én csak azt mondom, hogy tavaly országos szinten rekord termés volt és tavaszra felment (romlott a forint, mert ne feledjük, hogy szeptemberben még 205-al erősebb volt) a kuki ára 3000-re. nem hinném, hogy országos szinten annyi kuki termés lenne idén, meg azt se, hogy nagyon 3000 alá menne
Ez így van,és még nem tudni mennyi lesz a vetésterület a csemegekukinak majdnem az 1/3 kiesik,répa nincs valamivel be kell vetni a földet.Többet ér a 3000 kuki mint a 6000 forgó.
Az hogy egy pár helyen belvíz van,attól még lehetnek rekord termések máshol. De végül is mindegy,mert már megkötöttem a szerződést.Én csak abból indultam ki,hogy tavaly 2050ft-ért is adtam el a végén kukit.
sok helyen van belviz, árviz se kizárt idén. nálunk tavaly jó év volt és nincs két egyforma egymást követő év. télen sem volt annyi csapadék, mind elöző télen
Nálunk,tavaly nem volt rekord év,egy erős közepes volt.Miből gondolod,hogy az idén nem lesz rekord év? Szerintem ezt most senki sem tudja megmondani,hogy rekord lesz-e,meg hogy milyen lesz az időjárás
nekem erről az a véleményem, hogy tavaly rekord termések voltak kukiból és felment mostanra az ára 3000-re. az forint nem valószinű, hogy nagyon erősödik.
és idén nem valószinű, hogy a rekord éve lesz.
Válasz #123. hozzászólásra
Szia lac rég irtunk egymásnak, na alakul már a helyzet szerinted?????????? Nem akarlak piszkálni de nagy sz.....a van a maszop amit én már beszopnak nevezek.
Válasz #121. hozzászólásra
A mennyiség lekötésnél nem lehet az ember elég okos,egy nagy aszály megduplázhatja az árat,feltéve ha lesz rá fizetőképes kereslet!
Válasz #116. hozzászólásra
Mostmár lehet hogy kivárnak a kereskedők addig amíg nem látszik hogy milyen lesz a idei termés.Tutira csak akkor fog felmenni az ára ha nyáron aszály lesz.
14642 hozzászólás
Ez mennyire reális ár?Ez mennyire reális ár?
Szerintem nemszabad még lekötni terményt.Még el sincs vetve,a mai világ akármit is hozhat.
Válasz #139. hozzászólásra
20%-al
Válasz #136. hozzászólásra
én csak azt mondom, hogy tavaly országos szinten rekord termés volt és tavaszra felment (romlott a forint, mert ne feledjük, hogy szeptemberben még 205-al erősebb volt) a kuki ára 3000-re. nem hinném, hogy országos szinten annyi kuki termés lenne idén, meg azt se, hogy nagyon 3000 alá menne
Válasz #137. hozzászólásra
Ez így van,és még nem tudni mennyi lesz a vetésterület a csemegekukinak majdnem az 1/3 kiesik,répa nincs valamivel be kell vetni a földet.Többet ér a 3000 kuki mint a 6000 forgó.
Válasz #135. hozzászólásra
Éppen ezen megfontolások alapján nem árt ha valaki a tervezett termés felét leköti a többivel hazardírozhat...
Válasz #135. hozzászólásra
Az hogy egy pár helyen belvíz van,attól még lehetnek rekord termések máshol. De végül is mindegy,mert már megkötöttem a szerződést.Én csak abból indultam ki,hogy tavaly 2050ft-ért is adtam el a végén kukit.
Válasz #134. hozzászólásra
sok helyen van belviz, árviz se kizárt idén. nálunk tavaly jó év volt és nincs két egyforma egymást követő év. télen sem volt annyi csapadék, mind elöző télen
Válasz #133. hozzászólásra
Nálunk,tavaly nem volt rekord év,egy erős közepes volt.Miből gondolod,hogy az idén nem lesz rekord év? Szerintem ezt most senki sem tudja megmondani,hogy rekord lesz-e,meg hogy milyen lesz az időjárás
Válasz #119. hozzászólásra
nekem erről az a véleményem, hogy tavaly rekord termések voltak kukiból és felment mostanra az ára 3000-re. az forint nem valószinű, hogy nagyon erősödik.
és idén nem valószinű, hogy a rekord éve lesz.
ezek tudatában én nem kötnék 3000-ért.
Válasz #131. hozzászólásra
nem
Válasz #129. hozzászólásra
Euro-t nem határoztatok meg ?????
Válasz #129. hozzászólásra
Értem.
Válasz #128. hozzászólásra
Én a 3000-et az idei kukoricára kötöttem.
Válasz #127. hozzászólásra
Ó-t ! Raktárból.
Válasz #126. hozzászólásra
2009-est?
Válasz #125. hozzászólásra
mezítláb 32-ért keresték kb. egy hete
Ma megkötöttem a 3000-es szerződést.
Válasz #123. hozzászólásra
Szia lac rég irtunk egymásnak, na alakul már a helyzet szerinted?????????? Nem akarlak piszkálni de nagy sz.....a van a maszop amit én már beszopnak nevezek.
Szerintem se rossz a 3000ft.Én is beszélek velük.kössz az infot.
Válasz #121. hozzászólásra
A mennyiség lekötésnél nem lehet az ember elég okos,egy nagy aszály megduplázhatja az árat,feltéve ha lesz rá fizetőképes kereslet!
Válasz #120. hozzászólásra
Nem titok. Agrograin ZRT. Én is a tervezett mennyiség negyedét lekötöm.
Erős fejtörés után a tervezett mennyiség felét lekötném,ha nem titok ki igért ennyit?
3000ft+áfáért kötnének a 2009-es évi kukoricára.Ki mit szól hozzá?
Válasz #115. hozzászólásra
Szevasz Gergő. Megadhatnád 3050Ft vevőd elérhetőségét.
Köszi.
Válasz #116. hozzászólásra
Mostmár lehet hogy kivárnak a kereskedők addig amíg nem látszik hogy milyen lesz a idei termés.Tutira csak akkor fog felmenni az ára ha nyáron aszály lesz.
mi ma 2800+komp ajánlatot kaptunk,de dönteni kell mert sürgős lenne a pénz traktor csere miatt.
Válasz #114. hozzászólásra
Mi kb10 napja kaptumk ajánlatot:3050Ft,marad a kukorica.
Üdv Mindenkinek!
Hogy áll a kuki ára?Valami jó vevőt nem tud valaki 100t-ra???
Válasz #112. hozzászólásra
lehet brei írás !
(tapogasd a monitort)
Ne titkolózzatok már!
Válasz #109. hozzászólásra
Válasz #108. hozzászólásra
.
.
2009-es növszerárak : www.agroyal.hu
nem fizetik meg pluszba hogy te felszeded ott a zsák ára dolgozol egy csomót és 1 hét múlva meg szétrágja az egér meg a pakkány.
Válasz #104. hozzászólásra
MENNYI EGY ZSÁK ????????????
80-100 ft ????????
Válasz #103. hozzászólásra
Igaz, csak felénk nem olyan szorgos vidéki népek vannak akik önfeledten zsákolnának. Bár...
Válasz #102. hozzászólásra
Szerintem úgy is,de nincs értelme kizsákolni előre mert akinek kell szedje fel magának és vigye.
Válasz #101. hozzászólásra
Kizsákolva is, ha zsákostól adom?
Válasz #100. hozzászólásra
2800-3000ft a Szabolcsi részen.
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy kistételben (mázsánként) most mi a REÁLIS ára a kukoricának, amit háztól visznek?
(25-35 között hallom).
Válasz #98. hozzászólásra
Hülyeség.
Álltalánosságban a háznál a 100-200 mázsácskákat zsákban lehet eladni drágábban, nem a nagy tételt.
Válasz #97. hozzászólásra
nem mindegy hogy 1000 tonnákkal dobálózol vagy
100qákkal
Ez a tak.kukorica kisker ár, nagyker ár, ez mi ?
Szerintem vicc.
Válasz #94. hozzászólásra
beírhatná ezzel az erővel a vételi árait is, lehetne átlagolni
Válasz #94. hozzászólásra
a nagykerár 10% al magasabb
Válasz #93. hozzászólásra
Fölhúznak ezekkel az árakkal mi?
Jönnek mindig az OLCSÓN tudok venni, MÉREGDRÁGÁN MEG eladni ipsék! :-DDD
Válasz #85. hozzászólásra
Jó lenne ,ha legközelebb árakról irsz," érintett személy"-eket kérdeznél meg.