Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak589 FtBenzin árak584 FtEUR401.61 FtUSD364.03 FtCHF427.9 FtGBP478.7 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz boncso #8930. hozzászólásáraHárom évvel ezelőtt is,a török kivonulása után innét indult a kis bika ára. El tudom képzelni,hogy az idáig mellőzött kereskedők úgy érzik,itt az ideje "kaszálni".
Válasz Cs.Tomi #8927. hozzászólásárakarámok kapcsán korábban kérdeztem, hogy valamilyen terveket készítettél előre, ami alapján gyártották? nem tudod átküldeni?
Válasz Bán Zsolt #8921. hozzászólásáraLehet használni,csak a pároztatási naplóban figyeljetek a dátumokra.Mikor nálad van azt az időpontot tüntesd fel,mikor a barátodnál akkor azt az időpontot.
Válasz jocó64 #8878. hozzászólására 1 napig tarlón hagyod utánna bebálázod adalékanyag nélkül is kivánló bevizsgált lucernát állítottunk így elő. Ha elázik akkor onnantól szamold az 1 napot
Válasz halihó #8900. hozzászólásáraNekem 4 és így is érdemes volt mind vemhesült elsőre a bika megtette a dolgát papír nélkül is. 95 % Charolai bika volt most adtam el.
Mi is olyat vettünk, mint a tied, de távirányítósat. Két géppel is alig győztük pakolni. Egyik rárakta, a másik hordta kazalba, de nem volt megállás...
Kollégák lucerna helyett és/vagy után tudnátok ajánlani valami jól tárolható szálas takarmányt? Sok szép dolog van az interneten, de konkrét tapasztalatok érdekelenének. Vagy maradjak a lucernánál?
Minden segítséget köszönettel veszek!
Szép napot mindenkinek!
Válasz Cs.Tomi #8894. hozzászólásáraCsak győzed pakolni hehe.
Még a fos mchaléünkhöz is 10 méterné közelebb kell állni a bálaszállítóval, mer kevés hozzá egy teleszkópos(vagy csak én vagyok béna).
Mongyuk nekem ez a fóliázó kar pörög dolog nem annyira tetszik.
Válasz halihó #8892. hozzászólásáraEn ha veszek akkor goeweilt fogok... Taviranyitos, benzinmotoros, nem kell plusz traktor meg ember melle... Mondjuk 6 m korul van, de eddig jobbat nem lattam.
Válasz ano #8891. hozzászólására70+fa a gyönge
86+fa az erősített
16 a pósta ha csak egy db kő
30 valamennyi+fa a 3 méteres karámelem.
Többet nem is kérdeztem.
Aszonták Pápán is van valami viszonteladójuk.
Rá köllött vóna gyúrni a támogatásra, csak az a baj rá gondolok a sok kínlódásra amive jár már akkó elkap az ideg.
Válasz fexco #8888. hozzászólásáraazokra gondolok,akiknek nulla tőkéjük,oszt más faszával verik a csolányt....de legalább ezek majd vakarják a fejüket.meg majd nemlesz az,hogy papirnélkül venni borgyut(,számla)nagykőrösre kimegy az apek,oszt majd rendet rak....majd akkor vegyenek a bejárat előtt 100méterre borgyut,oszt behozzák,egy 20-30ezeré meg majd akkor aggya tovább a "nagyok"majd lesszz fejvakarás........
Válasz Bán Zsolt #8886. hozzászólására"Addig jár a korsó a kútra, míg el nem törik!" Az a baj, hogy a felvásárlók össze-vissza okosítottak, a marhatartó meg most jól ráfaragott. Az a kereskedő, aki Romániából felvásárolta a bikaborjakat, aztán itthon pihentette egy hónapot, sokan tenyészetre is vették, nem gyűjtőre, az most gyorsan kiviszi - máj.16-ig -, neki nem lesz gondja. De annak a "parasztnak", aki beleetette az anyatehenekbe a több millió takarmányt, most 2-3 hónapos borjakat etet, nevel, na nekik lesz gond ez a helyzet. De érdekel ez valakit? Sztem nem. Abban bízhat a marhatartó, h ezek a kereskedők nem akarják elengedni a török piacot, mert rengeteg pénzt keresnek velük, így vmi megoldást csak kiokoskodnak. Kérdés, mikorra? Valószínű ezek a bikabocik már nagysúlyúak lesznek addigra.Remélem jó lesz a termés, lesz miből tartani őket.
Válasz boncso #8885. hozzászólásáraMa szólotak kell igazolás hogy legalább egy hónapja saját tenyészetben vannak.
Biztosan nem véletlen hogy nem kell nekik a román
Válasz Bán Zsolt #8884. hozzászólásáraAzért, mert Mo-on nem születik annyi, mint amit felvásárolnak, így a magyar kereskedők okosítanak:)))Nagy gond lesz, ha a török kiszáll. Emlékszem pár éve mekkora cumi volt.
Egyébként onnan miért nem viszik? Van vmi állateü-i korlátja v. más az oka?
Válasz Sthoomas #8883. hozzászólásáraMa volt egy török felvásárló megnézni a legkisebb falkát.
Azt mondta máj 16.án lezárják a török határokat a szarvasmarha előtt a bőrcsomosság vagy mi a rossebb miatt. amit addig bevisznek mehet többi marad. nagy **** mert kényszerhelyzet van nem is ad 1150nél többet két hete még 1250et mondott. vérvétel és a felrakás között max 7 nap telhet el. eddig 15-20 nap között küldte a Tábornok utca az eredményt. Békéscsaba vállalná de azt meg a törökök nem fogadják el.
Fax kivan.
Ha kiment az utolsó fuvar jönnek tárgyalni kormányzati szinten hogy megint mi a francért lett román és albán borjú?
12631 hozzászólás
Válasz boncso #8930. hozzászólásáraHárom évvel ezelőtt is,a török kivonulása után innét indult a kis bika ára. El tudom képzelni,hogy az idáig mellőzött kereskedők úgy érzik,itt az ideje "kaszálni".
Igaz lehet, hogy kissúlyú - 300 kg-ig - bikáért jelen pillanatban 650-et ígérnek?
Válasz ano #8928. hozzászólásáraA neten kerestem egyet és lekoppintottam
Válasz Cs.Tomi #8927. hozzászólásárakarámok kapcsán korábban kérdeztem, hogy valamilyen terveket készítettél előre, ami alapján gyártották? nem tudod átküldeni?
Válasz számüzött #8926. hozzászólásáraKöszönöm
Válasz Cs.Tomi #8925. hozzászólásáraGratula!!!!
Válasz Bán Zsolt #8920. hozzászólásáraÉves üsző 3. Díj. ;) elsőre nem volt rossz, jövőre szeretnék több állatot felkészíteni
Sziasztok
A blonde d aquitaine fajtáról kinek mi a véleménye?Mennyire keresetek a tenyészállatok?
Válasz csontii #8922. hozzászólásáraKöszönöm!
Válasz Bán Zsolt #8921. hozzászólásáraLehet használni,csak a pároztatási naplóban figyeljetek a dátumokra.Mikor nálad van azt az időpontot tüntesd fel,mikor a barátodnál akkor azt az időpontot.
tud valaki arról hogy egy lajstromos bikát több tenyészetben is lehet használni?
barátommal közösen vennénk de gondolom csak egy tulajdonosa lehet.
Fórumtársunk üszője hogy szerepelt vásárhelyen?
Válasz halihó #8915. hozzászólására18 millió, még az agro masch-on annyit mondott az üzletkötő
Válasz jocó64 #8878. hozzászólására 1 napig tarlón hagyod utánna bebálázod adalékanyag nélkül is kivánló bevizsgált lucernát állítottunk így elő. Ha elázik akkor onnantól szamold az 1 napot
Válasz halihó #8900. hozzászólásáraNekem 4 és így is érdemes volt mind vemhesült elsőre a bika megtette a dolgát papír nélkül is. 95 % Charolai bika volt most adtam el.
Válasz halihó #8915. hozzászólásáraírass erősebbet!!!
Sziasztok! Valaki nem tudja hogy egy új john deere 960-as körbálázó mennyi?
Válasz Jago #8912. hozzászólására150ért 3 hónapos blond x mt
Válasz Jago #8912. hozzászólásáraMennyibe? Egyáltalán veszi-e valaki a török után?
Menyibe mennek mostanában a választott húshasznú bikaborjuk? 180-200 kg kőrűliek? Volt valaki a főldvári vásárban?
Válasz Cs.Tomi #8890. hozzászólásáraTudnál még képeket feltölteni mi is gondolkodunk etető útban !!! ÜDV
Válasz Cs.Tomi #8895. hozzászólásáravalamilyen terveket készítettél előre, ami alapján gyártották? nem tudod átküldeni?
Válasz Bán Zsolt #8908. hozzászólásáraKöszi. De mivel hétvégére esik kedden is be lehet még küldeni.
Válasz csontii #8907. hozzászólásáraigen. de máj 15 a határidő!
Sziasztok!
A 0-ás tejjelentést a K8021 számú adatlapon kell leadni?
Szarvasmarha Inszeminátor , Bács-kiskun és Csongrád-megye területén szarvasmarha termékenyítését vállalom .. +36-30/5252-671
:
Válasz halihó #8901. hozzászólásáraMásik inszeminátort keresnék.
Válasz halihó #8900. hozzászólásáraMinden féle képen.
Válasz halihó #8900. hozzászólásáraén inkább az állomány likvidálásán gondolkoznék el, feltéve ha nem teheted meg.
az inszeminálásra sokszor 8-djára vemhesültek be a bikánál nagyobb az esélye??
Sziasztok! 15db charolai húsmarhám van és kérdésem lenne hogy érdemese venni hozzájuk egy bikát??
Válasz Sötét Paraszt #8897. hozzászólásáraJa-ja...:D
Mi is olyat vettünk, mint a tied, de távirányítósat. Két géppel is alig győztük pakolni. Egyik rárakta, a másik hordta kazalba, de nem volt megállás...
Kollégák lucerna helyett és/vagy után tudnátok ajánlani valami jól tárolható szálas takarmányt? Sok szép dolog van az interneten, de konkrét tapasztalatok érdekelenének. Vagy maradjak a lucernánál?
Minden segítséget köszönettel veszek!
Szép napot mindenkinek!
Válasz Cs.Tomi #8894. hozzászólásáraCsak győzed pakolni hehe.
Még a fos mchaléünkhöz is 10 méterné közelebb kell állni a bálaszállítóval, mer kevés hozzá egy teleszkópos(vagy csak én vagyok béna).
Mongyuk nekem ez a fóliázó kar pörög dolog nem annyira tetszik.
Válasz Sötét Paraszt #8893. hozzászólásárahttp://www.fejestechnika.hu/
Aszem ezeket említette Pápán.
Válasz ano #8891. hozzászólásáraEn legyarttattam, 300 volt a munkadij, plusz az anyag, de a szorito resze nalam 3as falu csovekbol van.
Válasz halihó #8892. hozzászólásáraEn ha veszek akkor goeweilt fogok... Taviranyitos, benzinmotoros, nem kell plusz traktor meg ember melle... Mondjuk 6 m korul van, de eddig jobbat nem lattam.
Válasz ano #8891. hozzászólására70+fa a gyönge
86+fa az erősített
16 a pósta ha csak egy db kő
30 valamennyi+fa a 3 méteres karámelem.
Többet nem is kérdeztem.
Aszonták Pápán is van valami viszonteladójuk.
Rá köllött vóna gyúrni a támogatásra, csak az a baj rá gondolok a sok kínlódásra amive jár már akkó elkap az ideg.
valaki tudna abban segíteni hogy melyik bálacsomagoló a jó ?? illetve hogy mennyiért csomagolnak egy bálát?
Válasz Sötét Paraszt #8852. hozzászólásáramondtak valamit, mennyi lenne náluk az annyi?
kezelő karámra hány számjegyű számot mondtak?
etetőút készül
Válasz fexco #8888. hozzászólásáraazokra gondolok,akiknek nulla tőkéjük,oszt más faszával verik a csolányt....de legalább ezek majd vakarják a fejüket.meg majd nemlesz az,hogy papirnélkül venni borgyut(,számla)nagykőrösre kimegy az apek,oszt majd rendet rak....majd akkor vegyenek a bejárat előtt 100méterre borgyut,oszt behozzák,egy 20-30ezeré meg majd akkor aggya tovább a "nagyok"majd lesszz fejvakarás........
Válasz Bán Zsolt #8886. hozzászólásáraén ha ilyen szardarabokkal találkozok,jóóól leköpöm!!!!!
Válasz Bán Zsolt #8886. hozzászólására"Addig jár a korsó a kútra, míg el nem törik!" Az a baj, hogy a felvásárlók össze-vissza okosítottak, a marhatartó meg most jól ráfaragott. Az a kereskedő, aki Romániából felvásárolta a bikaborjakat, aztán itthon pihentette egy hónapot, sokan tenyészetre is vették, nem gyűjtőre, az most gyorsan kiviszi - máj.16-ig -, neki nem lesz gondja. De annak a "parasztnak", aki beleetette az anyatehenekbe a több millió takarmányt, most 2-3 hónapos borjakat etet, nevel, na nekik lesz gond ez a helyzet. De érdekel ez valakit? Sztem nem. Abban bízhat a marhatartó, h ezek a kereskedők nem akarják elengedni a török piacot, mert rengeteg pénzt keresnek velük, így vmi megoldást csak kiokoskodnak. Kérdés, mikorra? Valószínű ezek a bikabocik már nagysúlyúak lesznek addigra.Remélem jó lesz a termés, lesz miből tartani őket.
Válasz boncso #8885. hozzászólásáraMa szólotak kell igazolás hogy legalább egy hónapja saját tenyészetben vannak.
Biztosan nem véletlen hogy nem kell nekik a román
Válasz Bán Zsolt #8884. hozzászólásáraAzért, mert Mo-on nem születik annyi, mint amit felvásárolnak, így a magyar kereskedők okosítanak:)))Nagy gond lesz, ha a török kiszáll. Emlékszem pár éve mekkora cumi volt.
Egyébként onnan miért nem viszik? Van vmi állateü-i korlátja v. más az oka?
Válasz Sthoomas #8883. hozzászólásáraMa volt egy török felvásárló megnézni a legkisebb falkát.
Azt mondta máj 16.án lezárják a török határokat a szarvasmarha előtt a bőrcsomosság vagy mi a rossebb miatt. amit addig bevisznek mehet többi marad. nagy **** mert kényszerhelyzet van nem is ad 1150nél többet két hete még 1250et mondott. vérvétel és a felrakás között max 7 nap telhet el. eddig 15-20 nap között küldte a Tábornok utca az eredményt. Békéscsaba vállalná de azt meg a törökök nem fogadják el.
Fax kivan.
Ha kiment az utolsó fuvar jönnek tárgyalni kormányzati szinten hogy megint mi a francért lett román és albán borjú?
Moderátor által módosítva: 2016-10-14 11:16:37
Köszöntem a segítséget!
Válasz Cs.Tomi #8880. hozzászólására na ez már valami