Hirdetés
Fórum
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Permetezés új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Napraforgó-termesztés új
- Körbálázót, de milyet? új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Búza termény felvásárlási árak új
- Lucerna telepítése, termesztése új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Traktorbehozatal külföldről új
Cikkajánló

450 hozzászólás
Válasz nagykszabolcs #349. hozzászólásáraEgy kiállás van a régi szivattyú helyén,belül rézszita szűrőt tettem onnan megy a szivattyú szívó oldalára.A váltóba multi G olaj ment az valto- hidraulika olaj.
Válasz lupijani84 #347. hozzászólásáraA váltóban hajtómű olajat használsz? Nem sűrű a szivattyúnak? A régi szivattyú helyén csak egy kiállást csináltál a cső csatlakozásnak? Belülre tettél valami szűrőt?
Válasz lupijani84 #347. hozzászólásáraKöszi szépen a segítséget!
Válasz nagykszabolcs #346. hozzászólásáraBalra forgó szivattyú kell mert szembe fordítod a főtengelynek. A hidraulikának elég a 10 ccm-es szivattyú (orosz esetében ns10-re halgat).
Válasz lupijani84 #344. hozzászólásáraMennyi legyen a szállítási teljesítmény? Jobbos vagy balos kell ha úgy rakom fel ahogyan te? Sajnos messze van tőlem a traki hogy a forgás irányt meg tudjam nézni.
Válasz lupijani84 #344. hozzászólásáraKöszi szépen! Majd jelzek még ha elakadok valahol.
Válasz nagykszabolcs #342. hozzászólására

nekem ns14-es szivattyú van fent (MTZ szervó szivattyú) de a kormányt is az viszi. Ha csak hidraulikához akarod használni akkor elég az ns10-es is mert 14-essel gyors lesz.
Válasz nagykszabolcs #342. hozzászólásáraMajd körbefotozom és felrakom.
Válasz lupijani84 #341. hozzászólásáraMajd ha engedi az idő megpróbálom. Hátha jó lesz. Ha nem meg cseréljük. A szivattyú megoldásról tudnál küldeni 1-2 fotót? Akár privátban is. Most akarok nekiállni csak valami kiinduló pont jól jönne.
Válasz nagykszabolcs #338. hozzászólásáraNem váltva forgató csak a jobbos felyet használjuk magasított egyedi vászon előhántóval.Erősen tragyazott földön is mindent lefordít.
Válasz siskos #339. hozzászólásáraÉn is
Válasz nagykszabolcs #336. hozzászólására
Akkor én nekiállok
Válasz lupijani84 #337. hozzászólásáraVáltvaforgatós? Mert nekem az van. Félek hogy nem forgatja le majd normálisan a földet.
Válasz nagykszabolcs #336. hozzászólásáraSzia nekünk Bagodi 21 25-ös van kétfelyes de van pon 25 is ha szigorú a föld azt használjuk.
Sziasztok! Megcsináltam az első kerék hatást. Csak szimering baja volt.Egy db volt benne a kettő helyett. Tényleg pofon egyszerű. Bátran neki lehet állni. 2 óra alatt kész lett. Szerintetek az 1 fejes pon-25 eke kicsi lesz hozzá?Mert nekem az van. Vagy 2 fejes inkább?
Válasz nagykszabolcs #334. hozzászólásáraNem tudom mert az előző műszakin még nem volt szervós majd az idén kiderül.Egyébként meguntam,hogy ha fellépett egy rögre majd el törte a kezem fölleg bekapcsolt első első hajtásnál.Egy fél nap után ríhatnékom volt tölle.Ugyhogy a műszakit majd valahogy megoldom.
Válasz lupijani84 #330. hozzászólásáraA szervó műszaki vizsgán nem probléma? Átalakítás?
Válasz siskos #332. hozzászólásáraMeg kaptam, köszi. Majd jelzek a javítás után.
Válasz siskos #327. hozzászólásáraMent a mail
Válasz lupijani84 #330. hozzászólásáraKöszi a segítséget
Válasz nagykszabolcs #329. hozzászólásáraElöl a hűtő alá raktam egy ns10-es szivattyút(MTZ szervó szivattyú) némi esztergálós munka Hardy tárcsával kötöttem össze a főtengelyszíjtárcsát és a szivattyút.Az olajat ugyanúgy a váltórol kapja,
Válasz lupijani84 #326. hozzászólásáraEz a hidraulika elég sz..rul van megoldva. Megkérdezhetem hogy te hogy alakította át?
Válasz siskos #327. hozzászólásáraSzia!
nagykszabolcs@gmail.com Köszönöm szépen a gyors segítséget
Válasz nagykszabolcs #323. hozzászólásáraSzia!
Régebben itt írták, hogy az Agrobix-nál lehet kapni gépkönyvet, 2-3000 forintért.
Addig is beszkenneltem az első hajtás oldalait, de ide csak jpeg formátumot lehet feltölteni, ha írsz egy
e-mail címet akkor elküldöm neked!
Válasz nagykszabolcs #325. hozzászólásáraSajnos gépkönyvet nem tudok,nekem sincs de nem kell tölle félni egyszerű mint a faék.A miénket ujraépítettük vagy 6 éve mert egy roncsot vetünk vasárba.Átlett alakítva a hidraulika és a kormány szervósra.Sokba került de nem bántam meg azóta csak megy.
Köszi a segítséget. Gépkönyvet honnan tudok szerezni? Sajnos első kerék hajtásnál elengedi az olajat. Amiatt akarok szerezni egyet.
Válasz nagykszabolcs #323. hozzászólásáraSzia a szűrök orakernél kapható.A hidraulikája csak kardánal együtt működik és egy átkozott.
Sziasztok! Most vettem egy Feng shou 18 le kistraktort. Gépkönyvet szeretnék hozzá szerezni. Volna egy pár kérdésem is: a hidraulika csak be kapcsolt tlt-vel működik? Szűrőket honnan tudom beszerezni hozzá? (olaj, üzemanyag)
Válasz lupijani84 #321. hozzászólására

csomagoláskor kevés a gép,befogjuk a kicsit
Válasz hasznosistvan0 #320. hozzászólásáraÖrülök neki és boldog karácsonyt kívánok.
Válasz lupijani84 #318. hozzászólásáraSzia tegnap összeállt tökéletesen működik köszönöm szépen az infót és a segítséget
Válasz matyas1957 #288. hozzászólására
Válasz hasznosistvan0 #316. hozzászólásáraSzia megoldódott az önindító problémád.
Válasz hasznosistvan0 #316. hozzászólásáraNapközben bármikor kereshetsz.emalben megadom a számom.
Válasz hasznosistvan0 #315. hozzászólásáraSzia további segítséget szeretnék kérni de telefonon légyszíves küld el a számod a hasznosistvan0@gmail.com email címre illetve mikor hívhatlak. Köszönöm előre is.
Válasz lupijani84 #314. hozzászólásáraKöszönöm keresem tovább így kicsit könnyebb lesz
Válasz lupijani84 #313. hozzászólásáraElnézést a márka primot
Válasz lupijani84 #312. hozzászólására

Válasz lupijani84 #311. hozzászólására
Válasz hasznosistvan0 #310. hozzászólásáraNem emlékszem,már vagy három éve fent van az adattáblája meg belül van.Viszont megmértem az illesztő peremét a bendixkerék átmérőjét,fogszámát illetve mennyire ér be a felfogatástol.A két csavar távolsága is megeggyezt de el kellett forgatnom a behúzótekercs miatt így a felfogatásrol teszek képet.A márkája emlékeim szerint ELMOT.
Válasz hasznosistvan0 #309. hozzászólásáraEsetleg pontos típusát ill számát megtudnád adni
Válasz lupijani84 #302. hozzászólásáraKöszönöm szépen a gyors segítséget
Válasz lupijani84 #307. hozzászólásáramatyas1957@gmail.com
Válasz matyas1957 #306. hozzászólásáraNem lakunk egymástól messzire én békés megye Újkígyóson lakók.Telfonszámot ide nem írok.Adjál email címet és megadom.
Válasz lupijani84 #303. hozzászólásáraÜdv Jani! Telószámot tudnál adni?
Válasz lupijani84 #303. hozzászólásáraTeló számot tudnál adni?
Válasz lupijani84 #303. hozzászólásáraKöszönöm! Én Csongrád megye Szentesen lakom. És te?
Válasz matyas1957 #300. hozzászólásáraSzerbusz Mátyás igen csináltam és ha van időm tudok segíteni.
Válasz hasznosistvan0 #301. hozzászólásáraA Trade service Kft én ott találtam újat halytóművest méretek szerint.
Sziasztok segítséget szeretnék kérni feng shou 184-4 trakihoz keresek önindítót az enyém sajna kuka lett. Akár felújított vagy felújítandó is érdekel de ha új az még jobb lenne. Esetleg valaki tud valami helyettesítő megoldást? Mivel lehet kompatibilis?