Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak619 FtEUR409.84 FtUSD390.63 FtCHF441.5 FtGBP497.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Üdv!
Miskolc térségében megindult lefele a kukorica ára, a 6500ft/q ról már 6300 és további csökkenés lesz azt mondják. Azzal indokolják hogy Szabadegyháza betlet nem kell neki több kukorica,van érleme kivárunk decemberig a jobb ár reményébe? mert az ára úgy néz ki idén nem kell.
Lengyelország nem kimondottan a kukorica exportjáról híres, a maga 300 ezer hektáros takarmánykukorica területével. Egyszerűen csak az elmúlr hónapban csúcson volt a kukorica ára itt a betakarítás ezért csökken.
Az fog legjobban járni akinek van nagy tőkéje nemkell a gyors pénz őszi munkákra inputokra rezsire, és van hatalmas tároló kapacitása.
Kereskedői dumát hallottam mámma, aztmondják hogy rengeteg a kukorica sokkal több mint tavaly volt (igaz ez inkább siralmas mint nevetséges)
Közben a kétharmad kukorica már le van aratva és bizony harmat a termés.
Nembeszélve arról, hogy az ország kukorica termésének mintegy 40%-a tovább van kötve külföldre ugye, tehát januárban már nem lesz itthon tengeri 6000-ért én ebben biztos vagyok
Felénk még a gázcsapokat is lehegesztettékA vállalkozo száritosok beseengedik a vizest nemhogy száritaniMindig összekell beszélni csak akkor lehet nyomatni lefelé ha jo a portéka
Friss infó, az árletörés végett a bioetanol üzemeknek megengedik ,hogy Brazil génmanipulált kukoricát importálhatnak,ennyi, nagyívben lesz@rják a mezőgazdaságot
Felhívom a figyelmeteket,hogy a nemzetközi tőzsdéken a szója,kukorica és búza ára napok óta süllyed.Tőzsdei szakértők szerint hamarosan meg fog állapodni egy ponton és egy jó darabig ott is marad.
Mindenre meg van a megfelelő ember,ezt a sógor és a fia csinálja.És mindenkinek meg van a saját két gépje amit üzemeltet,és csak nagyon ritkán ülünk a másik gépébe ,az enyém a valtra és a rába és így tovább.
Az nálam sem működik pedig tettem alá bőven N-P-K-t !!!!!
Jah, és nem jó repce után sem és kalászos után zöldtrágyázott területben sem, szóval: I love AKG !!!!
14453 hozzászólás
Üdv!
Miskolc térségében megindult lefele a kukorica ára, a 6500ft/q ról már 6300 és további csökkenés lesz azt mondják. Azzal indokolják hogy Szabadegyháza betlet nem kell neki több kukorica,van érleme kivárunk decemberig a jobb ár reményébe? mert az ára úgy néz ki idén nem kell.
Válasz #2638. hozzászólásra
Ezt meg honnét vetted???????
Válasz #2650. hozzászólásra
Kellet olyan sokat vetni, az enyém elfér a kocsiderékban a 7ha-ról !
Válasz #2643. hozzászólásra
nekem még nem lesz vége 10 nap múlva
Válasz #2646. hozzászólásra
Lengyelország nem kimondottan a kukorica exportjáról híres, a maga 300 ezer hektáros takarmánykukorica területével. Egyszerűen csak az elmúlr hónapban csúcson volt a kukorica ára itt a betakarítás ezért csökken.
Itt a novemberi szállítási árak:Párizsi tőzsde
Az biztos, hogy a spekuláció az megy ezerrel.
Az fog legjobban járni akinek van nagy tőkéje nemkell a gyors pénz őszi munkákra inputokra rezsire, és van hatalmas tároló kapacitása.
Kereskedői dumát hallottam mámma, aztmondják hogy rengeteg a kukorica sokkal több mint tavaly volt (igaz ez inkább siralmas mint nevetséges)
Közben a kétharmad kukorica már le van aratva és bizony harmat a termés.
Nembeszélve arról, hogy az ország kukorica termésének mintegy 40%-a tovább van kötve külföldre ugye, tehát januárban már nem lesz itthon tengeri 6000-ért én ebben biztos vagyok
Van valakinek pioneer P9494 és milyen ?
Én azt hallottam a lengyelektől hoztak be nagyobb mennyiséget
Válasz #2642. hozzászólásra
Igaz ez is.
Válasz #2643. hozzászólásra
Felénk még a gázcsapokat is lehegesztettékA vállalkozo száritosok beseengedik a vizest nemhogy száritaniMindig összekell beszélni csak akkor lehet nyomatni lefelé ha jo a portéka
Válasz #2642. hozzászólásra
10 nap múlva vége a betakarításnak és üresek maradnak a raktárak a szárítósok meg szívhatják a fogukat, mert már második évben maradtak munka nélkül.
Válasz #2641. hozzászólásra
azért csökkent, mert szezon van és aki nem tudja tárolni vagy kell neki a lé az odaadja még olcsóbban is
Válasz #2636. hozzászólásra
A Darázsnál a múlt pénteki 68 +-os ár csökkent 66 +-ra.
Most már biztos hogy viszonylag olcsón hoznak be.
tavaly meg le kellett zúzni az ezreléknyivel szennyezett magból levő kukoricát
Na jó de ettől nem lesz olcsóbb legfeljebb nem emelkedik többet ...egy ideig
Friss infó, az árletörés végett a bioetanol üzemeknek megengedik ,hogy Brazil génmanipulált kukoricát importálhatnak,ennyi, nagyívben lesz@rják a mezőgazdaságot
Válasz #2635. hozzászólásra
Annak még segít is valamit, de akik az egészet lekaszálták vagy zúzták annak a dupla ár se segítene.
Válasz #2635. hozzászólásra
tegnapi ajánlat 70500/t kezd alakulni
Válasz #2634. hozzászólásra
Szerintem meg 80.
Bár akinek 1-2 tonnás átlagai lesznek azon nem sokat segít az a + 10-20 rugó
Sztem 65 körül fog beálni a kukorica.
Válasz #2632. hozzászólásra
üdv,. Még az a szerencse hogy nem mindig úgy van ahogy a nagytudású tőzsdei szakemberek mondják
Felhívom a figyelmeteket,hogy a nemzetközi tőzsdéken a szója,kukorica és búza ára napok óta süllyed.Tőzsdei szakértők szerint hamarosan meg fog állapodni egy ponton és egy jó darabig ott is marad.
Válasz #2630. hozzászólásra
Az már elég jó!!
68 nettó az elég jó
Válasz #2628. hozzászólásra
én 68 nettóért adtam el.
A kukorica ára hol tart most? Ki mit tud, mi a jóslat?
Kifejezetten örülök a kamarai tagságnak ! ! Mi a jó francnak találnak ki ilyen pénzlehúzást, ja, PÉNZLEHÚZÁSNAK ! ! !
Hát a mezőgazdaság ilyen a pénzért meg kell dolgozni
Válasz #2624. hozzászólásra
Mindenre meg van a megfelelő ember,ezt a sógor és a fia csinálja.És mindenkinek meg van a saját két gépje amit üzemeltet,és csak nagyon ritkán ülünk a másik gépébe ,az enyém a valtra és a rába és így tovább.
Válasz #2623. hozzászólásra
azt be is kell hordani
Válasz #2622. hozzászólásra
Bálázni kifejezetten szeretek,csak legyen jó a technika.Az meg bizony egész jó.
Válasz #2621. hozzászólásra
hát ha neked jó, akkor nekem is. inkább megyek horgászni, mint bálázni
Válasz #2620. hozzászólásra
Jó ez,,biztos van rosszabb is.
Válasz #2619. hozzászólásra
nem irigylem a munkádat és nem kívánnék még az ellenségemnek se olyat
Válasz #2617. hozzászólásra
Jól bele gondoltál.
próbálkoznak a zsiványok....http://www.agroinform.com/aprohirdetes/2932782/Kukorica-beszallitas-Lengyelorszagbol.html
Válasz #2616. hozzászólásra
de jól jönne az örökség
bár ha jól belegondolok fiadként a munkából is ki kéne vennem a részem. az meg kell a fa...nak
Válasz #2615. hozzászólásra
Nem vagy már gyerek
Válasz #2614. hozzászólásra
és te mikor fogadsz örökbe?
Válasz #2613. hozzászólásra
Válasz #2611. hozzászólásra
vehetne egyet nekem is
Válasz #2610. hozzászólásra
Rájöttek a kereskedők,hogy most csak ilyennel lehet talajt csinálni.
Válasz #2607. hozzászólásra
Egy haver most vette ,,nagyon jó munkája van 3m+fa
Válasz #2609. hozzászólásra
kicsit sok 1 év alatt az 50% áremelkedés
Válasz #2604. hozzászólásra
Tudom,a mostani ára annyi.De megéri a pénzt.
Válasz #2607. hozzászólásra
pinochio
Válasz #2604. hozzászólásra
melyiket
Azt az 5 mázsa / hektárt könnyen betároljuk akár jövő ilyen korig is!!!
Válasz #2602. hozzászólásra
Az nálam sem működik pedig tettem alá bőven N-P-K-t !!!!!
Jah, és nem jó repce után sem és kalászos után zöldtrágyázott területben sem, szóval: I love AKG !!!!
Válasz #2602. hozzászólásra
megkérdeztem a lazítót. 1,5+fa