Válasz lac* #20935. hozzászólásáraMiért kezelne csak 24-et? Ha jól tudom az új jd monitor is 80-át tud már. De van saját monitorja így az végzi a szakaszolast.
Válasz Drisa #20932. hozzászólásáraPersze,de milyen rendszer?
Az isobus csak 24 szakaszt kezel,gondolom az amazone megoldotta valahogy,mert 18 m keretszélességnél 36 fuvóka van,tehát ennyi szakasz
Válasz Sk Laci #20933. hozzászólásáraMindjárt írok bővebben,úgy is tartozok egy beszámolóval nektek,sokat segítettetek tavasszal amikor kerestem a megfelelő gépet!
Válasz 72 #20930. hozzászólásáraMF már nem győzi, vagy leváltotad ?
Menyi órával vetted, és kb hol mozog az ára? Menyire megbízható? Menyire vagy megelégedve a fogyasztásal, tartóságal,...?
Válasz ivanword_08 #20907. hozzászólásáraMár nézegettél gépeket?
Én tavaj vettem egy T670-et használtan,végig mentem szinte az összes kite telepen láttam egy pár 9880-ast is de azok nem a legjobb állapotban voltak.A telepvezetők azt mondták hogy ezek évek óta ott àllnak plussz még némejik hibásan.
Amúgy én is szemezgettem velük.
Válasz Drisa #20913. hozzászólásáraMinor az UX-et vettük a Kite versenyképes volt árban... annyin bukták csak el hogy nem első körben voltak versenyképesek, hanem csak a végére, amikorra már meg volt rendelve a másik...
Válasz lac* #20912. hozzászólásáraAmazone-t. De nem ez a lényeg hanem menj el 4-5 nyugati gép árát megkérdezni közel azonos felszereltséggel, most megmondom neked a jd lesz a legdrágább.
Válasz lac* #20910. hozzászólásáraMásik nyugati gép is van ennyire masszív, mi most vettünk permetezőt, több helyről kértem árat, jd-t nem de mikor megmondtam a Kite-s üzletkötőnek az árat, miután kérdezte hogy miért nem tőle vettünk, mondta hogy nem szólt egy szót sem...
Válasz Szabi. #20905. hozzászólásáraHelló. 2008 öszén arattam 1 hétig kukoricát STS 9880 assal. Elég jó gép szerintem igaz ez az idő kevés volt komolyabb véleményt mondani róla.
Válasz Gabika6330 Pr. #20889. hozzászólásáraJó de akkor a tied is csak akkor tud sf2-t ha valaki előfizet rá ugye?Tehát nem tudod az sf2 t használni 2052 ig, csak ha előfizetsz rá?Így kell érteni?
Válasz .Szabi. #20890. hozzászólásáraBiztos vagy benne, hogy senki sem használja? RTK-hoz meg kell venni a milliós URH egységet, aktivációt, ráadásul nincs is mindenhol kiépítve RTK bázisállomás. Mobil RTK állomás megint pár millió, illetve most vár van 4G LTE Mobil RTK modem, de az sem olcsó. Pár év SF2 előfizetés kijön az RTK-hoz szükséges plusz eszközök árából... Főleg, aki mondjuk olyan területen szolgáltat (pl. 50 km sugarú körben vet), ahol nincsen egységes RTK lefedettség...
Válasz Hogel #20887. hozzászólásáraAmit én hirdettem(elkelt) azon promós céllal lett beállítva az sf2 addig ameddig,csak pár száz ilyen létezik,úgymond vevőcsalogató.
Az iTC sf1-el kb.30 cm-t tud,sf2-vel 10-et.
A3000-es sf1-el 25 cm-t tud,sf2-vel 10-et.
A 6000-es sf1-el 10 cm-t tud,sf2-3 3.5 cm tud,rtk-val pedig 2cm bármikor megismételhetően.
25236 hozzászólás
Válasz Drisa #20936. hozzászólásáraamúgy nem volt elég 3 m-enként? nem volt az aránytalan ráfordítás?
Válasz lac* #20935. hozzászólásáraha 1 fúvókát elzársz még nem marad ki terület, mert ugye 100%-os átfedésben dolgoznak...
Válasz lac* #20935. hozzászólásáraMiért kezelne csak 24-et? Ha jól tudom az új jd monitor is 80-át tud már. De van saját monitorja így az végzi a szakaszolast.
Válasz Drisa #20932. hozzászólásáraPersze,de milyen rendszer?
Az isobus csak 24 szakaszt kezel,gondolom az amazone megoldotta valahogy,mert 18 m keretszélességnél 36 fuvóka van,tehát ennyi szakasz
Válasz Sk Laci #20933. hozzászólásáraMindjárt írok bővebben,úgy is tartozok egy beszámolóval nektek,sokat segítettetek tavasszal amikor kerestem a megfelelő gépet!
Válasz 72 #20930. hozzászólásáraMF már nem győzi, vagy leváltotad ?
Menyi órával vetted, és kb hol mozog az ára? Menyire megbízható? Menyire vagy megelégedve a fogyasztásal, tartóságal,...?
Válasz lac* #20931. hozzászólásáraMajd GPS vezérli.
Válasz Drisa #20923. hozzászólásáraEggyesével tudod vezérelni a fuvókákat?
Válasz ivanword_08 #20907. hozzászólásáraMár nézegettél gépeket?
Én tavaj vettem egy T670-et használtan,végig mentem szinte az összes kite telepen láttam egy pár 9880-ast is de azok nem a legjobb állapotban voltak.A telepvezetők azt mondták hogy ezek évek óta ott àllnak plussz még némejik hibásan.
Amúgy én is szemezgettem velük.
Válasz Szabi. #20928. hozzászólásáraÉrtem,nem voltam elég figyelmes.
Válasz 72 #20924. hozzászólásáraBocsi, nem én kérdeztem, én csak próbáltam megfelelő helyre betenni.
Neki válaszolj: ivanword_08
Válasz *** HM *** #20925. hozzászólásáraegyszer van csere, előbb az 2009-ben volt
Válasz .Feco. #20917. hozzászólásáraIsmerős, ez KITE specialitás lehet.
Válasz Drisa #20923. hozzászólásáraElőbb vettetek uxet most megint csere?
Válasz Szabi. #20905. hozzászólásáraCsak nem a KITE-es gépekkel szemezgetsz?
Tavaj volt szerencsém egy párat megnézni!
Válasz .Feco. #20917. hozzászólásáraMost messze voltak... de különben is mi fúvókánkénti szakaszolást akartunk azt meg nem tudják...
Válasz RkTomi #20921. hozzászólásáraIgen, ezek rajta vannak, meg a levegő vezérlésű szakaszolás is, ami miatt eladták.
Válasz lac* #20918. hozzászólásáraEhhez spec szórófej kell ahol befújják a levegőt és nem passzívan beszívja.
Válasz kiro71 #20919. hozzászólásáraÉs a lombtrágyákkal mi a helyzet,nem perzselt 100 liternél?
Válasz lac* #20918. hozzászólásáraHelló nekünk jd 840 twinfluidos volt anno 100 literrel szórtam,rovarölőt.búza gyomirtót GRANSTAR SUPRSTAR-t tökéletesen működött.
Válasz RkTomi #20916. hozzászólásáraA twin fluid rendszer érdekelne, állítólag 80l/ha vízzel lehet permetezni?
Válasz Drisa #20913. hozzászólásáraMinor az UX-et vettük a Kite versenyképes volt árban...
annyin bukták csak el hogy nem első körben voltak versenyképesek, hanem csak a végére, amikorra már meg volt rendelve a másik... 
Válasz lac* #20908. hozzászólásáraMi a kérdés?
Válasz lac* #20914. hozzászólásáraAz gondolom nem lesz a legdrágább. De nyilván ennek is oka van.
Válasz Drisa #20913. hozzászólásáraegy használtra mozdultam rá
Válasz lac* #20912. hozzászólásáraAmazone-t. De nem ez a lényeg hanem menj el 4-5 nyugati gép árát megkérdezni közel azonos felszereltséggel, most megmondom neked a jd lesz a legdrágább.
Válasz Drisa #20911. hozzászólásáramilyet vettél?
Válasz lac* #20910. hozzászólásáraMásik nyugati gép is van ennyire masszív, mi most vettünk permetezőt, több helyről kértem árat, jd-t nem de mikor megmondtam a Kite-s üzletkötőnek az árat, miután kérdezte hogy miért nem tőle vettünk, mondta hogy nem szólt egy szót sem...
Válasz Drisa #20909. hozzászólásáraahogy figyelem,elég masszívnak néznek ki
Válasz lac* #20908. hozzászólásáraDrága főleg. Amúgy nincs...
JD permetező van valakinek?
Mik a tapasztalatok?
Válasz Szabi. #20905. hozzászólásáraKöszi.
Válasz Szabi. #20905. hozzászólásáraHelló. 2008 öszén arattam 1 hétig kukoricát STS 9880 assal. Elég jó gép szerintem igaz ez az idő kevés volt komolyabb véleményt mondani róla.
John Deere 9880 STS
Létrehozta: ivanword_08, 2019-02-05 17:59:40
Új hozzászólás
Válasz » #1 ivanword_08 | 2019-02-05 17:59:40
#1213684. hozzászólás
Sziasztok. Van valakinek John Deere 9880 STS tipusú kombájna? Vélemények? Előnyök hátrányok? Kinek mi a tapasztalata?
Válasz BMWs paraszt,JD fanatikus #20903. hozzászólásáraKöszi!
Válasz Celtises #20896. hozzászólására

Válasz Hogel #20901. hozzászólásáraMert új gép érkezik beépített kormánnyal 6000-es rtk-s antennával.Ez pedig feleslegessé vált.
Válasz Gabika6330 Pr. #20900. hozzászólásáraNeba...
Akkor miért adtad el???
Válasz Hogel #20895. hozzászólásáraNem!
Ezt úgy kell érteni,hogy 2052-ig nem kell fizetni 1 forintot sem az sf2 jel használatáért.
Válasz Bárány #20897. hozzászólásáraJa.A székek már megvannak.
Válasz Celtises #20896. hozzászólásáraVendégeket vársz?
6000es traktorba csinált már valaki kisasztalt,valamilyen polcot?
Válasz Gabika6330 Pr. #20889. hozzászólásáraJó de akkor a tied is csak akkor tud sf2-t ha valaki előfizet rá ugye?Tehát nem tudod az sf2 t használni 2052 ig, csak ha előfizetsz rá?Így kell érteni?
Válasz .Szabi. #20890. hozzászólásáraEz így van.
Válasz .Szabi. #20892. hozzászólásáraNem sok van belőlük

Válasz später77 #20891. hozzászólásáramég nem találkoztam sf2 előfizetővel
Válasz .Szabi. #20890. hozzászólásáraBiztos vagy benne, hogy senki sem használja? RTK-hoz meg kell venni a milliós URH egységet, aktivációt, ráadásul nincs is mindenhol kiépítve RTK bázisállomás. Mobil RTK állomás megint pár millió, illetve most vár van 4G LTE Mobil RTK modem, de az sem olcsó. Pár év SF2 előfizetés kijön az RTK-hoz szükséges plusz eszközök árából... Főleg, aki mondjuk olyan területen szolgáltat (pl. 50 km sugarú körben vet), ahol nincsen egységes RTK lefedettség...
Válasz Gabika6330 Pr. #20889. hozzászólásáraAz oké, hogy tud sf2-t, de annak az éves díja több, mint az RTK előfizetés, senki se használja...
Válasz Hogel #20887. hozzászólásáraAmit én hirdettem(elkelt) azon promós céllal lett beállítva az sf2 addig ameddig,csak pár száz ilyen létezik,úgymond vevőcsalogató.

Az iTC sf1-el kb.30 cm-t tud,sf2-vel 10-et.
A3000-es sf1-el 25 cm-t tud,sf2-vel 10-et.
A 6000-es sf1-el 10 cm-t tud,sf2-3 3.5 cm tud,rtk-val pedig 2cm bármikor megismételhetően.