honnan tudja hogy valaki hülye!
Inkább a kulákokat engedik be akinek van joni +100hektár föld,nem szürke 82 + egy két szar munkagép és pár hold föld!
Miért ha van egy fórum miért nem irhat be mindenki,nem kell olyan embereket lenézni aki nem ért hozzá vagy nem olyan trakija vagy nem csinált videót!
Szerintem ott lehetne tanulni de ha nem akarják én leszarom,majd egyszerr megtanulok saját káramon,de amugy van benne termés és nem lehet szar a szántás ha van benne valami!
Válasz #1321. hozzászólásra
Akkor csak neked és csak most javítom eme felénk használatos mondást miszerint is " ez már a kopasz embernek is hajmeresztő " ,
Válasz #1312. hozzászólásra
Nekem is van benne csak kinvan kötve és nem költök rá hogy bekössem mert a gazda nem tudta használni,mikor be volt kötve gondolom!
Amúgy a kerék azért van a kinti ekéknél hátul,mert ott a traktorok általában helyzetszabályzósak,(itt a régi tipusúakra gondolok) a te mötözöd meg nem az szerintem.Ennyi.
8296 hozzászólás
Válasz #1353. hozzászólásra
Ja értem véletlen nem jelöltél be?
Válasz #1352. hozzászólásra

dehogyis, azon térdepeltetik otthon, egész évre keel vagy 50 mázsa, mert mindig kieszi maga alól
Válasz #1350. hozzászólásra
olyanra nem emlékszem, előbb megkuksiztalak facen
Válasz #1346. hozzászólásra
Van még kukoricád eladó??
Válasz #1347. hozzászólásra

Múltkor beszéltük elfelejtettem
Válasz #1347. hozzászólásra

Ezen még Dr.Csernus sem segitene.Ha elkezdené kezelni,a dokinak kellene terápiára járni 1 óra múlva.
Válasz #1346. hozzászólásra
5 hektár fóliád lenne, te is kuláknak számítanál
Válasz #1344. hozzászólásra
tudom, azért írtam
Válasz #1337. hozzászólásra
Ja és honnan tudja hogy valaki hülye!
Inkább a kulákokat engedik be akinek van joni +100hektár föld,nem szürke 82 + egy két szar munkagép és pár hold föld!
Válasz #1343. hozzászólásra

Már kitárgyaltam vele azt monda nincs remény
Válasz #1340. hozzászólásra

Ja bocs én nem hívom ,mert ott vagyok most melózok
Válasz #1342. hozzászólásra

na azért. ketten Szabival biztos bírnátok az elmebajjal, ő most úgyis egyetemen tanulja a pszichopatkolást
Válasz #1340. hozzászólásra

Azt ne mert kinyírom.
Válasz #1336. hozzászólásra

ja talán hívd a 105-t
Válasz #1335. hozzászólásra
Nem a nem hozzáértésről van szó, hanem az értetlenségről, és az erőszakos román árus stílusról, ahogy ezt már egy másik topikban részleteztem
Válasz #1333. hozzászólásra

Mert oda aztán tényleg nem engedik be a hülyéket!!!!!
Válasz #1334. hozzászólásra
Miért ha van egy fórum miért nem irhat be mindenki,nem kell olyan embereket lenézni aki nem ért hozzá vagy nem olyan trakija vagy nem csinált videót!
Szerintem ott lehetne tanulni de ha nem akarják én leszarom,majd egyszerr megtanulok saját káramon,de amugy van benne termés és nem lehet szar a szántás ha van benne valami!
Válasz #1331. hozzászólásra
Az egy szarr fórum!
Mert csináltam egy bejelenkezést és nem enged be,de még az uj jelszóval sem!
Válasz #1331. hozzászólásra
igen
Válasz #1328. hozzászólásra
tom jártas vagy te is az agrolux fórumon
Lá
Válasz #1326. hozzászólásra
köszi. én csak le akarom festeni a kipufit, semmi baja amúgy
Válasz #1328. hozzászólásra

Úgy legyen
Válasz #1326. hozzászólásra
Ha nem foglalkoznánk vele akkor előbb utóbb megunja .
Ahogy egyik haver szokta volt mondani " Hülyékkel nem érdemes leállni vitázni mert lehúznak a maguk szintjére és utána legyőznek a rutinjukkal "
Válasz #1322. hozzászólásra

Nem volt olcsó húsz körül volt , a hanga a youtubon meg van http://youtu.be/Xaee4R6g-bo
Válasz #1323. hozzászólásra
de nem tudjuk ki tiltani a fogyatékosokat az oldakról
Értem ,
Válasz #1322. hozzászólásra

Kelet-agró zománcozott osztrák kipufogó , a szomszédunkban van Bujon a Kotesz tó.
Válasz #1321. hozzászólásra

Akkor csak neked és csak most javítom eme felénk használatos mondást miszerint is " ez már a kopasz embernek is hajmeresztő " ,
ne érts félre értsd ahogy mondom
Válasz #1319. hozzászólásra
Többes számban beszéltem mert úgy vagyok ezzel akinek nem inge ne vegye magára .
Van sok agyatlan barom jó pár topikban de hál istennek vannak sokan azok is akik tartják a régi fórum színvonalát attól függetlenül .
Válasz #1318. hozzászólásra
néztem a képedet a kipufidat mivel festetted le. konkrét márkanév kellene. szatmári részről vagy (ha előttük jársz el)? valami jó horgászhelyet tudsz?
Válasz #1319. hozzászólásra
de a kopaszomal má nehogy ezt a fórumot olvasgasam
De csipem ,
Válasz #1301. hozzászólásra

Válasz #1315. hozzászólásra

Úgy látom nem csíped Hús Futárt
Válasz #1316. hozzászólásra

Te tudod én még nem voltam ott csak el járok mellette
Nekem is van benne csak kinvan kötve és nem költök rá hogy bekössem mert a gazda nem tudta használni,mikor be volt kötve gondolom!
Válasz #1301. hozzászólásra
Ha már a kopaszodnak is hajmeresztő,akkor gondolom nem neki való fórumot olvasgatok vele
Válasz #1278. hozzászólásra

ez egy szar, csak az öntvény távtartók érnek valamit. nem vontatott, hanem egy idiótizmus, mint az egész wirax
Válasz #1313. hozzászólásra

Rá kellene beszélni,hogy alakitsa át traktor helyzetszabályzósra minthogy átrakja a kereket az ekén.

Bizony ám a szabályzósakhoz
Válasz #1309. hozzászólásra
Amúgy a kerék azért van a kinti ekéknél hátul,mert ott a traktorok általában helyzetszabályzósak,(itt a régi tipusúakra gondolok) a te mötözöd meg nem az szerintem.Ennyi.
Ez így van ,reménytelen
Válasz #1308. hozzászólásra

Szerintem ha 5-ször születne akkor is hülye maradna hozzá.
Válasz #1308. hozzászólásra
egyszerr megtanulom ha nem veszek másikat és ezt eladom de mikor jó be van állitva jól dolgozik
Válasz #1304. hozzászólásra

meg csak megtanulja hatvan éves koráig
Időm engedi , csak épp dolgozom ,

Én ,ha elmegyek meg is verem azt az érthetetlen fejét

Én ,ha elmegyek meg is verem azt az érthetetlen fejét