Válasz termelo #30960. hozzászólásáraAzt is tedd hozzá hogy neked vagy átlagon feletti erőd intelligenciád és szerencséd van. Bébiszitter vagy mamák segítettek a gyerek nevelésben gondozásban ?
Válasz .Richard. #30963. hozzászólásáraAz elvakultságot nem értem de mivel én boldog vagyok és ezt nem lehet tovább fokozni így persze hogy magamból indulok ki.
Azok az Adonisz típusú férfiak akik a nők bálványai mind elváltak.
Én nem vagyok ilyen, a viselkedésem nem tudom megítélni de belülről én átlagos embernek tartom magam, aki határozott, szorgalmas és kitartó.
Nekem inkább a Colombus a példaképem mint egy spártai harcos...
Válasz termelo #30962. hozzászólásáraAzèrt nem èrted ,mert elvakult vagy ès csak minősitesz magadból kiindulva! Amúgy ez nem baj,ha lehet veled együttèlni!
Válasz termelo #30960. hozzászólására19èv 2 gyerek, azt mondta, a harmadik nem töle lesz. Ennyit a börtönről. Te nem èrzed magad börtönben? Hiszen csak azèrt nem korlátozzátok egymást,mert nem lehet igazságtalanul èlni. Nem akarlakám cukkolni! az asszonynak mindig igaza van. ezt èreznije kell!
Válasz .Richard. #30957. hozzászólására21 év 4 gyerek, 1 kezemen meg tudom számolni hányszor veszekedtünk, nem korlátozzuk egymást semmiben, így nem kell az embernek feláldoznia magát.
Ha "börtönben" élsz nem leszel boldog, ha nem vagy boldog nem akarsz (több)gyereket...
Ha azt csinálod amit egy nő mond papucs vagy ha papucs vagy nem néz fel rád és nem fogja biztonságban érezni magát és a többi...
Válasz .Richard. #30957. hozzászólásáraJut eszembe. Èn már most tudom,5ora óta az asszony mire vágyik! Pedig nem mondta! Arra,hogy hazajöjjön,lefekhessen,èn meg menjek a melóba. nem baj,lesz itthon fèrfiember,majd leveri az egojukat,igaz csak 9de hatásos!
Válasz Praetor #30956. hozzászólásáraCsak egy a hiba. Ne tiltsad már meg,hogy ha aggódok, az elfajuljon a rettegèsig!Már többször írtam. Valaki kèrdezzen meg már egy fehèrnèpet,mire is vágyik,mert itt a kemènykötèsű fèrfiemberek azt hiszik tudják! Mint a Váji is. Jól meg tudja mondani! Na de mi van,ha süket fülekre talál? az igazi fèrfit a nő tudja jellemezni,a nőt meg a faxi. a többi csak illúzió!
Válasz .Richard. #30954. hozzászólásáraNem kell itt rettegni, csak az önző, magukat szerető és/vagy nárcisztikus, elvárásos embereket elkerülni. Ha a párt kereső személy ilyen, akkor ő soha nem lesz megfelelő társa senkinek.
A kapcsolat/házasság akkor működik jól, ha önfeláldozóak vagyunk a másikért. Természetesen kölcsönösen, de elvárások nélkül. És Váji linkelt szövegében is van igazság. A rajongás kifejezése és a figyelmesség nagyon hasznos.
Válasz $HMP$ #30953. hozzászólásáraEz van papír nélkül is, mert manapság nem sokra tartják a házassági anyakönyvi kivonatot.
Csak ha nincs papír, akkor nem úgy néz ki, hogy "válnak", hanem úgy, hogy "már új barátja/új nője van". A jelenség ugyanaz, csak így kevésbé látványos.
Válasz mtz1221 #30947. hozzászólásáraJut eszembe. Egyik osztálytársam apját egy esküvőn nyúlta le egy nő. Ma már,kb. 80èvesek,azóta együtt vannak. Kb. Lassan 40ève. Beszrás. Mi?
Válasz mtz1221 #30947. hozzászólására na de majd ha meglátod a csaj anyját! Lagziban kerülnèl csak igazán közel hozzá. Akkor majd sürgetve fizetsz, csak,hogy megfoghasd!
Válasz .Richard. #30946. hozzászólásáraÖrülj neki. Én fiúknak is mondtam, tőlem lagzira addig nincs pénz, még nem látom 5-6 év együtt élés után mi a helyzet.
Válasz .Richard. #30940. hozzászólásáraMár leírtam, egy igazi férfi beleszeret egy nőbe és megszerzi, ennyi.
Nincs olyan körülmény ami ezt akadályozni tudná, a férfiak nem keresnek kifogásokat csak a gyerekek...
Válasz termelo #30938. hozzászólásáraAkitől ezt olvastad azzal kellene megbeszèlned. Neki a problèmák elvettèk a kedvèt egyèb dolgokrol,mint irta. Amin èn sèrtődök meg az meg az èn dolgom. Kemèny legyèl,ne nyavalyogj itt! mert megint rosszul èrzed magad. mèg mindig nem írtad le,milyennek kell lenni! Mondjuk nem más anyját belekeverve. anya.
Válasz termelo #30934. hozzászólásárahát,ha ez megoldja az èlet gondjait, akkor igen. Bárcsak ilyen egyszerű lenne az èlet. De eddig a nö szemèvel kerested az igazi fèrfit. Most, a fèrfi megtalálta a nőt. te fèrfi vagy,vagy nő?
Nagyapám sokkal hamarabb kicsekkolt, de az öccse mikor 80+osan kórházba került orbánc miatt, az első kérdése az volt, doktor úr, hogy fogok tudni átugrani majd a szomszéd asszonyhoz???
"Ha a szomszéd asszony akar valamit, akkor jöjjön most már ő"
Válasz termelo #30924. hozzászólásáraNem tudom milyen az igazi fèrfi. Ezt egy nőtöl kellene megtudni. Èletkorra,èletvitelre,egy aztán több gyerekre lebontva.. az odaadó,kedves figyelmes itt nem játszik apukám! Vagy mond meg te! Együtt közösen ez a lènyeg. Èn inkább határozottnak mondanám,mert velem biztosan nem fog vitatkozni. Nem is probál. Lènyegèben tudja a kèrdèsre a választ, bármiben kell dönteni. Így már nincs is vita. Egy papucsfèrj talán teljesíti a nem odaillő elvárásokat. Nálunk olyan nemerül fel,amin agyalni kell,hogy jaj,mit szól,hujujjuj. Így belegondolva ,külső zavaró tènyezők amik megzavarják a nyugalmat. Pl. Testvèr,sogornő, figyelemrevágyó osztálytárs, kollèganő aki ki akar rugatni,meg ilyenek. stb. Ezen belül mindenki tudja mi az èlet menete. Az igazi fèrfi valahol egy agyazszülemènyben megjelenő szellem lehet,mert az èlet normális dolgaihoz nem kell ilyent keresni,mert a Lottót úgy sem nyeri meg,a többi meg nem olyan emlèkezetes,amivel lehetne boldognak èreznie magát,hogy hű erre vágytam,mert akkor az nagyon önző,hiszen a másik lehet,nem erre vágyott. Csak nem kèrdeztem meg. . A család nyugalmában meg biztonságában kellene keresni a mindennapi problèmák megoldását,leszromságát. Èn úgy mondanám,amiből megèlni kell meg együtt lenni kèt embernek,vagy családnak,, az nem az amin agyalni,meg rágodni kell nap mint nap az asztalnál,mert azt mèg az elején száműzni kell otthonról mert ki fog nyírni. Holott,pont ezzel indul a nap,hogy ez az gond,így úgy,nem jó,mert ilyen az èlet. Ezt nem lehet igazi meg álom,meg nagyszerű emberkènt legyürni. Mindenki a kès èlèn táncol,lemenni nem szabad,csak egyenesen. Ezek mellé jönnek mèg a gyerekek,mert ugye kèt ember kèt vèlemèny ,4meg már nègy. Igazi fèrj,nem jó apa,nincs összhang,nincs türelem,gyerek után van a válások nagyrèsze,amit látni. Gyereknevelès nem jó fèrj ès felesèg szerep. Gyerek visszaszól. Kèt ellenvèlemènnyel apa anya mást akar,mint a gyerek,gyerekek,itt ugrik a sugárzó csodás megfelelő nőknek született emberi jellem. Neked,honnan jutott eszedbe igazi fèrfit keresni? Talán olyan lehet,aki annak èrzi magát. pl. Az nem èn vagyok. Te igen?
Válasz termelo #30919. hozzászólásáraIgazat megvallva én is jobban érezném magam egy pénzkeresó egy qrvás es egy anyatipussal. Akkor lenne időm szeretni es tisztelni őket.
Válasz kajszi_71823 #30915. hozzászólásáraNem kell faxságokra figyelni mert oda megy a drága energia.
Nem kell picsasagokon agyalni mert azt kapod.
Nem kell tiktoktyukokat nezni desemennyit se csak szívja el értékes időt.
Ha elhiszed hogy nem vagy képes rá igazad van ...
Ha elhiszed hogy képes vagy rá akkor is igazad van...
Lecke kapcsolata mindenkinek volt....
Minden zsákra van folt.
Nem azon kell agyalni hánynak nem felelünk meg ahogy vagyunk ....
Van valahol akinek megfelelünk és simán játszva teljesít dolgokat amiket a többi vért izzadva se tudna.
Válasz termelo #30917. hozzászólásáraJut eszembe. Egy kollèga mondása. A nőnek.mimdig igaza van,kivève,ha bszni kell. már a lányom is èszrevette,hogy apa te szrsz mindenre,mindenbe beleegyezel,mèg vitatkozni sem lehet veled. minek? Engem nem èrint,bajod ne legyen, aztán meg anyádnak igaza van. Csak úgy látja,hogy mindenbe beleegyezek. Rá kell kenni meggyőzni az anyját, aztán gooo. sokkal jobb ha helyetted csinálnak mindent. Persze van mikor elèrhetetlen vagyok,de akkor az munka. Azt meg megszokták.
Válasz kajszi_71823 #30915. hozzászólásáraHázas èlet? ne nősülj meg. Már írtam máskor, a gyerekeim anyja azt mondta,közel 20èv után hozzám se jönne. ne most aztán vedd el! Èn elmúltam 45de ami èletfelfogást leírtál,az kezelèst èrdemelne. Jó,hogy hajtunk,hogy legyen, aztán meg semmink sem lesz. A pulykázást anno azèrt hagytuk abba,mert èpitkezès meg gyerek mellett nem lehet semmit. Jobb lenne ha szabadulnál. Valamelyik nyügtől,különben az fog eltemetni. Más is voltám ugy,hogy elvált,csak nem papíron mert az akkor sem volt.
31266 hozzászólás
Válasz termelo #30964. hozzászólására
Válasz termelo #30960. hozzászólásáraAzt is tedd hozzá hogy neked vagy átlagon feletti erőd intelligenciád és szerencséd van. Bébiszitter vagy mamák segítettek a gyerek nevelésben gondozásban ?
Válasz .Richard. #30963. hozzászólásáraAz elvakultságot nem értem de mivel én boldog vagyok és ezt nem lehet tovább fokozni így persze hogy magamból indulok ki.
Azok az Adonisz típusú férfiak akik a nők bálványai mind elváltak.
Én nem vagyok ilyen, a viselkedésem nem tudom megítélni de belülről én átlagos embernek tartom magam, aki határozott, szorgalmas és kitartó.
Nekem inkább a Colombus a példaképem mint egy spártai harcos...
Válasz termelo #30962. hozzászólásáraAzèrt nem èrted ,mert elvakult vagy ès csak minősitesz magadból kiindulva! Amúgy ez nem baj,ha lehet veled együttèlni!
Válasz .Richard. #30961. hozzászólására? ebből megint nem értek semmit ???

Intelligens ember nem leli örömét abban ha a másikon uralkodik, szerelemhez és szeretethez érzelmek kellenek nem szabályok
Válasz termelo #30960. hozzászólására
19èv 2 gyerek, azt mondta, a harmadik nem töle lesz. Ennyit a börtönről. Te nem èrzed magad börtönben? Hiszen csak azèrt nem korlátozzátok egymást,mert nem lehet igazságtalanul èlni. Nem akarlakám cukkolni!
az asszonynak mindig igaza van.
ezt èreznije kell!
Válasz .Richard. #30957. hozzászólására21 év 4 gyerek, 1 kezemen meg tudom számolni hányszor veszekedtünk, nem korlátozzuk egymást semmiben, így nem kell az embernek feláldoznia magát.
Ha "börtönben" élsz nem leszel boldog, ha nem vagy boldog nem akarsz (több)gyereket...
Ha azt csinálod amit egy nő mond papucs vagy ha papucs vagy nem néz fel rád és nem fogja biztonságban érezni magát és a többi...
Válasz .Richard. #30957. hozzászólásáraOk, ebben igazad van. Jogodban áll rettegni.
Válasz .Richard. #30957. hozzászólásáraJut eszembe. Èn már most tudom,5ora óta az asszony mire vágyik! Pedig nem mondta! Arra,hogy hazajöjjön,lefekhessen,èn meg menjek a melóba.
nem baj,lesz itthon fèrfiember,majd leveri az egojukat,igaz csak 9de hatásos!
Válasz Praetor #30956. hozzászólásáraCsak egy a hiba. Ne tiltsad már meg,hogy ha aggódok, az elfajuljon a rettegèsig!
Már többször írtam. Valaki kèrdezzen meg már egy fehèrnèpet,mire is vágyik,mert itt a kemènykötèsű fèrfiemberek azt hiszik tudják! Mint a Váji is. Jól meg tudja mondani! Na de mi van,ha süket fülekre talál?
az igazi fèrfit a nő tudja jellemezni,a nőt meg a faxi.
a többi csak illúzió!
Válasz .Richard. #30954. hozzászólásáraNem kell itt rettegni, csak az önző, magukat szerető és/vagy nárcisztikus, elvárásos embereket elkerülni. Ha a párt kereső személy ilyen, akkor ő soha nem lesz megfelelő társa senkinek.
A kapcsolat/házasság akkor működik jól, ha önfeláldozóak vagyunk a másikért. Természetesen kölcsönösen, de elvárások nélkül. És Váji linkelt szövegében is van igazság. A rajongás kifejezése és a figyelmesség nagyon hasznos.
Válasz $HMP$ #30953. hozzászólásáraEz van papír nélkül is, mert manapság nem sokra tartják a házassági anyakönyvi kivonatot.
Csak ha nincs papír, akkor nem úgy néz ki, hogy "válnak", hanem úgy, hogy "már új barátja/új nője van". A jelenség ugyanaz, csak így kevésbé látványos.
Válasz Praetor #30952. hozzászólásáraAz ember minden estèlye egy rettegès.
Válasz Praetor #30952. hozzászólásáraTehát mindig van vlm szar azzal akit beszőtt egy nő papíron
Válasz $HMP$ #30950. hozzászólására...meg a 3. is, de az első gyerek születése utáni év is. Aztán ~15. év, meg 20. év is... stb.
Válasz .Richard. #30949. hozzászólásáraNem beszarás. Én is könnyen hagynám már magamat.

Válasz mtz1221 #30947. hozzászólására7. meg a kritikus
Válasz mtz1221 #30947. hozzászólásáraJut eszembe. Egyik osztálytársam apját egy esküvőn nyúlta le egy nő. Ma már,kb. 80èvesek,azóta együtt vannak. Kb. Lassan 40ève. Beszrás. Mi?
Válasz mtz1221 #30947. hozzászólására
na de majd ha meglátod a csaj anyját! Lagziban kerülnèl csak igazán közel hozzá. Akkor majd sürgetve fizetsz, csak,hogy megfoghasd! 
Válasz .Richard. #30946. hozzászólásáraÖrülj neki. Én fiúknak is mondtam, tőlem lagzira addig nincs pénz, még nem látom 5-6 év együtt élés után mi a helyzet.
Válasz mtz1221 #30945. hozzászólására
nem elèg mèreg,hogy hozzám se jönne? Anyuci pici fijához hee?
Válasz .Richard. #30940. hozzászólásáraFel ne idegeld magad. ha te jól érzed magad ahogy éltek, senkinek semmi köze hozzá.
Válasz _NB_ #30941. hozzászólásáraMeg nem inni egy csepp alkoholt sem, mert reggel meglepődünk a lehúzott virsli héján.
Válasz .Richard. #30940. hozzászólásáraMár leírtam, egy igazi férfi beleszeret egy nőbe és megszerzi, ennyi.
Nincs olyan körülmény ami ezt akadályozni tudná, a férfiak nem keresnek kifogásokat csak a gyerekek...
Válasz _NB_ #30941. hozzászólásáraPföjjj micsoda egy vadriasztó!
Itt a menyecske aki nektek kell, ép most szakítottak vele
bocs
Munka után munka az eleve rossz ómen, ideje volna lazítani egy kicsit, nyaralni menni valami tengerpartra 2 hétre minimum.
Válasz termelo #30938. hozzászólásáraAkitől ezt olvastad azzal kellene megbeszèlned. Neki a problèmák elvettèk a kedvèt egyèb dolgokrol,mint irta. Amin èn sèrtődök meg az meg az èn dolgom. Kemèny legyèl,ne nyavalyogj itt!
mert megint rosszul èrzed magad.
mèg mindig nem írtad le,milyennek kell lenni! Mondjuk nem más anyját belekeverve.
anya.
Válasz szanberg #30932. hozzászólására

Válasz termelo #30934. hozzászólásáraSajnálom, anyuci kicsi fiai ezt nem fogják megérteni...
Válasz .Richard. #30936. hozzászólására

"Pedig mit akar egy hétköznapi férfi?"
"Hős akar lenni a szaros kis életében, pofája elé toljanak egy tál ételt este, egy köszönömöt, méghogy híbe hóba tegye szét bárhol."
Ez a megnyilvánulás sértő egy férfi számára
Ez volt az első reakcióm, ez elég egyértelmű. Nyilván te nem ebbe a kategóriába tartozol mert téged ez nem sért vagy nem érted tök mind 1.
Válasz termelo #30934. hozzászólására
hát,ha ez megoldja az èlet gondjait, akkor igen. Bárcsak ilyen egyszerű lenne az èlet. De eddig a nö szemèvel kerested az igazi fèrfit. Most, a fèrfi megtalálta a nőt.
te fèrfi vagy,vagy nő?
Válasz .Richard. #30930. hozzászólásáraEnnek a katyvasznak a felét sem értem.
Elmondok egy példát és eldöntöd.
A férfi beleszeret egy nőbe és onnantól az az övé, ennyi.
Válasz mtz1221 #30931. hozzászólásárahttps://youtube.com/shorts/dxigAEyn7uY?si=Ql4LiEaNIk3zlo57
Válasz mtz1221 #30913. hozzászólásáraDédnagyapám még 88 esztendősen is pákozdkodott, aztán eléggé hasonlítok rá, azt mondja minden felmenőm

Nagyapám sokkal hamarabb kicsekkolt, de az öccse mikor 80+osan kórházba került orbánc miatt, az első kérdése az volt, doktor úr, hogy fogok tudni átugrani majd a szomszéd asszonyhoz???
"Ha a szomszéd asszony akar valamit, akkor jöjjön most már ő"
Válasz .Richard. #30929. hozzászólásáraAzt szokták mondani 1000% hogy kicseréltek egy montenegroira a kórhazban.

Válasz termelo #30924. hozzászólásáraNem tudom milyen az igazi fèrfi. Ezt egy nőtöl kellene megtudni. Èletkorra,èletvitelre,egy aztán több gyerekre lebontva.. az odaadó,kedves figyelmes itt nem játszik apukám!
Vagy mond meg te! Együtt közösen ez a lènyeg. Èn inkább határozottnak mondanám,mert velem biztosan nem fog vitatkozni. Nem is probál. Lènyegèben tudja a kèrdèsre a választ, bármiben kell dönteni. Így már nincs is vita. Egy papucsfèrj talán teljesíti a nem odaillő elvárásokat. Nálunk olyan nemerül fel,amin agyalni kell,hogy jaj,mit szól,hujujjuj. Így belegondolva ,külső zavaró tènyezők amik megzavarják a nyugalmat. Pl. Testvèr,sogornő, figyelemrevágyó osztálytárs, kollèganő aki ki akar rugatni,meg ilyenek. stb. Ezen belül mindenki tudja mi az èlet menete. Az igazi fèrfi valahol egy agyazszülemènyben megjelenő szellem lehet,mert az èlet normális dolgaihoz nem kell ilyent keresni,mert a Lottót úgy sem nyeri meg,a többi meg nem olyan emlèkezetes,amivel lehetne boldognak èreznie magát,hogy hű erre vágytam,mert akkor az nagyon önző,hiszen a másik lehet,nem erre vágyott. Csak nem kèrdeztem meg. . A család nyugalmában meg biztonságában kellene keresni a mindennapi problèmák megoldását,leszromságát. Èn úgy mondanám,amiből megèlni kell meg együtt lenni kèt embernek,vagy családnak,, az nem az amin agyalni,meg rágodni kell nap mint nap az asztalnál,mert azt mèg az elején száműzni kell otthonról mert ki fog nyírni. Holott,pont ezzel indul a nap,hogy ez az gond,így úgy,nem jó,mert ilyen az èlet. Ezt nem lehet igazi meg álom,meg nagyszerű emberkènt legyürni. Mindenki a kès èlèn táncol,lemenni nem szabad,csak egyenesen. Ezek mellé jönnek mèg a gyerekek,mert ugye kèt ember kèt vèlemèny ,4meg már nègy. Igazi fèrj,nem jó apa,nincs összhang,nincs türelem,gyerek után van a válások nagyrèsze,amit látni. Gyereknevelès nem jó fèrj ès felesèg szerep. Gyerek visszaszól. Kèt ellenvèlemènnyel apa anya mást akar,mint a gyerek,gyerekek,itt ugrik a sugárzó csodás megfelelő nőknek született emberi jellem. Neked,honnan jutott eszedbe igazi fèrfit keresni? Talán olyan lehet,aki annak èrzi magát.
pl. Az nem èn vagyok. Te igen?
Válasz mtz1221 #30928. hozzászólásáraLehet van benned egy kis Arab vèr?
Válasz termelo #30919. hozzászólásáraIgazat megvallva én is jobban érezném magam egy pénzkeresó egy qrvás es egy anyatipussal. Akkor lenne időm szeretni es tisztelni őket.
Válasz termelo #30925. hozzászólásáraJók vagyunk úgy ahogy vagyunk ....nem megfelelünk ....akkor igy mondom
Válasz termelo #30925. hozzászólásáraMi az a hölgy válasz?
Válasz $HMP$ #30923. hozzászólására"Van valahol akinek megfelelünk és simán játszva teljesít dolgokat amiket a többi vért izzadva se tudna."
Szerintem 1 nőnek kell megfelelni az életben az pedig mindenki esetében az édesanyja.
Én nem hiszek a hölgy válaszban. Nem azért ilyen csökött a társadalom mert a nőknek lettek jogaik hanem mert a férfiak fiúk maradtak.
Válasz .Richard. #30922. hozzászólásáraNem ezt hívják úgy, hogy papucsférj?
Ilyen lenne az igazi férfi?
Válasz kajszi_71823 #30915. hozzászólásáraNem kell faxságokra figyelni mert oda megy a drága energia.
Nem kell picsasagokon agyalni mert azt kapod.
Nem kell tiktoktyukokat nezni desemennyit se csak szívja el értékes időt.
Ha elhiszed hogy nem vagy képes rá igazad van ...
Ha elhiszed hogy képes vagy rá akkor is igazad van...
Lecke kapcsolata mindenkinek volt....
Minden zsákra van folt.
Nem azon kell agyalni hánynak nem felelünk meg ahogy vagyunk ....
Van valahol akinek megfelelünk és simán játszva teljesít dolgokat amiket a többi vért izzadva se tudna.
Válasz termelo #30917. hozzászólásáraJut eszembe. Egy kollèga mondása. A nőnek.mimdig igaza van,kivève,ha bszni kell.
már a lányom is èszrevette,hogy apa te szrsz mindenre,mindenbe beleegyezel,mèg vitatkozni sem lehet veled.
minek? Engem nem èrint,bajod ne legyen, aztán meg anyádnak igaza van. Csak úgy látja,hogy mindenbe beleegyezek. Rá kell kenni meggyőzni az anyját, aztán gooo.
sokkal jobb ha helyetted csinálnak mindent. Persze van mikor elèrhetetlen vagyok,de akkor az munka. Azt meg megszokták.
Válasz .Richard. #30920. hozzászólásáraMond neki, hogy most olyan kedved van, hogy ne veled foglalkozzatok hanem vele, kicsit később de nem fogod megbánni
Válasz termelo #30917. hozzászólásáraAzám az igazi mikor poènbol a pofádbanyomja,hagyom magam elöbb szabadulok.
Válasz mtz1221 #30916. hozzászólásáraNem érdemli meg, neki nem társ kell hanem irodista, szakács, és 1 qrva
Válasz kajszi_71823 #30915. hozzászólásáraHázas èlet?
ne nősülj meg. Már írtam máskor, a gyerekeim anyja azt mondta,közel 20èv után hozzám se jönne.
ne most aztán vedd el! Èn elmúltam 45de ami èletfelfogást leírtál,az kezelèst èrdemelne. Jó,hogy hajtunk,hogy legyen, aztán meg semmink sem lesz. A pulykázást anno azèrt hagytuk abba,mert èpitkezès meg gyerek mellett nem lehet semmit. Jobb lenne ha szabadulnál. Valamelyik nyügtől,különben az fog eltemetni. Más is voltám ugy,hogy elvált,csak nem papíron mert az akkor sem volt.
Válasz kajszi_71823 #30915. hozzászólására"Pedig mit akar egy hétköznapi férfi?"

"Hős akar lenni a szaros kis életében, pofája elé toljanak egy tál ételt este, egy köszönömöt, méghogy híbe hóba tegye szét bárhol."
Ez a megnyilvánulás sértő egy férfi számára
Hidd el jobb a nőknek nélküled ha így állsz hozzájuk.