520-as hullámos tárcsalevelet honnan lehetne beszerezni a legjobb áron? Nehéztárcsa után elmunkálót szeretnék belőle csinálni. Úgy ahogy a Framest Reptill-en van. Nálunk nagyon kötött a talaj, ezért inkább aprítani kellene, nem visszatömöríteni. Szerintem elég jó az öntisztuló képessége. Mit gondoltok róla? Vonóerő igény? JOSEY! Neked mi a véleményed? Tudsz valami jó árut?
Itt is harc lesz, nem is kicsi, egyelőre vannak olyan helyek ahova nem tudjuk hogyan megyünk be levágni a kukoricát, de ahogy jön a kukorica lefele úgy menni akarunk utána a tárcsával hogy pörögjön a dolog és vetni is lehessen minél hamarabb, gyors munkához meg most kell a nagy tárcsa, nah meg JD is dolgozzon meg a pénzéért mostmár.
Felétek nincs valakinek jó pénzért 5,2-es vagy 6,2-es IH?
Ma nagyrést ezen a topikos cimen törtem a fejem!!Volt rá idöm hisz tárcsáztam... Jelen pillanatban szinte az öszes véderes cucot utánna lehetne kötni!!Mivel olyan szar most a talaj hogy az egész vertikumra szükség lenne!! Elöször egy TOP-dovn-t Majd egy carieert És végüll egy rexiust!! Ez az alap az tuti!! De mind ezt 1-két napos külömbségekell hogy legyen ideje száradni!!
IH 5,2-es, 6,3-as (utolsó esetben 4,2-es) nehéz tárcsát keresek megvételre, ha valaki tud a környékén eladót, akkor legyen szíves írjon Akár kopott lapokkal is jó csak harcra fogható legyen
Elég nagy gép ez az omikronos!!!
Te meg Saf aszondom ilyen rögtörők végett azért álmatlanul ne aludj.
Jó az úgy is ha utána nyomatod le, (hamár a jd nem bírná azt is...)
Ezek sokat nemérnek!!!!!!!!!!!!
( Most kapok a rögtörősösektől...)
sejtettem, de a többiek is amit emlitettek az mind vontatott kombinációból épül, de tolok mindjárt képet , h hogy néz ki teccetősen ( apropó milen szélességről is beszélünk? )
Felénk a gyűrűs henger az általános (könnyű v. nehéz), esetleg fogas, de ez csak nagyobb területre jó és körülményes a költözés. Güttler henger v. Vaderstad v. hasonló már jobb.
Popovics természetesen volt.
Nem tom,mert másik térségben vunk.Itt kedden lesz,de a syngenta is akkor lesz az agráron.De lehet szerdán bemegyünk Debibe.
158 hozzászólás
Válasz #57. hozzászólásra
, nem egy olcsó cucc
Szia!
Darabja ugy 60€ + áfa körül van
520-as hullámos tárcsalevelet honnan lehetne beszerezni a legjobb áron? Nehéztárcsa után elmunkálót szeretnék belőle csinálni. Úgy ahogy a Framest Reptill-en van. Nálunk nagyon kötött a talaj, ezért inkább aprítani kellene, nem visszatömöríteni. Szerintem elég jó az öntisztuló képessége. Mit gondoltok róla? Vonóerő igény? JOSEY! Neked mi a véleményed? Tudsz valami jó árut?
Válasz #55. hozzászólásra
sacc/kb 8km/h,nincs kilométeróra a traktoron
Válasz #54. hozzászólásra
3. elég jó
milyen sebességed lehet?
Ma kimentem tárcsázni,elég jó lett a lazább részeken:

Válasz #48. hozzászólásra

Sajn nincs..Meg tudod fö szezonban nehéz gépet veni..Mivel amugy sem vagyunk valami vastagon gépesitve!!
Válasz #50. hozzászólásra
2.8-ra valaki még egy kicsit rátesz, felalkudja 3-ra, mondjuk, és majdnem viheti a miénket is...
úgysem használjuk semmire...
drágák nagyon most néztem 2 darabot 2.5-2.8 ért kinálták.......
Válasz #47. hozzászólásra

Itt is harc lesz, nem is kicsi, egyelőre vannak olyan helyek ahova nem tudjuk hogyan megyünk be levágni a kukoricát, de ahogy jön a kukorica lefele úgy menni akarunk utána a tárcsával hogy pörögjön a dolog és vetni is lehessen minél hamarabb, gyors munkához meg most kell a nagy tárcsa, nah meg JD is dolgozzon meg a pénzéért mostmár.
Felétek nincs valakinek jó pénzért 5,2-es vagy 6,2-es IH?
Ma nagyrést ezen a topikos cimen törtem a fejem!!Volt rá idöm hisz tárcsáztam...
Jelen pillanatban szinte az öszes véderes cucot utánna lehetne kötni!!Mivel olyan szar most a talaj hogy az egész vertikumra szükség lenne!!

Elöször egy TOP-dovn-t Majd egy carieert És végüll egy rexiust!! Ez az alap az tuti!! De mind ezt 1-két napos külömbségekell hogy legyen ideje száradni!!

Válasz #45. hozzászólásra
Amúgy én is be akarok szermányolni egy jó 6,2est, leginkább a fagyon tárcsázás miatt.
Válasz #44. hozzászólásra
Szárat kellene bedolgozni. Meggyújtani tilos, szántani nem akarunk mindent és a gombaölő önmagában nem elég. le kell dolgozni valahogy dolgozni.
Válasz #43. hozzászólásra

hadd csináljon tárcsatalpat.
Igen, a 6,2es a nehéz. A könnyű az 6,3 m; 7,6 m; 8,4 m; 9,8 m-esekben van, ha jól emlékszem.
Válasz #42. hozzászólásra

Hmmmm, az megeshet, 6,2-es a nehéz akkor? A lényeg hogy baromi nehéz legyen
Válasz #37. hozzászólásra
a 6,3as az könnyűtárcsa.
Válasz #39. hozzászólásra

Axiáltól most kelt el egy nagyon pöpec,de hamarabb volt gazdája minthogy beért a telepükre. Olyan 1-1,5 milla közt érdekelne a dolog igazából.
Válasz #38. hozzászólásra
Azért köszi 
Az kicsit messze van nekünk, de majd beszélek a nagyfőnökkel, hogy milyen messzire akar maximum menni érte
Tudok teljesen felújítottat,de az biztos nagyonsok forint.

ha kell tudok elérhetőséget
néz szét az aprók között nálunk makláron (Heves megye) vannak eladók minden méretben
Fórumozó társak!
Akár kopott lapokkal is jó csak harcra fogható legyen 

IH 5,2-es, 6,3-as (utolsó esetben 4,2-es) nehéz tárcsát keresek megvételre, ha valaki tud a környékén eladót, akkor legyen szíves írjon
Köszönöm előre is mindenkinek!
Nekem van IH-6,2 nehéztárcsa gyári elmunkáló hengerboronák.
Majd tavaszon összerakni, ez erősebb vázot.
Quivogne Monodisc X tandem tárcsa rögtörője
Válasz #33. hozzászólásra
Nem értem, h a képmegosztóról miért nem illeszti be a képeket?
http://kepmegoszto.extra.hu/?kep=966312155.jpg
Válasz #32. hozzászólásra
Egy kedves fórumozótársunk gépének rögtörője:
Válasz #30. hozzászólásra
Vagy itt felül :-)
Válasz #29. hozzászólásra
Az Agrometal-nak az árát nem tudom, de a lazítónkon hasonló rögtörő van, csak nehezebb, kép alant:
Válasz #17. hozzászólásra
hello. 4,2 m es IH nehéztárcsa. ez ami a képen van tetszetős. Mennyire zárja vissza a talajt? ill kb mit kostál
Válasz #26. hozzászólásra
Nyugodtan alszok emiatt csak hát ilyenkor azért gondolkodik az ember :-)
Válasz #26. hozzászólásra
lgum-bulgumm :-)))
az > jel lemaradt a 400 mögül ezexerint
Válasz #25. hozzászólásra
Elég nagy gép ez az omikronos!!!
Te meg Saf aszondom ilyen rögtörők végett azért álmatlanul ne aludj.
Jó az úgy is ha utána nyomatod le, (hamár a jd nem bírná azt is...)
Ezek sokat nemérnek!!!!!!!!!!!!
( Most kapok a rögtörősösektől...)
Válasz #24. hozzászólásra
Omikron Nehéz tárcsához épitett rögtörőhengerek
Válasz #22. hozzászólásra
Válasz #21. hozzászólásra
Válasz #20. hozzászólásra
Válasz #19. hozzászólásra
Válasz #18. hozzászólásra
Quivogne rögtörő henger
Válasz #15. hozzászólásra
sejtettem, de a többiek is amit emlitettek az mind vontatott kombinációból épül, de tolok mindjárt képet , h hogy néz ki teccetősen ( apropó milen szélességről is beszélünk? )
Felénk a gyűrűs henger az általános (könnyű v. nehéz), esetleg fogas, de ez csak nagyobb területre jó és körülményes a költözés. Güttler henger v. Vaderstad v. hasonló már jobb.
Válasz #13. hozzászólásra
Olyanra gondoltam amit rá lehet erősíteni a vázra
Válasz #12. hozzászólásra
Manyit vetél???
Válasz #10. hozzászólásra
ilenre gondoltam
Popovics természetesen volt.
Nem tom,mert másik térségben vunk.Itt kedden lesz,de a syngenta is akkor lesz az agráron.De lehet szerdán bemegyünk Debibe.
Válasz #9. hozzászólásra
Még nem szolt hogy kevés van!!!
Popovics volt ???
Paon jösz debibe???
vontatott hidraulikusan csukható nehéz pálcás hengerborona, vagy tüskés henger, vagy crosskill henger?
Igen.Te is intézted?