Jaaa bocsss a kettős csak gombára az egyest pozstra,de egyszer kipróbálom a kettősel...A Syngetások sokakat megajándékoztak kéttréses fúvókákkal teljes készletben ,aki nem kapot az emlézetesse őket erre a jó szokásukra ne hogy elfelejtsék,mert úgye a Sygnetát is hamar elfelejtheti az ember(persze csúpán véletlenül) akövetkező vásárláskor
Igen..én is nézegettem fújás után 1 héttel, na mondom, azért kár volt. Mellette lévő táblát akkor fújták calarissal, pár nap, és kanyec volt a gyomoknak, az enyém meg még akkor is alig látszott valami.
A lényeg, h takarítson!
hozzászokott az ember a laudis 3-4 nap múlva ható brutális fehérítéséhez, a huszár is lassan dolgozik kell neki egy hónap mire takarít a búzából,de közbe már leállította a tápanyagfelvételt
szerintem az lenne a tuti, ha nem innál kultizás elött és egyenesen tudnád tartani a kormányt
nekem hátúl van a kulti és a homokba nem viszi el a fergámat semerre. igaz az enyém csak 100 pacis
szeva heci!
már rég jártam erre hogy vagy lopják még az akácot???
jó ára van annak a szar fának engem nagyon meglepett az éven nagyon sokat tanultam tapasztaltam róla!
azért ez nem MTZ! nem csináltam soha de nem hiszem hogy elvinné a gépet vagy igen? na oda nem tudom tenni bár lehet az lenne a legfaxább venni egy régi eszközhordozót csak erre a célra ha nagy góliát lennék biztos így csinálnék! az akarom az elejére tenni hogy ha billeg a traki ne csússzon az eszköz a sorra! mert ugye ez nem síkság!!!! Kösz az infót ha tudsz még dobhatsz párat!
azért távol van a monosem minőségtől. annyit ér, mint az ára, de csodát ne várj tőle. de írhatnám a többi magyar sufnigyártót is. a vékony kerékkel meg el fogja vinni a trakit. különben meg a tökéletes megoldás a sorközművelésre ha a két tengely között van a sorközművelő
miért nem az a gáz hogy elmegy a kerék de nagyon visít sőt a domb oldalakon ha megbillen meg is nyomja a sorokat! meg hajtok a kisebb kevesebb taposási kárra!
A gépeiről tudsz valamit ő csinálja állítólag Mono koppintás!
De milyen gyorsan mentek? Milyen a gumi méret mik a buktatók Axiálos akciós elektromos szivattyús kijuttatást próbáltátok é? stb!
Szórófejek milyenek! földre vagy alá teszed a műganét!?
Kuki sínylődik kapa kell neki nem vegyszer! Legalábbis szerintem jövő héten meg lesz a fronthidraulika pénteken lesz az országban holnap talán a művelő kerekek is!
Már csak a fronthidraulikára szerelhető sorkozmuvelő kell hátra meg a lombtrágyázó egység + gombaölő naprához!
A soltvadkerti cégről tud valaki valamit?
Vadkert Agrotechnikáról tud valaki valamit???
Nem merem nyomni már, nehogy megcsessze.
Tavaly Dikaminnal jártam úgy, h 5 levélig lehet, én meg akkor nyomtam, mikor már valahol bújt, valahol meg kint volt az 5. levél. És úgy megtekerte, mint a franc. Hetek múlva heverte ki, és nagyon visszafogta
8967 hozzászólás
Válasz #2666. hozzászólásra
a syng minden poszt kuk gyomirtóra a duplarésest ajánlja
Jaaa bocsss a kettős csak gombára az egyest pozstra,de egyszer kipróbálom a kettősel...A Syngetások sokakat megajándékoztak kéttréses fúvókákkal teljes készletben ,aki nem kapot az emlézetesse őket erre a jó szokásukra ne hogy elfelejtsék,mert úgye a Sygnetát is hamar elfelejtheti az ember(persze csúpán véletlenül
) akövetkező vásárláskor

Válasz #2662. hozzászólásra
Igen és nem csak posztra ,mindenre,(jóóó...
principal gold :

kezelés május 26

stellar :
lumax :
Használ valaki posztkezelésre 04-es kettőréses légbeszívásos fúvókát?
Válasz #2660. hozzászólásra

Igen..én is nézegettem fújás után 1 héttel, na mondom, azért kár volt. Mellette lévő táblát akkor fújták calarissal, pár nap, és kanyec volt a gyomoknak, az enyém meg még akkor is alig látszott valami.
A lényeg, h takarítson!
Válasz #2659. hozzászólásra
, a huszár is lassan dolgozik kell neki egy hónap mire takarít a búzából,de közbe már leállította a tápanyagfelvételt
hozzászokott az ember a laudis 3-4 nap múlva ható brutális fehérítéséhez
Válasz #2658. hozzászólásra

Hát úgy kb. 2 hét múlva fogsz látni valamit...lassan, de jól dolgozik
Monsoon-nak mennyi idő kell hogy látszódjon a hatás? vasárnap este lett lefújva és még semmi...
Válasz #2654. hozzászólásra

szerintem az lenne a tuti, ha nem innál kultizás elött és egyenesen tudnád tartani a kormányt
nekem hátúl van a kulti és a homokba nem viszi el a fergámat semerre. igaz az enyém csak 100 pacis
Válasz #2655. hozzászólásra
ez olyan erdőcske ami még csak lesz a mienk idén ha minden igaz
de má lesnem köllött előre nehogy csak a homok maradjon fa nékűűű
Válasz #2653. hozzászólásra
szeva heci!
már rég jártam erre hogy vagy lopják még az akácot???
jó ára van annak a szar fának engem nagyon meglepett az éven nagyon sokat tanultam tapasztaltam róla!
Válasz #2650. hozzászólásra
azért ez nem MTZ! nem csináltam soha de nem hiszem hogy elvinné a gépet vagy igen? na oda nem tudom tenni bár lehet az lenne a legfaxább venni egy régi eszközhordozót csak erre a célra ha nagy góliát lennék biztos így csinálnék! az akarom az elejére tenni hogy ha billeg a traki ne csússzon az eszköz a sorra! mert ugye ez nem síkság!!!! Kösz az infót ha tudsz még dobhatsz párat!
Válasz #2629. hozzászólásra

ez teccik
és miféle szerrel le lenyomatva a lenyomatnivaló???
Válasz #2650. hozzászólásra

akkor jobb lesz ha fölhajtó 1 rs-t magadnak..........
Válasz #2636. hozzászólásra
há miféle Fbácsi???
Válasz #2642. hozzászólásra
. különben meg a tökéletes megoldás a sorközművelésre ha a két tengely között van a sorközművelő
azért távol van a monosem minőségtől. annyit ér, mint az ára, de csodát ne várj tőle. de írhatnám a többi magyar sufnigyártót is. a vékony kerékkel meg el fogja vinni a trakit
mézga de el tűntél! Infó a soltiakról????
Válasz #2647. hozzászólásra
te nyomod ezt a technikát? tudnál nékem hasznos infót adni sokat azt látom! nem jársz felénk?
Válasz #2646. hozzászólásra
annak már nem kell sorvédő
Válasz #2644. hozzászólásra
ápr 9 vetés kicsit jobb helyeken térd magas! rosszabb helyeken 30-40 cm ?
Válasz #2633. hozzászólásra

Én is erre hajlok egyre inkább...
Még várok, kicsit, meg lesz lesz sarabolva, oszt összeér már talán
Válasz #2643. hozzászólásra
mekkora a kukorica?
Válasz #2640. hozzászólásra
feri bácsi sor védő tárcsák kellenek!?
Válasz #2641. hozzászólásra
miért nem az a gáz hogy elmegy a kerék de nagyon visít sőt a domb oldalakon ha megbillen meg is nyomja a sorokat! meg hajtok a kisebb kevesebb taposási kárra!
A gépeiről tudsz valamit ő csinálja állítólag Mono koppintás!
Miért nem bírja? 1t lehet öszvisz az egész!?
ismerem a Soltvdos komát. minek neked sorközművelőkerék? szerintem vékony kerékkel nem fog mennia dolog.
Válasz #2639. hozzászólásra
10km/óra 90l/ha ,25l/min szivattyú,2,5 bár nyomás,80fokos kúpsugaras szórófejek 0,1mm légbeszivással! soronkéánt 3db!
Válasz #2637. hozzászólásra
112 Le!
De milyen gyorsan mentek? Milyen a gumi méret mik a buktatók Axiálos akciós elektromos szivattyús kijuttatást próbáltátok é? stb!
Szórófejek milyenek! földre vagy alá teszed a műganét!?
Válasz #2634. hozzászólásra
20/9415947 telón kereshecc!
Válasz #2636. hozzászólásra
Ez bírja hisz ez ferga! MF 5455 ha még valaki nem tudná! :)
néhány évig volt frontos ekézőm,100le alatti gépben ne is gondolkodj!
(((pszt : tavaly nem kultizott kukorica 145 q-át termett persze nem nálam ))))
(((ezért a figura megfogadta, hogy az idén sem fog kultizni )))
Válasz #2632. hozzászólásra
Feri bácsi! Segíts ! Taníts!
Már kezdem összerakni! holnap felhívhatnálak tapasztalataidért!
Válasz #2628. hozzászólásra
üdv fiatalok!
Kuki sínylődik kapa kell neki nem vegyszer! Legalábbis szerintem jövő héten meg lesz a fronthidraulika pénteken lesz az országban holnap talán a művelő kerekek is!
Már csak a fronthidraulikára szerelhető sorkozmuvelő kell hátra meg a lombtrágyázó egység + gombaölő naprához!
A soltvadkerti cégről tud valaki valamit?
Vadkert Agrotechnikáról tud valaki valamit???
Válasz #2630. hozzászólásra

Második kultit nyomtam ma,kiszórtam méd 3g pétisót hekinként,és azt dolgozta be a kulti Zn-s lombganéval!

Ma 35 ha-t kukorit kultiztunk meg permetezve! Reggel 1/26-tól este 9 óráig!

akkor jó
kétszer kell kultizni?
Válasz #2628. hozzászólásra

Várakozáson felül! Nagyon jó lett! Öreg fejemre sikerélményem van!
Válasz #2627. hozzászólásra
Szia Feribácsi!
hogy vizsgázott a sorpermetetzős kultis technológia ?
mindenhol jó a hatás?
Válasz #2620. hozzászólásra
Ezt nyomtam én is , jól muzsikált! Azért az a véleményem,hogy aki áldozott a talajhatású szerekre,annak az idén megtérült a befektetés!
Válasz #2625. hozzászólásra
bayeres ter képv mondta nekünk, ugyanaz a "kukorica védő" van benne mint a Laudisba
Válasz #2614. hozzászólásra
Nem merem nyomni már, nehogy megcsessze.
Tavaly Dikaminnal jártam úgy, h 5 levélig lehet, én meg akkor nyomtam, mikor már valahol bújt, valahol meg kint volt az 5. levél. És úgy megtekerte, mint a franc. Hetek múlva heverte ki, és nagyon visszafogta
Válasz #2617. hozzászólásra
Mindkettőt nem engedi a keretem...vagy kulti, vagy vegyszer.
Milagro-t is csak 7 levélig lehet nyomni.
Válasz #2608. hozzászólásra
Igen, ez jónak tűnik ez a vegyszer. Muhart, és cirkot is viszi.
Köszi.
Válasz #2618. hozzászólásra
Nekünk az ordax nagyon bevált, szinte mindent kivitt, olyan tiszták a földjeink...
es akkor egy-ket Adengos kep (10 napos), ez kapot 0,6 DMA-6-ot is (esot 3 napja kapta, kb 12mm)

szinten Calisto+Basis: elotte-utana

10 napos Calisto+Basis+Trend, az egyszikuek kicsit lassabban, de pusztulnak: before-after

ezt tegnap fujtak Ordaxal, kivancs vagy mi lesz belole.