Válasz #4244. hozzászólásra
ja nálunk is aki nem szánt legalább 30centin semmi sincs.
sőt buza vetettek ugy hogy csak tárcsa
szar lett,kell neki a szántás mint mindennek.
nem hiszem el hogy jó termés van aki nem szánt,fullra lezömökül a talaj.
Felesleges mélyre szántani,mert mikor a T-25ösel 10-15cm szántottál akkor is ugyan anyi volt benne mint ha 25re szántasz,csak ugy tudod növelni a termelést,ha nagyon jó termö a föld,és jól megganézod,vagy jól megpétisózod,esetleg,kombinált mükakit teszel rá!
Mi a forgó alá csak 100kg teszünk holdanként a tengeri gabona alá nem csak pétisót 200kg hektáronként,120kg holdanként!
Áruld már el nekem ,de őszintén.Hogyan tudnálak úgy megsérteni hogy ha nem is örörkre de legalább egy hétig nem kellene olvasnuk az az írdatlan mennyiségű összefüggéstelen áll. iskola 3 osztály szintjén lévő sületlenségeidet.
Válasz #4237. hozzászólásra
Hát ezt mondom,és már dunántulon,vagyis Debrecentöl tul nézve,már a nagygazdák,már nem használnak mtz hanem erös nyugati gépet,csak azok akinek van vagy 10-20hektár földje,mert az MTZ nem tud egy napig tiszteségesen szántani mint a nyugatik aki 24óra alatt kiszántottak 500hektár világrekord de lehet már több is van már minálunk,eljönnél a 180 lovas gépel elvinnál 8as ekét 20-25cm mélyen ,itt ilyen a föld ,csak az mtznek gxenge nincs lóerö és nyomatéka a többi nyugati géphez Zetor new holland same joni magnuson gépekhez 80lovas kategóriában ,jobb a nyugati
Idefigyelj már amikor magzat voltál akkor el kellett volna gondolkozni ,hogy e világra való vagy e .Én a 126-os IQ tesztemmel azt gondolom ki kellene volna lőni téged a világűrbe bolyongani
Válasz #4211. hozzászólásra
Pedig sokan vettek ilyen,ja és Törö ha jól tudom vogel fejeket is csinál,35öst!
Amugy gondoltam,hogy eladom és veszek egy nagyobb fejest,ami könnyü huzni,de nem adják meg az árát,igy megmarad ez,mert ahogymondtátok ,nincs döntés melyik is a jó eke amit könnyü huzni és vigyen 100-110cm 3 fej
Válasz #4209. hozzászólásra
ez ugy ahogy van nem olyan jó mert felfelé áll elég mélyen 35centi körül dolgozik normálisan,én a voogelét szoktam venni az a jó lefelé ivel ez meg felfelé.
Volt ilyenem is de volt jó.
Ha nem szántasz mélyen akkor minnél mélyebben legyen a beforgató.
Megkérdezhetem melyik a jobb,ha a kormánylemezen van a beforditó,vagy ha felettevan a beforditólemez,mint a vogelon vagy az ihán?
csak arra vagyok kiváncsi melyik forgat jobban a tied vagy egy ami fejebb van a beforditója?
8296 hozzászólás
ja nálunk is aki nem szánt legalább 30centin semmi sincs.
sőt buza vetettek ugy hogy csak tárcsa
szar lett,kell neki a szántás mint mindennek.
nem hiszem el hogy jó termés van aki nem szánt,fullra lezömökül a talaj.
Válasz #4243. hozzászólásra

OFF
Ez lenne az igazi megoldás
http://stickman.hu/avatar/5.gif
De mivel ez itt nem működik ezért csak ez marad
Válasz #4250. hozzászólásra
Hogyne nekem mág 2 szakmám van
VENDÉGLÁTÓS ÜZLETVEZETÖII
ÁLLATTENYÉSZTÉS
MEG A NYOLC OSZTÁLY
MÁS NINCS
Felesleges mélyre szántani,mert mikor a T-25ösel 10-15cm szántottál akkor is ugyan anyi volt benne mint ha 25re szántasz,csak ugy tudod növelni a termelést,ha nagyon jó termö a föld,és jól megganézod,vagy jól megpétisózod,esetleg,kombinált mükakit teszel rá!
Mi a forgó alá csak 100kg teszünk holdanként a tengeri gabona alá nem csak pétisót 200kg hektáronként,120kg holdanként!
Válasz #4251. hozzászólásra
Két videó csak egymás mellé tette a linkeket!
Hali!
Egy kis videó a szántásról! Mtz 550E 3-as Vogel noot eke! Nem tudom mennyire nézhető!Szántáshttp://www.youtube.com/watch?v=JdHjxqPMKfM
Válasz #4239. hozzászólásra
álltalános sulit elvégezted Gabi ?
Válasz #4247. hozzászólásra
Akkor többször kellene lazítózni.
Válasz #4243. hozzászólásra

Szellemi fogyatékost nem lehet megbántani ,ő orvosi felügyelet alatt kellene ,hogy álljon ennyi ésszel ! Jól bele rongyit a fórumba az biztos
Csináltunk... Nem termett.
Válasz #4213. hozzászólásra
Hogy a Fostit eke szántana le egyszer jó mélyen.
Válasz #4240. hozzászólásra
Engem egyre jobban zavar a hülyeséged. Nem tudsz írni és te magad sem tudod mit szeretnél.
És minek 35 mélyen?Csinálj egy darabot,ahol csak 25 van.Ugyan annyit teremne.
Válasz #4242. hozzászólásra

Áruld már el nekem ,de őszintén.Hogyan tudnálak úgy megsérteni hogy ha nem is örörkre de legalább egy hétig nem kellene olvasnuk az az írdatlan mennyiségű összefüggéstelen áll. iskola 3 osztály szintjén lévő sületlenségeidet.
Válasz #4241. hozzászólásra

Mi csak évente 10holdat szántunk,meg minden munkát szántástól a szántásig
Válasz #4240. hozzászólásra
Mi is szántottunk MTZvel. Nem 10-20 hektárt évente. Azzal is lehet jól szántani.
Hát ezt mondom,és már dunántulon,vagyis Debrecentöl tul nézve,már a nagygazdák,már nem használnak mtz hanem erös nyugati gépet,csak azok akinek van vagy 10-20hektár földje,mert az MTZ nem tud egy napig tiszteségesen szántani mint a nyugatik aki 24óra alatt kiszántottak 500hektár világrekord de lehet már több is van már minálunk,eljönnél a 180 lovas gépel elvinnál 8as ekét 20-25cm mélyen ,itt ilyen a föld ,csak az mtznek gxenge nincs lóerö és nyomatéka a többi nyugati géphez Zetor new holland same joni magnuson gépekhez 80lovas kategóriában ,jobb a nyugati
Válasz #4231. hozzászólásra

Nem rossz nagy nyugati gép és jó ekével lehet jól szántani,a szegények csak MTZVEL szántanak
Válasz #4227. hozzászólásra

Nem egyenek hanem függöleges
Válasz #4236. hozzászólásra
Itt odacsinálna a rúdra kétfejjel is mire ezt nekem 35 mélyen felhúzza. Ezt a négyet is 180 ló cibálja.
Válasz #4235. hozzászólásra
ja! szántana
vigyázz mert ha nem figyelsz gaby jobbról megelőz a szürkével nyolc fejjel.
Válasz #4234. hozzászólásra

Milyen tata?
Válasz #4225. hozzászólásra
a kép cime:gábor szántata
gaby mi lett a neveddel?
Válasz #4230. hozzászólásra

Már csak 56 hektár, ma kezdtem
Válasz #4226. hozzászólásra
gaby mester mit gondolsz erről a szántásrol??? a szürkével tudom hogy te jobban csinálnád de erről mi a vélemény??
Válasz #4229. hozzászólásra
oké hajrá kitartás :D én nekem bélutánra van betervezve 2 fél hektáros kert
Válasz #4228. hozzászólásra
Nem húzza. Csalóka lehet mert íves a hátsó ablakom az torzít kicsit. Meg a váz is trükkös kicsit. Most is nyomom, mint a kisangyal úgy jön utánam.
Válasz #4227. hozzászólásra
nem húzta az eke a traktort a barázda falának???? mert innen úgy tűnik hogy kicsit srégen áll
Válasz #4226. hozzászólásra
?
Válasz #4225. hozzászólásra

Ha már eke... Egyenesen a barázdából
Válasz #4201. hozzászólásra
Nem bírtál ki egy napot sem,nem hogy egy hetet!!!Ace ventura!!
Válasz #4222. hozzászólásra

Valószínű ,de nem sokkolna itt minket.
Válasz #4221. hozzászólásra
szerintem ott is szántana........
Válasz #4216. hozzászólásra
Idefigyelj már amikor magzat voltál akkor el kellett volna gondolkozni ,hogy e világra való vagy e .Én a 126-os IQ tesztemmel azt gondolom ki kellene volna lőni téged a világűrbe bolyongani
Válasz #4219. hozzászólásra
beszarok már fáj a hasam.

Lajta meg a B 200 két külön fogalom eszement

Legalább linkelni tudnál te szerencsétlen!

csak nem érti.....
Lajta B-200http://http://www.agrarkereso.hu/gep/megmutat.php?hird=126094&keresendo=&hkategoria=&lang=hu&limit_ablak=3&kereses=3806771
gabika nem keresett senki hanem el akar adni.
egyem azt a kis értelmi fogyatékos agyadat.

Fostit ekét barom arcú!Nyolc elemid sincs gondolom?
Nem tudom ki keresett Fostit ekét de itt van!http://http://www.agrarkereso.hu/gep/megmutat.php?hird=128329&keresendo=&hkategoria=&lang=hu&limit_ablak=2&kereses=3806760
Válasz #4211. hozzászólásra
Pedig sokan vettek ilyen,ja és Törö ha jól tudom vogel fejeket is csinál,35öst!
Amugy gondoltam,hogy eladom és veszek egy nagyobb fejest,ami könnyü huzni,de nem adják meg az árát,igy megmarad ez,mert ahogymondtátok ,nincs döntés melyik is a jó eke amit könnyü huzni és vigyen 100-110cm 3 fej

Ezt az ekét nem nézem semmibe szar úgy ahogy van
ez ugy ahogy van nem olyan jó mert felfelé áll elég mélyen 35centi körül dolgozik normálisan,én a voogelét szoktam venni az a jó lefelé ivel ez meg felfelé.
Volt ilyenem is de volt jó.
Ha nem szántasz mélyen akkor minnél mélyebben legyen a beforgató.
Válasz #4208. hozzászólásra

Megkérdezhetem melyik a jobb,ha a kormánylemezen van a beforditó,vagy ha felettevan a beforditólemez,mint a vogelon vagy az ihán?
csak arra vagyok kiváncsi melyik forgat jobban a tied vagy egy ami fejebb van a beforditója?
Válasz #4159. hozzászólásra
Ilyen szárterelőre gondoltam ,hogy ne torlaszon neked !
Válasz #4146. hozzászólásra

Szép munka