Hirdetés
Cikkajánló
Sajtóközlemény
Mi történt Brüsszelben? Ezekről tárgyalt a NAK elnök
Papp Zsolt György mellett ott volt Cseh Tibor, a MAGOSZ főtitkára is.
Hirdetés
65 hozzászólás
Válasz FarkasGyuszi #62. hozzászólásáraSzia! Szinte minden alkatrészt be tudok szerezni . Csak a pénztárca szab határokat.
Üdv tagok vagy éppen tulajdonosok!
Tudja valaki, hogy kuplungnál a kiemelővillakat milyen távolságra kell állítani a kupluntárcsától?
940-es van de lehet azonos a többivel is.
Jó napot epple 1000-es vásárlásán gondolkodom olyan érdekelne hogy alkatrészeket lehet e még beszerezni hozzá,kinek mi a tapasztalata vele,esetleg gépkönyv-alkatrész katalógus van e valakinek,napi teljesítmény kukorica-gabona ha/nap,beállítási tapasztalatok . Minden tapasztalat érdekel pozitív-negatív is. Válaszaitokat előre is köszönöm.
Válasz Süveg #61. hozzászólásáraNekem van egy epple 211 van benne motor nem nagy pénzért de ha érdekel hívjál Tel:06205385909
jó állapotú. tipusváltás miatt eladó
Üdv em 940 hez keresek kukorica asztalt ha valaki tud ne tartsa magában !!!!
Válasz csaba1004 #48. hozzászólásáraÉrdekelne a motor nélküli egy ár
Esetleg nincs valakinek gépkönyv, vagy gyári leírás a 211ht tipushoz?
Válasz MFM #57. hozzászólásáraA környéken van két claas, ők azt szidják. Az egyik motort cserélélt a másiknak a váltója ment szét. Szerintem a helyzet az hogy nagyban függ attól, hogy volt használva.
Válasz P.Csaba #56. hozzászólásáraÉn teljesen elégedett vagyok vele, ha arra használják amire való, akkor nincs vele gond. Nyílván már öreg technika, egy-két meghibásodás a szezonban belefér. De csak csapágy, szíj, láncszakadás, ilyenekkel volt eddig gondom, idén ment tönkre dobvariátor állítója, fixen 1000-es fordulaton maradt, majd most télen kezdünk vele valamit.
Válasz MFM #55. hozzászólásáraEl olvastam elég sok hozzászolást, nem nagyon dícsérik. Meg vagyok lepődve rajta mert sok van belőle, ha nem lenne jó akkor nem lenne.
Válasz P.Csaba #54. hozzászólásáraNem tudom hogy ezt ki mondta, de szerintem teljesen jó ügyes kis gépek.
Sziasztok!
Tényleg ilyen rossz kombájn ez az epple?
Sziasztok olyan kérdésem lenne, hohy epple 1000 be univerzalis a dobkosar?
erdekelne a szalmahatrahordo szerkezetnek az elso tengeje amit a sziu meghajt eplle mobile 250 nek nalam eltorot
Sziasztok a segitsegeteket kernem mik a parameterei az epple mobil 1000 kombajnnak. Suly, szelesseg, hosszusag, magasag elore is koszonom.
Az reális!De nálam van mégegy is amibe csak motor kell azt mehet!Kettő együtt akkor olyan 500-at ér?!
Válasz csaba1004 #48. hozzászólásáraÉn egy végig tető alatt tárolt jóállapotú 250 T-t vettem 350-ért 4 éve
epple mobil 250 parcella kombájn 4 hengeres perkins motorral!idén aratott nekem durván 3-4 hektárt a kezdeti nehézségek után zökenő mentesen!Mennyiért lehet eladni?!Hozzá teszem van még egy motor nélküli is!Lényegében a 2-őt egyben szeretném eladni nagyobbra lenne szükségem!Esetleg érdekelne valakit?Köszönöm
Aratott már valaki lucernát ilyen kombájnnal? Milyen beállításokkal szedte tisztán? Kell hozzá valami spéci rosta vagy a kölesrosta megteszi?
Sziasztok.
A családdal parcella kombájn vásárláson gondolkodunk találtunk egy epple mobilt de elég lestrapált állapotban van véleményeteket kérdezném ,hogy lehet valahol alkatrészt szerezni hozzá vagy hagyjuk a fenébe..... A épitö segitséget köszönöm előre is...
Válasz csaba1004 #44. hozzászólásáraSzalmaládán a fogak megvannak?
Tisztelt Tagok!
S.O.S-ben szeretnék informáciot kapni epple mobil 250 kombájnal kapcsolatban!Miért van az hogy a maggyűjtö ládáról nem hozza hátra a magot a rostára!?Már mindent próbáltam max fordulat variátor de semmi!Egyszerüen begyűri a szalma rázó asztal alá a sarokba a dobhoz és úgy kell onnan kihuzkodni!Ngyon hálás lennék információkért!Ill. valaki nem-e tudna segiteni gépleirással gépkönyvel vagy egyébb müszaki dologgal kapcsolatban leirással!Nagyom köszönöm
Válasz AGROKID #42. hozzászólásáraKeresek!!
Epple mobile 1040 kombájnhoz heresek váltót. Vagy esetleg valaki tudna segiteni hol merre érdemes keresgélni?
Kössz a tanácsokat, szerintem még körbejárom ezt a dolgot.
Válasz Zabola #21. hozzászólására Nekem mikor volt az epple 1000 eltört a féltengej...sogoréknál levették a polcrol és kézbeadták...milyen alkatrész kell hozzá???le kell gyártani és kész...szinte mindent meg lehet csinálni...aki meg nem ért hozzá ne vegyen ilyen vasat..
Válasz ÖSzabi #31. hozzászólásáraNekem volt epple 1000 es kétszer is...14 es hármasszíjjal és a kaszameghajtás is a németé volt....nem közelíti meg az e 512 teljesítményét.....ha lehet ezeket hadjátok ki...a német mindenben veri...bőven..
Mi a véleményetek egy Epple 1240-es kombájnról? Gabonára és kukoricára kellene 50 ha-os gazdaságba, most kínálnak egyet tűrhető áron.
Válasz #31. hozzászólásra
Annyiért kapsz 512 est.Azt talán nem növöd ki.Az ilyen géppel az a baj,hogy ha való valamire,akkor menne bérbe is,de oda már kevés!
Válasz #35. hozzászólásra
Minimális,a lapos szilytárcsa cseréje utal némi tuningra ,nekem soha nem volt a lapos halytással gondom,Én inkább szétnéznék az oszmánoknál tuti nincsenek széthajtva.
Válasz #34. hozzászólásra
Köszi a válaszokat!
Hogyan tudom le ellenőrizni hogy ezek jól-e? Ha megmozgatom akkor nem lehet semmi mozgása?
A tulaj azt mondta hogy az EPPLE 1000-re háromsoros kukorica asztala pont jó rá!
Válasz #30. hozzászólásra
Gyengéje ,nyelestengely bordáshüvely ,az enyémbe univerzáliis kosár volt.Gyári 3 soros kuki adapterrel.
Válasz #32. hozzászólásra
Bocs,hogy ezt mondom,de Ha csak a gabona asztal van,akkor kukut nem vág,ezekhez még azt is gyártottak. Tehát, ha nem ad hozzá,akkor ez csak max 600ezer. Kuku asztallal talán,amit kér érte. Látatlanban.... látva meg más kérdés. a láncok,amit irtál,nem sokat jelentenek,nem azt nyirja ki. Motor meg a hajtás a lényeg.
??
Üdv mindenkinek!
Mi a véleményetek az Epple em 940-es kombájnról?
Voltam megnézni egyet 790eFt-ot kérnek érte. 3 éve dolgozott utoljára, új magfelhordó láncok vannak benne és még pluszban is adnak hozzá egyet, a lapos szíj helyet már az 514-es nek a 3 bordás szíja van rajta, adnak még hozzá egy kukorica dobkosarat és van hozzá rengeteg pótalkatrész!
Kisgazdaságba vennénk saját földünk 4-5 hektár amit egyfolytában próbálunk bővíteni, ezt vágnánk vele plusz bérbe aratnánk ha lenne rá igény.
Mi a véleményetek róla? Megér ennyit?
Válasz #13. hozzászólásra
epple mobil drága kincs, jó ha van, de jobb ha nincs
Komplett kuplung szett.
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!
Válasz #25. hozzászólásra Én a Claas corsaromat A környéken (15km) vettem. Menj fel az "express"-apróhírdetésekre és ott a kombájnoknál a "Claas" nál nagyon sok kombájn találsz,de végig nézheted az itteni apró hirdetéseket is! Én már végig néztem itt a "mezőgazdasági gépek " kombájn rovatait és az a véleményem,hogy német és osztrák kereskedők sokkal drágábban adják ezeket a parcella kombájnokat!
Válasz #21. hozzászólásra
Apróhirdetésekben keress.
Meg e-mailban tudok adni telefonszámot, a srácnakis eppléje van és vannak alaktrészei lehet tud segíteni.
mail címem: szomjasferi@gmail. com
Válasz #14. hozzászólásra
Szia!
Azután érdeklődnék, hogy hol sikerült hozzá jutnod a class kombájnodhoz mert én is spekulálok egy hasonlóban, és ha egy mód van kintről szeretnék hozni a nyelv nem gond az apu jol tud németül, meg kint me mondják az öszintét a gép állapotáról nálunk sajna csak lestrapált gépekhez lehet hozzá jutni ebben a kategóriában, csak a hazahozatalt nem tudom hogy oldjam meg.
elöre is köszi a segítséget.
mi kene ha vona??
Válasz #21. hozzászólásra Nekem az a véleményem,hogy nem kapsz sehol (kivéve ékszíj,csapágyak és első és hátsó kerék gumi) Nézd végig az apróhirdetéseket több évre visszamenőleg és ha találsz bontás alatt lévő Epplét,akkor ott érdeklődj,mert ezekhez a 20-50 éve gyártott kombájnokhoz már nem gyártanak alkatrészt!!!
Kisgép Dunavecse 06-20-9527178
Senki nem tud segíteni?, hogy hol lehet Epple alkatrészeket vásárolni?:(
Válasz #19. hozzászólásra
Akkor olyan 85-90e/ha plusz az aratas?
Válasz #18. hozzászólásra Kapott 1q npk-t,0,5q 27% N-t sor mellé adagolva. Szántás után elmunkálás! Vetés Spc-vel. 2x sorköz művelve. 1x Pulzárral permetezve:1l/ha.Deszikálva Glifozáttal:1l/ha.Kapott még:3l/ha Liquibór levéltágyát,és 1l/ha Mirovital-t.
Válasz #17. hozzászólásra
Hali! Ehhez korulbelul mennyi a hektarkoltseged? Persze a kombajnt ne szamold, mert az nem mindenkinek van...Kosz.
Válasz #16. hozzászólásra Kivittem a fényképezőt,de nem tudtam vele fényképezni! A boltban vásárolt elemek valószínű ,hogy régiek voltak és nem működtette a gépet!
Már majdnem vittem javítani,de még vettem másik elemeket amivel aztán működött.Elégedett vagyok a szója terméssel:27,5q/ha lett az átlagom !
Válasz #14. hozzászólásra
Na nem láttam képeket a szója aratásról pedig ígérve volt. Milyen lett a termés?