Üdvözlet mindenkinek!
Véleményetekre lennék kíváncsi, àgyekével és vàltvaforgatóssal kapcsolatban. Nem vitát szeretnék nyitni a különböző típus használói között, inkább pozitív ill. őszinte negatív tapasztalatokra lennék kíváncsi, akár pontos tipusmegjelöléssel. Forgatósat még nem használtam, és felmerült vásárlásként ez az alternatíva is.
Esetleg konkrét és korrekt ajánlatokat is várok, de csak képpel és csak privátban.
Köszönöm!!!!!
Válasz atisgyulai #5603. hozzászólásáraHali 13 colos és 175 széles -A felnit a haverom gyártja nekem a többit a faterom csinálja teljes egészében .A felni közepe kivágva és 10 mm-s anyagból bele heggesztve
Válasz Feri #5578. hozzászólásáraÉn vetem egy vonatot pakkert -de másfél éve várom azt a pillanatot hogy alkalmas legyen a talaj a használatára- Még nem jó- még nem jó- Már nem jó- edig csak ez ment de szemem a pályán hisz használni szeretném
Válasz broll79 #5593. hozzászólásáraEzt esetleg ,ha eladom ,már ha elvinnék 250-be Akkor elhozom a sógortól a kettes 40-s Kühnét és nincs tovább ekegyártás.Marha drága míg összerakod új alapanyagból.Mi nem szeretünk tákolni precízen nyomjuk ,és így eladásra bebukik a biznisz .
Válasz Feri #5578. hozzászólásáraNedved kötött talajon én nem kiséfleteznék ilyennel. A fagy majd megoldja az apritást. Vagy ha megvan fagyva a szántàs akkor egy két menet tárcsa.
Válasz Feri #5580. hozzászólásáraaz én véleményem meg amit láttam a bemutatón az az hogy nagyon meg kínálja a hidraulikát :/ mi ha vennénk csak ezt a forduláskor ki akad a kampó meg fordulsz azt vissza akad húzod tovább mert azoknak szerintem nagyobb a súlyuk is
Válasz Lackó89 #5573. hozzászólásárahello nekünk van egy alpler 3X35-ös 3-as ágyekénk nem kell hozzá nagy erő.. mi kötött szikes talajon húztuk régen 82 lovacskás zetorral aztán meg 76 lovacskás armatrac-al.. nem volt vele gond bár szerintem lehetne magasabb.. szerintem bírni fogja mi 30 centin húztuk általában
Válasz Feri #5580. hozzászólásáranó eke till
vagy a
nó till
nem birizgálja meg a fantáziád mostanában?
még beugornál 1 elművelős eke vételbe??????????????
Válasz Feri #5580. hozzászólásáraÉn a mieinkre semmit
Jó a képzelőerőd és túl optimista is vagy
Szeletelőkéses ekevas + vágópenge a lemezeken nyesne szét vlmit talán
Vagy vlmiféle egyenes tárcsalapsor baromság....
Oszt úgybeállna minnyá lehet kinthagynám a --------be az ekét a nádasba -------
Éedeklődnék,hogy használ,e valaki vf,ekét függesztett szántáselmunkálóval,kverneland-lemken jőhet szóba.Milyen tapasztalatokkal,föleg kötött talajon,nedves körülmények között.
He esetleg tud valaki 950-es vn. 3 fejes ekét, korrekt áron, lehetőleg a keleti orszàgrészben az kérem jelezze felém, itt vagy privàtban mailen.
Elölre is köszönöm!
Válasz Pici #5568. hozzászólásáraEz igaz nem is ellenkezem ,de ugye megvettem 100 é az ekét , rá vágtam 200 ropit és adjam el 300 ropiért? .Akkor hol a munkám egy hónapos rontás bontás csiszolás festés? Ezen minden új nézd meg a Habi oldalán mennyibe kerülnek hozzá a cuccok !
Válasz csoppika #5569. hozzászólásáraAzt még szorozd meg 6-tal.......
Nekünk 16 ezer Ft-ot mondtak az ekevasak darabjára, lett rá véve orosz, kifúrtuk, és kész..
Válasz gjoni #5567. hozzászólásáraAnnak már kétszer kereste meg az árát és még egy jodarabig birja még .... főleg hogy osztott kormány lemezes elsö része külön cserélhető ami ugye jobban kopik
Válasz gjoni #5564. hozzászólásáraNekünk egy Gassner 3 as váltvaforgatosat fejenkénti elöhántókkal és vágótárcsával hoztak németböl házhoz 350e ft ért azota csak vasat vettünk rá 12e volt darabja meg 2 csapágyat és kiszántott már pár hektárt és hát na csak váltvaforgatós és zuzott kukoricát feketére szántja egyből
8296 hozzászólás
Válasz vazi #5612. hozzászólásáraKNE
KMF
Válasz vazi #5612. hozzászólásáraA KNE jelölésűn fixek az ekefejek a vázon nem lehet ide oda huzigálni sajna,ezért jobb a KMF
Hello
Valaki meg tudná mondani mi a különbség KÜHNE KMF-3-N35 és KÜHNE KMF-4-35 között?
Bocs, lemaradt, CSAK mtz utàn.

Üdvözlet mindenkinek!

Véleményetekre lennék kíváncsi, àgyekével és vàltvaforgatóssal kapcsolatban. Nem vitát szeretnék nyitni a különböző típus használói között, inkább pozitív ill. őszinte negatív tapasztalatokra lennék kíváncsi, akár pontos tipusmegjelöléssel. Forgatósat még nem használtam, és felmerült vásárlásként ez az alternatíva is.
Esetleg konkrét és korrekt ajánlatokat is várok, de csak képpel és csak privátban.
Köszönöm!!!!!
Válasz Fiatos Roland #5607. hozzászólásáraPétfürdő üsd be a keresőbe matrica van minden nála Puskás Imre
Válasz Fiatos Roland #5607. hozzászólásáraPétfürdő üsd be a keresőbe matrica van minden nála Puskás Imre
Válasz gjoni #5602. hozzászólásáraSzia!A matricákat honnan lehet venni?Köszönöm!
Válasz atisgyulai #5605. hozzászólására
Ez így bírja a terhelést nem törik ki a kerék még akkor sem ha kiemeled vele a gépet
Válasz gjoni #5604. hozzászólásáraNagyon OK.

Válasz atisgyulai #5603. hozzászólásáraHali 13 colos és 175 széles -A felnit a haverom gyártja nekem a többit a faterom csinálja teljes egészében .A felni közepe kivágva és 10 mm-s anyagból bele heggesztve
Válasz gjoni #5602. hozzászólásáraHonnan veszed ezeket a mélységállító kerekeket?
Már az előzőnél is felfigyeltem rá!
Hány collosak?
Válasz broll79 #5593. hozzászólásáraÉs elkészültünk turbóba nyomtam a festést!

Válasz 2266 #5599. hozzászólásáraA viccet félretéve, a kverneland nemigen prezentál ilyet. Úgy látom inkább az ellenkező irányba indultak...
Válasz 2266 #5599. hozzászólásáraSzerintem nézd meg az uralkodó szélirányt...

Barázda szelesítővel kinek milyen tapasztalatai vannak?? Esetleg hol beszerezhető??
Válasz broll79 #5593. hozzászólásáraMár haladunk a kettes ekével holnap után rakjuk össze

Válasz Feri #5578. hozzászólásáraÉn vetem egy vonatot pakkert -de másfél éve várom azt a pillanatot hogy alkalmas legyen a talaj a használatára- Még nem jó- még nem jó- Már nem jó- edig csak ez ment de szemem a pályán hisz használni szeretném

Válasz IH-race #5595. hozzászólásáraAz jó ár ,kell rá három vésőorros ekevas és a betonba is belemegy
Válasz broll79 #5589. hozzászólására "jelképes Összegért"?
(350)!
Válasz broll79 #5593. hozzászólásáraEzt esetleg ,ha eladom ,már ha elvinnék 250-be
Akkor elhozom a sógortól a kettes 40-s Kühnét és nincs tovább ekegyártás.Marha drága míg összerakod új alapanyagból.Mi nem szeretünk tákolni precízen nyomjuk ,és így eladásra bebukik a biznisz .
Válasz gjoni #5592. hozzászólásáraHa kész van akkor elcserélhetjük arra, amiről küldtam neked képet multkor.
Válasz broll79 #5585. hozzászólására
Már készül az új helyette
Válasz IH-race #5588. hozzászólásáraHello miyen árba van? hol talalható az ágyeke?
Várom válaszát üdv
Én is keresem még a farmeromat!!

Válasz IH-race #5588. hozzászólásáraSzivesen befogadom, ne csavarogjon magába az utcán

Gazdit Keres.

Válasz broll79 #5585. hozzászólásáraNem
Messze vitték Heves Megye!
Válasz Feri #5578. hozzászólásáraNedved kötött talajon én nem kiséfleteznék ilyennel. A fagy majd megoldja az apritást. Vagy ha megvan fagyva a szántàs akkor egy két menet tárcsa.
Válasz gjoni #5575. hozzászólására

Fórum társ lett az uj gazdi?
Válasz Feri #5580. hozzászólásáraaz én véleményem meg amit láttam a bemutatón az az hogy nagyon meg kínálja a hidraulikát :/ mi ha vennénk csak ezt a forduláskor ki akad a kampó meg fordulsz azt vissza akad húzod tovább mert azoknak szerintem nagyobb a súlyuk is
Válasz Lackó89 #5573. hozzászólásárahello nekünk van egy alpler 3X35-ös 3-as ágyekénk nem kell hozzá nagy erő.. mi kötött szikes talajon húztuk régen 82 lovacskás zetorral aztán meg 76 lovacskás armatrac-al.. nem volt vele gond bár szerintem lehetne magasabb.. szerintem bírni fogja mi 30 centin húztuk általában
Válasz Feri #5580. hozzászólásáranó eke till
vagy a
nó till
nem birizgálja meg a fantáziád mostanában?
még beugornál 1 elművelős eke vételbe??????????????
Válasz Feri #5580. hozzászólásáraÉn a mieinkre semmit

Jó a képzelőerőd és túl optimista is vagy
Szeletelőkéses ekevas + vágópenge a lemezeken nyesne szét vlmit talán
Vagy vlmiféle egyenes tárcsalapsor baromság....
Oszt úgybeállna minnyá lehet kinthagynám a --------be az ekét a nádasba -------
Válasz *** HM *** #5579. hozzászólásáraFrankó ékgyúrús,késes hengert el tudnék képzelni.
Válasz Feri #5578. hozzászólásáraHa kötött meg nedves, akkor azon melyik vakarójuk esélyes arra hogy vlmit produkáljon Feribácsi????????
Éedeklődnék,hogy használ,e valaki vf,ekét függesztett szántáselmunkálóval,kverneland-lemken jőhet szóba.Milyen tapasztalatokkal,föleg kötött talajon,nedves körülmények között.
He esetleg tud valaki 950-es vn. 3 fejes ekét, korrekt áron, lehetőleg a keleti orszàgrészben az kérem jelezze felém, itt vagy privàtban mailen.

Elölre is köszönöm!
Sajna előlem is elvitték a farmert.
Válasz broll79 #5574. hozzászólásáraElvitték ma 425-be
Válasz gjoni #5572. hozzászólásáraHobby is kell az embernek. Olyankor meg nem igen számolja az ember a munkáját, idejét. Akaszthatom a futót??,
Helló Mindenki!!
Először is, mit gondoltok az Alpler 2+1-es ekéről, a másik, meg szerintetek egy 892.2-es kötöttebb talajban elbírná?
Válaszokat előre köszi!!
Válasz Pici #5568. hozzászólásáraEz igaz nem is ellenkezem ,de ugye megvettem 100 é az ekét , rá vágtam 200 ropit és adjam el 300 ropiért? .Akkor hol a munkám egy hónapos rontás bontás csiszolás festés?
Ezen minden új nézd meg a Habi oldalán mennyibe kerülnek hozzá a cuccok !
Válasz Jakabjóska #5570. hozzászólásáraSzerintem a "szegény" paraszt így csinálja, mi a 4 fejes Vogelra és a 3 fejes Fortschrittre is így oldottuk meg!
Válasz csoppika #5569. hozzászólásáraAzt még szorozd meg 6-tal.......

Nekünk 16 ezer Ft-ot mondtak az ekevasak darabjára, lett rá véve orosz, kifúrtuk, és kész..
Válasz gjoni #5567. hozzászólásáraGassner HST1130 kormánylemez 79 euro...
Válasz gjoni #5567. hozzászólásáraAnnak már kétszer kereste meg az árát
és még egy jodarabig birja még .... főleg hogy osztott kormány lemezes elsö része külön cserélhető ami ugye jobban kopik
Válasz Pici #5566. hozzászólásáraAkkor majd mikor kormánylemezt kell cserélni rajta írd meg mennyi volt
Válasz gjoni #5564. hozzászólásáraNekünk egy Gassner 3 as váltvaforgatosat fejenkénti elöhántókkal és vágótárcsával hoztak németböl házhoz 350e ft ért azota csak vasat vettünk rá 12e volt darabja meg 2 csapágyat és kiszántott már pár hektárt és hát na csak váltvaforgatós és zuzott kukoricát feketére szántja egyből