Válasz Sötét Paraszt #9892. hozzászólásáraMa lett nekem is ilyen össze-vissza csikos mt tehéntől limo bikátol. De én nem bánom. A felvásárló ugysem fog vele foglalkozni 2019 öszén.
Válasz figo25 #9889. hozzászólásáraAz is akad pár db nálam. Meg lesz is még fehér is tarka is. Vörös. Na meg iromba is lesz pár db. Még csak most jönnek az ellések. Csak pár db van amik már megvannak. Szüz üszőre én a limot erőltetem. De amelyik tehéntől üszőt akarok hagyni azt Mt vel a többit meg charolais meg blondeal rakatom. De lesz blonde bikám is már. De attol jönn az inszeminátor is. Anyának csak pár tehéntől hagyok borjut. Na meg az üszők miatt is kell.
Sziasztok!Tavaly aprilisban vasaroltam egy torzskonyves bikat.iden szeretnem a tamogatast benyujtani rajuk .Milyen teendoim vannak addig ,milyen papirokat kell leadnom stb.Koszi a segitseget elore is.
Válasz Ádi0 #9870. hozzászólásáraHa baja lesz ilyen időben, akkor nem volt életre való a boci. Ha szélárnyék van és nem szakad valami jeges eső, akkor semmi baja
Válasz Ádi0 #9870. hozzászólásáraHa felszárad rendesen és szopik akkor nincs semmi gond. Nekem kint vannak a szabad ég alatt, a karám körbe van kazlazva, hogy szélárnyéban legyenek. Pihenődombon friss szalma aztán tojnak a világra.
Válasz Ádi0 #9870. hozzászólásáraNálam már van friss borju ami -12 be született. Nagyobb figyelmet igényelnek a hidegben. Anya nyalogatása után egyből száraz törölközövel törölgettük mi is. Remeg nagyon. De baja talán nincsen. De van még 4 tehén aminek lejárt az idelye de huzzák elég jól. Nem bánnám ha ezt a 2-3napot ami -10 alatti már kihuznák. De a kérdésedre a választ kb 1hónap mulva meg tudom mondani. Addigra kiderül hogy meg e sinylik a hideget.
Válasz Cs.Tomi #9847. hozzászólásáraNem tudom mikor leszek négyes mentes ,mert már tíz éve csak egy két tehenem ibr-es azokat mindíg leadom de minden évben kihoznak 1-2 db-ot.Az orvosoknak a labornak nem célja ,hogy az legyek mert akkor nem kell 6 havonta oltanom 600db marhát.
Ellési idővel ki hogy ál? Mármint ugy érdekel hogy kinek menyi időkre ellenek a tehenek? Nekem van 1 tehenem ami rendszeresen 300napra vagy 302 napra ellik. Most is 298napnál jár. Mi lehet az oka?
12894 hozzászólás
Válasz Sötét Paraszt #9892. hozzászólásáraMa lett nekem is ilyen össze-vissza csikos mt tehéntől limo bikátol. De én nem bánom. A felvásárló ugysem fog vele foglalkozni 2019 öszén.

Hízómarha felvásárlási árak!
Létrehozta: jani_55030, 2018-03-03 15:16:26
Új hozzászólás Frissítés
Válasz »
#1 jani_55030 | 2018-03-03 15:16:26
#1139365. hozzászólás
[ Törlés ] [ Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra ]
Üdv mindenkinek. Valaki tud friss árakat, nagy súlyú fekete bikára?
Mink meg szívunk a rorschach fejüekkel meg a körbe vékony fehér csíkosokkal hehe.

Nagyon szépek!
Válasz figo25 #9889. hozzászólásáraAz is akad pár db nálam. Meg lesz is még fehér is tarka is. Vörös. Na meg iromba is lesz pár db. Még csak most jönnek az ellések. Csak pár db van amik már megvannak. Szüz üszőre én a limot erőltetem. De amelyik tehéntől üszőt akarok hagyni azt Mt vel a többit meg charolais meg blondeal rakatom. De lesz blonde bikám is már. De attol jönn az inszeminátor is. Anyának csak pár tehéntől hagyok borjut. Na meg az üszők miatt is kell.
Válasz figo25 #9888. hozzászólásáraNekünk fehérek vannak!
Válasz Jago #9886. hozzászólására
Válasz Diesel Tibor #9883. hozzászólásáraIrombák. Majd mondom a dokinak ha jönn fülszámozni hogy uj szin és fajta.

Válasz Diesel Tibor #9883. hozzászólásáraSzeretem én is ezt a színt. Meg a kombináciokat vele. Szívosak nagyon. Sosem betegek.

Válasz Diesel Tibor #9883. hozzászólásáraEztet mink zsemlének szoktuk jelőni.
Válasz Jago #9882. hozzászólásáraNa ez az én színem......

Válasz Jago #9881. hozzászólására
Válasz Jago #9880. hozzászólására
Válasz antoni.antonek #9844. hozzászólására

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a tinókat is el lehet adni ma? Vagy csak a bikákat veszik, esetleg meg veszik a tinót is de csak kevesebbért?
Sziasztok!Tavaly aprilisban vasaroltam egy torzskonyves bikat.iden szeretnem a tamogatast benyujtani rajuk .Milyen teendoim vannak addig ,milyen papirokat kell leadnom stb.Koszi a segitseget elore is.
Válasz figo25 #9876. hozzászólásáraNekem ma reggelre volt egy ellésem kint az udvaron,jó erős jeges szélben -13 fokban. Szopik és alszik.
Válasz Ádi0 #9870. hozzászólásárahali nekünk tegnap lett -14 volt semmi baja ma már ugralt
valóban van olyan ha az ember beadja a termeléshez kötött kérelmet minden rendben van de pénzhiány miatt elutasítják?
Válasz Ádi0 #9870. hozzászólásáraHa baja lesz ilyen időben, akkor nem volt életre való a boci. Ha szélárnyék van és nem szakad valami jeges eső, akkor semmi baja
Válasz Ádi0 #9870. hozzászólásáraHa felszárad rendesen és szopik akkor nincs semmi gond. Nekem kint vannak a szabad ég alatt, a karám körbe van kazlazva, hogy szélárnyéban legyenek. Pihenődombon friss szalma aztán tojnak a világra.
Válasz Ádi0 #9870. hozzászólásáraNálam már van friss borju ami -12 be született. Nagyobb figyelmet igényelnek a hidegben. Anya nyalogatása után egyből száraz törölközövel törölgettük mi is. Remeg nagyon. De baja talán nincsen. De van még 4 tehén aminek lejárt az idelye de huzzák elég jól. Nem bánnám ha ezt a 2-3napot ami -10 alatti már kihuznák. De a kérdésedre a választ kb 1hónap mulva meg tudom mondani. Addigra kiderül hogy meg e sinylik a hideget.
Válasz Zabiho #9867. hozzászólásáraRendesen ki utalják ami jár! Nálam még soha sem késtek.
Kinek ellenek már a tehenek ebben az időben? Nem lesz baja ha most született -10 ben?
Üdv Mindenkinek! Borjú lélegeztető pumpáról van valakinek valamilyen gyakorlati tapasztalata? Melyiket érdemes megvenni?
Válasz Zabiho #9867. hozzászólására8napra igérk de 10-11 mindig
Válasz Bán Zsolt #9866. hozzászólásáraKöszi, nálatok működik velük a 10 napos átutalás?
Válasz Zabiho #9865. hozzászólásáraHunland
Üdv Tud valaki nagysulyra felvásárlót Pest megyében?
Válasz Diesel Tibor #9863. hozzászólásáraNagyon jól néz ám ki

Remélem annyira is fogja termelni az hasznot
Válasz Bán Zsolt #9862. hozzászólásáraNaa láttad ,nem sok ilyen van az országban,,dizájn meg van rendesen.
Válasz Diesel Tibor #9850. hozzászólásáraSzinte ahogyan elhagytuk azon az úton ahol a nagyon faszentos mosó van
Válasz antoni.antonek #9853. hozzászólásáraInszeminátor rakta.
Válasz antoni.antonek #9859. hozzászólásáraKöszi ,,,akkor majd nyitott szemmel járok.
Válasz Diesel Tibor #9858. hozzászólásáraMúlt héten szerdán.
Válasz antoni.antonek #9857. hozzászólásáraNappal láttad,,,nem emlékszel melyik nap volt?,
Válasz Diesel Tibor #9856. hozzászólásáraNem! Nagyobb volt, meg ketten voltak.
Válasz antoni.antonek #9855. hozzászólásáraHm.....nem róka volt??
Válasz Diesel Tibor #9854. hozzászólásáraÉn már a Nyugati hídjánál láttam, épp ballagott Újváros felé, fölfelé a hídra.
Válasz antoni.antonek #9852. hozzászólásáraTe is láttad???
Válasz Jago #9849. hozzászólásáraRakattad, vagy bikától?
Válasz Diesel Tibor #9850. hozzászólásáraSarkadi bejárónál.
Válasz Cs.Tomi #9847. hozzászólásáraNem tudom mikor leszek négyes mentes ,mert már tíz éve csak egy két tehenem ibr-es azokat mindíg leadom de minden évben kihoznak 1-2 db-ot.Az orvosoknak a labornak nem célja ,hogy az legyek mert akkor nem kell 6 havonta oltanom 600db marhát.
Válasz Bán Zsolt #9848. hozzászólásáraMelyik részén láttátok a falunak???
Ellési idővel ki hogy ál? Mármint ugy érdekel hogy kinek menyi időkre ellenek a tehenek? Nekem van 1 tehenem ami rendszeresen 300napra vagy 302 napra ellik. Most is 298napnál jár. Mi lehet az oka?
Tibi bácsi!
Sakáll nem bántja a borjúkat?
Láttunk egyet mikor jöttünk ki Tcsegéről fényes nappal.
Válasz Diesel Tibor #9829. hozzászólásáraHa 4 es mentes vagy én helyeznék ki hozzád embriókat, és vissza is vásárolnám a borjakat!
Szólj ha érdekel a téma :D
Válasz Diesel Tibor #9845. hozzászólására"Majd lássuk" azt a szilárd ellenálló egészséget

Mondta Szarkanász.
Válasz antoni.antonek #9844. hozzászólásáraSzeretem az f1-es bocikat,sokkal ellenállóbbak a fajta tiszta bociknál.