Válasz medikus #4217. hozzászólására
Hát az alkatrész dologban van igazad! Gondolkodtam 514-ben is, azt már egy dokkal biztonságosabbnak gondolom, nekem kukorica adapter nem kell és gondoltam hogy elcserélni egy 514 re amihez csak gabona szerelék van
Válasz ÖSzabi #4216. hozzászólásáraÚj fék munkahenger garnitúra nem nagy pénz!Jó az a fék,fog rendesen,ha nem folyik valamelyik henger!Orra áll fékezéskor!Ezért venni egy ismeretlen technikát kár,még akkor az alkatrész háttér is kérdéses!!!!
Válasz medikus #4215. hozzászólásáraMegmondom neked őszintén hogy nem is a legnagyobb baj az hogy nagy! Inkább az hogy fosok benne a hegyeken! Az a fék az nem egy életbiztosítás, ráadásul ha lenyomja a hüvelyeket akkor vége...
Kissebbett talán könnyebb megfogni.
Email : jacques.beils01@gmail.com
Készek vagyunk, hogy az Ön hitelek kamatlába 3% kínálunk hiteleket a kereskedelmi és magán szervezetek, kezdve 6000 € , maximum 800.000 € az idoszakban 1-20 év kínálunk kölcsön alacsony kamatláb és nincs hitel ellenorzés, kínálunk személyi hitel, adósság konszolidációs hitelek, kockázati toke, üzleti hitelek, diákhitel, lakáshitelek vagy a "hitelek bármilyen okból! Azonban a módszer kínálja a lehetoséget, hogy adja meg az összeget a hitel szükséges és idotartamát is megengedheti magának, mi jól hitelesített és nyilvántartott, a mi hiteleket is biztosított
A maximális biztonság a legfontosabb.
Készek vagyunk, hogy az Ön hitelek kamatlába 3% kínálunk hiteleket a kereskedelmi és magán szervezetek, kezdve 6000 € , maximum 800.000 € az idoszakban 1-20 év kínálunk kölcsön alacsony kamatláb és nincs hitel ellenorzés, kínálunk személyi hitel, adósság konszolidációs hitelek, kockázati toke, üzleti hitelek, diákhitel, lakáshitelek vagy a "hitelek bármilyen okból! Azonban a módszer kínálja a lehetoséget, hogy adja meg az összeget a hitel szükséges és idotartamát is megengedheti magának, mi jól hitelesített és nyilvántartott, a mi hiteleket is biztosított
Meg tudná nekem valaki mondani,hogy hány liter a szállító képessége az 512 hidraulika szivattyújának,mert kapott egy újat,de így is elég lassúnak találom!
Válasz lovasnorbi #4191. hozzászólásáraMilyen a szél variator szijj?? Nincs megéve a széle vagy nincs nagyon megnyulva?? Tegnap cseréltem azt szíjjat eppen...ugyan abban a varialasi pozícioban sokkal tisztábbam vág .
Olyan problémám van , hogy a szelelőn nem tudok feljebb állítani ( olyan mintha teljes fordulaton lenne ) és a búzát viszont elég koszosan szedi , tehát még szél kellene neki . mit nézzek meg ?
Válasz csöpi #4189. hozzászólásárapedig ott van valami az a lényeg hogy valamiért nem tudja a ferdéről bevinni az anyagot a dob.
Tehát messze van tőle.
Válasz csöpi #4174. hozzászólásárailyenkor amikor a rövidebb szárú gabonát visszahordja a ferdefelhordó az a baja hogy messze van a dob a ferdelánctól,
rakjatok a ferde alá terelő lemezt nyujtsátok meg a dob felé vagy 5centit és kész.mindent megfog enni.
Válasz mtzgabika #4173. hozzászólásáraEn most szereltem ra zuzot 1ben viszi gond nelkul nagyon dus buzaban . Kicsit gyengebb allomanyban viszi gond nelkul 2esben is .
Válasz lorant90 #4169. hozzászólásáraIgen ezt tudom ilyen gond nincsen mert fényes az asztal le volt fujva olajjal meg letakarva.de ha beállok búzába egyböl nyeli az árpát meg vissza köpi ezt nem értem
sziasztok 2 kérdésem lenne a kis kombálynal kapcsolatba az egyik az lenne levágtuk a gbonákat a kis 12 esel szépen birta a kiképzést hiba nélkül igaz nem vágott sokat 10 hektárt namost az lenne a kérdésem télen fel kelene ujitanom a motorját szegénynek mert elég kehes multkor délután vágtunk 5 hektárt megevett 3-4 liter olajt meg valmennyi vizet meg ugye üzemanyagot meg a kartergáza nagyobb mint a kipúfogó füstje namost arra gondoltam az egész motort felujitom cak pak akor azzal nem lessz gondom talán szerintetk honan rendeljek alkatrészt?
Másik kérdésem ha felujitom a motort akkor szerintetek egy zuzót el birna mert akor tennék rá eggyet
4919 hozzászólás
Válasz medikus #4217. hozzászólásáraegyébként 2 éve lettek kicserélve a fékhengerek újra :)
Válasz medikus #4217. hozzászólására
Hát az alkatrész dologban van igazad! Gondolkodtam 514-ben is, azt már egy dokkal biztonságosabbnak gondolom, nekem kukorica adapter nem kell és gondoltam hogy elcserélni egy 514 re amihez csak gabona szerelék van
Válasz ÖSzabi #4216. hozzászólásáraÚj fék munkahenger garnitúra nem nagy pénz!Jó az a fék,fog rendesen,ha nem folyik valamelyik henger!Orra áll fékezéskor!Ezért venni egy ismeretlen technikát kár,még akkor az alkatrész háttér is kérdéses!!!!
Válasz medikus #4215. hozzászólásáraMegmondom neked őszintén hogy nem is a legnagyobb baj az hogy nagy! Inkább az hogy fosok benne a hegyeken! Az a fék az nem egy életbiztosítás, ráadásul ha lenyomja a hüvelyeket akkor vége...
Kissebbett talán könnyebb megfogni.
Válasz ÖSzabi #4214. hozzászólásáraKár lenne!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok! Úgy döntöttünk hogy megválunk a Német gépezettől, nálunk nincs kihasználva és kisebbre szeretnénk cserélni.
https://www.agroinform.hu/aprohirdetes_adatlap/gep/szantofoldi-betakaritogep/fortschritt-e-512-kombajn-elado/h_6772856
Válasz maman.caroliana #4210. hozzászólásáraNeked is van Ifa motoros gèped?
Válasz Apuka80 #4206. hozzászólására16!!
Válasz Apuka80 #4206. hozzászólásáraAsszondják billencs Ifa szivattyúja...
Meg tudná nekem valaki mondani,hogy hány liter a szállító képessége az 512 hidraulika szivattyújának,mert kapott egy újat,de így is elég lassúnak találom!
Válasz csoppika #4203. hozzászólásáraVolt, hogy egy darabig 3 hengerrel szecskáztam 514-el. 45q/ha tritiben . És még csak nem is melegedett...
Válasz csoppika #4203. hozzászólásáraEn tapasztalatbol mondom semmi gond nem volt a motor teljesitmenyevel a szecskazoot hajtva sem .
Válasz medikus #4199. hozzászólásáraA szecskázót csak könnyebben vinné...
meg van a probléma , az egyik szíj valamiért hosszabb volt a gyárinál 4 cm-rel . gondolom e miatt nem tudta úgy át adni a hajtást .
Válasz lovasnorbi #4191. hozzászólásáraTekerd meg kézzel az alsó szíjtárcsát!Majd mutatja ha csúszik!!Esetleg laza rázóasztal szíj!!!!!!!!
Válasz lovasnorbi #4198. hozzászólásáraVagy nincs e befordulva az ekszily.
Válasz Gyurkesz1 #4196. hozzászólásáraFelesleges!!Mikor medvét fogsz,a motor nem áll meg!!Akkor hova a lóerő?
Válasz Gyurkesz1 #4194. hozzászólásáraazt még annyira nem néztem , de akkor megnézem , ha netán az a problémája , akkor nehéz kicserélni azt a szíjat?
Válasz Gyurkesz1 #4196. hozzászólásáraEgy turbózott 120-as is elég lehetne...
Válasz Gepi #4195. hozzászólására160as zetor crystal motor...160le
Itt valami van

Válasz lovasnorbi #4191. hozzászólásáraMilyen a szél variator szijj?? Nincs megéve a széle vagy nincs nagyon megnyulva?? Tegnap cseréltem azt szíjjat eppen...ugyan abban a varialasi pozícioban sokkal tisztábbam vág .
Válasz lovasnorbi #4191. hozzászólásáraPróbálj zárni a rostán
Válasz lovasnorbi #4191. hozzászólásáraEz nálam is gond volt haver kombájnján... Passz...
Sziasztok !
Olyan problémám van , hogy a szelelőn nem tudok feljebb állítani ( olyan mintha teljes fordulaton lenne ) és a búzát viszont elég koszosan szedi , tehát még szél kellene neki . mit nézzek meg ?
Válasz csöpi #4189. hozzászólásárapedig ott van valami az a lényeg hogy valamiért nem tudja a ferdéről bevinni az anyagot a dob.
Tehát messze van tőle.
Válasz kori01 #4185. hozzászólásáraA kőfogó át van hidalva lemezzel és igy sem akarja.
Válasz kori01 #4187. hozzászólásáraEnyémben sosem volt,még is működik!20cm rossz tritikáléban is!A 24-es szokása volt,de az más konstrukció!
Válasz medikus #4186 hozzászólásár7a
Van azért irtam,de előtte ugyan igy kinlodtunk.
Válasz kori01 #4185. hozzászólásáraTiedbe van?
Válasz csöpi #4174. hozzászólásárailyenkor amikor a rövidebb szárú gabonát visszahordja a ferdefelhordó az a baja hogy messze van a dob a ferdelánctól,
rakjatok a ferde alá terelő lemezt nyujtsátok meg a dob felé vagy 5centit és kész.mindent megfog enni.
Válasz csöpi #4183. hozzászólásáraAkkor nyomjad neki középre,vagy kicsit feljebb!!!!
Válasz medikus #4182. hozzászólásáraMásodikkal kis variátorral
Válasz csöpi #4174. hozzászólásáraMilyen sebességgel aratsz?
Válasz mtzgabika #4180. hozzászólásáraWww.morolma.pl
de van valami Weboldal?
Válasz mtzgabika #4178. hozzászólásáraEn lengyelektol rendeltem
és te honan vásároltad a zuzót?

Válasz mtzgabika #4173. hozzászólására
Válasz csöpi #4174. hozzászólásáraGyengebb rovidebb a szára ujjas dobb ijjait kijjebb allitani esetleg lejjeb az egesz ujjasdobot ? Egy probat meger
Válasz mtzgabika #4173. hozzászólásáraEn most szereltem ra zuzot 1ben viszi gond nelkul nagyon dus buzaban . Kicsit gyengebb allomanyban viszi gond nelkul 2esben is .
Válasz lorant90 #4169. hozzászólásáraIgen ezt tudom ilyen gond nincsen mert fényes az asztal le volt fujva olajjal meg letakarva.de ha beállok búzába egyböl nyeli az árpát meg vissza köpi ezt nem értem
sziasztok 2 kérdésem lenne a kis kombálynal kapcsolatba az egyik az lenne levágtuk a gbonákat a kis 12 esel szépen birta a kiképzést hiba nélkül igaz nem vágott sokat 10 hektárt namost az lenne a kérdésem télen fel kelene ujitanom a motorját szegénynek mert elég kehes multkor délután vágtunk 5 hektárt megevett 3-4 liter olajt meg valmennyi vizet meg ugye üzemanyagot meg a kartergáza nagyobb mint a kipúfogó füstje namost arra gondoltam az egész motort felujitom cak pak akor azzal nem lessz gondom talán szerintetk honan rendeljek alkatrészt?
Másik kérdésem ha felujitom a motort akkor szerintetek egy zuzót el birna mert akor tennék rá eggyet
Válasz medikus #4171. hozzászólásáraNem akatsz átpislantani az epple topicba? A kolléga megakadt...
Válasz csoppika #4168. hozzászólásáraValószínű hogy jobban elszedi!
Válasz lorant90 #4169. hozzászólásáraViszont a 600 as fordulat tuti keves