Válasz k-roy90 #11248. hozzászólásáraHa van saját anyatehén én nem tenném...Nemcsak választék van ,hanem leukózis és tbc s állomány is.
Mikor az ügyeskedök elszurták a török piacot és karantén nélkül hozták a román átpapirozott marhát,szétszórtak párat itt ott.Azóta nem egy két helyen teljes állomànycsere,mert a kötekező éves vérvételen kimutatták a hordozó virust/baktériumot.Jobban jársz beállitol pár anyatehenet és venned sem kell...
Válasz sanyi1965 #11241. hozzászólásáraEgy pár darab érdekelt csak, de megoldódott a “probléma”.
Mi inkább kimegyünk Romanba, nem olcsóbb, de legalabb van választék bőven.
Nem tudom, ti hogy csináljátok, de mikor 120ezret kérnek egy pár napos mt bikáért, 2,5 hónaposan meg nem kapok érte 150-nél többet, még a beleitatott tej sem jön vissza...
Még a saját születésűt is odaadom, de bezzeg most üszők potyogtak
Válasz k-roy90 #11236. hozzászólásáraJó szöveg ,gyér a piac de te vásárolnál,Ma volt a kereskedő nálam 1050ft-ot ígért a 3q-ás bikáért ,te mennyit adnál???????
Üdv!
Elég gyér most a piac, választott bikát keresnék továbbtartásra. Nem tud valaki véletlenül eladó bikákat a keleti régióban (Hajdú-Szabolcs)?
Előre is köszi ;)
Válasz Diesel Tibor #11226. hozzászólásáraÜgyi vagy ,de vigyázz nehogy úgy járj mint én mikor ellet a bika, meg kellet császározni mert elakadt a fülszáma a borjúnak a szülőcsatornában.
Látom a többi ellés komplikáció mentessen sikerült, már másnap leesett a köldökcsonkja a borjuknak!
Válasz csontii #11214. hozzászólásáraA hiba az ön készülékéven van.
Most néztem, nálam működik rendesen. Próbáld meg esetleg inkognitó módba léptetett böngészővel. Sokszor a kaü-s trágyadombbal csak így sikerül dűlőre jutnom.
Válasz csontii #11212. hozzászólásáraMost kipróbáltam. Ha kiválasztom a gyártót és a gyártmányt is, akkor nekem eltűnnek a háromszögek. Persze a tenyészet kód is ki van választva.
Válasz csontii #11210. hozzászólásáraNekem ott egy legördülő menü van, amiből ki tudom választani a füljelző típusát és engedi is. Neked nem az van ott?
Szia! Házilégy ellen kartonpapírra, petpalackra kent egérragasztóval, és falra/fára/ablakra kent/fújt Agita nevű cuccal. A szúrós miegymás ellen az összes marha háta kenve van Butox, Byofly, Eprizero, és társaikkal, váltogatva, az idei első kezelés a hétvégén már megvolt. Hihetetlen, és még csak márciust írunk!!
Válasz Selvin #11199. hozzászólásáraHa a "jobb hátsót csak lógatja" ott lehet más a baj.(ínszalag szakadás)De milyen állatorvos az aki erre a problémára nem nyom bele azonnal 100mg surcalcét egy tehénbe? Cica kutya doki? Sokat ne várj vele kolbász még beszárad. Az "orvos"-t meg kerüld ha teheted. Állatorvos vagy állat orvos? Homeopátia az kell neki(kis korpa meg valami varázsfű) persze meg ráolvasás a vajákos biritől. Az ilyen "dokit" a városiak tartják el, az agrár szakmában csak kiröhögjük.
Válasz csontii #11203. hozzászólásáraNekem volt, ami 2 hét múlva kelt fel és újra tejelni kezdett. Reggel este kálcium glükonát és sorbivet 1-1 üveggel vénásan
Válasz Selvin #11199. hozzászólásáraSzia !Calcium infuziot kell neki adni vénásan aminek a lenyege hogy lassan follyon le .Menete.Egy ember egy madzaggal elszoritja a nyakat az ér előjöjjön.A masik fél pedig nagy pillangós tűvel eret szúr.Az infuzio szepen lefolyik .Egy nap 1et lehet adni .Ilyen beadása utan 1-2ora mulva fel fog állni.Fordult már elő 2kellett.Kuruzslással ne is probalkozz,ha huzod az időt felfekvéses lesz.Majd ketózisos vagy bendőacidozisos lesz es elpusztúl.Nincs mire várni.Nekem doktor állitotta talpra par ezer ft volt.
12899 hozzászólás
Válasz k-roy90 #11248. hozzászólásáraHa van saját anyatehén én nem tenném...Nemcsak választék van ,hanem leukózis és tbc s állomány is.
Mikor az ügyeskedök elszurták a török piacot és karantén nélkül hozták a román átpapirozott marhát,szétszórtak párat itt ott.Azóta nem egy két helyen teljes állomànycsere,mert a kötekező éves vérvételen kimutatták a hordozó virust/baktériumot.Jobban jársz beállitol pár anyatehenet és venned sem kell...
Válasz sanyi1965 #11241. hozzászólásáraEgy pár darab érdekelt csak, de megoldódott a “probléma”.
Mi inkább kimegyünk Romanba, nem olcsóbb, de legalabb van választék bőven.
Válasz Diesel Tibor #11228. hozzászólásáraSzia Tibi bá!
Az mit takar hogy bölcsi?Miért viszed el az anyjuk alol őket?Nem teljesen értem ezt a dolgot.
Válasz tamaskinga #11243. hozzászólásáraTej miatt nem maradhat bika ez nyilvánvaló,nem ez a sorsa.Örülj hogy üszők jöttek hisz az a jövőt jelenti.
Sziasztok! Van egy bontatlan allflex behelyező fogóm fölöslegben, érdekel valakit? Helyileg Borsodban.
Válasz tamaskinga #11243. hozzászólásárael is viszik?
venne 650ért 220-250 közötti üszőket legelőről aztán nagysúlyra felnyomná jobban járna.
Nem tudom, ti hogy csináljátok, de mikor 120ezret kérnek egy pár napos mt bikáért, 2,5 hónaposan meg nem kapok érte 150-nél többet, még a beleitatott tej sem jön vissza...
Még a saját születésűt is odaadom, de bezzeg most üszők potyogtak
Válasz k-roy90 #11240. hozzászólásáraÉn 2q felett választok
Válasz k-roy90 #11240. hozzászólásáraÍratkozz fel a listájára valamely tehéntartónál felétek.
Válasz Diesel Tibor #11237. hozzászólásáraValasztott bikat keresek nem 3 mázsásat.
A gyérre azt értem, hogy semmi kínálat nincs...
Válasz Sötét Paraszt #11238. hozzászólására750+fa sajnos ez viszont alacsony,800 alatt nem szabadna oda adni ,de én is oda adtam 50db -ot
Válasz Diesel Tibor #11237. hozzászólásáraÉn 900-at hehe. Üsző mennyiért megy hasonló súlyba?
Válasz k-roy90 #11236. hozzászólásáraJó szöveg

,gyér a piac de te vásárolnál,Ma volt a kereskedő nálam 1050ft-ot ígért a 3q-ás bikáért ,te mennyit adnál???????
Üdv!
Elég gyér most a piac, választott bikát keresnék továbbtartásra. Nem tud valaki véletlenül eladó bikákat a keleti régióban (Hajdú-Szabolcs)?
Előre is köszi ;)
Válasz Diesel Tibor #11234. hozzászólásáraAz király.Jó a genetika,szép erős borjuk.
"(mire vadászol kétlábúra vagy négylábúra)"
Válasz Nyanyó #11233. hozzászólására1 hónap alatt le kell elleni cirka 100db-nak 1 hét alatt meglett 40db.
Válasz Diesel Tibor #11232. hozzászólásáraSok ellésed lesz?
Válasz Nyanyó #11231. hozzászólásáraMegvan még az csak sokallom az éjszakát"(a sok vadászat)"
Válasz Diesel Tibor #11230. hozzászólásáraElvesztetted a humorérzéked?
Jó portéka,virtuálisan megköpködtem őket,hogy szerencséd legyen velük.
Válasz Nyanyó #11229. hozzászólására
Azért csak hiddel,hogy ezek egy naposak 

Válasz Diesel Tibor #11226. hozzászólásáraÜgyi vagy ,de vigyázz nehogy úgy járj mint én mikor ellet a bika,
meg kellet császározni mert elakadt a fülszáma a borjúnak a szülőcsatornában.

Látom a többi ellés komplikáció mentessen sikerült, már másnap leesett a köldökcsonkja a borjuknak!
Válasz Milking #11227. hozzászólásáraMost még meg bírunk velük könnyen,,,,,,,,Irány a bölcsi.
Válasz Diesel Tibor #11222. hozzászólásáraÜgyes vagy ,már le is választottad.

Válasz fexco #11224. hozzászólásáraAz idén még a bika is megellik.
Válasz Bán Zsolt #11223. hozzászólásáraMost értem haza ,már 8-an vannak ,reggelig még talán 1-2 lesz.

SP!TIBIKE!Gyönyörűek a borgyuk!!!!!MINŐSÉGI MAGYAR TERMÉK EZ A NEMMINDEGY!!!

Válasz Diesel Tibor #11222. hozzászólásáraNagyüzem
Jó egészséget
Válasz Sötét Paraszt #11220. hozzászólásárakb ilyen gazellák voltak azok is 16-18 honappal ezelőtt,azóta megettek 1pár1000mázsa motyót+párszáz bálát....
Válasz fexco #11218. hozzászólásáraEgysze talán a mi gazelláink is megnőnek, ha nem is ekkorára hehe.

Válasz fexco #11217. hozzászólására[kep2][kep5]
Válasz fexco #11217. hozzászólására

Alakulnak.

Köszönöm a segítségeket. Még próbálkozom.
Válasz csontii #11214. hozzászólásáraA hiba az ön készülékéven van.

Most néztem, nálam működik rendesen. Próbáld meg esetleg inkognitó módba léptetett böngészővel. Sokszor a kaü-s trágyadombbal csak így sikerül dűlőre jutnom.
Válasz Selvin #11213. hozzászólásáraMár háromszor töröltem az adatokat,újra beléptem és még mindig ott a piros háromszög.
Válasz csontii #11212. hozzászólásáraMost kipróbáltam. Ha kiválasztom a gyártót és a gyártmányt is, akkor nekem eltűnnek a háromszögek. Persze a tenyészet kód is ki van választva.
Válasz Selvin #11211. hozzászólásáraNekem is legördül a menü,de a kiválasztott gyártmány után még mindig ott marad a piros háromszög.
Válasz csontii #11210. hozzászólásáraNekem ott egy legördülő menü van, amiből ki tudom választani a füljelző típusát és engedi is. Neked nem az van ott?
Web enáron füljelző pótlást adnék be ,de a füljelző gyártmányához kódot kér. Azt viszont nem engedi beírni. Valaki tudna segíteni?
Szia! Házilégy ellen kartonpapírra, petpalackra kent egérragasztóval, és falra/fára/ablakra kent/fújt Agita nevű cuccal. A szúrós miegymás ellen az összes marha háta kenve van Butox, Byofly, Eprizero, és társaikkal, váltogatva, az idei első kezelés a hétvégén már megvolt. Hihetetlen, és még csak márciust írunk!!
Mivel oldjátok meg a legyek-bogarak szinten tartását?Nincs állat konkrétan de a probléma azért szokott lenni.
Egy kis segítség kellene a borjú megette a manilló madzagot bele pusztul kösz elő üdv
Köszönöm szépen a sok választ! Elég egyértelmű a javaslat, ma intézem is!
Válasz Selvin #11199. hozzászólásáraHa a "jobb hátsót csak lógatja" ott lehet más a baj.(ínszalag szakadás)De milyen állatorvos az aki erre a problémára nem nyom bele azonnal 100mg surcalcét egy tehénbe? Cica kutya doki? Sokat ne várj vele kolbász még beszárad. Az "orvos"-t meg kerüld ha teheted. Állatorvos vagy állat orvos? Homeopátia az kell neki(kis korpa meg valami varázsfű) persze
meg ráolvasás a vajákos biritől. Az ilyen "dokit" a városiak tartják el, az agrár szakmában csak kiröhögjük.
Válasz csontii #11203. hozzászólásáraNekem volt, ami 2 hét múlva kelt fel és újra tejelni kezdett. Reggel este kálcium glükonát és sorbivet 1-1 üveggel vénásan
Válasz Selvin #11199. hozzászólásáraLáttam már olyat,hogy egy hét után állt fel a tehén.
Válasz Selvin #11199. hozzászólásáraA kalcium infúzióhoz még adjál neki egy üveg Phospor Bovisal. Ezt mindennap ismételni míg talpra nem áll!
Válasz szantofold22 #11200. hozzászólásáraSimán takarmánypótlással nem fog felállni.Mindenképpen vénás calcium kell.Ez a gyógymód.
Válasz Selvin #11199. hozzászólásáraSzia !Calcium infuziot kell neki adni vénásan aminek a lenyege hogy lassan follyon le .Menete.Egy ember egy madzaggal elszoritja a nyakat az ér előjöjjön.A masik fél pedig nagy pillangós tűvel eret szúr.Az infuzio szepen lefolyik .Egy nap 1et lehet adni .Ilyen beadása utan 1-2ora mulva fel fog állni.Fordult már elő 2kellett.Kuruzslással ne is probalkozz,ha huzod az időt felfekvéses lesz.Majd ketózisos vagy bendőacidozisos lesz es elpusztúl.Nincs mire várni.Nekem doktor állitotta talpra par ezer ft volt.