Hirdetés
Fórum
- Forgóboronák új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Forgatás nélküli talajművelés új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Renault traktorok. új
- MTZ 920.3 traktorok új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Földvétel, elővásárlási jogok új
- Monosem NG új
- Milyen bálacsomagolot vegyek??? új
Cikkajánló
Sajtóközlemény

24 hozzászólás
Válasz *** HM *** #23. hozzászólásáraAz biztos hogy jobban felszerelt a puma 20% al kevesebb pénzért.
Válasz *** HM *** #22. hozzászólásáraDehát a rossebse igazodik el a parasztokon.... A zsir uj 6mes kicsi meg akkor futott be neki

Válasz Mokári Ádám #21. hozzászólásáraNem is 210 hanem már az 5ös...

Csak ennyire futotta az idöből hogy jobb.
Összességében aszondta jobbnak tartja.
Válasz *** HM *** #18. hozzászólásáraMit jelent,hogy jobb? Kénnyelmesebb erősebb ritkábban romlik el?Miket tudsz még róla?
Válasz Mokári Ádám #17. hozzászólásáraEzek inkább kategóriatársak, mint a 7r..
Válasz Mokári Ádám #17. hozzászólásáraBiztos.A 6210R kisebb traki. A 7R a puma kategória társa, úgy gondolom.
Válasz Mokári Ádám #17. hozzászólásáraNyomj rájuk xs terrano kombinációt oszt powerezés fölfele tudod...

Voltam múltkor pont 1 újgazdag fickó 500ha ra gyorsan földuzzadt tanyáján...
Pont ez a 200as kategória van neki 1 puma 1 jd...
Agromóki messze jobbnak tartja a caset.
Puma 220 és JD6215R között lehet erőkülönbség?
Válasz #14. hozzászólásra
Ilyen részleteket nem tudok hogy powerhez képest milyen a fogyasztás. De nagyon elégedettek vele, Kite nél kérj refenciat 210r dd re és fognak adni!
Válasz #8. hozzászólásra
Majd a 330case ismerőst kérdezd már meg légyszíves a fogyasztásárol
Válasz #12. hozzászólásra
A fogyasztása milyen
Válasz #8. hozzászólásra
Helló megkoszonnèm ha megkerdezned az ismerősödet mert nekem tetszik a zöld szín. De a hallottak eltantoritanak egy kicsit De a szerviz tudja a legjobban
Válasz #10. hozzászólásra
Én tudok egy 6210R traktort, DD valtoval több mint 2 ezer órával hibátlan és nagyon szeretik. Sosem lesz annyi tapasztalat mint sima valtorol, főleg ha így állnak hozzá hogy meg házon belül sem tudjákilyen gépeket adtak el. Kite!
Válasz #10. hozzászólásra
Támogatás mellett le xarnám az 5e€-t........
Infóim szerint max csak a 6190R-es fért bele a támogatásba..........
Válasz #4. hozzászólásra
A direct drive váltó +5000 EUR lett volna, azt kicsit sokaltam érte, mellesleg több szervizest (Ody, KITE) megkérdeztem és még nem nagyon volt vele tapasztalat.
Válasz #4. hozzászólásra
Az enyémen elől 600-as hátul 650-es gumik vannak.
A kép csak illusztráció, az nem az enyém.
Válasz #3. hozzászólásra
Szia!
Még nem volt baja, de őszintén szólva alig léptem túl az 100 üzemórát. Van egy KITE-s haverom ha gondolod megkérdem tőle, hogy volt-e már ezzel a típussal bármi gond...
Én amúgy támogatást vettem rá igénybe, úgyhogy végül az döntött a John Deere mellett, ha a későbbiekben - bármilyen okból - értékesítenem kell, akkor a használt piacon kapósabb a zöld traki.
Amúgy a John Deere még mindig messze a legjobb abban, hogy ennél a márkánál a legkisebb az eltérés a névleges és a ténylegesen leadott lóerő között. Amúgy az újabb gyártású trakiknál elég jelentős az eltérés.
A www.tractordata.com oldalon amúgy egy csomó info-t találsz ezzel kapcsolatban.
Az egyik gazdatársamnak 330-as Magnumja van, egy NH 8970-es (260LE) mellé vette anno, de azt mondja talajon nem érzi azt a lényeges lóerő különböztet, amit elvileg a Magnumnak tudnia kellene...
Válasz #6. hozzászólásra

Ha nem is túl de benne vagyunk, most is 13-14c van,néhány napja még 20 fokok is voltak,
Válasz #1. hozzászólásra

)
(Idén már túl vagyunk a tavaszon?
Válasz #1. hozzászólásra
A német 7030 as utódja. A John deere topikban többet olvashatsz róla.
Válasz #1. hozzászólásra
Direck drive váltót nem merted bevállalni?
Am jó nagy papucsok vannak rajta.
Eke milyen van?
Válasz #1. hozzászólásra
hello én is traktor vásárlással bajlódok
szereinted melyoket vegyem
case ih magnum 290
JD 8285R
??
a tiednek volt e már baja?
Mit gondoltok a 6210R-es traki melyik traktorcsalád utódja? A kisebb vagy a nagyobb 7X30-as szériának?
A tractordata adatai alapján mindenben a nagyobb szériával áll partiban (teljesítmény, súly, max súly stb.) egyedül a tengelytávban rövidebb náluk. Maga a felépítmény is inkább a kicsire hasonlít bár nem tudom, hogy ez befolyásol bármit is...
Ti mit gondoltok?
Sziasztok!
Műszaki adatok
Idén tavasszal vettem egy John Deere 6210R-es traktort. Szeretném ha ebben a topicban megosztanánk tapasztalatainkat ezzel a típussal kapcsolatban, vagy egyáltalán a 6R-es szériával kapcsolatban.
Én 150 hektáron gazdálkodom Hajdú-Bihar és Békés megye határán eléggé kötött kemény talajokon.
Jelenleg a következő gépekkel rendelkezem:
JD 6210R (Autoquad plus váltó, rugózótt híd)
JD 6100
Vogel&Noot Terradig XS5
Vogel&Noot Terradisc Hydro 500 (vont.)
Vogel&Noot Terraflex Hydro 400 (vont.)
A lazítót B3, B4 fokozatban húzza talajállapottól és mélységől függően. A tárcsával (C2, C3, C4) is gond nélkül elbánik. A Terraflexet még nem volt alkalmam ideális talajállapot mellett kipróbálni - mire megérkezett az eszköz a talajok túlságosan telítődtek vízzel - de lehet, hogy abból egy picit talán kisebbet kellett volna.